Mjesečni horoskop za studeni / novembar 2019

horoscope guru

Vladavina Škorpiona uzburkat će strasti u vezama. Venera početkom mjeseca ulazi u Strijelca i pokreće kreativnosti. Mars u kvadratu sa Plutonom, donosi poslovne probleme. Konjukcija Merkura sa Suncem, nosi ipak značajan priliv novca tokom mjeseca.

OVAN

POSAO: Na području posla Ovnovi će se susretati s nizom problema i poteškoća. U tolikoj mjeri da će se i oni najstabilniji Ovnovi lako omesti i neće biti sigurni što točno trebaju napraviti. Probleme nećete biti u stanju predvidjeti pa baš zbog toga uvijek trebate biti spremni. Što god da se događa, nemojte odustajati od svojih ciljeva i nemojte se predati. Iako će vam se činiti kao da se borite uzalud, to neće biti tako.

LJUBAV: Što se tiče ljubavnog života, ni on neće biti naročito pozitivan. Ako ste ovaj mjesec planirali neko putovanje ili važan događaj, pokušajte to odgoditi. Možete to shvatiti kao svojevrsni test osobnosti i karaktera. Sada je pravo vrijeme da upoznate neke druge dijelove svoje osobnosti. Sada ćete shvatiti kako funkcionirate u težim situacijama i koliko ste zapravo snalažljivi.  U svakom trenutku trebate biti sposobni krenuti dalje i ne žaliti ni za čime. Nemojte predugo čekati i sažalijevati se. Što prije počnete djelovati, to će vam biti lakše i bolje.

ZDRAVLJE: Nemojte ignorirati problem s dišnim putevima jer stanje bi se moglo još više pogoršati.

BIK

POSAO: Što god da odlučite, nemojte sada potpisivati nikakve dokumente. Svi ugovori i službeni događaji trebaju biti odgođeni za sljedeći mjesec. Dobro poslušajte ono što vam govore vaši kolege, partneri, suradnici i mentori, ali svaku odluku donesite samostalno. Čak i ako se netko od njih razočara, barem ćete biti mirni i spasit ćete se od potencijalno negativnih ishoda. Iako sve ovisi isključivo o vama, nemojte žuriti s donošenjem odluka. Uzmite si onoliko vremena koliko vam je potrebno i ne dopustite drugima da vas požuruju.

LJUBAV: Budite spremni na to da će se partner početi ponašati čudno nakon prvih 10 dana studenoga. Možda će imati razloge za takvo ponašanje, a možda neće.  Ako dođe do prekida odnosa, nemojte previše očajavati. Za prekide je uvijek bolje da se dogode što prije. Oni koji su slobodni tijekom ovoga mjeseca upoznat će zanimljivu osobu.

ZDRAVLJE:  Previše stresa, premalo odmora! Razmislite kako da rasporedite slobodno vrijeme.

BLIZANCI

POSAO: Područje financija neće biti u tolikoj mjeri negativno. Kada sve uzmete u obzir, moglo bi se zaključiti da niti jedno područje života neće biti uspješno, ali ćete bez sumnje postizati uspjehe na poslu. Ako radite za nekog drugog, zvijezde vam savjetuju da se bolje organizirate. To će vam dobro doći kasnije kada nećete imati vremena za organizaciju, već za akciju. Nastavite razvijati svoje vještina jer će vam omogućiti napredak.

LJUBAV: Što se tiče privatnog života, Blizancima se savjetuje da se malo povuku. Sada nije vrijeme za donošenje važnih odluka, naročito ne pod pritiskom.Ako ste u braku svakako će partner od vas tražiti odgovore vezane uz svoje sumnje prema vama. Oni slobodni  i dalje će tragati za srodnom dušom, tako da će biti vrlo aktivni.

ZDRAVLJE: Pravo je vrijeme da posjetite zubara. Više vremena posvetite vježbanju i relaksaciji.

RAK

POSAO: Studeni će, barem što se tiče poslovnog dijela života, biti relativno harmoničan i sve će se odvijati po planu. Nemojte očekivati dramatičan napredak niti razvoj, ali možete očekivati stabilnost. Nemojte planirati značajnije događaje niti provoditi veće planove u djela. Nemojte ni razmišljati o potpisivanju ugovora, financijskim transakcijama ili dugoročnim dogovorima. Sve će se to kasnije okrenuti protiv vas. Zvijezde vam savjetuju da ostanete na položaju na kojemu jeste, nastavite biti produktivni i uživate u slobodnom vremenu kojeg će biti sve više.

LJUBAV: Što se ljubavnog života tiče, tijekom studenoga ćete vjerojatno stvarati svoje ciljeve. Ako ste htjeli riješiti jednu veliku svađu s voljenom osobom, odgodite to za poslije jer biste vrlo lako mogli stvoriti još više problema. Većina slobodnih Rakov tijekom ovoga mjeseca naći će partnera, međutim zbog posesivnosti takvi odnosi neće potrajati.

ZDRAVLJE: Sredinom mjeseca budite oprezni u  prometu.

LAV

POSAO: Na poslu će Lavovi imati puno obaveza. Većinu zadataka i projekata ćete sigurno uspjeti odraditi bez velikih poteškoća. Pripremite se na to da ćete morati razmišljati izvan okvira. Najuspješniji će biti Lavovi čiji se posao odnosi isključivo na fizički rad. Financije tijekom ovoga mjeseca će biti sasvim dobre i dovoljne da se osjećate sigurno.

LJUBAV: Privatan život će za Lavove biti specifičan i nedvosmislen. Situacija će vam sada postati više manje jasna i moći ćete se pripremiti za ono što tek dolazi. Posebnu pozornost obratite na članove obitelji jer bi vam oni mogli početi nesvjesno stvarati probleme. Ako tržite još uvijek partnera, kraj mjeseca donosi vam u život jednu zanimljivu osobu koja će probuditi vašu znatiželju i pokrenuti vase srce.

ZDRAVLJE: Potrudite se više jesti zdravije jer kilogrami se gomilaju.

DJEVICA

POSAO: Predstavnici ovog znaka će se tijekom studenog suočiti s neobičnim situacijama. Činit će vam se kao da se ništa ne odvija po planu. Područje poslovanja će biti stabilno, ali neće biti značajnijih poslovnih prilika. Ako želite povećati svoj profit, nemojte imati velika očekivanja niti poduzimati drastične mjere.

LJUBAV: Tijekom studenoga možete očekivati nesuglasice u odnosu s partnerom. S partnerom ćete u svakom konfliktu uspjeti pronaći pozitivno rješenje. Iskoristite svoje diplomatske vještine i karizmu. Ako ste slobodni ovo definitivno nije mjesec za  nove početke,sačekajte, vrijeme koje dolazi dat će vam lijepe trenutke.

ZDRAVLJE: Ako ste odlučili prestati pušiti, ovo je mjesec u kojem ćete imati hrabrosti to i pokrenuti. Sretno!

VAGA

POSAO: Na području poslovanja se ne morate bojati većih problema i poteškoća. Tijekom studenoga obratite pažnju na kolege i osobe s kojima morate surađivati. Budite oprezni. Ako ne vodite vlastito poslovanje, zvijezde vam preporučuju da usporite i fokusirate se na obavljanje trenutnih zadataka. Sada zaboravite na vlastite ambicije.  Financije će vam ovoga mjeseca biti poprilično dobre.

LJUBAV: Što se tiče privatnog života, primijetit ćete da je studeni odlično razdoblje za eksperimentiranje. Pojavit će se niz novih prilika i opcija, ali nemojte griješiti i budite mudri.  Studeni će biti dinamično i pozitivno razdoblje. Uživat ćete u velikom broju romantičnih trenutaka. Slobodne Vage upustit će se u flert sa zauzetom osobom.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se loše,a razlog tome je pad imuniteta.

ŠKORPION

POSAO: Škorpioni tijekom studenoga mogu očekivati niz pozitivnih situacija. Područje financija i poduzetništva će definitivno biti uspješno. Iako ćete se morati dosta truditi i uložiti veliku razinu fizičke, emocionalne i psihološke energije, rezultati će biti zadovoljavajući. Što se novca tiče, biti čete zadovoljni.

LJUBAV: Privatni život će biti manje pozitivan od poslovnog. No, definitivno ne smijete mirno sjediti. Pripremite se na jedno aktivno razdoblje koje će biti bogato svim vrstama iznenađenja. Slobodni Škorpioni imat će šansu za novu vezu.

ZDRAVLJE: Vjerojatno ćete osjećati povremene glavobolje, ali uzrok tome su vaši sinusi.

STRIJELAC

POSAO: Na području poslovanja i financija ćete se susresti s nizom dvosmislenih i teških situacija. Sada nije pravo vrijeme za planiranje službenih sastanaka. Potpisivanje ugovora i sporazuma se može pretvoriti u nešto potpuno nepredvidljivo.  Oni koji traže posao, ipak tijekom mjeseca imat će zanimljivu ponudu.

LJUBAV: Možda ćete upoznati svoju srodnu dušu ili ćete se osloboditi odnosa koji vam je stvarao probleme. Samo polovica događaja ovisi isključivo o vama, a druga polovica ovisi o ljudima oko vas. Zvijezde vam savjetuju da djelujete i da ne odustajete, bez obzira na prepreke s kojima ćete se susresti.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je i dalje dobro, ali više vremena provodite u prirodi.

JARAC

POSAO: Predstavnici ovo znaka će se tijekom studenoga suočiti s nizom situacija koje neće imati pozitivan ishod.  Područje poslovanja i financija tijekom studenoga neće biti naročito uspješno. Trebat ćete uložiti svu svoju energiju da biste održali trenutan položaj. Vaš cilj treba biti dovršavanje trenutnih projekata i nikako ih nemojte ostavljati za kasnije jer vrlo vjerojatno nećete imati vremena da ih odradite.

LJUBAV: Zvijezde ne preporučuju da se izgubite u hirovima druge polovice. Nemojte svaki hir niti svaku izjavu shvaćati ozbiljno, ali u svakom slučaj postupajte ispravno i prilagodite se okolnostima. Slobodni Jarčevi bit će aktivni u pronalasku  partnera, a može se reći većina će imati i uspjeha.

ZDRAVLJE: Slobodno vrijeme provodite tako da bolje upoznate sebe.

VODENJAK

POSAO: Na području poslovanja i financija se nećete susretati sa značajnijim poteškoćama. Zbog utjecaja planeta možete biti sigurni da ćete imati sve što vam je potrebno kako biste završili započete projekte. U isto vrijeme, zvijezde savjetuju da se trenutno fokusirate na obavljanje tekućih projekata. Sada je najbolje uzeti pauzu i prikupiti informacije. Financijama ćete biti zadovoljni.

LJUBAV:  U odnosu s partnerom težite stabilnosti. Nemojte trošiti previše energije niti vremena na besmislene rasprave. Nemojte dopustiti da se vaš svijet vrti oko jedne osobe i uvijek sebi trebate biti na prvom mjestu. Slobodni će žarko željeti I nadati se pomirenju sa osobom iz svoje prošlosti.

ZDRAVLJE: Česte glavobolje koje već duže vrijeme osjećate tijekom ovoga mjeseca će se smiriti.

RIBE

POSAO: Za Ribe će studeni biti više manje pozitivno razdoblje. Unatoč destruktivnoj astralnoj pozadini, predstavnici ovog znaka mogu računati na uspjeh u bilo kojem životnom području. Na području poduzetništva i financija se nećete susresti sa značajnijim profitom. Bez obzira na to bit ćete zadovoljni zaradom. Ako ste u potrazi za poslom, jedna zanimljiva osoba ponudit će vam zanimljivu ponudu.

LJUBAV: Što se tiče privatnog života, tijekom studenoga ćete uživati u mirnim, nježnim i kreativnim trenucima.  U odnosu s partnerom će sve biti kako treba. Vaša stabilna i uravnotežena veza će u nekoliko trenutaka biti iskušana sitnim razmiricama, ali ćete to riješiti gotovo bez ikakvih problema. Uživajte u životu i naučite kako se opustiti i udaljiti od užurbane svakodnevice.

ZDRAVLJE: Nedostajat će vam vitamin, pa ćete često osjećati umor.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)