Mjesečni horoskop za prosinac / decembar 2021.

horoscope guru

Već samim početkom mjeseca Neptun kreće direktno u Ribe, a mladi Mjesec u Strijelcu donosi i totalnu pomrčinu Sunca, Ovi aspekti značajno će utjecati na odluke koje se odnose na partnerske odnose i novac. Sredinom mjeseca Venera kreće u retrogradni hod u Jarca, što donosi romantiku, romantične priče, zaljubljivanje.
OVAN
Oni rijetki među vama, koji su željni aktivnog društvenog života, itekako će ga imati. Ženama se savjetuje racionalno trošenje, pri sezonskim sniženjima i kupnji darova, a muškarcima se savjetuje da se sjete svojih najmilijih i da konačno ne žalite darovati ljubav. Ovaj će vas mjesec zvijezde s nečim ugodno iznenaditi. Točnije, više će se obradovati vaš partner, s čim ćete sami biti ponosni.
Bit ćete puno bolje, za razliku od posljednjih mjeseci, koji su vas iscrpili. Naime, većina vas je previše razmažena, pa ćete i dalje crpiti svoje najbliže.
BIK
U razdoblju ste kad uspijevate osvojiti brda i doline. Mjesec će obilovati kontaktima i poslovnim ponudama, ali i ljubavlju koja vas hrani. Jedna će vam se zanimljiva osoba udvarati, što ćete primijetiti tek nakon mnogih izgovorenih komplimenata. Naime, ako ste zauzeti, možete očekivati ljubomorne izljeve od strane voljene osobe. Bit ćete eksplozivni, pa pokušajte bar za blagdane biti naklonjeni.
Pojedine će vas situacije izbacivati iz takta. Nećete imati strpljenja prema radnoj okolini, jer ste sve više uvjereni kako vas iskorištavaju. Izbjegavajte stresne situacije.
BLIZANCI
Na svaki se način pokušajte izboriti za ljubav, a oni koji pokušaju u pravom smislu, u tome će uspjeti. Pojedinci će izgubiti vjeru u ljubav, a to će se dogoditi s razlogom. Vas ili božanstveno ide u ljubavi ili vas nikako ona neće. Sredina koja bi vam odgovarala, samo će ostati dio vaše mašte. Kako biste se domogli nečije pažnje, poslužit ćete se ljubomornim ispadima. Sve ćete raditi pogrešno.
Pratit će vas različite upale pa su neizbježni antibiotici i to u nekoliko navrata. Iscrpit će vas zdravstvena situacija, pa se nakljukajte vitaminima.
RAK
Bračni će vam partner zamjeriti kako ste ga u svome životu postavili na posljednje mjesto, s čim će biti u pravu, pa ne skačite na optužbe bilo koje vrste. Onima koji su u vezi, također slijede nekakve prepirke zbog zapostavljanja. Pokušajte si na mudar način priuštiti povoljniju svakodnevicu u mjesecu blagostanja. Miran vam je život postao teška nepoznanica. Ako ga želite, potrudite se da ga imate.
Čuvajte se prehlade, koja vam prijeti. Konzumacija vitaminskih napitaka, nikako vam neće škoditi. Ne plašite se liječnika, koji će vam pomoći.
LAV
S novim osobama u poslu, ostvarit ćete i odličan društveni život. Pred vama je nova ljubav, koju ćete oplemeniti s mnogo novih iskustava. Niste ni znali što ljubav sve nudi, pa ćete sad u potpunosti uživati. Na vas će djelovati sreća i veselje, svih osoba koje vas okružuju. Bez obzira na godine, još ćete učiti o ljubavi i njenim čarima.
Većini se savjetuje da riješite zapostavljene zube. Ne odugovlačite s njihovim popravcima, dok je još uvijek vrijeme. Potrebna vam je i dijeta.
DJEVICA
Naime, većina vas neće znati pronaći mir kroz ljubav, već ćete kao grlom u jagode ići u napeta zbivanja. Zabavite se nekim svojim hobijem, ili ako ga nemate, vrijeme je da ga pronađete. Istinsku ljubav koju trebate, još nećete pronaći, ali kad je pronađete, to će biti vraćanje osobi iz vaše prošlosti. Lijepo je praštati, ali bi bilo najbolje kad biste krenuli nekim sasvim novim putevima, koje treba istraživati.
Potrebna vam je i rekreacija. Vrijeme je da shvatite kako ste postali ukočeni, što ne možete riješiti masažom. Više se pobrinite za svoje zanemareno zdravlje.
VAGA
U emocionalnom životu, smiješe vam se novi počeci, koji će vas ugrijati hladnih dana. Emocije će uljepšati ovaj mjesec, pa će svi primijetiti i sreću na vašem licu. Partneru ćete obećati nešto jako, njemu/njoj važno, ali obećano nećete ispuniti. Većina vas voli u tajnosti, a vama su takve ljubavi inače i najdraže. Budite malo umjereniji, kako biste u potpunosti mogli uživati.
Boljet će jednu osobu blisku vama. Kad nju boli, boljet će nažalost i vas. Bilo bi odlično kad biste se malo podignuli i pomagali onima koji vas trebaju.
ŠKORPION
Jednoj ćete osobi slati signale simpatije, koja na vas neće ostati hladna. Ljubav koju trebate, dobit ćete od osobe od koje ju želite. Zapreke će biti minimalne, tako da ćete od ovog mjeseca početi živjet ljubav kakvu trebate. Onima koji su u dugim vezama ili braku, malo će se situacija poljuljati. Uglavnom, neće biti više kao što je bilo. Blagdani će većini sa sobom donijeti i čaroliju.
Više pazite na svoje krhko zdravlje, koje je opterećeno silnim obvezama. Nemojte ugrožavati ono što je već dovoljno ugroženo. Čuvajte se prehlada
STRIJELAC
Ništa svoje ne prebacujte na druge, već pokušajte sami dovršiti sve po pitanju ljubavi. U mjesecu ste praštanja i ljubavi. Bit ćete pozvani s partnerom na nekakvu proslavu, kojoj nećete moć nikako odoljeti. Ako je riječ samo o obiteljskom ručku, pokušajte biti mirni i dobro raspoloženi. Oni koji imaju saopćiti lijepe vijesti, nekome će u potpunosti uljepšati ovaj mjesec, pa čak i sljedeće mjesece. Slobodni će se zaljubiti.
Ne uzimajte srcu svaki problem na koji naiđete. Ništa nije tako crno bijelo, kako će vam se činiti. Imat ćete konačno vremena i razloga da vrijeme provodite s najmilijima.
JARAC
Mnogima prijeti i odvajanje od voljene osobe ili prekid. Pojedincima se savjetuje da svaku informaciju prvo provjerite, prije nego na nju nasjednete. Netko ima veliku želju da vas odvoji od nečega ili nekoga za što ste silno vezani. Od vas će zvijezde zahtijevati da budete malo odgovorniji prema svemu u čemu se nalazite i što vam pripada. Iz dana u dan sve ćete više biti nestrpljivi u ljubavi.
Vaše je zdravlje puno bolje, nego što mislite. Zbog životnog nezadovoljstva sve više umišljate zdravstvene poteškoće. Malo se odmorite i sve će biti puno bolje.
VODENJAK
Previše isticanja može naškoditi, pa budite radije pri zemlji. Tako nikako ne nastupajte u ljubavi, jer je vrijeme da se počnete iskreno davati. Pokušajte dati onoliko koliko dobivate, nakon čega ćete svi biti zadovoljni. Prestanite misliti kako ste samo vi savršena osoba. Nikako nemojte vagati i mjeriti ljubav sebe i njega. Većina će vas se radovati ugođajima blagdana i onome što oni donose.
Miris hrane odvest će vas ravno prema vašim grijesima. Nikako nećete izbjeći dva kilograma više, jer ćete najvećeg prijatelja vidjeti u kalorijama. Naučite se stati na vrijeme i odoljeti svim blagdanskim mirisima.
RIBE
Voljena će osoba od vas trebati strpljivost, pa joj to i darujte. Točnije, to će vam odgovarati, jer je i vama potreban mir i tišina. Ne očekujete nikakve promjene, bez obzira koliko one oboma trebale. No postoji velika mogućnost, da se nekoliko vas ugodno iznenadi. Više držite do svojih prioriteta, jer ćete tako konačno shvatiti svoju vrijednost. Priuštite si što više odmora tijekom blagdana, što niste već godinama napravili.
I dalje ćete zapuštati svoje zdravlje, zbog nekih drugih obaveza. To radite već nekoliko posljednjih mjeseci i vrijeme je da s tim prestanete. Neka vam zdravlje bude na prvom mjestu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)