Mjesečni horoskop za veljaču / februar 2022

horoscope guru

Mjesec počinje mladim Mjesecom u Vodenjaku i odmah nas stavlja pred važne odluke. Izlaskom Jupitera iz retrogradne sjenke Ovna, te konjukcijom Venere u Jarcu, mnoga slobodna srca pronalaze srodnu dušu.

OVAN

Bit ćete skloni idealiziranju partnera i neće vas nimalo smetati kad u stvarnosti vidite da nema osobine koje mu (joj) pripisujete. Na ljubavnom planu skloni ste maštanju i analiziranju. Opustite se. Oni koji su još sami, mogli bi vrlo lako upoznati osobu koja je povezana s inozemstvom, te s njom provesti ugodne trenutke.

Cijeli mjesec u poslu ćete napredovati. Aktualizirat će se pitanje vašeg statusa i pozicije u karijeri. Imate sve izglede da dobijete podršku nadređenih, pa ako očekujete promoviranje na bolju poziciju, ono je moguće. Koncentrirajte se na posao i slobodno pokažite vaše kvalitete, ma koliko to smetalo zavidnim kolegama.

Neki podređeni mogli bi vas mjeriti sa zavišću, no iskreni i otvoreni kakvi jeste, nećete imati problema s tim. Sve do potkraj mjeseca imat ćete nešto slabiji imunitet, pa su moguće viroze. Pazite na imunitet, obratite pažnju na brigu o zdravlju. Posljednji tjedan u mjesecu dobit ćete na snazi i energiji.

BIK

Posljednji dani u mjesecu donose vam ravnotežu i smiraj u odnosima. Mjesec će donijete zanimljive seksualne i erotske eksperimente, ali konzervativni bikovi sve će držati u granicama normale.  Slobodno pustite mašti na volju i uživajte sa svojim partnerom. To će učvrstiti vaš odnos. Ovo je mjesec u kojem ćete pokazati velik dio svojih sposobnosti, a izgledno je i priznanje za vaš trud, ili promaknuće. Razmišljate li, ili planirate poći na rad u inozemstvo, ovo je mjesec u kom su moguće važne odluke vezane uz to, pa se maksimalno koncentrirajte i krenite naprijed, to je dobro postavljeno.

Nećete imati značajnijih zdravstvenih tegoba. Dobro ste.

BLIZANCI

Neraspoloženje će se udruživati s nerazumijevanjem, a vi ćete, pod utjecajem Marsa u vašem znaku, lako reagirati neprimjereno ili ljutito. Pokušajte smireno prihvatiti lošu fazu i ne poduzimati važne korake. Bilo bi glupo izgubiti partnera zbog neraspoloženja. Sve bi moglo rezultirati i ponekom neugodnom ljubavnom svađom. Uzmite vremena i razgovarajte. Pokušajte objasniti sebi i drugima kakvi ste. Na poslu vas očekuje neslaganje i nerazumijevanje. Nastojite razmišljati prije poduzimanja aktivnosti. Budite racionalni i smirite svoju narav.

Mnogo stresa sručit će se na vaša leđa, a nisu isključene ni ozljede ekstremiteta, i to uglavnom zbog žurbe i nepažnje. Zato redovno odmarajte i nađite neku metodu relaksacije.

RAK

Ako ste već dugo s partnerom (partnericom), isti će znati razumjeti i dobro prihvatiti vaša neraspoloženja tipična za vas, no ako je vaša veza „mlada“, vodite računa da drugoj strani objasnite u kakvoj ste fazi, kako ne bi došlo do nepotrebnih nesporazuma.

Posljednji dani u mjesecu neće donijeti ništa bolje stanje, no budete li se strpljivo i pažljivo nosili s onim što vas snađe, bit ćete uglavnom dobro.

Poslovi će se gomilati, a vi ćete željeti pobjeći od njih. Većinu mjeseca nećete biti u formi, no što se mora, mora se. U takvom stanju, odrađivat ćete redovne radne zadatke i nećete očekivati značajnijih pomaka. Slobodno vrijeme ispunite druženjem s dragim ljudima. Izbjegavajte tenzije i ljude koji vam ne odgovaraju.

Teško da ćete izbjeći stres, a istom će se pridružiti i pad imuniteta. Nađite svoj kutak gdje možete biti na miru barem pola sata dnevno.

LAV

Dobre ljubavne vibracije nastavit će se tokom većine ovog mjeseca. Ako već jeste u vezi, atraktivni izlasci će se smjenjivati s fazama većeg obima posla, a koji put ćete sve zajedno spajati na nekom od poslovnih domjenaka. Partner je na vašoj strani i zajedno st nepobjedivi.

Oni koji su još sami, imat će bogatu maštu i cijeli spektar ideja kako zavesti osobu do koje im je stalo. Vjerojatno je da će je uspjeti impresionirati. Pred vama je kreativan i energičan mjesec, iskoristite ga!

Vući ćete krupne poteze koji će imati utjecaja na druge. Ipak, budite promišljeni i pažljivi. Nije sve u instinktu i inspiarciji. Bit ćete u solidnoj formi gotovo cijeli mjesec.

DJEVICA

Pomalo tužni i razočarani, opet ćete, puni dobre volje, upoznavati i pokušavati prepoznavati gdje se krije vaša srodna duša, ali tek posljednjih dana u mjesecu, moglo bi se dogoditi da je negdje i nađete. Oni koji već jesu u vezama, osim što će se dobro zabavljati, mučit će sami sebe suvišnim analizama partnera. Nemojte partneru postavljati prevelike kriterije i očekivanja. Imajte razumijevanja i opustite se. Sve je u redu. Postavite jasno granice do kojih možete ići i ne prelazite ih. Utjecaji su šareni. Imat ćete dovoljno snage da se nosite s nervozom i stresom koji je pred vama.

VAGA

Gotovo cijeli mjesec imat ćete izniman talent za slušanje i uspijevat ćete čuti baš sve što vam druga strana pokušava reći ili izraziti. Komunikacija će biti obostrana i na obostranu radost.

Najnježnije trenutke provodit ćete u toplini vlastitog doma, i to udvoje. Većinu mjeseca imat ćete potrebu povući se u svijet intime, a posao biste najradije ostavili nekamo sa strane. Ako imate priliku za odmor, pođite na kraće zimovanje, jer će vam goditi.  Ako niste u tj mogućnosti, nemojte žuriti s odlukama na poslu. Nastojte se koncentrirati i odraditi posao što je bolje moguće. Budite odgovorni. Imat ćete dovoljno energije da se suočavate s prolaznim neraspoloženjima.

ŠKORPION

Svoje samopouzdanje prenosit ćete i na partnera, pa ćete većinu vremena provoditi zajedno.

Oni koji su još sami, imat će brojne prilike za upoznavanja, a najvjerojatnije na nekom od izleta ili putovanja. Nove poslovne mogućnosti razvijat će se kroz mnoštvo novih kontakata, a vi ćete cijelo vrijeme biti ona karika koja povezuje ljude, ideje, događaja i informacije.

Ovaj mjesec vi ste centar događanja jer privlačite svojim stavom. Zadržite samopouzdanje i iskoristite maksimalno sve mogućnosti. Ipak, nemojte zaboraviti na dozu skromnosti. Dobro ćete se držati cijeli mjesec, a jedino što će vas mučiti, jesu povremene sitnije nervoze.

STRIJELAC

Većinu mjeseca ljubavna sreća bit će na vašoj strani. Da sve ipak nije tako savršeno, pobrinut će se Mars u vama opozicionom znaku Blizanca, pa ćete s vremena na vrijeme, imati i trzavica ili žučnijih reagiranja. Uz šarm i privlačnost kojom ćete zračiti, bit ćete poželjna meta za mnoge osobe suprotnog spola. Usidrit ćete većinu poslova u kolotečinu i samo nadgledati njihovo odvijanje. Moguće su ozljede ekstremiteta, i to zbog nemara. Gledajte kuda hodate i kamo stajete. Nemojte sve prepustiti kolotečini. Postanite svjesni svojeg utjecaja na događanja.

JARAC

Ovaj dugi mjesec učinit će vas prilično koncentriranim na sebe, pa bi se vaš partner (partnerica) mogao naći zapostavljen.  Posvetite i partneru pažnju intimnim druženjem, razgovorom ili nekim sitnim poklonom. Partner će vam vratiti dvostruko. Venera ulazi u vaš znak, pa ćete temi ljubavi dati na značaju, a i sami ćete postati raspoloženiji za isto. Na dnevni red doći će nove financijske mogućnosti, novi kontakti i veze, bit će pojačana suradnja sa suradnicima (posebno s podređenima) na poslu, a i neki vaši krupniji planovi mogli bi se aktualizirati. Dobro ste i u stabilnoj ste formi, a osjetljiviji dio tijela ovaj mjesec bit će dišni organi.

VODENJAK

Većinu mjeseca imat ćete dobro postavljenu Veneru, a sve će rezultirati dobrim odnosom s partnerom. Oni koji su još sami, imat će velike šanse da kroz društvo i prijatelje sretnu zanimljive osobe, koje bi im se lako mogle i svidjeti. Ipak, dobra događanja a ljubavnom planu utjecat će na loše rezultate na poslovnom.

Uopće nećete biti raspoloženi za rad i to većinu mjeseca, iako ćete imati zavidnu energiju. Bilo bi izrazito glupo da se ne prisilite i iskoristite tu energiju. Svakako će se trud pokazat isplativ.

Vi ste u sve boljoj i boljoj formi, a tako će biti i cijeli ovaj mjesec.

RIBE

Ovaj mjesec ne očekujte bog zna što od ljubavi. Planete su se složile tako da vam na tom planu mogu napraviti samo još veću zbrku. Oni koji su još sami, neka budu strpljivi i također ne očekuju previše. Utjehu će naći u krugu dobrih prijatelja. S njima vam je uvijek zagarantirana zabava i doba razgovor.  Posvetite se obitelji i prijateljima, a ljubav neka malo pričeka. Nemojte očajavati. Se će se posložiti uskoro.

Ako trebate odlučiti o odlasku u mirovinu ili to ostvariti, ovaj je mjesec vrlo povoljan za tako nešto. Utjehu ćete naći kroz neobavezna druženja s dragim prijateljima, kroz primjenu zdrave prehrane i kroz redovan san. Mislite na sebe.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)