Mjesečni horoskop za kolovoz / august 2020

horoscope guru

Sam početak mjeseca donosi pun Mjesec u Vodenjaku, te poprilično loš početak  mjeseca zbog opozicije  Sunca sa Mjesecom.  Kasnije Merkur prelazi u Lava, dok Uran kreće u redoviti retrogradni hod. Mjesec  svakako donosi  i značajne ljubavne promjene, za one koji su još sami.

OVAN

POSAO:  Kako mjesec bude odmicao, poslovne mogućnosti će se zahuktavati, a vi postajati sve više i više angažirani na radnom mjestu. Na kraju nećete moći disati od posla, jer će se toliko planeta sjatiti u vaše polje službe, da je malo vjerojatno da biste pošli na godišnji. Zato iskoristite svaki trenutak za opuštanje i predah, jer će vam svakako dobro doći.

LJUBAV: Prvi tjedan obećava vrlo skladne osobne odnose u kojim obje strane uživaju. Nastavak mjeseca bit će također kvalitetan kad se o ljubavi radi, no stil kojim ćete izražavati ono što osjećate, bit će diskretniji i manje otvoren. Veze će se ustabiliti. Nakon 20.-tog počinje opet izazovno razdoblje kad su moguće manje trzavice ili neslaganja između vas i voljene osobe.

ZDRAVLJE: Manji problemi mogući su s probavom (crijeva), no uglavnom blažeg i prolaznog karaktera.

BIK

POSAO: U duši ćete biti posvećeni kući, domu i opuštanju u takvom okruženju. Mjesec je idealan za godišnji odmor, a ako već morate raditi, budite profesionalni. Oni čija je profesija povezana sa sportom, pedagogijom ili zabavljačkim djelatnostima, imat će velik broj ponuda ili zadataka. Ostali će se prema poslu odnositi rekreacijski, a najbolje će im biti kad se vrate kući u mir svoja četiri kućna zida.

LJUBAV: Početak mjeseca bit će obilježen općim stanjem konfuzije i neraspoloženja u privatnim odnosima. Od drugog tjedna u mjesecu vi polako dolazite na svoje, vraća vam se vjera u ljubav, a i partner (partnerica) vas opet gleda s povjerenjem. Pa iako nećete biti u najsavršenijoj ravnoteži, ipak ćete uskladiti svoje odnose. Tako ćete provesti ostatak mjeseca.

ZDRAVLJE: Dosta nervoze i pad energije.

BLIZANCI

POSAO: Sve što se tiče korespondencije i komunikacije uopće, bit će vaši aduti tokom većine mjeseca. Tu ćete pokazati svoj talent i dokazati radne sposobnosti. Sve ostalo bit će neujednačeno i pomalo problematično, pa vam savjetujemo da se držite one – radim ono što znam najbolje, a to su kontakti, izražavanje i komunikacije.

LJUBAV: Ako nekome želite iskazati svoju naklonost, učinite to što prije, već počekom mejseca, jer su vam prilike za ljubav povoljne prvi tjedan. Nakon toga sve pomalo jenjava, vi se okrećete svom unutrašnjem svijetu, ponašate pomalo pustinjački ili vam slabi interes za ljubav. U vezama će u to vrijeme doći do blaže monotonije ili sličnog nerazumijevanja između partnera.

ZDRAVLJE: Uglavnom ćete se snalaziti, a najveća boljka bit će nervoza i slab imunitet.

RAK

POSAO:  Početkom mjeseca moguća je promjena u načinu ili stilu zarađivanja novca. Možda ćete sklopiti povoljniji ugovor, no provjeravajte i dalje pravni aspekt stvari. Tokom mjeseca bit ćete vrlo angažirani kroz brojne kontekte, dogovore i komunikacije s poslovnim suradnicima, a mnogi od vas poći će i na poslovno putovanje. Na istom će doživjeti niz burnih događaja, kako poslovnih, tako i onih općih, nazovimo ih rekreacijskih. U svakom slučaju vratit ćete se puni dojmova.

LJUBAV: Pred vama je miran mjesec kad se radi o osobnim odnosima. U njemu neće biti nekih velikih pomaka ili promjena. Oni koji već jesu u vezama, uživat će u nježnostima i mirnoći svoje veze, a komunikacija između vas i voljene osobe će se produbiti i intenzivirati. Oni koji su još sami, na vrlo ležeran način pristupat će osobama suprotnog spola i zbog tako neopterećujećeg pristupa, imat će i više šansi za uspjeh.

ZDRAVLJE: Povrmeni problem sa zubima, posjetite stomatologa.

LAV

POSAO: Većinu mjeseca sve teme vrtit će se oko novca i načina zarađivanja istog. Vi ćete biti jedan od glavnih kreatora ili managera kad se radi o spomenutoj temi. Odlično ćete surađivati sa suradnicima na poslu, a posebno je dobro aspektirana suradnja s podređnima. Na vrlo precizan način provest ćete zamišljeno u djelo, a onda ni rezultati neće izostati.

LJUBAV:  Prvi tjedan u mjesecu još ćete šarmirati sve oko sebe, a svi u vezama proživljavat će pravu renesansu. Neki će početkom mjeseca donijeti i važne osobne odluke, vjerojatno na vlastitu radost. Od drugog tjedna počinje malo mirnije razdoblje, no ništa manje kvalitetno. Veze će postajati uhodanije, a vi u njima spokojniji. Sve će teći nekako sigurno.

ZDRAVLJE: Problemi sa grloboljom.

DJEVICA

POSAO:  Slobodno možemo reći da ćete ovaj mjesec vi biti osoba koja će biti u centru pažnje mnogih svojih suradnika, a sve vaše sposobnosti imat će priliku doći do izražaja. Što god da radite na poslu, vi ćete biti žarište kroz koje će se prelamati razni interesi, a nitko vas neće moći ne primijetiti i ne zapamtiti.

LJUBAV: U vezama ćete vi biti ona osoba koja će apsolutno dominirati, a oni koji su još sami, imat će brojne prilike da ostave dojam na osobe suprotnog spola. Ovako intenzivno razdoblje učinit će vas jednom od najtraženijih osoba u društvu, pa iskoristite takvo stanje ako više ne želite biti sami. Sve će vam biti pod nogama. I tako cijeli ovaj mjesec.

ZDRAVLJE: S ogromnom količinom energije s kojom ćete raspolagati, vi ćete biti vrlo aktivni.

VAGA

POSAO: Nonšalancija i nekonvencionalnost bit će glavna obilježja ovog mjeseca. Vaš pristup radu bit će onaj pravi ljetni, pa će mnogi uveseljavati kolege poslu. Drugi će rado poći na zanimljiv godišnji odmor. Najgore će proći one Vage koje imaju strogog šefa, jer taj neće razumjeti njihovu trenutnu fazu. Možda i njega omekšate svojim šarmom ili nekom šalom.

LJUBAV: Možete očekivati miran mjesec i skladne privatne odnose. Iz faze prijateljskog stava, vi ćete tokom drugog tjedna ući u vrlo maštovitu fazu ljubavnih odnosa, a ona će potrajati cijeli ovaj mjesec. Voljenu osobu mogli biste stalno iznenađivati neobičnim idejama, organizacijom događaja koje rijetko tko može osmisliti, a pokazat ćete se i kao pravi kreativac kad se radi o izražavanju nježnosti.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom.

ŠKORPION

POSAO: Početkom mjeseca bit ćete u poziciji da razmotrite važnu odluku povezanu s vašim statusom i kaijerom. Ne morate reći ni da, ni ne, ako niste sigurno da je to to. Dugoročno stojite dobro, pa ako trenutno ne prepoznajete što je najbolje za vas, ne morate ni reagirati. Većinu mjeseca zbrajat ćete plodove i rezultate svog doadašnjeg rada i raditi malu inventuru. Bit će to priprema za dalje. Mnogi će se uspjeti opustiti, možda ne sasvim, no godit će im pomalo nefomalan ljetni stav i na radnom mjestu.

LJUBAV: Prvi tjedan u mjesecu trpjet ćete izazovne aspekte na vaš privatni život, pa se nastojte primiriti i budite stpljivi. Tako ćete najbolje dočekati drugi tjedan, kad počinje i znatno bolje ljubavno razdoblje. U veze se polako vraća sklad, a vi i voljena osoba opet nalazite prave izraze nježnosti i strasti. Uz vaše povremeno subljektivno neraspoloženje, koje će potpuno nestati poslije 20.-tog, vi ćete održavati dobar balans u svom odnosu.

ZDRAVLJE: Fizički aspekt je u redu, osim malo slabijeg imuniteta.

STRIJELAC

POSAO: Većinu mjeseca vi ćete balansirati između svojih ideala i pritiska nadređenih koji će vas grubo vraćati u realnost. Ono što ćete morati odraditi, morat ćete, i nećete moći ni lijevo, ni desno. Disciplina koja će se tražiti od vas teško će vam padati, pa ćete svako malo bježati u svoj svijet misli, ideja i snova. Tako ćete održavati ravnotežu i onda se opet iz onog gornjeg ili unutrašnjeg dalekog svijeta, spuštati u vama manje drage prizemljene varijante.

LJUBAV: Početak mjeseca bit će obećavajući za ljubav, pa se potrudite otvoriti svoje srce i pokazati što osjećate. Od drugog tjedna u mjesecu počinje manje povoljno razdoblje kad ćete imati ili manje prilika za ljubav, ili vam stvari jednostavno neće uvijek ići od ruke. To ne znači da će biti sukoba u vezama, nego one više neće biti tako intenzivne ili skladne. Uz toleranciju, vi ćete održavati svoje odnose na korektnoj razini.

ZDRAVLJE: Odmarajte kad god možete i ne uzimajte stvari previše k srcu.

JARAC

POSAO: Znate što želite, kao i uvijek. Ako ste se odlučili za promjenu povezanu s poslom, dobit ćete odmah priliku da je i ostvarite. Nastavak će obilježiti razvoj situacije povoljan za vas, pa je na vama samo da predano radite, što vi ionako i volite. Mnogi će otvoriti kanale za suradnju s inozemstvom ili će biti u poziciji da se povežu s istim.

LJUBAV: Pred vama je vrlo lijep mjesec u ljubavi. Počet će tiho i diskretno, a onda će se, kako mejsec bude odmicao, razvijati u sve snažniju, strastveniju i dublju vezu. Oni koji su već vezani, proživljavat će nešto slično u već postojećem odnosu.

ZDRAVLJE: Vrijeme je da posvetite više vremena šetnjama i vježbanju.

VODENJAK

POSAO: Početkom mjeseca izbjegnite potpisivanje ugovora, te isto odgodite barem za drugi tjedan. Mjesec će biti obilježen previranjima i vašim dubokim razmišljanjima o promjenama. Vjerojatno je da ćete imati i prilike da nešto mijenjate u svom radnom okruženju, no sve trebate činiti pažljivo i razmotriti svaki svoj korak. Mnogi će osjećati prave izazove na poslu koji rade, te sve doživljavati kao pravu malu borbu.

LJUBAV: Očekujte mjesec pun izazova, a jedan će biti upečatljiv već na samom početku mjeseca. Vjerojatno ćete se naći pred iskušenjem kako dalje i oboje ćete shvaćati da nešto u vašem odnosu treba mijenjati. Nakon dobre analize i preispitivanja svojih osjećaja, vi ćete odlučiti što je najbolje za vas. Od drugog tjedna počinje bolje ljubavno razdoblje, a ako odluke povezane s privatnosti prenesete u taj period, bit će vam malo lakše. Ostatak mjeseca proteći će u uhodanih odnosima, a vi ćete se truditi poštovati nov pristup o kom ste odlučili.

ZDRAVLJE: Neraspoloženja i pomalo depresivna stanja, obilježit će ovaj mjesec.

RIBE

POSAO: Odnosi s poslovnim partnerima bit će tema broj jedan, no u svemu će biti toliko izazova, zahtjeva i napora, da biste najradije pobjegli od svega. Budite smireni, štedite svoju energiju koje će vam nedostajati, radite pažljivo i profesionalno. Što se tiče eventualnih ugovora povezanih s poslom, razmorite sve ponuđene uvjete vrlo pažljivo i moguću odluku donesite u miru i tišini. Ako ne morate, ne potpisujte, nego si uzmite još neko vrijeme da razmislite.

LJUBAV: Pred vama je mjesec pun iskušenja, pa tako i u privatnim odnosima. Stellium planeta u vama opozicionom znaku Djevice učinit će vaše osobne odnose punim izazova, a vi ćete morati sve to izdržati. Zato je najbolje da svoja očekivanja smanjite, da budete realni i da njegujete blagost i strpljenje. Na taj način, proći ćete najbolje. Sve opisano vrijedi i za one u vezama i za one koji su još sami.

ZDRAVLJE: Boravite što više vremena na otvorenom I u šetnjama.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)