Mjesečni horoskop za siječanj / januar 2021.

horoscope guru

Što Vam donosi početak godine? Nekima utjehu i financijski boljitak, drugima poboljšanje uz zdravlje, a neki od Vas ljubit će i emotivno biti ispunjeni. 

OVAN

Posao: Iako ćete veći dio mjeseca odrađivati rutinske poslove, od vas će se zahtijevati velika koncentracija. Budite oprezni više nego inače, kako biste izbjegli poteškoće koje vam prijete.U ljubavi jednoj ćete osobi slati signale simpatije, koja na vas neće ostat hladna.

Ljubav: Ljubav koju trebate, dobit ćete i to od osobe od koje je želite. Zapreke će biti minimalne, tako da ćete od ovog mjeseca počet živjet ljubav kakvu trebate. Onima koji su u dugim vezama ili braku, malo će se situacija poljuljati.

Zdravlje: Više pazite na svoje krhko zdravlje, koje je opterećeno silnim obvezama. Nemojte ugrožavati ono što je već dovoljno ugroženo.

BIK

Posao: Pripremite se na napetosti od samog početka mjeseca, koja će biti neizbježna. Ona će od polovice, počet jenjavati, pa je bitno da budete izdržljivi. Mogući su sukobi, ali i nepromišljena djela s kojima biste mogli povrijedit svoje suradnike.

Ljubav: Ništa svoje ne prebacujte na druge, već pokušajte sami dovršit sve po pitanju ljubavi. Bit ćete pozvani sa partnerom na nekakvu proslavu, kojoj nećete moć nikako odoljeti. Ukoliko je riječ samo o obiteljskom ručku, pokušajte biti mirni i dobro raspoloženi. Ne uzimajte srcu svaki problem na koji naiđete.

Zdravlje: Ništa nije tako crno bijelo, kako će vam se činiti. Uvijek pronađite vremena za druženja sa dragim ljudima.

BLIZANCI

Posao: Do vaših će ušiju ponovno doći trač vezan za vašeg poslovnog partnera. Ponovno će vas sve duboko povrijediti i na takav ćete način oživjeti stare, još ne zaliječene rane, zbog kojih ste se teško oporavili.

Ljubav:  Mnogima prijeti i odvajanje od voljene osobe ili prekid. Pojedincima se savjetuje da svaku informaciju prvo provjerite, prije nego na nju nasjednete. Netko ima veliku želju da vas odvoji od nečega ili nekoga za što ste silno vezani.

Zdravlje: Vaše je zdravlje puno bolje, nego što mislite. Zbog životnog nezadovoljstva sve više umišljate zdravstvene poteškoće. Malo se odmorite i sve će biti puno bolje.

RAK

Posao: Na najbolji način istaknite svoje sposobnosti, pa se maksimalno istaknite kod svojih nadređenih. Iako će vam sve u početku izgledat previše zahtjevno, kad počnete odrađivat, shvatit ćete kako ste paničarili bez razloga. Previše isticanja može naškoditi, pa budite radije pri zemlji.

Ljubav: Tako nikako ne nastupajte u ljubavi, jer je vrijeme da se počnete iskreno davati. Pokušajte dati onoliko koliko dobivate, nakon čega ćete svi biti zadovoljni.

Zdravlje: Miris hrane odvest će vas ravno prema vašim grijesima. Nikako nećete izbjeći dva kilograma više, jer ćete najvećeg prijatelja vidjeti u kalorijama.

LAV

Posao: Ovu godinu započnite pametnije. Budite oprezni prema kolegama, jer im se u posljednje vrijeme prečesto zamjerate. Pokažite koliko ste kolegijalni i da imate razumijevanja za svačije probleme. Čut ćete ogovaranja koja se odnose na vaš račun.

Ljubav: Voljena će osoba od vas trebati strpljivost, pa joj to i darujte. Točnije, to će vam odgovarati, jer je i vama potreban mir i tišina. Ne očekujete nikakve promjene, bez obzira koliko one oboma trebale. No postoji velika mogućnost, da se nekoliko vas ugodno iznenadi.

Zdravlje: I dalje ćete zapuštati svoje zdravlje, zbog nekih drugih obaveza. To radite već nekoliko posljednjih mjeseci i vrijeme je da s tim prestanete. Neka vam zdravlje bude na prvom mjestu.

DJEVICA

Posao: Većina će vas trebati predah od svih obveza, koje su sastavni dio svakog vašeg mjeseca. Ovaj će dodatno biti pun obveza, koje ćete morat sve obaviti, jer ste s njima previše razvukli.

Ljubav: Čak vas je i dinamičan društveni život počeo zamarati, iako on tek ovih dana nastupa. Oni rijetki među vama, koji su željni aktivnog društvenog života, itekako će ga imati. Ženama se savjetuje racionalno trošenje, pri sezonskim sniženjima, a muškarcima se savjetuje da se sjete svojih najmilijih i da konačno ne žalite darovati ljubav.

Zdravlje: Bit ćete puno bolje, za razliku od posljednjih mjeseci, koji su vas iscrpili. Naime, većina vas je previše razmažena, pa ćete i dalje crpiti svoje najbliže.

VAGA

Posao: Uz pomoć većine planeta, bit ćete snažni i otporni na skoro sve probleme. Obveze koje ćete odrađivati, itekako su važne za razvoj vaše poslovne karijere. Polovinom mjeseca, imat ćete važan razgovor i oni kojima on bude odgovarajući, bit će isplativ i u daljnjoj budućnosti. U razdoblju ste kad uspijevate osvojiti brda i doline.

Ljubav: Mjesec će obilovati kontaktima i poslovnim ponudama, ali i ljubavlju koja vas hrani. Jedna će vam se zanimljiva osoba udvarati, što ćete primijetiti tek nakon mnogih izgovorenih  komplimenata. Naime, ako ste zauzeti, možete očekivati ljubomorne izljeve od strane voljene osobe. Pojedine će vas situacije izbacivat iz takta.

Zdravlje: Nećete imati strpljenja prema radnoj okolini, jer ste sve više uvjereni kako vas iskorištavaju. Izbjegavajte stresne situacije.

ŠKORPION

Posao: U lošim ste financijama, a što je najgore one će se s danima još više pojačavati. Iako je vrijeme kad ćete podmirivati troškove, pokušajte ih bar malo regulirati. Pojedinci će biti prisiljeni na honorarni rad, kako bi se domogli nešto više novca. Luksuzan si život ne možete priuštiti, pa se na vrijeme pomirite kako si ne možete priuštiti sve što poželite.

Ljubav:  Na svaki se način pokušajte izboriti za ljubav, a oni koji pokušaju u pravom smislu, u tome će uspjeti. Pojedinci će izgubit vjeru u ljubav, a to će se dogoditi s razlogom.

Zdravlje: Pratit će vas različite upale pa su neizbježni antibiotici i to u nekoliko navrata. Iscrpit će vas zdravstvena situacija, pa trošite i više vitaminima.

STRIJELAC

Posao: Prestanite se baviti tuđim problemima i zavlačiti svoj nos gdje mu zaista nije mjesto. Zbog svega s čim se bavite, prije svega zapostavljate sebe i svoje obveze. Oni koji se bave poslovnim špekulacijama i koji drugima kopaju jame, sami sebi štete.

Ljubav: Bračni će vam partner zamjeriti kako ste ga u svome životu postavili na posljednje mjesto, s čim će biti u pravu, pa ne skačite na optužbe bilo koje vrste. Onima koji su u vezi, također slijede nekakve prepirke zbog zapostavljanja.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, koja vam prijeti. Konzumacija vitaminskih napitaka, nikako vam neće škoditi. Ne plašite se liječnika, koji će vam pomoći.

JARAC

Posao: Planete će vas konačno zagrliti i pružiti svu potrebnu potporu, za koju ste odavno molili. U posljednje ste se vrijeme malo izgubili u svim obvezama, kao i u problemima koji vas opterećuju. Započet ćete s kvalitetnim i zanimljivim poslovima, koji će upotpuniti vašu svakodnevnicu. S novim osobama u poslu, ostvarit ćete i odličan društveni život.

Ljubav: Pred vama je nova ljubav, koju ćete oplemeniti s mnogo novih iskustava. Niste ni znali što ljubav sve nudi, pa ćete sad u potpunosti uživati.

Zdravlje: Većini se savjetuje da riješite zapostavljene zube. Ne odugovlačite s njihovim popravcima, dok je još uvijek vrijeme. Potrebna vam je i dijeta.

VODENJAK

Posao: Gubit ćete kontrolu nad svojim ponašanjem i svojim prohtjevima, pa tako i lijepom i pristupačnom ponašanju. Svako poslovno uzbuđenje koje osjetite, naglo ćete odbaciti i zamotati se u nekakvo tupilo, koje ni vama neće biti jasno.

Ljubav:  Naime, većina vas neće znat pronaći mir kroz ljubav, već ćete kao grlom u jagode ići u napeta zbivanja. Zabavite se nekim svojim hobijem, ili ako ga nemate, vrijeme je da ga pronađete. Istinsku ljubav koju trebate, još nećete pronaći, ali kad je pronađete, to će biti vraćanje osobi iz vaše prošlosti.

Zdravlje: Potrebna vam je i rekreacija. Vrijeme je da shvatite kako ste postali ukočeni, što ne možete riješiti masažom. Više se pobrinite za svoje zdravlje.

RIBE

Posao: Pred vama su nove poslovne ponude, ali izvan vašeg posla kojeg odrađujete. Njih trenutno niste nikako očekivali, pa će vam upravo zbog toga još biti draže. Svakako su promjene dobrodošle, ali obavežite se da ćete odraditi i dati sve najbolje od sebe.

Ljubav:  U emocionalnom životu, smješe vam se novi počeci, koji će vas ugrijati hladnih dana. Emocije će uljepšati ovaj mjesec, pa će svi primijetiti i sreću na vašem licu. Partneru ćete obećati nešto jako, njemu/njoj važno, ali obećano nećete ispuniti.

Zdravlje: Ne ustežite se ako imate već duže tegobe sa želucem. Ovoga mjeseca liječnička pomoć bit će vam neophodna.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)