Mjesečni horoskop za veljaču / februar 2020

horoscope guru

Već na početku mjeseca retrogradan Merkur ulazi u Ribe i čeka nas vrlo promijenjivi mjesec. Konjukcija Urana i Mjeseca u Biku mogla bi donijeti poprilično nervoze. Ipak sredinom mjeseca Sunce i Mars prave sekstil, što je prilika da napunite se pozitivnom energijom. Također ovaj mjesec ima i 29 dana, prijestupna je godina.

OVAN
Posao
Vaša će vas radoznalost usmjerit da pokucate na prava vrata. Dosad ste bili površna osoba i zbog toga malo pretjerali zanemarujući bitne poslovne obveze. Onima kojima treba odmor, neka uzmu samo za sebe svaki vikend i kvalitetno se odmorite, kako bi konačno mogli biti spremni. Odmorni i svježi krenuli u svaki novi tjedan, kao i nove pobjede koje su pred vama.
Ljubav
U ljubavi nećete prihvaćati odbijanje. Ići ćete svojeglavo u akcije tamo gdje budete mislili da vam nije mjesto. Naići ćete na neosvojiv teritorij za koji će te se posebno naoružati. Nemojte zaboraviti dano obećanje dragim prijateljima. Napravite i učinite im ono što trebaju, jer su se oslonili na vas. Netko će vam blizak izjaviti ljubav.
Zdravlje
Pušači bi trebali smanjit sa nikotinom ili drugim porokom koji imaju. Vrijeme je da se malo zamislite za svoju zdravstvenu situaciju.

BIK
Posao
Ne sporazumijevate se najbolje sami sa sobom, a to očekujete od okoline!? Pažnju će vam odvlačiti nebitne osobe i nebitne stvari i zbog toga ćete oko nekog dogovora bit neuračunljivi. Više svojoj okolini ne dozvoljavate da se oslanjaju na vas, a ovaj će vas tjedan mnogi trebati. Vaš se unutarnji svijet uvelike razlikuje od vaše vanjštine. S manje sebičnosti otvorite sebi više vrata.
Ljubav
Funkcionirat ćete na jedan poseban način s jednom osobom i na kraju ćete biti neshvaćeni. Ukoliko želite kvalitetu, na njoj morate raditi, jer se vaša sreća neće rađati na tuđim leđima. Niste zadovoljni emocijama, a na vidiku nema promjena. Sad prihvatite stvari onakvima kakve jesu, s vremenom će sve biti mnogo bolje.
Zdravlje
Vaša nesanica poručuje ne samo da vam se spava, već i da se vaše tijelo zajedno s mozgom totalno ulijenilo. Polako se počnite baviti rekreacijom.

BLIZANCI
Posao
Bit ćete angažirani oko nekog skorašnjeg događaja na vašem poslu. Oko svega ćete biti službeni i s tim ćete suradnicima dignuti živce do neslućenih visina. Željet ćete biti upućeni u sve, a nećete imati potrebu pomoći onda kad bude trebalo. Morat ćete se pomiriti s jednom dimenzijom životne sfere, iako vam neće biti drago zbog toga.
Ljubav
Nažalost, želje su jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo. Naći ćete se u kaotičnom zbivanju, pa će uslijediti incidenti. Previše će te izbivati iz kuće, što se vašem partneru nikako neće svidjeti. Postavite prioritete na svoje mjesto, a sve drugo za neko drugo vrijeme. Rijetka će vam maženja odlično odgovarati.
Zdravlje
Umorni ste i nervozni. Nezadovoljstvo životom, najčešće zna odvesti do puta kuda korača depresija. Ne liječite se sa tabletama, već zdravim razumom.

RAK
Posao
Bit ćete jaki i izdržljivi. Iznenadit ćete mnoge osobe oko sebe svojim dostojanstvom. Intelektualno ste malo u posljednje vrijeme slabi. Više čitajte i učite, potrebno vam je znanja. Iritirat će vas i frustrirati mnogo toga, a najviše nedostatak novca. Primite se konkretnog posla, jer su vam zalogaji kad trošite već nego bi smjeli biti. Poklonite se raznovrsnom životu i bit će zanimljivije.
Ljubav
Trenutno vas neće zanimati nikakve strasti s voljenom osobom. Prati vas osjećaj kako je između vas dvoje previše laži i manipulacija. Oni koji su se među vama poželjeli mirnog života u tome će imati svu potrebnu potporu planeta. Ustrajte u svojim potrebama bar ovaj put, jer najmanje držite do sebe.
Zdravlje
Neka vam u ovom mjesecu zdravlje bude na prvom mjestu. Višak kilograma koje ste nabacili u posljednje vrijeme, trebali bi hitno skinuti.

LAV
Posao
Sve što se teškim radom stekne, ne napušta se olako. Takvih je stvari previše oko vas da biste ih prokockali. Ono što ste dobili na mudar, lukav i nezaslužen način, tako će nažalost i otići. Nećete za svim žaliti, ali hoćete za jednim projektom, koji vam je bio od velike važnosti. Polovinom mjeseca pomozite svojim kolegama, ukoliko i sami s vremena na vrijeme očekujete isto takvu pomoć.
Ljubav
Boljet će vas tajna ljubav! On ili ona, ionako nije vama pripadala, pa sad opet odlazi u “vlasnikove” ruke. Budite zahvalni svemu što imate i zahvalite onima koji vam to još pružaju. Prestanite žalit za propuštenim prilikama. One su ipak samo nešto dobro i tako počnite gledat na njih. Najbolje će vas moć razvedriti jedino vedro nebo.
Zdravlje
Pojedincima je moguća jača prehlada, pa se opskrbite svim potrebnim vtaminima. Osjećat ćete i bolove u kostima, koje ne biste trebali prepisivati gripi.

DJEVICA
Posao
Pred vama je mjesec veselog raspoloženja, a pogotovo njegova druga polovica. Takvo će se raspoloženje na vašu sreću, nastaviti i na slijedeći  mjesec, ukoliko budete mudri i pametni. Ne smijete se zapostavljati. Dugo ste čeznuli da vam se vrati optimizam, koji će polako ali sigurno zagospodariti vama. Optimizam je i vaše tajno oružje i ne dozvolite da vam ga opet netko oduzme.
Ljubav
Proživjeli ste jako teške trenutke u posljednje vrijeme što se tiče ljubavi i tome je došao kraj. Nasmijte se novom razdoblju, koje je konačno povoljno za vas. Šarmom ćete plijeniti poglede, a srcem jednu predivnu osobu. Zvijezde će vas poticati na aktivnost i to onu ljubavnu, što najviše i trebate.
Zdravlje
Stanje u vašem mentalnom sklopu, potpuno će se razvedriti i tome se radujte. Sami sebi priuštite zdravije životne uvjete.

VAGA
Posao
Počet ćete zrelo razmišljati i tako sebi pokloniti razdoblje zdravog poslovnog  života. Dosad ste bili jedno veliko dijete, koje je čak i vama ponekad išlo na živce i sad odrastate. Sad kad ste shvatili kako nitko drugi osim vas ne rješava vaše probleme i kako nitko drugi ne živi vaš život, sve će poprimiti druge boje postojanja. Iskoristite priliku koja će se dogoditi pri kraju mjeseca.
Ljubav
Kaotično razdoblje je iza vas, a zvijezde kazuju kako ste ga sebi sami nametnuli. Počet će te razmišljat srcem, što se odavno nije dogodilo. Stavit će te ljubav na prvo mjesto, jer voljenoj osobi i sebi želite pružiti lijepe zajedničke trenutke. Vaši će kruti stavovi omekšati. Čim primjetite deprimirajuću situaciju, od nje ćete pobjeći glavom bez obzira.
Zdravlje
Izbjegavajte osobe koje na vas djeluju negativno. Upravo takvi narušavaju vaše zdravlje. Više si priuštite zadovoljstva, pozitivnih i naklonjenih osoba.

ŠKORPION
Posao
Kako bi došli do onog što želite, upotrijebit ćete raznorazne načine i od ničega nećete vrebati. Vama ovaj mjesec ništa neće biti nelagodno, niti ćete se od ičega sustezati. Mijenjat ćete svoje stavove i u nekim situacijama biti uporniji, tamo gdje dosad nikad niste bili. Nadređenima ćete pokazati svoje kvalitete koje dosad nisu bile vidljive. Na račun će vam sjesti manja količina novca.
Ljubav
Dosad ste propuštali mnoge prilike. Više to sebi nemojte dozvoliti, pogotovo one u ljubavi. Ako imate potrebu za jednom osobom, bez obzira u kakvom statusu bili, dođite do te osobe, jer je potreba srećom obostrana. Strast će vrištati iz vas. Budit ćete se i lijegati samo s mislima na jednu osobu. Srećom, osjećaji su obostrani. Mogli biste odgodit planirano putovanje, kako se ne bi odvojili od osobe s kojom ste u vezi.
Zdravlje
U slučaju putovanja, nastojite očuvati svoje zdravlje, kako vam ono zbog toga ne bi propalo. Bolovi u kralježnici bit će vaš stari poznati problem.

STRIJELAC
Posao
U posljednje ste vrijeme više razigrani, nego mudri, pametni i vrijedni. Niste, niti ćete biti učinkoviti na raznim životnim sferama. Pojedinci će platiti preveliku cijenu svoje lijenosti. Mentalni vam je sklop poljuljan, točnije, netko ga je poljuljao. Ne dozvolite da vas itko ili išta udalji od posla, točnije od kruha od kojeg živite. Oni koji se zamisle za svoju budućnost, bit će mnogo djelotvorniji.
Ljubav
Bilo bi super kad bi odnos između vas i partnera ili pak voljene osobe, bio više ozbiljniji. Bit će vas svugdje ali i nigdje. Bit će vam draži dobar i kvalitetan dnevni obrok, od svega drugog, također potrebnog u životu.  Muke ćete mučiti sami sa sobom. Nećete drugima pokazivati svoje trenutno stanje, jer se plašite kako vas neće razumjeti. Pokušajte zaviriti u dubinu svoje duše, tek poslije možete prijeći na druge.
Zdravlje
Na vašu sreću, sa zdravljem ste u odličnim odnosima, kako odavno niste bili. Mentalni je sklop najbitniji. Pozitivno razmišljanje vodi u sve pobjede, pa i u zdravstvene.

JARAC
Posao
Imat ćete sposobnost zapetljavati mnoge osobe oko sebe, a da se sami ne zapetljate. Nećete dozvoliti da vam itko pokvari opći dojam oko jedne poslovno važne osobe ili možda događaja. Posvetite se malo i svojim kolegama. Njih nikako ovaj mjesec ne smijete zanemariti, jer ćete se obostrano trebati. Od polovine mjeseca budite spremni na izazove.
Ljubav
Itekako ste svjesni koliko ste privlačni drugima, pa na tom dodatno i radite. To vas ispunjava, ali i tjera u neke nove akcije. Avantura je pred vama, iako mnogi nisu završili ni s ovom koju trenutno imaju. Bit ćete nemirnog duha, a proljeće se još nije ni pojavilo. Zbog silne erotske potrebe, završit ćete u vrućoj postelji sa jednom osobom, koja je puka suprotnost od onoga što volite i onoga što vas privlači.
Zdravlje
Pomoć u zdravstvenoj situaciji, tražit će vaši najstariji članovi obitelji. Bilo bi dobro kad ne biste ništa odgađali. Učinite veliko djelo, pomažući drugima.

VODENJAK
Posao
Ići će vam od ruke sve ono što budete poželjeli, a ono što vam budu nametali, odgurnut ćete od sebe. Takve će se stvari događati iz dana u dan, da ćete nakon ovog razdoblja postat imuni na tuđe potrebe. Znat ćete tražit kad vama bude nešto trebalo. Netko će vas zbog toga posramiti. Posao nije zadovoljavajući. Uspješni ste onoliko koliko želite, a novca ćete imati onoliko koliko zaradite.
Ljubav
Nećete se zamoriti oko ničega. Vama uglavnom vlada samozadovoljstvo i zbog toga možete biti najsretnija osoba. Spustite se na zemlju onda kad to bude trebalo i kad vas partner upozori. Radije se prizemljite sami, nego da vas drugi prizemljuju. Jedna će vas osoba olajavati. Ta vas osoba odavno ima na nišanu. Vas će ciljati, vi ćete ciljeti, tako da će ponekad vaš život nalikovat na bojno polje.
Zdravlje
Sve će vas boljet sve će vam smetati ali vi ništa i dalje nećete poduzimat. Plašite se odlasku liječniku, a više bi se trebali plašit neodlaskom.

RIBE
Posao
Ni sami više nemate pojma kako se osjećate, što točno da mislite i što da napravite. Sve ste više izgubljeni u svojoj svakodnevnici. Sve ćete oko sebe zbuniti svojim reakcijama, pa ukoliko želite pomoć svojoj okolini, ali prvenstveno i sebi, vrijeme je da nešto promjenite. Znajte samo da se ne radi o malim promjenama! Koncentrirajte se na važne stvari tek onda kad točno odredite koje su to. Tek ćete se malo razbistriti krajem mjeseca.
Ljubav
Kod vas je sve do ovog mjeseca pripadalo jednom te istom košu. Sad lijepo započnite sa razvrstavljanjem događaja koje trebate i ne trebate. Ima oko vas jako kvalitetnih osoba, samo što ćete ih kasno primjetiti. Srećom, njihovo dostojanstvo ipak vam neće okrenut leđa, pa ćete ih imati kad ih god ustrebate. Nešto ćete veliko mijenjati u svome emocionalnom životu.
Zdravlje
Prestanite govoriti kako vaša zdravstvena situacija nije najbolje, kako biste s tim nešto izvukli. Zahvalite na onome što imate i ne prizivajte ono što ne trebate.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)