Mjesečni horoskop za travanj / april 2023

horoscope guru

Početkom mjeseca Merkur ulazi u bika i stvara prilike za odluke o promjenama u poslu, naročito za one koji žele mijenjati posao, Također tu je i pun Mjesec u Vagi što će pokrenuti zaljubljivanje i veliku empatiju. Tijekom travnja s Venerom u Blizancima partnerski odnosi su jako dobro, puni razumijevanja. Krajem mjesec Merkur ide u retrogradni ciklus što će povećati napetosti na poslu.

OVAN
Ovaj mjesec najbolje je da vaša djela govore umjesto vas. Budete li se htjeli objašnjavati i raspravljati samo ćete se zapetljati i zakomplicirati već ionako složene situacije. Odgodite putovanja i važne pregovore za neki drugi, povoljniji termin. To se odnosi i na vaše zavodničke planove jer trenutno netko drugi u svojim rukama ima pobjedničke ljubavne karte. Osoba koja vas privlači posve je drugačija nego što je zamišljate.

BIK
Iako biste se najradije prepustili druženju i svim drugim neobaveznim užicima, čeka vas dosta posla. I to ne samo na radnom mjestu. Sve ono što ste već duže vrijeme odlagali učiniti morate završiti. I suočiti se i s ponekim neugodnim ljudima i situacijama. Ako to ne napravite, sve će kasnije biti puno teže. Vaši kreativni potencijali bit će osobito izraženi što možete posebno dobro upotrijebiti radite li vrstu posla u kojoj se to zna cijeniti. Budite oprezni s novcem.

BLIZANCI
Idealizam s kojim pristupate poslu koji radite neće vam pomoći da realizirate svoje ciljeve. Ovo je vrijeme planiranja i čekanja povoljnog trenutka, a ne vrijeme ostvarenja projekata. Puno ćete biti uspješniji upotrijebite li svoju energiju u nekoj udruzi ili u društveno korisnom radu. Imat ćete priliku riješiti davne nesuglasice s prijateljem, objasniti svoje postupke i izjave. Neuobičajeno za vas, bit ćete skloniji da neke stvari pokažete vlastitim primjerom nego da pokušavate riječima dokazati kako ste u pravu.

RAK
Zbog napetost i nervoze nećete moći napravite neke pomake na profesionalnom planu. Bilo bi dobro da previše ne govorite o svojim namjerama jer se netko može potruditi da vas spriječi u njihovoj provedbi. Pobijedite svoju plahost i neodlučnost i krenite u akciju! Uspjeh neće izostati. Iako biste rado negdje otputovali, radije to učiniti u mašti jer se u stvarnosti sve može jako zakomplicirati. A i pitanje je imate li trenutno dovoljno novaca za to.

LAV
Nema toga što ne biste učinili kada vas ponese ideja u koju vjerujete. To vam se upravo sad može dogoditi no ono što vas je na početku oduševilo neće se baš pokazati sjajnim. Posebno pripazite s novcem. Ako vam je netko drag kao osoba, ne znači da mu možete tek tako posuditi svoj novac. Radi onoga što će vam se događati ovaj mjesec možete promijeniti svoje mišljenje o nekim ljudima. Bilo je krajnje vrijeme. Kao i uvijek, iskustvo je najbolji učitelj.

DJEVICA

Osloniti se na nekog drugog nije nešto najgore što vam se može dogoditi. Poznato je da najviše volite pouzdati se u svoje vlastite snage i organizaciju, ali ovog puta bolje je sve prepustiti nekome tko će to ipak bolje obaviti. Posve neočekivano probudit će se vaša romantična žica i na svijet ćete odjednom gledati kroz ružičaste naočale. Buđenje možda neće biti ugodno, ali opustite se i uživajte, dok traje bit će doista lijepo. Ne budite previše radoznali. Neke tuđe tajne definitivno ne želite znati.

VAGA
Ako ste željeli da vam se nešto uzbudljivo dogodi na ljubavnom planu, eto prilike za vas. Međutim, može se dogoditi da se prilično brzo umorite od silne dinamike i da poželite da sve opet bude mirno i monotono kao i prije. Neće vam se svidjeti što ćete imati dojam kako nemate pod kontrolom vlastiti život već će vam se činiti da drugi ljudi i vanjske okolnosti utječu na vas u prevelikom mjeri. Vrlo je važno da budete jasni u svakodnevnoj komunikaciji. Ne budete li na to pazili, dospjet ćete u prilično kompliciranu pa i neugodnu situaciju.

ŠKORPION
Iako je pred vama mnoštvo obaveza, budete li se dobro organizirali, uspjet ćete napraviti sve baš kako ste zamislili. Pravi je trenutak da se dovedete u formu nakon zimskog ljenčarenja. Puni ste energije i entuzijazma i sa samo malo truda dovest ćete se u zavidnu kondiciju. Niste nimalo objektivni kada je u pitanju osoba koja vam se sviđa. Ona je posve drugačija od onog što vi mislite. Bit ćete izuzetno kreativni i maštoviti i na profesionalnom i na privatnom planu.

STRIJELAC
Proljeće izuzetno poticajno djeluje na vas. Svim čulima prepustit ćete se dobrom društvu, užicima i ljubavnim avanturama. U vaš život može posve neočekivano ušetati osoba iz vaše prošlosti za koju ste bili uvjereni da je više nećete vidjeti. Osjećaji koje ste gajili prema njoj još uvijek nisu ugasli. Idealna prilika za preseljenje ili kupoprodaju stana nije onako povoljna kao što se čini na prvi pogled. Pričekajte još neko vrijeme sa svojim planovima s nekretninama.

JARAC
Najveći dio vašeg vremena provodit ćete angažirani oko obiteljskih obaveza. Iako vam to inače ne predstavlja neki problem, vrlo brzo osjećat ćete se opterećeno i premoreno. I to u tolikoj mjeri da ćete početi smišljati isprike kako da izbjegnete boravak u krugu obitelji. Problem u komunikaciji s poslovnim suradnikom neće biti jednostavno riješiti kao što se činilo na prvi pogled. Ni vi ni on nećete biti skloni reći izravno što vam ne odgovara kod onog drugoga. Šutnja može trajati unedogled.

VODENJAK
Raspolaganje novcem neće vam baš najbolje ići ovog mjeseca. Na mistične načine nestajat će iz vaše lisnice. No isto tako mistično može se u njoj i pojavljivati. Planirate li se izboriti za bolju poslovnu poziciju ovo definitivno nije vrijeme za takvo što. To ne znači da će vaša nastojanja propasti, ali nećete moći kontrolirati ni usmjeriti situaciju u pravcu koji vam odgovara. Višak energije možete potrošiti na tjelovježbu, ali i na kakvo kraće putovanje. Važno je samo da vam ne bude dosadno.

RIBE
Ukazat će vam se prilika da napravite značajan pomak na profesionalnom planu. Potrebno je samo da pokažete malo samostalnosti i inicijative kako biste doista tu priliku i iskoristili. Tijekom ovog perioda bit ćete posebno osjetljivi na sve što se oko vas bude događalo. Zato će vam odgovarati osama s vremena na vrijeme kako biste napunili baterije i uravnotežili se. Bez obzira na svakodnevne obaveze, dajte si vremena za bavljenje omiljenim hobijem. Koristit će vam.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)