Mjesečni horoskop za rujan / septembar 2020

horoscope guru

Mjesec koji počinje punim Mjesecom u Ribama, a Merkur ulazi u znak Vage.  Značajni aspekti koji će tražiti strpljenje, požrtvovnost i istinu. Mnogi će zapeti u poslovnim odlukama i odgađati promjene. Također  Sunce ulazi u znak Vage i  nosi nam početak jeseni. 

OVAN

Imat ćete snage i energije gotovo cijeli ovaj mjesec. Poboljšat će se odnosi sa kolegama na poslu,  a i radno ozračje postat će ugodnije za vas. Neki će shvatiti koliko vole raditi. Osobni odnosi bit će na malim kušnjama do sredine mjeseca, a potom se poboljšavaju na obostranu radost. Bavit ćete se sportom.

Posao: Nalazite se u punini svojega intenzivnog razdoblja koje kod vas proizvodi veliku napetost, nagle preokrete, ali i evidentne poslovne uspjehe. Dobiti ćete traženu financijsku podršku.

Ljubav: Vaša erotičnost i moć šarmiranja doći će tijekom naredih mjesec – dva dana do punog izražaja. Ovnove u stalnim vezama,  očekuje jedno teže razdoblje u kojemu će njihova vjernost partneru doći u iskušenje.

Zdravlje: Povećajte tempo tjelesnih aktivnosti i pazite se iznenadnih ozljeda. Smanjite rizično ponašanje, osobito u drugoj polovici mjeseca.

BIK

Zaigranost i veselje bit će obilježja ovog mjeseca. Mnogi će izlaziti više nego inače, dobro će se zabavljati, a neki bi se mogli zaljubiti. Oni koji već jesu u vezama prolazit će pravu renesansu. Povremeno ćete na poslu pokazivati ležernost koja graniči s neprofesionalnošću. Potrudite se više poštovati pravila.

Posao:  Nećete moći pobjeći od općih događaja, tako da i vi možete očekivati jako puno posla, jako puno oštrine i disonantnih tonova u svakodnevnom životu i radu.

Ljubav: Ovoga mjeseca vaša će ljubavna scena doživljavati zanimljive amplitude. Kao i poglavlju o poslu, središnji tjedan u mjesecu rujnu biti će vam vrlo povoljan po pitanjima ljubavi. Tada bi se određeni broj Bikova i Bikica doista mogao ozbiljno zaljubiti.

Zdravlje: Postoji opasnost i od ozljeda, pa stoga budite oprezni u rukovanju oštrim predmetima.

BLIZANCI

Pred vama je mjesec bogatog društvenog života. Bit ćete prilično angažirani oko ljudi i kontakata, kako u osobnim odnosima, tako i u poslu. Neki će putovati i dosta energije trošiti na širenje poslovnih veza. U drugom dijelu mjeseca poboljšavaju se odnosi sa kolegama, a vama će na radnom mjestu biti i zahtjevno i ugodno u isto vrijeme.

Posao: Najteže razdoblje je polako na svojemu izmaku.  Ukoliko uspijete pročistiti način vašeg razmišljanja i svima jasno kazati što imate na umu, dobre poslovne prilike neće izostati.

Ljubav: Ljubavne dileme i nedoumice razbistriti će se sredinom mjeseca, nakon čega slijedi jedno dulje stabilnije razdoblje u kojemu se ne očekuju nagli stresovi i preokreti.

Zdravlje :  Postoji mogućnost neodređenih problema sa zdravljem koji su posljedica  opće slabosti organizma.

RAK

Mnogi će poželjeti povući se u svoj dom i tu uživati u društvu najdraže osobe. Neki će se angažirati oko kućnih radova, a neki će tek sad poći na godišnji odmor. Oni koji rade morat će se dodatno pozabaviti financiranjem projekata ili će dosta energije ulagati u novi plan štednje. Bit će racionalni i organizirani.

Posao: Pred vama je izrazito  dinamičan mjesec . Ovo će biti mjesec u kojemu će svi složeni slojevi vašeg lica doći do izražaja,  pa ćete  biti i duboko emotivni, posvećeni i spiritualni, avangardni i pomalo vulgarni.

Ljubav: Sam konac mjeseca donosi vrlo zanimljivu ljubavnu situaciju  koja će se dugoročnije odraziti na kvalitetu vaših ljubavnih odnosa.

Zdravlje: U pravilu, zdravlje će vam biti ugroženo akutnim tegobama početkom i sredinom mjeseca.

LAV

Cijeli mjesec bit ćete aktivniji više nego inače. Povremeno ćete osjećati veliku snagu, a već idući trenutak iscrpljenost jer ćete rijetko odmarati. Baš te male stanke bile bi potrebne kako bi ostali punih baterija i djelovali učinkovito. Radit ćete bez predaha, novca ćete imati. Osobni odnosi bit će bolji u prvom dijelu mjeseca.

Posao:  U prvome dijelu koji traje do sredine mjeseca  biti ćete egzaltirani, prepuni pokretačkog elana i zanosa. U drugom dijelu mjeseca taj elan ce vam znatno padati, pa ćete teško obavljati zadatke.

Ljubav:  Nalazite se u vrlo izraženom periodu za sva pitanja ljubavi i erotike, a kako  je vaš znak opći vladar ljubavi, pa tako vi za ljubav uvijek imate vremena i motiva.

Zdravlje: Moguća su akutna upalna stanja izazvana promjenama vremena i utjecajima konjunkcije i kvadrata planeta.

DJEVICA

Mjesec pred vama bit će zanimljiv jer ćete se baviti svime pomalo. Vaš angažman na poslu zahtijevat će više izražajnosti, te preznetaciju vlastitih ideja. Također ćete se baviti financijama. Imat ćete podršku uglednih ljudi. Osobni odnosi bit će dobri, a u drugom dijelu mjeseca još bolji. Dobro ćete komunicirati.

Posao: Gubiti ćete mnogo snage i energije da pokažete svoj značaj, a biti ćete ili krivo informirani ili ćete donositi posve pogrešne zaključke i po njima se ravnati, što bi moglo uroditi nerazumijevanjem vaše okolice.

Ljubav: Prvu polovicu mjeseca teško ćete ostvarivati ljubav, a biti će  mnogo ljubavnih zavrzlama oko vas i krivo ćete tumačiti signale. U drugoj polovini  mjeseca moguć je zanimljiv  iznenadan erotski susret.

Zdravlje:  Pazite se iznenadnih padova, ozljeda, može biti čak i lomova.

VAGA

U prvoj polovini ovog mjeseca bit ćete natprosječno raspoloženi za ljubav i mnogi će vas poželjeti u svom društvu. Ako ste u vezi, ona će se razvijati dobro. Poslovi koji će vam odgovarati bit će oni iz sjene, pa će se mnogi privremeno povući. Drugi dio mjeseca donosi prilike da opet izbijete u prvi plan.

Posao: Osjećate situaciju koja potmulo prijeti pod vašim nogama i u svemu tome sve teže održavate svoju ravnotežu koja je vama jako bitna da bi dobro funkcionirali.  Morati ćete se dokazivati na poslu, odnosno pravdati a da ni sami ne znate ni kome ni zašto.

Ljubav: Prema kraju mjeseca atmosfera ulazi u fazu stabilizacije. Brojne Vage teško će ovoga rujna očuvati vjernost prema svojemu partneru.

Zdravlje:  U prvoj polovici mjeseca zdravlje će vam biti dosta ranjivo i krhko, osobito ako patite od bilo kojih kroničnih tegoba.

ŠKORPION

Neki će prolaziti pravu muku zbog moguće tajne ljubavi, ali će u drugom dijelu mjeseca sve razbistriti. Već vezani bit će dobro uz povremena burnija reagiranja s njihove strane. Trebate se kontrolirati kako u privatnosti, tako i u poslu. Sve će biti dobro ako ne prenaglite. Šefovi će vas pritiskati da radite više, a vi ćete se umarati brže.

Posao:  Sve što radite ići nekako teže i s više otpora nego obično.  Važne odluke koje vam predstoje, teško ćete donositi. Dolazite ćete često u sukobe, te izbjegavati kritike.

Ljubav: Bit ćete i ovoga mjeseca veoma inspirirani za ljubav, s time da će u prvome dijelu mjeseca ta ljubavna inspiracija poprimiti i određenu avanturističku dimenziju. Vi ste svjesni svojih ljubavnih moći.

Zdravlje:  Općenito uzevši zdravlje će vam biti dobro, ali pazite se propuha.

STRIJELAC

Ljubav biste ovaj mjesec mogli naći preko prijatelja, a neki slobodnjaci bi rado svoj „ulov“ podijelili s istim. Dakako, više u šali nego u zbilji. Bit ćete veseli. Na poslu vas čekaju male protekcije koje ćete vi vjerojatno napuhati. Neki će živjeti na staroj slavi, ali njihov šarm će razoružati sve moguće kritičare.

Posao: Vaša se situacija polako počinje stabilizirati. Izravno loših aspekata više nema i vi ćete temeljem toga opet početi s kovanjem svojih poslovnih planova i projekata.

Ljubav:  Ako imate partneru što reći, ili ako vam je za oko zapeo netko novi i vama zanimljiv. Ako dobro uđete u ovaj mjesec, biti će dobro čitavoga mjeseca.

Zdravlje: Na putu ste ozbiljnog i kvalitetnog poboljšanja po svim pitanjima zdravlja.

JARAC

Dobro ćete kormilariti većinu ovog mjeseca. Proširit ćete svoje horizonte, usavršiti stručna znanja, pokrenuti nove suradnje. Neki će putovati zbog posla. Osobni odnosi bit će pod kontrolom, više ćete se davati u erotskom životu, a u drugom dijelu mjeseca sve će vam važniji biti prijatelji i društvo.

Posao: Kako i planetarni aspekti traže svoje, ovoga mjeseca hodeći iz dana u dan učiti ćete vještinu prilagođavanja i sklapanja kompromisa.

Ljubav: Bit  ćete pod snažnim emotivnim stresom koji vjerojatno neće donijeti nikakve iznenadne zaokrete, ali  ti dani će  jednostavno rečeno,  biti teški sami po sebi.

Zdravlje: Ispočetka dosta dobro, zdravlje će se početi kvariti, a kondicija opadati krajem mjeseca.

VODENJAK

Cijeli mjesec bit ćete u iskušenjima provokacija i rasprava. Svaki vaš odnos, bilo privatni, bilo poslovni, bit će u iskušenjima. Imat ćete priliku za stalno treniranje suzdržanosti i samokontrole. Uz pametan pristup mogli bi se i dobro zabaviti, nešto novo naučiti, ostati mirni na pritiske nadređenih da se nešto mora pod svaku cijenu.

Posao: Odmah u startu pojačat će se  vaš neovisni duh, vaša nesklonost redu i pokoravanju autoritetima, vaša jaka individualnost i ekscentričnost. U tom ozračju disati ćete do sredine mjeseca. Tada ćete ipak spustiti se  na zemlju i prihvatiti sve situacije.

Ljubav: Potreba na avanturom u cilju emotivnog ispunjenja naročito će biti snažna u  prvome dijelu ovoga mjeseca.

Zdravlje: Najviše vam prijeti opasnost od ozljeda, a ni autoriteti nad vama neće  vas štedjeti kritika i prijekora.

RIBE

Povremeno ćete biti odsutni duhom što će zapravo biti obrambeni mehanizam od blokada i frustracija. Neki će bježati u svijet mašte. Osobni odnosi poboljšat će se u drugom dijelu mjeseca, ali ćete na poslu i dalje više sanjariti nego raditi. Pazite da vam se ne potkradu greške. Pokušajte biti realniji.

Posao: Vrlo nemiran početak mjeseca za Vas. Nećete dobro podnositi kritike niti autoritete. Često ćete biti u sukobu interesa i nećete znati kako da se izvućete iz tih neprilika.

Ljubav: Bit ćete vrlo zaljubljive prirode, često ćete šarmirati suprotni spol, ali ono što vi želite, još ćete trebati sačekati.

Zdravlje: tokom mjeseca skloni ćete biti problemima sa krvotokom.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)