Mjesečni horoskop za travanj / april 2020

horoscope guru

Tokom mjeseca travnja / aprila osjećat će se snažna energija Marsa koji ulazi u znak Bika. To će utjecati na samopouzdanje i strast prema ambicijama. Mladi Mjesec u Ovnu daje prilike za nove početke i nove drugačije odluke. Krajem mjeseca uz trigon Marsa i Jupitera, sve više  će se buditi svijesnost postojanja, preispitivat će se način života.

OVAN

Posao: Imat ćete uspjeha što se tiče financija, a rizične investicije će se isplatiti.

Ljubav: Postat ćete agresivniji što se ljubavi tiče što će dovesti rascjepa između vas i partnera. Morat ćete napraviti izbor u prijateljskim krugovima, stoga će na vama biti da prihvatite takve obaveze ili da ih odbijete. Ukoliko planirate trudnoću to će biti teže tijekom ovog mjeseca.

Zdravlje: Odlično zdravlje i dovoljno energije da izvršite sve obaveze. Ako počnete trenirati i zdravo se hraniti samo ćete poboljšati trenutno stanje.

BIK

Posao: Karijera će biti u razvoju ovog mjeseca i svaki pokušaj u traženju posla će biti uspješan i sve na vašem radnom mjestu će vam biti podčinjeno. Financijski status će vam biti zadovoljavajući i razmišljat ćete kako da unaprijedite zaradu. Imat ćete mnogo potencijala kada je riječ o investicijama, što će vam donijeti veliku sreću.

Ljubav: U ljubavnom životu bit će mnogo nesuglasica koje možete riješiti kroz razgovor i uzajamno razumijevanje. Društveni život će vam također biti turbulentan.

Zdravlje: Izuzetno dobro zdravlje za ovo doba godine. Radite na tome da ojačate mišiće kako biste sačuvali dobro zdravlje.

BLIZANCI

Posao: Profesionalizam će vam biti na visokoj razini pa će karijera napredovati. Financijska situacija će biti teža ovog mjeseca jer neće svi vaši poduhvati imati uspjeha. Ovisno o broju troškova i vaša obitelj će biti u težem financijskom stanju.

Ljubav: Bit će dosta konfuzije i neslaganja između vas i partnera, jer će on osjetiti da ga zanemarujete zbog pažnje koju dajete svojoj karijeri.

Zdravlje: Zdravlje će biti izuzetno ovog mjeseca i morat ćete dosta vježbati da biste ga održali.

RAK

Posao: Zvijezde će biti na vašoj strani i ovaj put će imati veliki utjecaj na vaš profesionalni uspjeh. Ukazat će vam se dobre poslovne prilike. Vaš financijski status će biti potaknut vašim profesionalnim povratkom i sve materijalne potrebe neće biti problem. Drugi izvori financijske podrške bit će od vaše obitelji, prijatelja kao i od vaših nadređenih.

Ljubav: Imat ćete odličan ljubavni i društveni život. Sjajno ćete se slagati s prijateljima i s obitelji što će ostaviti pozitivan dojam na vaš život. Veza s partnerom će biti odlična pa je povoljno vrijeme za trudnoću.

Zdravlje: Zdravlje će biti dobro. Kako biste poboljšali svoje blagostanje počnite se baviti kreativnim radom i umjetnošću kako biste opustili um i tijelo.

LAV

Posao: Što se tiče prognoze za travanj poslovni život će vam biti uspješan i ostvarit ćete sve ciljeve koje ste zacrtali u karijeri. Vaše financijsko stanje u ovom trenutku ispunjava vaša očekivanja i vaše investicije će biti od velike koristi za vas i vašu obitelj. Ovo će biti odličan trenutak da se upustite u rizične poduhvate, jer će na kraju dana donijeti plodove.

Ljubav: Imat ćete poteškoće u ljubavnom životu zbog nedostatka vaše pažnje. Također ćete imati teških trenutaka u održavanju svog društvenog kruga jer ćete se mnogo baviti svojim osobnim razvojem.

Zdravlje: Pozitivan zdravstveni status za ovo doba godine. Uživat ćete u opuštajućim trenucima, ali trebate i vježbati kako bi vaše zdravlje postalo stabilnije.

DJEVICA

Posao: Sposobni ste nadvladati izazove na koje nailazite u svom profesionalnom životu. Ovo je odličan mjesec za vas da unaprijedite svoje financijske šanse. Udruživanje s talentiranim ljudima također će vam dati osjećaj duhovne pripadnosti.

Ljubav: Odnos između vas i vašeg supružnika ili partnera će biti na probi ovog mjeseca zbog vašeg prkošenja i buntovne prirode. Nedostajat će vam sreća u braku zbog nepovoljnog položaja zvijezda.

Zdravlje: Fantastično zdravlje, kako mjesec napreduje poboljšavat će se i vaše zdravlje ako se pridržavate zdrave prehrane i treninga.

VAGA

Posao: Uspjesi u karijeri će biti na fer razini, morat ćete se više potruditi kako biste postigli velike ciljeve. Vaši poslovni poduhvati će biti od velike koristiti za vašu financijsku situaciju. Dobit ćete financijsku podršku od svog partnera.

Ljubav: Ljubav će biti u zraku tijekom ovog mjeseca, naći ćete partnera na radnom mjestu ili u krugu prijatelja. Seksualnost će vam biti na vrhuncu zbog atraktivnosti kojom ćete plijeniti tijekom ovog mjeseca.

Zdravlje: Opustite se i prepustite duhovnosti kako biste se postarali za zdravlje cijelog bića.

ŠKORPION

Posao: Imat ćete dodatnu prednost na radnom mjestu jer ćete biti dodatno fokusirani na svoju profesiju. Napravit ćete značajne pomake u svojim profesionalnim područjima. Ovog mjeseca ćete biti dosta inovativni i upustit ćete se u razne poduhvate koji će biti potpuni uspjeh. Vaš financijski status će biti mnogo stabilniji.

Ljubav: Ljubavni život će vam procvjetati, a vaš odnos sa supružnikom će biti jednako uzbudljiv kao i vaš društveni život. Ući ćete u odnose na radnim mjestima, kao i u krugu prijatelja. Povoljan period za trudnoću zbog bliskosti između vas i vašeg supružnika u ovom trenutku.

Zdravlje: Imat ćete sjajno zdravlje. Morate pametno razmišljati i višak posla raspodijelite svojim podređenima kako biste osigurali stabilno zdravstveno stanje.

STRIJELAC

Posao: Ovog mjeseca vaša karijera će biti dovedena u pitanje jer ćete dosta odmarati i vaša karijera će zahtijevati mnogo više napora. Imat će velike mogućnosti u traženju posla. Vaša financijska sredstva će biti u redu ovog mjeseca, tako da ćete se moći pobrinuti za svoju obitelj i troškove koje imate. Trebali bi paziti da ne trošite puno dok ne sredite rizičnu financijsku situaciju.

Ljubav: Ljubavni život će vam biti pun užitaka i ugodnih trenutaka. Seksualnost će vam biti na vrhuncu, a društveni krug će biti najčešći izvor emocionalnih odnosa.

Zdravlje: Zvijezde će vam dati prednost i vaše zdravlje će biti ohrabrujuće pozitivno. Bavite se fizičkom aktivnošću kako biste održali dobro zdravlje.

JARAC

Posao: Vaša karijera će imati manju stopu rasta s mnogo teških vremena. Samo emocionalna stabilnost će dovesti do pravog uspjeha u vašoj profesiji. Morat ćete napraviti ravnotežu pri trošenju svojih sredstava između zabavljanja i osobnog napretka.

Ljubav: Vaš ljubavni život neće biti tako stabilan kao što se očekivalo, ali s emotivnim promjenama moći ćete se upustiti u savršen odnos.

Zdravlje: Vaše zdravlje u ovom trenutku neće biti toliko dobro, a kako biste ga popravili potrebno vam je dosta opuštanja.

VODENJAK

Posao: Podnijet ćete različite promjene u svojoj profesiji. Ostajanje na jednom radnom mjestu neće biti moguće jer ćete željeti promijeniti smjer u kojem vam ide karijera. Vaše financijsko stanje će biti šareno u ovo doba godine. Moći ćete zadovoljiti svoju potrebu za materijalnim stvarima bez ijednog problema.

Ljubav: Tražite partnera s kojim ćete biti kompatibilni. Zbog ovoga ćete imati tendenciju da se upuštate u različite veze, a potraga će brzo napredovati. Niste raspoloženi da se obvežete.

Zdravlje: Odlično zdravstvene stanje ćete održati ako se dovoljno opustite.

RIBE

Posao: Vaša karijera će vrlo brzo napredovati što će dovesti do njenog razvoja. Morate biti mudri. Imat ćete odličan financijski napredak i mnogo prilika za ulaganja koja će se ostvariti. Ne riskirajte svoj teško zarađen novac.

Ljubav: Ljubav između vas i vaše voljene osobe će biti savršena u ovo doba godine. Seksualnost slobodnih Riba će ih navesti da se upuste u odnose sa susjedima ili prijateljima. Trudnoća je moguća zbog usklađenog odnosa između vas i partnera.

Zdravlje: Vaše zdravlje će biti fantastično. Ojačajte svoje duhovno biće kako biste izbjegli zloupotrebu supstanci.

 

 

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)