Mjesečni horoskop za travanj / april 2018.

horoscope guru

 

Mjesečni horoskop za travanj / april 2018.

Kako će Vam biti zvijezde naklonjene u travnju / aprilu? Pročitajte  mjesečni horoskop koji je za Vas pripremila astrologinja Vesna.

OVAN

Tijekom prve polovine mjeseca vi ćete žariti i paliti svom snagom. Bit ćete iznimno strastveni, zavodljivi, predani ljubavi i svemu što ide uz to. Ponekad ćete i pretjerivati s emocionalnošću, ali bit ćete sretni. Drugi dio mjeseca donosi mirnije okolnosti po vaš privatni život, te potrebu da stečene pozicije učvrstite. Pred vama su dani kad ćete zaista moći pokazati što znate. Vjerojatno ćete biti u središtu pozornosti, a od vas će se očekivati više nego što možete zamisliti. Imat ćete snage za dvoje i inspiracije kojom ćete lako zaraziti sve oko sebe. Sada je vrijeme kad možete pokrenuti mnoge projekte, ostvariti planove i postići rezultate.

BIK

Oni koji su u iskušenju tajne ljubavne veze bit će to još više cijeli prvi dio mjeseca. Pazite dokle idete i pokušajte se prema svemu postaviti zrelo i realno. Druga polovina mjeseca donosi sve više ljubavnih događaja u svakom pogledu, vi postajete otvoreniji za ljubav, više izlazite, a drugi vas sve radije prihvaćaju.Ovo će vjerojatno biti mjesec važnih otkrića, bilo da se radi o doslovnim otkrićima kod onih čiji je posao povezan s istraživanjem, bilo da sami dolazite do spoznaja koje vas motiviraju da u poslu idete dalje. Također ćete radije vući konce iz sjene, pa će mnogi funkcionirati na diskretan, ali učinkovit način.

BLIZANCI

Možete očekivati mjesec bogatog društvenog života. Svako malo netko će vas pozivati van, a vaše društvo prijatelja i dragih vam osoba bit će sve brojnije. U takvim okolnostima samci gotovo sigurno neće ostati sami. Naći će barem neku dobru dušu koja će im uljepšati dane, a ako sve pređe u ljubav, tim bolje. Vezani će biti dobro. Nerijetko ćete se zateći u situaciji kad će mjeriti rezultati vašeg rada. Isti će u vama provocirati emotivne reakcije koje nisu uobičajene na poslu. Bit ćete i zadovoljni i nezadovoljni, ali sveukupno uzevši, više u plusu. Male protekcije pomoći će vam da nadvladate povremene kaose u organizaciji.

RAK

Prvu polovinu mjeseca imat ćete prilike za treniranje tolerancije, strpljenja, suzdržavanja od reagiranja i vještog kormilarenja kako bi izbjegli jalove svađe. Uspijete li u tome, drugi dio mjeseca odnosi sigurno olakšanje, a brzo potom i poboljšanje vašeg privatnog i ljubavnog života. Na vama je da ga spremni dočekate.Bit će m,nogo pritisaka na vas i očekivanja da sve obavite gotovo savršeno. Vama će to ići na živce, a nedostajat će vam i energije. Morat ćete se dobro organizirati kako bi izveli sve što treba. U drugom dijelu mjeseca sve postaje lakše, isplivavaju prvi rezutlati, a vi radite s manje napetosti i više veselja.

LAV

Imat ćete velika očekivanja od ljubavi, a sposobnost idealizacije kako sebe, tako i druge strane također će biti naglašena. Mnogi će biti zadovoljni i spremni na velike riječi. Tako će biti u prvoj polovini mjeseca. U nastavku će se sve malo srozati, pa je na vama da učvrstite stečene pozicije na vrijeme.Napredovanje je moguće u svim profesijama gdje se nešto uči ili se u poslu ima kontakta sa strancima. Budite budni i otvoreni jer prvi dio mjeseca donosi lijepe prilike. U drugoj polovini travnja očekujte manje probleme s autoritetima, rasprave s nadređenima, te pad energije. Tada je bolje taktizirati nego navaliti.

DJEVICA

Većinu mjeseca teže ćete nalaziti prave riječi kako izraziti svoju ljubav, ali će vam zato jako dobro ići u konkretnim manifestacijama istog. Oni koji intenziviraju svoj erotski život poboljšat će odnos s voljenom osobom. Važno je samo ne pričati previše. Ako se koji put i ne razumijete najbolje, zagrljaji će pokazati sve što treba.Pred vama su dani kad će vaša vještina diplomacije uglavnom zakazati, ali će zato sposobnost da se izborite za ono što želite biti naglašena. Stoga ćete promijeniti stil. Postat ćete bučniji što će zbunjivati vaše suradnike, no kad i vi i oni vidite da to ima učinka, prihvatit ćete sve kao dobrodošlu fazu.

VAGA

Cijelu prvu polovinu mjeseca najbolje je provesti u samoći i meditaciji, jer sve što se tiče nekog partnerstva donosit će vam takva iskušenja da će vas to zaista umoriti. Jedino uz veliko prilagođavanje možete proći. Od sredine mjeseca dolazi do vidnog olakšanja, vi opet lakše surađujete s dragim vam osobama, a i one vas lakše prihvaćaju.Ako trebate potpisati neku novi ugovor, najbolje je to učiniti u drugom dijelu mjeseca, jer će u prvom biti previše zamki za vas. U svakom slučaju (što god radili) ključ nastavka suradnje je u tome da glavnu riječ prepustite drugima. Oni kojima to ne odgovara, neka se strpe i glavne poteze prolongiraju.

ŠKORPION

Tokom prve polovine mjeseca vi ćete zajedno s voljenom osobom uživati u sasvim običnim stvarima. Neće vam trebati posebnih atrakcija da bi bili sretni. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći u svom svakodnevnom điru između dućana, pošte ili čekaonice doktora. Drugi dio mjeseca donosi distancu i mogućnost rasprava u ljubavi.Na radnom mjestu svako malo dolazit će do situacija koje će potencirati emotivne napetosti. Neki od vas, kao i vaši kolege nove poslovne odluke teško će primiti k srcu. Vi ćete imati posla, ali i provokacija koje bi vas mogle dovesti na rub toga da odustanete. Sve ovisi o tome koliko ste čvrsti.

STRIJELAC

Pred vama je bogat ljubavni mjesec. Imat ćete izuzetno mnogo prilika za izlaske, a vaš društveni i ljubavni život mogao bi procvjetati. Mnogi će biti na pragu zaljubljivanja ili će se istinski zaljubiti. Odlično ćete se provoditi. Vezani će biti ispunjeni i sretni, a samci će lako nalaziti ugodno društvo. Uživajte.Osim u poslovima čiji je karakter savjetodavan, većina će raditi lako i s entuzijazmom. Mnogi će zabavljati kolege na radnom mjestu. Zaposleni u zabavljačkim, pedagoškim ili sportskim djelatnostima mogli bi postići vrlo lijepe rezultate. Neki će uvoditi mlade osobe u svoj posao. Činit će to s puno ljubavi.

JARAC

Tokom prve polovine mjeseca vjerojatno ćete se potpuno okrenuti svojoj obitelji ili domu bez previše ljubavnih atrakcija ili izlazaka. Drugi dio mjeseca donosi sasvim različitu situaciju, počinju pozivi za izlaske, vi ste sve otvoreniji i raspoloženiji za ljubav. Veze se obnavljaju, a samci bi se lako mogli zaljubiti. Još poneki nedovršen posao okupirat će vas tokom prve polovine mjeseca. Kad uspješno zaokružite cjelinu, bit ćete već puni novih planova, pa će drugi dio mjeseca donijeti organizaciju aktivnosti za njihovo ostvarenje. Prvi dio mjeseca bit će priprema, a drugi već nešto konkretnija poduzimanja. Znate što želite i to ćete slijediti.

VODENJAK

Dani će biti vrlo bogati kontaktima i ponekad više nećete biti sigurni s kim jeste, a s kim niste pričali. Mnogi će biti upleteni u mrežu ljudi s kojim će razmjenjivati iskustva i emocije. Neće biti teško naći partnera ako ste sami. Drugi dio mjeseca donosi manje ljubavnih prilika, a i vi postajete zatvoreniji za ljubav. Pred vama je mjesec pojačanih kretanja. Oni čiji je posao povezan sa strankama ili komunikacijama imat će dosta zadataka, no obaljvat će ih s radošću. Bit će i onih koji će dosta dana provesti na poslovnim putovanjima gdje će spojiti ugodno s korisnim. Oni koji usvajaju nova znanja bit će također uspješni.

RIBE

Veliki ljubavni apetiti mogli bi se rasprsnuti poput mjehura od sapunice ako stvari ne postavite realno ili ako inzistirate na dokazima ljubavi. Daleko mudrije bit će ako prihvatite ono što imate i njegujete to s pažnjom. Ništa nećete moći na silu. Osvijestite se da stvari stoje dobro i budite sretni zbog toga.Bit će ovo mjesec gubitaka, ali i dobitaka. Problem može nastati ako to primate s previše emocija. Pokušajte raditi hladnije glave i racionalizirati teme. Na kraju ćete se povezati s novim poslovnim suradnicima i otvoriti lijepe suradnje. Zato glavu gore, sve će ipak doći na svoje mjesto.

 

 

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)