Mjesečni horoskop za veljaču / februar 2023.

horoscope guru

Na samom početku mjeseca zaljubljenih pun mjesec u Lavu donosi vrlo aktivan ljubavni život i nova poznanstva. Također Saturn izlazi iz retrogradne sjenke, te se mnoge stvari iz prošlosti končano završavaju.  Mladi Mjesec u Ribama tokom veljače stvorit će nove prilike za nezaposlene, a također i veće dobitke za one koji čekaju na neke isplate.

OVAN
Posao: Ovaj mjesec obilježit će vam brojne i dinamične poslovne aktivnosti. Slobodno bi mogli reći kako ćete djelovati na  mnogo područja djelovanja, ali opća poveznica vaših nastojanja mogla bi se definirati kao naporna.  Neki od vas mogli bi  u drugoj polovici mjeseca reagirati dosta kapriciozno, pa čak i na korist vlastite štete.

Ljubav: Uslijed djelovanja opisanih planetarnih tranzita moglo bi doći do nerazumijevanja i trzavica između vas i voljene vam osobe. S jedne strane osjećat ćete snažnu sponu koja vas povezuje, a s druge strane bit ćete skloni svađama. Oni agresivniji među vama mogli bi i jače povrijediti partnera.

Zdravlje: Mogli bi imati probleme ako se bavite poslovima i radnjama koje traže visoku dozu manualne ili mentalne preciznosti. Ako ste aktivni sudionik u prometu, druga polovica veljače donosi vam potrebu povećanog opreza.

BIK

Posao: Uloženi rad i materijalna satisfakcija neće se uskladiti. Bitno je da sve to prebrodite na onaj poznati  stoički način, jer slijedi povoljnije razdoblje ožujka, a osim toga, prvi dio godine stavit će vas pred još jačim izazovima.
Ljubav: Veljača će vas staviti pred ozbiljne ljubavne izazove. Imat ćete dosta prilike za dokazivanje vjernosti, za ljubavne zavrzlame i stresove,  uspone i padove. Moguće su avanture i neočekivane situacije, a na vama je sva sloboda izbora.

Zdravlje: Manji broj pripadnika vašeg znaka kroz veljaču će proći čeličnog i neoštećenog zdravlja. Najbolja preventiva je u zdravom stilu življenja.

BLIZANCI

Posao: Vaše vrijedne i inovativne ideje bit će iskorištene na način koji vam se neće sviđati, a nećete baš biti u poziciji da branite svoj stav ili da dobro naplatite svoje znanje i općenito usluge. Druga polovica mjeseca donijeti će zastoje na profesionalnom planu, a osim toga bit ćete zakočeni suradnicima koji neće moći pratiti vaš tempo. Zbog svega toga, očekujte nešto nervozniju veljaču nego inače.

Ljubav: Odnos s voljenom osobom, mada stabilan, neće teći baš lagano, ponajviše zbog poslovnih, odnosno opće životnih problema i teškoća kojima smo svi izloženi. Važno je da vjerujete u ljubav, čak i onda kada postoje realni razlozi za sumnju.

Zdravlje: Veljača je za vas mjesec u kojem ćete se konačno odlučiti sanirati svoje zdravstvene probleme.

RAK

Posao: Određeni razlozi mogli bi vas nagnati da od nadređenih zatražite povećanje materijalnog položaja. Radije to ne činite, jer bi vas moglo dočekati neugodno iznenađenje. Međutim ako zanemarimo taj trenutak na kojega vas upozoravamo, već dio mjeseca bit će bez većih problema za većinu pripadnika vašeg znaka.

Ljubav: Tijekom mjeseca  bit će dovoljno dana i za ljubav i za svađu s voljenom osobom, ali opći je dojam da bi vam ovo mogao biti prilično povoljan mjesec. Voljena vam osoba većim dijelom veljače trebat će vašu ljubav i podršku, te vam to pruža  pravu priliku da joj bez dokažete svoju ljubav.
Zdravlje:  Mogle bi vas zadesiti uobičajene zimske boljke u vidu prehlade i drugih akutnih respiratornih tegoba s kojima ćete se najbolje nositi ako izbjegavate velike gužve i uzimate zdravu hranu s dosta vitamina.

LAV

Posao: Veljača je uobičajeno za vas nešto teži mjesec. Stoga bi mogli ovu veljaču podijeliti u tri podjednako dugačka razdoblja, od kojih će prvih deset dana biti najmanje povoljno za vas, nakon čega slijede bolji dani u kojima će, istini za volju,  biti negacija i osporavanja, ali isto tako i dobrih poslovnih prilika koje ćete trebati prepoznati.

Ljubav: Neki od vas mogli  bi biti skloni ishitrenim reakcijama u ljubavi, odnosno malo preburno reagirati na ponašanje voljene osobe. Postoji mogućnost donošenja krivih zaključaka, iako tome nema stvarnih razloga, tako da je najbolje da pokažete svoju lavlju plemenitost u svim situacijama, izdignete se iznad malenih paradigmi i začkoljica i uživate u ljubavi voljene vam osobe.

Zdravlje: Eventualno, neko od vas patit će od upornih glavobolja izazvanih brigama. Brige teško mogu riješiti bilo koji problem, tako da bi bilo bolje vježbati vam vedar pogled na svijet oko vas. U noći vikenda 19./20.veljače ne pijte ako vozite i obratno.

DJEVICA

Posao: Nećete osjetiti manjak snage i energije, već da će vaše djelovanje u određenim poljima biti što ometeno, a što zakočeno. U svakom slučaju, ako zadržite zdrav pogled na stvari, druga polovica mjeseca veljače neće biti teška, veći izazovi doći će kasnije. Nastojte ne reagirati nervozno na pokušaje destabilizacije početkom  ovog mjeseca.

Ljubav: U pravilu u ljubavi ne bi trebalo biti većih problema, mada u mjesec veljaču ulazite s određenim nesporazumom s voljenom osobom. Uglavnom, to što se nalazi nedorečeno među vama, vrlo brzo će izaći na čistac. I dobro je tako, jer ćete oboje tijekom mjeseca biti izloženi iskušenjima, a osim toga ne zaboravimo da je ovo mjesec zaljubljenih i da je Valentinovo.

Zdravlje: Zdravlje će vam ovoga mjeseca biti u iskušenjima. Planetarne pozicije i tranziti upućuju na potrebu da svojemu zdravlju posvetite dosta pažnje. Čuvajte se štetnih utjecaja okoline i ne izlažite se previše.

VAGA

Posao: Prava riječ bila bi izazov za vas. Dakle situacija će vas stavljati u položaje da ćete morati donositi brze odluke. Nadamo se da će one biti pravilne, a u tome će vam svakako pomagati i vaš prirodni dar da sačekate kako bi se rasvijetlilo što više okolnosti, prije nego donesete konačne odluke.

Ljubav: Ovaj mjesec mogao bi vas staviti pred brojne ljubavne izazove. Za one u braku doći će do zbližavanja koje dugo očekuju, a oni slobodni imaju sve predispozicije za ulazak u vezu.

Zdravlje: Važno je da na vrijeme obratite pozornost na želučane tegobe da ne bi kulminirale. Hranite se zdravije i manje jedite.

ŠKORPION

Posao: Pouzdano, precizno i vrijedno radit ćete čitavoga mjeseca nošeni čvrstom vjerom u konačan uspjeh svojih projekata. Mnoge  stvari idu vam na ruku i moglo bi se reći da vam ovo razdoblje odgovara, mada naravno i vama, kao i svima teško pada kriza i potrebna odricanja. No recimo, da ih vi lakše podnosite nego neki drugi.

Ljubav: Tijekom veljače najviše će biti naglašena erotska komponenta ljubavne priče. Pozicije planeta i uzajamni aspekti priču čine napetijom, a kad god je napeto, ljubav vrlo lako postane svađa.

Zdravlje: Pazite se prehlada i gripa koje u veljači na vas mogu djelovati vrlo snažno.

STRIJELAC

Posao:  Osim kraćeg razdoblja na početku veljače, tijekom čitavoga mjeseca nadređeni autoriteti će vam biti naklonjeni i moći ćete računati na njihovu pomoć i podršku. Povišicu vam nećemo obećati, ali isto tako ne treba očekivati ni da će nešto posebno loše utjecati na vaše financijsko stanje. Sveukupno gledano, veljača će vam biti povoljan mjesec za posao i poslovni uspjeh.

Ljubav: Kao i kod nekih drugih znakova i kod vas će ovoga mjeseca prevladavati jaka erotična komponenta ljubavnog nadahnuća. Možete ostvariti vrlo dinamičnu ljubavnu veljaču, u sredinu koje, ne slučajno, pada i Valentinovo.

Zdravlje: Određene smetnje uzrokovat će vam vaše stare kronične tegobe, a i to možete preventivno medicinskim djelovanjem staviti pod kontrolu.

JARAC

Posao: U skladu s regulama i pravilima društvenih normi, naša je pozicija jača. Ta opća ocjena osobito ima veze upravo s vašim znakom koji ne krije svoje ambicije na polju poslovnog djelovanja. Dakle, što ste više u skladu sa Zakonima, više ćete poslovno i osobno profitirati.

Ljubav: Ovoga će mjeseca svi oni pripadnici vašeg znaka koji se nalaze u čvrstim i stabilnim, a time i kvalitetnim vezama prilično profitirati. Krasit će vas velika intuicija i razumijevanje partnera i njegovih potreba, što će on, odnosno ona, znati cijeniti. Oni među vama koji su slobodni, mogli bi imati više prolaznih veza i avantura čija će zajednička poveznica biti u tome da sve mnogo više obećavaju nego zbilja nude.

Zdravlje: U drugoj polovici mjeseca mogli  bi podleći prolaznim teškoćama i akutnim upalnim stanjima tipične, sezonske, zimske etiologije, poput gripe i prehlada.

VODENJAK

Posao: Većinu vas autoriteti i inače ne impresioniraju, tako da bi to ometanje i upletanje u vaš stil mogli osjećati kao destimulirajuće za posao kojim se bavite. Međutim, osim neprimjerene reakcije, uvijek postoji i ljepši način kako kazati ako vam nešto smeta.

Ljubav: Ove veljače i to baš oko blagdana svetog Valentina koji se slavi kao dan zaljubljenih postoji mogućnost romantičnog susreta i ugodnog doživljaja. Vodenjaci u sretnim vezama uživat će naklonost partnera, a onima koji su slobodni, veljača će pružiti dosta mogućnosti za zabavu razne vrste, jer ovo je i vrijeme karnevala, kada se stavljaju, ili padaju brojne maske.
Zdravlje: Većini pripadnika vašeg znaka smetat će sezonske tegobe respiratornih organa, a nekima će se aktivirati i kronične tegobe.

RIBE

Posao: Moglo bi se  dogoditi da se mnogi vaši planovi pozitivno i uspješno realiziraju. Neki od vas učvrstit će svoj profesionalni status, a rijetkim sretnicima, unatoč krizi koja vlada svugdje oko nas smiješi se poboljšanje materijalnog položaja.

Ljubav: Najveću vrijednost za vas u veljači predstavljat će čvrstina i trajnost ljubavne veze s partnerom. Dobri i stabilni aspekti planeta jamče kvalitetu upravo onim parovima koji se nalaze u dobrim i stabilnim vezama.

Zdravlje: Onima koji imaju kronične tegobe možemo najaviti da će se njihovo stanje poboljšati.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)