Mjesečni horoskop za srpanj / jul 2020

horoscope guru

Tokom srpnja / jula Saturn se vraća u Jarca i ostaje tamo sve do kraja godine.  Tokom  mjeseca očekuje nas pun Mjesec u Jarcu i pomrčina Mjeseca.  Ova energija pomrčine Mjeseca pomaže da se mijenja ono  zbog čeka ste u nekoj dilemi. 

OVAN

POSAO: Dobit ćete priliku da pokažete koliko ste sposobni, što će vam pomoći da zauzmete neku bolju poziciju od trenutne. Radit ćete više nego obično, ali ćete dobro i zaraditi. Odmor planirajte u srpnju.
LJUBAV: Pitanje je koliko ćete imati vremena za emotivni život zbog obveza koje će se nizati jedna za drugom, posebno ako ste slobodni. Oni u braku ne bi trebalo da zapostavljaju partnera.
ZDRAVLJE: Više vježbajte.

BIK

POSAO: Vjerojatno ćete ići na poslovni put i tom prilikom spojiti lijepo i korisno. Upoznat zanimljive osobe koje će vam dati odlične poslovne ideje.
LJUBAV: Borili ste se da održite brak ili dužu vezu. Uspjeli ste u tome i sada možete opustiti. Slobodnima se smiješi ljubav iz udaljenog grada.
ZDRAVLJE: Sve bolje i bolje.

BLIZANCI

POSAO: Konačno ćete realizirati poslovne planove koje je stopirao netko od vaših kolega. Od 10. srpnja krećete u nove poslovne izazove, a ako je riječ o privatnom poslu – zvijezde su vam naklonjene.
LJUBAV: Trudili ste se na sve načine spasiti vezu, uspjeli ste da omekšate partnerovo srce i natjerate ga da vam pokaže koliko mu je stalo do vas. Srpanj je idealan za odlazak pred matičara.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK

POSAO: Smanjite malo tempo i obveze koje ste preuzeli u prethodnom razdoblju. Uz pomoć partnera ili kolege uspjet ćete prevazići sve probleme. Pred kraj mjeseca konačno stiže novac koji dugo čekate.
LJUBAV: Do sada je partner igrao kako ste vi svirali, ali došao je trenutak da donese odluku koja će vas u početku uplašiti i baciti u razmišljanje.
ZDRAVLJE: Umor i blaga emotivna minus faza.

LAV

POSAO: Imat ćete mnogo više volje i energije da se uhvatite u koštac s novim poslovnim izazovima koji će na kraju donijeti mnogo veću zaradu od očekivane. Okušajte se u igrama na sreću.
LJUBAV: Imat ćete dojam da partner misli samo na sebe, što će u vama probuditi bunt. Vodit ćete borbu za dominaciju i na kraju ćete se pitati da li vam sve to trebalo. Moguća je nova ljubav preko posla.
ZDRAVLJE: Infekcije.

DJEVICA

POSAO: Treba da donesete neke važne odluke koje ste odlagali i sada ćete presjeći, pa što bude. Ne brinite, na kraju će se sve dobro završiti. Sudski spor okončat se u vašu korist.
LJUBAV: U ovom razdoblju moguće su razmirice s partnerom. Imate dojam da vas pogrešno razumije i ne shvaća vaše obveze. Neke Djevice razmišljaju o tome da stave točku na vezu ili brak, što nije dobar potez.
ZDRAVLJE: Aritmija.

VAGA

POSAO: Nebo vam daje zeleno svjetlo za posao i karijeru, pa možete slobodno “date gas”. Krenut ćete s realizacijom ideje za koju dosad niste imali novca.
LJUBAV: Na emotivnom planu nema značajnijih promjena ukoliko ste u vezi ili braku. Ako ste slobodni, novu ljubav ćete pronaći u susjedstvu ili na nekom mjestu za zabavu.
ZDRAVLJE: Manje se nervirajte.

ŠKORPION

POSAO: Bilo bi dobro da rješavanje problema u ovom periodu prepustite partneru ili iskusnijem kolegi. Zvijezde su naklonjene studentima, a u drugoj polovici mjeseca pristiže i veća količina novca.
LJUBAV: Partner je shvatio da ne znate što hoćete i uzeo vas je pod svoje. Skloni ste čestim promjenama raspoloženja. Kontrolirajte ljubomoru.
ZDRAVLJE: Hranite se zdravije.

STRIJELAC

POSAO: Jun će za vas biti izuzetno zanimljiv i dinamičan. U posao ćete unijeti novu dozu kreativnosti, a sve zadatke ćete obavljati s lakoćom. Ne nervirajte se zbog grešaka kolega ili ortaka, jer za tim nema potrebe.
LJUBAV: Ovo je mjesec u kojem bi moglo dogoditi nešto što će obilježiti cijelu godinu. Slobodne Strijelce očekuje početak nove emotivne veze.
ZDRAVLJE: Posjetite zubara.

JARAC

POSAO: Srpanj će biti pomalo naporan, a koliko će biti uspješan ovisi o vašoj spremnosti da se dokazujete i borite za bolju poziciju. Period je povoljan za sve koji traže ili žele promijeniti posao.
LJUBAV: Emotivni život vam neće biti prioritet zbog čega su moguće nesuglasice s partnerom, a kod nekih kojima je veza klimava moguć je i razlaz.
ZDRAVLJE: Umor.

VODENJAK

POSAO: Za razliku od prethodnog mjeseca, ovaj će biti mnogo uspješniji. Očekujte poziv iz inozemstva koji će vam pružiti priliku da spojite lijepo i korisno. Preuređivat ćete stambeni ili poslovni prostor.
LJUBAV: Emotivni život će vam cvjetati jer se početkom mjeseca čak pet planeta susreće u vašem petom polju odgovornom za uživanje i emotivno zadovoljstvo. Kupite srećku, čuda su moguća.
ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

POSAO: Moguć je prelazak na bolje radno mjesto ili čak početak novog posla, uz ovaj koji trenutno radite. Obitelj vam neće pružiti podršku koju ste očekivali, posebno bračni partner. Trudite se pronaći kompromis.
LJUBAV: Ovaj period bit će naporan onima koji su u braku, ali će zato ruže cvjetati osobama koje planiraju vjenčati.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)