Mjesečni horoskop za prosinac / decembar 2023.

horoscope guru

Početkom mjeseca Venera ulazi u znak Škorpiona, a Neptun završava svoju retrogradnu šetnju. Mladi Mjesec u Strijelcu i retrogradni Merkur u Jarcu, sredinom mjeseca prosinca / decembra donose pomutnju u komunikaciji. Potrebno je dobro promisliti i ne upuštati se u rasprave, sve do kraja godine, kad Merkur izlazi iz retrogradnog hoda. Krajem mjeseca čeka nas zimski solsticij, a također, pun Mjesec u Raku.

OVAN

Vaš ambiciozan pristup postavljanju novih ciljeva u karijeri neće biti dovoljan da vas usmjeri prema novim visinama u prosincu. Ako ne odvojite vrijeme da pažljivo ispitate svoje slabosti, nećete postići svoja mjerila, Ovan. Obratite posebnu pozornost na uvjerenja i strahove koji vas sputavaju. Lagano se upustite u prosinački produktivni tijek i nastavite se brinuti o gradivnim elementima svojih rastućih snova. Možda zvuči dosadno, ali što više vremena i truda posvetite fazama planiranja, to će vaš uspjeh biti veći.

BIK
Iako se možda ne osjećate sigurni u napredak svog ljubavnog života, nemojte dopustiti da osjećaji tjeskobe podivljaju. Nije vaš posao brinuti se o tome kako bi sadašnjost mogla utjecati na budućnost. Živi u trenutku, Biku, i uživaj u svakoj sekundi privrženosti, brige i intimnog zadovoljstva podijeljenog sa svojim najbližima. Što si više dopustite da se otvorite o svojim najdubljim osjećajima, to ćete više izliječiti i privući predanost koju želite svojim optimizmom i vjerom. Vjerujte da će vas vaši voljeni njegovati u pravom smjeru.

BLIZANCI

Blizanci, budite oprezni sa zajedničkim financijskim odlukama donesenim u prosincu, osobito ako proživljavate trenutke frustracije i neizvjesnosti u svojim odnosima. Uplitanje u ugovorne obveze s prijateljem, neprijateljem ili ljubavnikom pojačat će vaše nevolje jer Merkurov retrogradni Merkurov stvara pomutnju od 13. prosinca. Iskušenje da se potpuno bacite na posao ponudit će vam trenutnu distrakciju i ispuniti vas strašću i svrhom. Provjerite jeste li procijenili potencijalne rizike kada se uključite u žestoko natjecanje na radnom mjestu ili burnu uredsku romansu.

RAK
Nedostatak povjerenja u vašu karijeru potaknut će vas da razmislite pretvara li se vaš naporan rad u željene rezultate. Nemoj se tući oštrom samokritikom, Raku. Skretanje s puta može biti upravo ono što vam je potrebno za prikupljanje inspiracije i motivacije. Vaš se ljubavni život ovog prosinca zahuktava i mogla bi vas namamiti sveobuhvatna romansa. Ne vjerujte ljudima prerano; prerano vezanje može dovesti do slomljenog srca ako vi i vaš partner imate različita očekivanja.

LEO
Potaknuti dubokom željom da popravite svoje odnose, onima koji su vas razočarali ponudit ćete priliku da se iskupe. Ne morate potpuno spustiti oprez da biste oprostili, ali morate biti iskreni u svojim namjerama da obnovite veze. Nemojte se pomiriti ako se ne možete osloboditi svoje vezanosti za prošlost. Očekuju vas nove burne romanse i bit će vam drago što ste zadržali visoke standarde. Zabavite se dok izlazite, ali ne razmišljajte predaleko u budućnost.

DJEVICA
Žaljenja mogu poremetiti vaš unutarnji mir u prosincu, izazivajući vas da sebe smatrate odgovornim, a da ne budete pretjerano oštri zbog svojih pogrešaka. Budite ljubazni prema sebi dok obrađujete svoje osjećaje i procjenjujete jesu li stvari tako ozbiljne kao što se čine. Raspad sna može biti savršen početak za vaš sljedeći pothvat. Zaokupljeni brigama i sumnjama, možda ćete se boriti da podijelite svoje stajalište. Govorite iz srca i dobit ćete veliko poštovanje.

VAGA
Dok započinjete novo, introspektivno putovanje, istražite svoje promjenjive stavove i moralna načela. Razmislite zvuče li vaši prethodni stavovi još uvijek istiniti za tebe. U iskušenju da se razmazite tihim luksuzom dok Venera vlada vašim financijskim životom od 4. prosinca, morate staviti svoje potrebe na prvo mjesto, ignorirajući strahove da će vas se doživjeti kao sebične. Pronađite proboje s osjećajima koji vas sprječavaju da vidite svoj potencijal i mogli biste postići zadovoljavajuće profesionalne prekretnice.

ŠKORPION
Dobre vijesti za Škorpione! Strastvena Venera stiže u vaš horoskopski znak 4. prosinca darujući vas snažnim i zavodljivim magnetizmom. Iskoristite svoju privlačnost u svoju korist i ostavite trajan dojam na ljude koje upoznate, očaravajući ih svojom tajanstvenošću i seksipilom. Kako mjesec bude odmicao, mogli biste se preispitati jeste li donijeli zrele odluke koje se tiču vaših financija i brige o sebi. Izbjegavajte pretjerano optimističan pristup trošenju kada ste usmjereni na raskošna iskustva i avanture.

STRIJELAC
Pronalaženje pravih riječi kojima ćete artikulirati svoje osjećaje moglo bi dovesti do pritiska na vaše odnose. Ljubavne stvari rješavajte privatno; možda će vam biti lakše rješavati probleme bez utjecaja okoline. Ako se ne osjećate shvaćenim, nemojte dopustiti da trenuci poteškoća potpuno pokvare vaše odnose. 12. prosinca, mladi Mjesec u vašem znaku nudi olakšanje i poticaj optimizma i samopouzdanja. Vjerujte sebi dovoljno da započnete proces iscjeljivanja i zatvaranja. Drugi će vas slijediti.

JARAC
Ako se osjećate nespremnim za izazove koje vam život postavlja, shvatite ovo kao znak da usporite, odmorite se i razmislite. Dopustite sebi da se autentično otvorite novim prijateljima i držite oči otvorenima za romantične prilike kroz zajedničke kontakte. Prosinac također donosi ogroman potencijal za pronalaženje mira s neprijateljem ako ste voljni ostaviti po strani svoje razlike i pokazati suosjećanje.

VODENJAK
Iznenadni nalet inspiracije i težnje mogao bi vas odvesti u nerealne fantazije. Pazite da se ne pripremite za neuspjeh; pravite planove na čvrstom tlu i tražite vodstvo od onih koji uistinu znaju o čemu govore. Trenuci u središtu pozornosti naučit će vas zaštititi svoju privatnost. Ponovno procijenite informacije koje dijelite o sebi, osobno i online, kako biste izbjegli opsesivne obožavatelje koji projiciraju svoju ljubomoru i negativnost na vas.

RIBA
Duboko preispitivanje vaše karijere i oslobađanje od vezanosti za prošle veze navest će vas na ekstremna rješenja za privremene osjećaje. Hvatanje leta ili upis na novi tečaj možda neće riješiti vaše probleme. Kako vaša žeđ za otkrićem postaje sve intenzivnija, pronađite ispunjenje kroz uzbudljive razgovore s ljudima koji imaju različita gledišta i duboko zaranjaju u filozofiju i vaše osobne vrijednosti. Vaše bi vas istraživanje moglo povući u uzbudljivom smjeru.

Izvor: Bustle

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)