Mjesečni horoskop za travanj / april 2024

horoscope guru


Ovog mjeseca nova energija ide u smjeru Ovna, ali pazite da entuzijazam ne preraste u ljutnju.
OVAN
Počevši od 2. travnja, retrogradni Merkurov izaziva komunikacijske zbrke. Neka vaše namjere budu kristalno jasne kako biste izbjegli nesporazume i još jednom provjerite planove putovanja. Potpisivanje pravnih dokumenata? Možda pričekati poslije 25. Pomrčina Sunca 9. travnja redefinira vaš pristup ljubavi prema sebi i emocionalnim granicama.

Ponovno procijenite svoje odnose, osobito one toksične. Poznati ste po tome da nosite svoje srce u rukavu, ali sada se radi o pronalaženju najbolje točke između davanja svega drugima i poštovanja vlastitih potreba. Konačno, Mars ulazi u vaš znak 30. travnja, donoseći val energije i poleta. Zaustavite sve ispade bijesa kako biste konstruktivno usmjerili ovaj novopronađeni entuzijazam.
BIK
Venera vam križa put s pronicljivom ženom. No s obzirom na to da Merkur igra trikove u retrogradnom hodu, više slušanja i manje govora je ključno kako ne biste propustili njezine bisere mudrosti. Sezona tvojih rođendana počinje 19., lansirajući potpuno novo 12-mjesečno putovanje.

Ovo je moćno vrijeme da preispitate svoje ciljeve i postavite nove namjere. Zatim, 21. travnja, Jupiter i Uran poravnaju se u vašem znaku, podižući težak teret s vaših ramena. Osjetit ćete olakšanje i slobodu, a što je najbolje od svega, ovaj rijedak kozmički događaj nagovještava neočekivanu sreću.
BLIZANCI
Nije vrijeme za neuobičajene primjedbe. Merkurov okret od 2. do 25. travnja mogao bi vam pomutiti riječi. Očekuju se iskreni razgovori od srca do srca, ali odvojite trenutak da osmislite te razgovore u svojoj glavi prije nego što progovorite. Ovaj pristup zahtijeva strpljenje, ali je most do pravog razumijevanja. Od 19. Sunce vas motivira kroz živopisni san, nudeći naznake kako zablistati na pravi način.

Ovaj san može istaknuti zaboravljenu strast ili skriveni talent. Na kraju travnja Mars izaziva neslaganje s prijateljem. Zapamtite MerKUROVE lekcije i isplanirajte svoje pobijanje s verbalnom pameti.
RAK
Retrogradni Merkurov kroz vaš profesionalni sektor sugerira usporavanje. Rezanje uglova može imati negativan učinak, pa odvojite vrijeme i opustite se. Ako se viši službenici zalažu za brze rezultate, nježno objasnite da za kvalitetan rad treba vremena.

Počnite planirati ako razmišljate o velikoj promjeni karijere, ali nastavite tek nakon što Merkur promijeni brzinu 25. Singl? Ako vam se spoj čini nespojivim, otiđite; potražite nekoga tko ima svoju ulogu. Oko 24., parovi mogu očekivati nezaboravnu večer povezanosti i puno smijeha.

Neka vaša mantra bude “Ljubavnici koji igraju zajedno, ostaju zajedno.
LAV
Sredinom mjeseca, sunce izoštrava vaš fokus na cilj u karijeri. Vrijeme je da se brzo popnete ljestvama uspjeha. Ako ste u potrazi za poslom, pojavljuje se zlatna prilika za profesionalni i osobni napredak.

Rijetko poravnanje Jupitera i Urana 21. travnja otvara vrata promjenama, vjerojatno napuštanjem sna koji više ne rezonira s vašim ja u razvoju. Ako ste u braku, čuvajte se mogućih napetosti u tazbini. Nesporazum bi mogao izazvati nepotreban sukob. Odustanite s pročišćavanjem zraka do nakon 25. travnja, kada je komunikacija jasnija i kada će prevladati hladnije glave.
DJEVICA
Kad Merkur uspori 2. travnja, možda ćete poželjeti češće pritisnuti gumb za odgodu. Dakle, umjesto da jurite kroz mjesec, usporite tempo. Retrogradni Merkur kroz vašu zonu intimnosti mogao bi potaknuti značajnu vezu. Zapitajte se: može li veća transparentnost obogatiti ovaj odnos?

To je također najbolje vrijeme da istražite svoje seksualne želje i potrebe. Što se tiče novca, travanj poziva na oprez: odgodite nove obveze ili potpisivanje pravnih dokumenata do 25. Ipak, sjajan je mjesec za istraživanje ulaganja – malo domaće zadaće sada će vam se kasnije isplatiti.
VAGA
Venera budi duboku žudnju za ljubavlju i vezom. Singl? Nemojte pristati ni na što manje od osjećaja voljenosti. U vezi? Vrijeme je da se prisjetite zašto ste zajedno – ta mala djela ljubavi su važna. Ne osjećate se cijenjeno? Ponekad je davanje ljubavi najbolji način da je primite.

Do 30. travnja počinje prijelaz s nježne privrženosti na intenzivnu želju za seksualnim zadovoljstvom. Pun Mjesec 24. travnja vaš je znak za racionalizaciju financija. Možda za početak otkažete pretplatu na usluge koje više ne koristite. Mali koraci prema financijskoj slobodi čine veliku razliku ovog mjeseca.
ŠKORPION
Pomrčina Sunca u travnju 9. osvjetljava odbacivanje navike ili obrasca samosabotiranja, utirući put prema vama zdravijem. Bilo da se radi o preinaci vašeg fitness režima ili prehrane, budite spremni za novi pogled na zdravlje.

Sredinom mjeseca, sunce podiže vaše samopouzdanje kroz radnu suradnju koja diže vaš ugled ili uz partnerovu nepokolebljivu podršku kada vam je najpotrebnija. Pun Mjesec u vašem znaku potiče vas da prigrlite ranjivost. U izražavanju svojih osjećaja, magla će se podići oko osobne dileme – očekujte trenutak žarulje do kraja tjedna.
STRIJELAC
S Merkurom koji okreće grubo svoju ljubavnu zonu, žudite za iskrenim gestama uz velike romantične prikaze. Ovog mjeseca shvaćate da je netko tko se pojavi umjesto vas zapravo ono što se računa. Pomrčina Sunca u travnju raspiruje vaš kreativni plamen.

Oslobodite svog unutarnjeg umjetnika i dopustite svojoj intuiciji da vas vodi bez pretjeranog razmišljanja. Do 21. travnja Jupiter i Uran rješavaju mučan zdravstveni problem, olakšavajući vaše putovanje do živahnijeg stanja. Kako se mjesec završava, La Luna poziva na prekid rada. Strijelac, to nije lijenost; radi se o punjenju baterija kako biste spriječili izgaranje. Opustite se, obnovite snagu i ponovite.
JARAC
Oko 11. travnja, zahvaljujući Marsu i Saturnu, naći ćete hrabrosti reći što mislite. Naravno, naporno je razotkriti svoje misli, ali olakšanje nakon toga je neprocjenjivo. Tijekom retrogradnog Merkura, mogli biste se boriti s majčinim očekivanjima o izboru karijere ili veze.

Upamtite, to je vaš život. Pun mjesec 24. travnja rasvjetljava tajnu prijatelja, ali njihovo priznanje testira vaše principe. Ostanite vjerni svom moralnom kodeksu i ponudite uho za slušanje i rame za plakanje. Balansiranje iskrenosti i empatije je ključ.
VODENJAK
Pomrčina Sunca u travnju mijenja vašu prisutnost na društvenim mrežama. To može biti ležeran razgovor s mlađim rođakom ili kolegom koji nudi svježu, inovativnu perspektivu. Velika odluka nazire se oko 9. travnja, ali zapamtite da nema žurbe.

Dopustite događajima da se odvijaju i vjerujte sudbini. Vodenjaci koji traže kuću pronalaze svoju savršenu podlogu, koja ne ispunjava uobičajene okvire, ali je sasvim dobra. Ili ako prodajete svoju nekretninu, Jupiter i Uran bit će vam saveznici za uspješnu prodaju. Do kraja mjeseca, pun mjesec ističe fantastičan posao. Na vama je da ga zgrabite ili ostanete na mjestu.
RIBE
Vrijeme je da se stvarno pozabavite financijama. Ako trošite više nego što zarađujete, pomrčina Sunca signalizira reviziju proračuna. Razmišljajte izvan okvira kako biste ostvarili prihod – možda neka čudna sporedna gužva, poput prodaje ručno izrađenih rukotvorina online ili ponude virtualnih satova joge. Ovog mjeseca, zahvaljujući Jupiteru i Uranu, savladat ćete umijeće reći ne.

Preuzmite ovu novootkrivenu asertivnost i zakoračite u sebe s većom snagom. Pun mjesec budi vašu žudnju za lutanjem. Za neke to znači planove putovanja; za druge, to je širenje horizonata kroz edukacijski tečaj ili radionicu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)