Mjesečni horoskop za siječanj / januar 2019

horoscope guru

 

 

Mjesečni horoskop za siječanj / januar 2019

Kako su se za Vas zvijezde posložile i što Vas očekuje u samom početku Nove godine, saznajte uz mjesečni horoskop za siječanj / januar 2019.!

OVAN  

U siječnju ćete okončati sve nezavršene poslove iz prethodnog perioda i pripremati se za veljaču, koji će obilježiti 2019. godinu. Budite vrijedni i odlučni u realizaciji svojih ciljeva.U polju emocinalnog života do nekoga vam je izuzetno stalo. Zbog osjećaja da gubite samopouzdanje, mogli biste napraviti pogrešne korake. Čuvajte se prehlade.

BIK

Od onoga što se bude dogodilo u ovom mjesecu zavisi kako će vam se poslovi odvijati u toku cijele ove godine. Budite vrijedni i prihvatite posao koji vam se nudi. Poslušajte intuiciju, ona će vam biti najbolji vodič kroz poslovni lavirint. Početak ovog mjeseca veoma je bitan. Upoznat ćete osobu koja će osvojiti vaše srce.Zdravlje Vam je solidno.

BLIZANCI

Neke stvari bi mogle da vas iznenade kao grom iz vedra neba. Srest ćete važnu osobu, ali nećete ostvariti svoj cilj jer sumnjate u nju.Partner je u ovom periodu dominantniji i ne bi trebalo da inzistirate na tome da konci budu u vašim rukama. Opustite se i uživajte. Ako ste slobodni, nova ljubav stiže uskoro.Upala mokraćnih kanala u siječnju je neizbježna.

RAK

Vaša kreativnost doći će do punog izražaja. Upoznat ćete nove ljude koji će vam ponuditi poslovni angažman od veljače. Uspijet ćete da fascinirate nadređene. Slijedi vam neobičan ljubavni doživljaj. Jedna osoba čeka da se sretnete i uljepšate joj život. Ako ste slobodni, siječanj je idealan za novu ljubav. Na polju zdravlja patit ćete od nesanice.

LAV

Dok većina uživa, vi vrijedno radite. Tu se krije vaša šansa za uspijeh i zato ne kukajte već zasučite rukave. Očekuje vas povišica ili prelazak na bolje radno mjesto.Ako se nešto bude dešavalo na emotivnom planu u toku ovog mjeseca, to će biti povezano s poslom. Ne kritizirajte partnera i ne zapostavljajte ga. Za bolje zdravlje više se krečite.

DJEVICA

U siječnju vas čekaju obaveze, ali također vaš poslovni angažman bit će primjećen od nadređenih i nagrađen.U  ovom mjesecu ćete osjetiti potrebu za slobodom. Mogući je početak nove emotivne veze na daljinu. Uspijet ćete da dođete do osobe za kojom čeznete. Pripazite se virusa i gripe.

VAGA

Spremite se za dinamična dešavanja i promijene na poslovnom planu. Nije isključeno da ćete  peruzeti nove obaveze koje vam u početku neće odgovarati, ali kasnije ćete shvatiti da vam je to prilika za napredovanje.Oko 10. siječnja moglo bi se desiti nešto značajno što će obilježiti vaš emotivni život na duži rok, posebno ako ste slobodni. Moguće su česte nervoze i glavobolje.

ŠKORPION

Iako niste raspoloženi za posao, natjerajte sebe na rad i nemojte biti površni. Pred kraj mjeseca očekuje vas novčani dobitak. Ne pričajte nikom o svojim namjerama i planovima.Bit ćete pravi magnet za suprotni spol, a to bi mogao da bude razlog za razmirice sa partnerom. Mogući je početak tajne veze. Pazite se lomova i više se posvetite zdravoj prehrani.

STRIJELAC

Početak mjeseca donosi veliki novac. Nećete raditi stvari koje su ispod vašeg nivoa zbog čega će vam kolege praviti smicalice. Osim u novcu sreća bi trebalo da vas prati u na ljubavnom planu, posebno ako ste slobodni. Bit ćete posesivniji nego inače. Problemi sa želucem i kičmom mogli bi postati ozbiljniji.

JARAC

Neke poslove na kojima ste radili u prosincu prenijet ćete u siječanj da biste ih okončali i naplatili. Pravit ćete analize i tražiti vlastite greške.Emotivni život neće vam biti prioritet, ali to ne znači da neće biti zanimljivih dešavanja. Nećete znati kako da uklopite želje i mogućnosti. Stres bi vam mogao zadati velike glavobolje.

VODENJAK

Bez obzira na praznike, vrijedno ćete raditi jer želite da se istaknete i osvojite pozitivne poene u očima šefova.Opterećeni ste prošlošću i teško se mirite sa situacijom. Nekim izjavama ili ponašanjem uplašili ste svoju drugu polovicu. Zdravlje vam je u padu imuniteta.

RIBE

Moguća su sudbinska poznanstva sa vrlo moćnim osobama. Prijatelji igraju važnu ulogu u vašem životu i od njih očekujte pomoć ili zanimljive ideje.U prvoj polovini siječnja  bit ćete ljuti na partnera, ostatak mjeseca proteći će u njegovoj dominaciji, što je za vas najbolje. Posvetite se zdravijem životu i krenite na dijetu.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)