Mjesečni horoskop za rujan / septembar 2019

horoscope guru

Mjesečni horoskop za rujan / septembar 2019

Tokom mjeseca rujna / septembra očekuje nas pun Mjesec u Ribama, a Merkur ulazi u Vagu što će donijeti značajne promjene u razmišljanjima i dvojbama. Također ulaskom Venere u Vagu, romantika se oblikuje, rađaju se nove ljubavi.

OVAN

POSAO: Predstojeći mjesec može se podijeliti na tri podjednako dugačka razdoblja u kojemu će za pripadnike vašeg znaka najnepovoljnije  biti prvih 8 dana, kada ćete imati osjećaj da se pred vama nalaze nepremostive prepreke,  ma što poduzimali. Kulminacija lošeg razdoblja biti će upravo 8.rujna, kada je bolje je poduzimati nikakve rizične poteze. Nakon toga slijedi olakšavajuće razdoblje do 18.rujna kada ćete polako osjetiti kako su i vama neke stvari (konačno) krenule od ruke.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju, najnepovoljniji prvi dani rujna ujedno će biti i najerotičniji na jedan pomalo lascivan način. Kad stvari poslovno ne idu od ruke, onda je erotika svakako dobro pribježište, a vaš energični pristup brzo će hvatati konca svake situacije. Pošto je vaše lice  i ponašanje izravan odraz vašeg raspoloženja i perspektiva, kako se stvari budu popravljale poslovno, tako će i ljubavni zanos polako prelaziti iz stadija erotike u stadij romantike.

ZDRAVLJE: Pazite se lomova kostiju.

BIK

POSAO: Preporučujemo vam suzdržani optimizam na poslovnom planu, jer se namještaju okolnosti da do sredine rujna ostvarite određeni, ne preveliki, ali svakako kvalitetan dobitak. Naravno to ne znači da smijete dići sve četiri uvis i čekati taj boljitak, upravo suprotno trebati ćete se potruditi za njega, a naš vam je savjet da budete mudri i promišljeni u tome.

LJUBAV: Vi ste u idiličnom odnosu  s voljenom osobom ukoliko ste zaljubljeni, a ukoliko ste slobodni kao da nemate pravog vremena za ljubav. Bilo bi bolje da što prije riješite sva otvorena pitanja sa voljenom osobom jer će ulaskom Venere u Vagu doći do određenog zastoja na polju ostvarenja postojećih veza.

ZDRAVLJE: Tegobe će biti prisutne oko glavobolja.

BLIZANCI

POSAO: U prvih 8 dana ovoga mjeseca još uvijek ćete duhom, a mnogi od vas i tijelom biti na odmoru i nećete ulaziti u preveliki radni kontekst, a oni koji tih dana  budu morali raditi, osjećati će se tegobno i opterećeno tom činjenicom. Vaše želje, htijenja i interesi biti podređeni odlukama onih koji stoje nad vama.

LJUBAV: Ljubav će prvih dana rujna bujati, točno u skladu s manjkom volje za radom. Kako vaš radni potencijal bude rastao, tako će ostajati sve manje vremena za ljubav, što ne znači da nećete biti raspoloženi za zabavu. Dakle, zabavite se ako možete.

ZDRAVLJE: Tokom mjeseca imat ćete problem sa raznim virusima.

RAK

POSAO:   Čeka vas napet mjesec. Nadležni će imati mnogo zahtijeva, tražit će potpunu posvećenost nekim projektima. Iritirat će vas kolege koje će se opustiti,a na vama će ostati većina posla. Financijska strana, ipak nosi vam tokom mjeseca značajne pomake kroz neke naplate koje dugo očekujete.

LJUBAV: Ljubavna situacija kod vas će biti poput plime i oseke, ali općenito možemo reći da će vam rujan biti mjesec naglašene emotivnosti i to na jedan topliji način. Možda sam početak neće biti baš tako topao i fin, možda će prevladati erotski moment, ali ostatak mjeseca biti će vam sasvim dobar.

ZDRAVLJE: Vrijeme je da krenete sa zdravijom prehranom.

LAV

POSAO::Početak rujna za vas uopće neće biti loš i čak bi se moglo reći da će oni koji su strpljivo i sustavno radili na poboljšanju svojeg poslovnog i materijalnog položaja, profitirati početkom ovog mjeseca. Vjerojatno će trebati učiniti poneki kompromis, eventualno preuzeti još neke obveze, dodatno se pomučiti da bi se nešto dobilo.

LJUBAV: Ljubav će biti inspirirana novim ljubavnim počecima jer će mnogi Lavovi završiti neke veze u kojima se nisu osjećali dobro. Neki će sačekati još neko vrijeme, pa kasnije krajem mjeseca krenuti u nova osvajanja.

ZDRAVLJE: Pripazite se većih napora, kontrolirajte postojeće tegobe sa krvnim tlakom.

DJEVICA

POSAO:  Aspekti za poslovne i opće životne uspjehe su svakako povoljniji prvih 10 dana rujna, a nakon toga uslijediti će jedno razdoblje pojačanog djelovanja, rada, odgovornosti i svega onoga što čini našu svakodnevnicu u ovom posljednjem kvartalu godine.

LJUBAV: U ljubavi situacija je poprilično stabilna. Postojat će manji stresovi u duljim vezama zbog nepovjerenja. Vrlo je povoljan period za one koji žele nastaviti konkretnije, ulaskom u brak ili zajednički život.

ZDRAVLJE: Zdravlje će vam najvećim dijelom mjeseca biti vrlo dobro, a dio vaših briga za zdravlje više dolazi iz toga što ste vi brižan znak, nego što ima nekih razloga za brige.

VAGA

POSAO: Poslovno promatrano najpovoljniji dani za posao i razvoj vaših planova i inicijativa biti će u prvome tjednu rujna, nakon čega će uslijediti jedno dulje razdoblje tijekom kojega ćete osjećati teret situacije na vašim leđima, možda i malo teži nego je on objektivno prisutan.

LJUBAV: Ljubavno ste vrlo inspirirani na djelovanje početkom ovog mjeseca i općenito, dosta dobro prolazite kod partnera koji vam je naklonjen, osobito ako ste ženska Vaga.

ZDRAVLJE: Zdravlje će vam sredinom mjeseca biti dosta krhko i ranjivo, a u vaše kosti uvući će se osjećaj težine i umora.

ŠKORPION

POSAO: Dosta teško razdoblje u kojemu ste bili posljednjih tjedana polako se primiče svojemu kraju. Teški i negativni aspekti koji su vas pratili uglavnom su već nestali, a pojaviti će se povoljan period. Trošit ćete više vremena na nova saznanja, ulagati u posao, te pokretati nove projekte. Financijski  stojite dobro.

LJUBAV: Možete uživati u dobrim ljubavnim prilikama, osvajat ćete puni elana. Dovoljan će biti vaš pogled,a a suprotna strana pokazat će interes. Ono u dužim vezama prolazit će period partnerove ljubomore oko sredine mjeseca.

ZDRAVLJE: Zdravlje će vam krenuti putem poboljšanja.

STRIJELAC

POSAO: Pred vama je dugoročno povoljno razdoblje. Bit ćete svjesni svojih sposobnosti, a oni koji sup red novim poslom imat će veliku priliku. Čak I novčano rujan je povoljan za zarade, ulaganja,ali I za podizanje kredita.

LJUBAV:  Zahvaljujući uglavnom vrlo dobrim aspektima sa osobnim planetima, između vas i partnera postojati će visok stupanj uzajamnog razumijevanja i naklonosti.  Slobodni će flertovati gdje god to bude moguće.

ZDRAVLJE: Skloni ste debljanju.

JARAC

POSAO:  Ako izuzmemo određene neugodnosti i teškoće kojima ćete biti izvrgnuti početkom ovog mjeseca, najveći dio rujna ostati će zapamćen kao jedan relativno miran mjesec u kojemu rutinski obavljate svoje poslove bez većih uplitanja sa strane, čemu ste prethodnih mjeseci  i tjedana bili dosta izloženi. Konačno su prestali snažni negativni aspekti teških vanjskih planeta.

LJUBAV:  Čitavog mjeseca osjećati ćete pojačani erotski naboj i potrebu da se dokazujete kao osoba koja ne zna samo za posao i obaveze, već itekako ima što reći i na polju ljubavnih dostignuća. Mi vam želimo da dostignete sve postavljene ciljeve.

ZDRAVLJE: Naglašene su kronične tegobe tokom mjeseca.

VODENJAK

POSAO: Otprilike sredinom rujna, a naročito kada započne doba vladavine Vage u vama će naglo porasti nervoza  na svim poljima. Tada ćete se suočiti sa činjenicom da niste spremni za sve ono što bi trebali uraditi i što drugi ljudi, a naročito vaši nadređeni od vas očekuju.

LJUBAV: Na ljubavnom planu biti ćete nezadovoljni, a neki od vas posegnuti će i za nekorektnim metodama kako bi skrenuli pažnju na sebe.

ZDRAVLJE: Zdravlje će vam ugrožavati samo vaše štetne navike.

RIBE

POSAO: Vrlo dobar početak mjeseca dat će vam vjetar u leđa da ostvarite poslovne planove. Svi oni koji očekuju pohvale ili čak I povišice ili nagrade novčane, mogu biti mirni. Nadređeni su svjesni vašpih kvaliteta.

LJUBAV: Ljubavna situacija vam je vrlo naklonjena, a aspekti su tako idealno složeni, da već djeluju pomalo sumnjivo. No opustite se, nitko vam ne radi iza leđa, oni koji vas vole i to pokazuju, uopće ne glume

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je vrlo dobro, pazite na sklonost debljanju.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)