Mjesečni horoskop za listopad / oktobar 2021

horoscope guru

 

Tokom listopada oktobra zvijezde i tranziti na nebu pripremaju zanimljivu jesen. Vrijeme je za pokretanje partnerstva, braka, ali i poslovnog napretka za neke od znakova.  Već u početku mjeseca mladi Mjeseca u Vagi daje važne emotivne odluke.  Ulaskom Venere u Strijelca mnogi će započeti zajednički život ili odrediti datum vjenčanja.

OVAN
Posao: U vama raste stvaralačka energija, koja neće lako jenjavati. Ona će svoj rast započeti samim početkom mjeseca i trajat će nekoliko slijedećih i ući će u slijedeću godinu. Iskoristite naklonost planeta, koje će vas podržavati u svim novim poslovnim projektima. Nemojte se opuštati, jer je pravo vrijeme kad ćete zagristi. Stoga, grizite i oduševljavajte nadređene.
Ljubav: Sve pozitivno u životu što vam se događa, dogodi se zbog ljubavi koju dobivate i pružate. Naime, čim ljubav bude na nekom posljednjem mjestu, tad vas ništa ne ide. Pokušajte kompenzirati nešto za svoju profit, pa ako treba i tajno ljubiti kako biste bili sretniji i zadovoljniji. Nitko ne mora znati za ključeve vašeg uspjeha, bitno je da ih imate. Na svojoj ćete koži osjetiti brojne poglede okoline, prožete strastvenošću.
Zdravlje: Manji padovi imuniteta, bit će normalni. Uslijedit će zbog iscrpljenosti, pa je najbitnije da ne dižete paniku tamo gdje ne trebate. Priuštite si više sna.
BIK
Posao: Nećete znati koje ćete obveze prije obavljati, jer ste si dozvolili da vam se nagomilaju. Sve što ste gomilali tjednima i mjesecima, sad ćete morati rješiti u nekoliko slijedećih dana ili najkasnije do polovine mjeseca. Zbog svoje nemarnosti, bit ćete prisiljeni moliti za pomoć većinu bliskih osoba oko sebe, koji će vam rado pomoći. Pomoć bi imali i veću da ste i sami drugima pomagali.
Ljubav: Sebičnost i egoizam se u ljubavi kad tad naplati. Ne obazirite se na glasine, kako ste nesposobni, jer mnogi znaju vaše kvalitete. Obiteljskih zbivanja imate napretek, ali za mnoštvo njih, bit ćete totalno nezainteresirani. Vaša je inertnost doživjela vrhunac i morat ćete se mijenjati. Ne čudite čestim raspravama između vas i partnera, jer su one većinom zbog vas.
Zdravlje:  Dovest ćete sebe do psihofizičke nestabilnosti. Znajte kako vam nitko ne može pomoći, pa si lijepo pomozite sami. Nije bolest sve što boli.
BLIZANCI
Posao: Ovaj ćete mjesec biti svime okupirani, ali prednjačit će poslovne obveze. Bez obzira što ćete biti svugdje i sa svakim, nećete nikoga zanemariti, a najčudnije je to što nećete osjećati umor i iscrpljenost. Sminjite ton mobitela, jer će vam ovaj mjesec neprekidno zvoniti. Poziv jedne osobe krajem mjeseca, izbacit će vas iz takta.
Ljubav: Jedna će se osoba u vašoj blizini osjećati sretno i poželjno. Rijetko tko zna pružiti pažnju kao vi, ali onda kad vi to želite. Maštat ćete o strastvenim trenutcima, koje ćete i ostvariti. Ako vam netko uputi uvredu ne uzimajte srcu. Bitno je tko vas vrijeđa. Vikendi će vam biti posebno zanimljiv i pun iznenađenja.
Zdravlje: Manja prehlada je nezaobilazna. Glavobolje će biti učestale, a liječit ćete se dobrim provodima sa suprotnim spolom. Savjetuje vam se više sna.
RAK
Posao: Sve ćete više pažnje poklanjati svojim radnim obvezama, što dosad i nije bio slučaj. Za promjenu, obuhvatit ćete veći obujam posla, a mogući su i radovi preko vremena. Pojedinci će krenuti i u honorarne poslove. Obavite sve potrebno još ovaj mjesec, jer ćete idući imati nove obveze, kao i planove.
Ljubav: Nešto ćete u ljubavi početkom mjeseca morati odgoditi zbog nečijih neodgodivih zbivanja. Bliskoj ćete osobi svime izaći u susret. U vašem će srcu sve više rasti jedna osoba. On ili ona će vas cijele zaposjesti, bez obzira koliko ste se dosad toga plašili i koliko ste izbjegavali. Ovo je naklonjen tjedan najviše za usamljene. Ovo se odnosi na samce i na one koji su usamljeni u vezi.
Zdravlje: Više rekreacije će goditi vašem zdravlju i tijelu. Cijeli ste se u posljednje vrijeme ulijenili i ako trebate pomoć, slobodno je potražite u povjerljive osobe.
LAV
Posao: Na poslu će ostvarivati odlične rezultate svi oni rođeni u prvoj dekadi. Iako će većini ovaj mjesec, kao i nekoliko slijedećih, biti odličan ovogodišnji urod, potrebno ga je pravilno iskoristiti. Potrudite se sve postaviti na svoje mjesto, jer urednim rasporedom nećete imati poteškoće koje si često pripremite. Krajem mjeseca vas očekuje neko pozitivno iznenađenje.
Ljubav: Potrebno je da u svako doba dana znate što točno želite i ne odustajati od toga. Nekoga ćete pokušavati uvjeriti u nešto s čim se nikako ne slaže. Svi oni koji se nalaze u vezama, od partnera će tražiti više slobode. Tražit ćete više zabave u večernjim satima, koje će potrajati do kasno u noć. Ostvarit ćete ono što trebate uz prisustvo velikih svađa.
Zdravlje: Ako ikako možete, manje se nervirajte oko sitnica koje su doista nebitne. U posljednje vrijeme sve primate srcu, pa se odvojite od zahtjevnih osoba.
DJEVICA
Posao: Prestanite misliti kako u radnoj sredini imate prijatelje. Ukoliko i imate oni se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Zakopajte se u obveze kako ne bi mislili na tekuće probleme. Za vas je najbitnije da prošlost ostavite na mjestu, jer jedino tako možete krenuti naprijed. Rijetki će dobiti povoljnu poslovnu ponudu, pa budie dovoljno mudri i iskoristite je.
Ljubav: Voljena vas je osoba iznevjerila u prošlosti, ali to nije razlog da vi ne nastavite živjeti. Nikako ne skrivajte svoje slabosti, pogotovo one prema osobi za kojom lagano patite. Samo kod rijetkih, ove se slabosti odnose na poslovne poteškoće. Bit ćete posebno ranjivi tijekom cijelog mjeseca, pa bi bilo najbolje na kvalitetan način da očvsnete.
Zdravlje: Pogled u pozitivnu budućnost je korak prema uspjehu. Na takav ćete se način osjećati i zdravije, izuzev manjeg pada imuniteta i prehlade.
VAGA
Posao: Aktivnosti za koje ste se ovaj tjedan rezervirali, naglo će biti otkazane, zbog neodgodivih obiteljskih obaveza. Ništa neće biti onako kako ste željeli i planirali. Ne mogu se karte uvijek poslagati u vašu korist, nekad i netko drugi treba dobiti partiju. Pravilno se postavljajte u pojedinim situacijama, posebice u onima u kojima primjećujete kako vas se iskorištava.
Ljubav: Nešto će se promjeniti u krugu prijateljstva, ali i ljubavi. S pojedincima ćete zahladiti odnos, a sa jednom ćete se osobom još više zbližiti. Zvijezde vam naglašavaju da manje imate povjerenja u svoju okolinu i da im manje prepričavate svoje intimne događaje. Jedna osoba na vas motri i čeka da pogriješite, kako bi zasjela na vaše mjesto.
Zdravlje: Ništa nije onako kako vam trenutno izgleda. Psihofizička zbivanja nisu najbolje. Bitno je da sve posložite i da napravite ono što se od vas očekuje.
ŠKORPION
Posao: Maknut ćete se od svakodnevnice koja vam je uvelike počela smetati i opterećivati. Napravit ćete ono što ste dugo planirali i zadovoljiti svoje potrebe i napuniti baterije. Oni koji ne uspiju u tome, prihvatite stanja i zbivanja onakva kakva jesu, jer vam je uzalud nerviranje od kojeg dobivate samo stres. Okolina će vam nametnuti svoje mišljenje s kojim se nećete složiti.
Ljubav: U ljubavi će biti svega i nikako vam neće biti dosadno. Nakon svađe, uslijedit će romantični trenutci. Pojedinci će žudjeti za jednom zauzetom osobom. Ista osoba žudi i za vama, pa će vam se želje uskoro ostvariti, ali ćete vi morati poduzeti prvi korak. Dakle, bitan je samo iskorak, a za njim će se krenuti za vama. Slobodni će krajem mjeseca uploviti u novu ljubavnu vezu.
Zdravlje: Stres, stres i stres… Više si priuštite opuštanja i odmaranja s čime ćete popraviti zdravstvenu situaciju. Promijenite stavove prema prijateljima.
STRIJELAC
Posao: U vama će naglo porasti radna motivacija. Točnije, netko će vas na nju potaknuti, a vi ćete obilovati sa originalnošću. Ovo ste vrijeme čekali mjesecima, ako ne i godinama, sad ga iskoristite, jer će vam i nadređeni biti naklonjeni.
Ljubav: Bit ćete zaljubljeni u svu svoju okolinu, dok ćete se prema pojedincima odnositi zaštitnički i posesivno. Nekome ćete pomagati da dođe do cilja, a pomoć će vam biti uzvraćena na ljubavnom planu. Isplovit ćete iz briga i problema i radovat se svakom novom danu. Sve što budete radili bit će puno ljubavi, a vi ćete biti osoba za ne prepoznati. Svi će uživati u vašoj blizini.
Zdravlje: Kad su svi oko vas zdravi i sami se tako osjećate. Za vas ovaj mjesec neće biti nikakvih zdravstvenih poteškoća. Samo će rijetki osjetiti bolnu kralježnicu.
JARAC
Posao: Većina vas bježi od svih obveza, ali nažalost, mnoge od njih čekaju samo na vas. Ne okrećite leđa i ne zanemarujte bitne stvari, već se sad naučite razlikovati bitno od nebitnoga. Ne dozvoljavajte onima za koje znate da vas iskorištavaju i daljnu manipulaciju. Onima kojima ste učinili više nego sebi, u ruke stavite račun. Na kraju krajeva, sve ima svoju cijenu.
Ljubav: Željet ćete da se prema vama partner ili voljena osoba ponaša kao prema osobi iz kraljestva, ali trebate znati kako to treba zaslužiti. Očekujete priljev novca na svome račun, koji će malo kasniti, i kao da je jedino to što vas trenutno zanima. Ljubav će vam biti uzvraćena, onda kad je budete davali, a do tad budite ne očujte ništa od naklonosti Venere.
Zdravlje: Povišena tjelesna temperatura, hunjavica, kašalj i drugi simptomi prehlade, pokucat će na vaša vrata od polovine mjeseca. Nažalost, odbolovat ćete na nogama.
VODENJAK
Posao: Vrijeme je da pristanete na prilagodbe koje se od vas očekuju na poslu i u ljubavi. S njima započnite početkom mjeseca i ne dozvolite da vas itko u njima sputava. Ne mora uvijek sve biti po vašem, jer u većini slučajeva, vašoj se okolini ne raspravlja s vama, pa se povuku bez borbe, a s tim ništa ne dobivate. Svjesni svojih pogrešaka, nakon kojih ćete se počet ispričavati, veliki su koraci za vašu budućnost.
Ljubav: Aktivirat ćete ljubavnu vezu iz prošlosti i ponovno prigrliti razočarenje. Koliko vam sve to treba, svatit ćete tek nakon što se dobro iscrpite. Nije vrijeme za ikakve rezove u ljubavi, pa ako možete sačekajte nekakvo drugo vrijeme, koje će biti na vašoj strani. Ako ste doista osjetili kraj jedne veze, napravite što je potrebno. Iscrpljeni ste od svega pa si dajte oduška dok napunite baterije.
Zdravlje: Vaša zdravstvena situacija nikako nije zadovoljavajuća. Koliko ste god izbjegavali liječnika, sad ćete konačno pokucati na njegova vrata.
RIBE
Posao:  Prestanite obećavati, kad već ne možete obećano izvršiti. Većini je puna kapa vas i slatkorječivosti. Doduše, često ćete bit spriječeni s neodgodivim obvezama. Najgore i najčudnije je to što najčešće razočarate osobe do kojih vam je jako stalo. Nezadovoljstvo koje vlada u vama, pokušajte riješiti na način da si priuštite događaje za koje nikad niste imali hrabrosti.
Ljubav: Lijekove za sve pronađite u ljubavi i u osobi do koje vam je posebno stalo. Svi oni koji vole tajno, uživat će u ljubavi punim plućima. Ljubavi imate posvuda oko sebe, što će vas posebno usrećivati. Jedna će vam osoba izjaviti ljubav, pa je velika mogućnost da ćete ponovno uploviti u zabranjeno. Vama je bitno samo uživati i da se sve vrti oko vas. Malo sebično od vas.

Zdravlje: Zanemarujete signale koje vam poručuje vaše zdravlje, a to vam nikako nije pametno. Vrijeme je da otiđete na kontrolu i riješite se teških pitanja koja vas dugo opterećuju.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)