Mjesečni horoskop za prosinac / decembar 2020

horoscope guru

Sam početak mjeseca počinje izlaskom Merkura iz Strijelca, te izlaskom Jupitera iz retrogradne sjenke Jarca. Najznačajnija astrološka promjena i dešavanje na nebu je poravanavanje Saturna i Jupitera. Započinje vladavina Vodenjaka nakon 400 godina. Ova značajna konjukcija svima će donijeti blagodati.

OVAN

Posao: Na području poslovanja se nećete susretati s većim i izazovnijim problemima. Dinamika će biti na prosječnoj razini, vrlo slična prethodnoj fazi. Sada uključite mozak i fokusirajte se na događaje oko sebe. Kalkulirajte hladno i objektivno. Pripazite na aktivnosti kolega, suradnika i konkurenata. Nemojte raditi ono što oni rade, već napravite nešto potpuno drugačije. U prosincu ćete htjeti implementirati što je više moguće ideja. Za neke predstavnike ovog znaka će to proći uspješno, dok za druge baš i ne.  Ovakva strategija može biti fatalna ili pobjedonosna. Budite realni kada analizirate svoje resurse i nemojte ih suludo trošiti.

Ljubav: Budućnost je pred vama i nemojte očajavati. Srećom, vaša obitelj će vam pružati potpunu podršku. Pokušajte se osloniti na intuiciju jer će vam sada davati izvrsne smjernice. Bolju situaciju možete očekivati kasnije. Ostanite strpljivi i nemojte ništa forsirati. Privatan život zadržite za sebe. Eventualno ga podijelite s najbližim osobama.

Zdravlje:  Poneka viroza zadavat će vam brige.

BIK

Posao: Na području posla možete očekivati različite promjene. Njima ćete se prilagoditi brzo i još brže ćete se na njih naviknuti. Pokušajte razmišljati unaprijed i predvidjeti svaku situaciju u kojoj biste se možda mogli naćiJedino tako ćete moći donijeti pravu odluku i djelovati na najbolji mogući način. Pripazite na članove tima, pogotovo ako je riječ o vašem poduzeću. Stvaranjem pritiska nećete postići apsolutno ništa. Potrudite se sve projekte privesti kraju ali ne paničarite ako u tome ne uspijete. Pripazite u sadašnjosti jer ćete jedino tako moći izbjeći veće probleme i greške u budućnosti. Općenitotijekom prosinca ćete imati mogućnost ostvarenja većih financijskih bonus.

Ljubav: Što se tiče ljubavnog života, u prosincu biste se vrlo lako mogli naći u situaciji koju već dulje vrijeme priželjkujete. Djela govore više od riječi. Posvetite pažnju odnosu sa svojim partnerom. Malo se zaustavite i razmislite o tome koliko ste zapravo sretni i kuda ide vaš odnos. Možda je sada pravo vrijeme za provođenje radikalnih promjena. Ovo nije nužno poziv na dramatične korake i odluke, već indikacija da je došlo vrijeme da se fokusirate na sebe, svoj razvoj i napredak.

Zdravlje: Poneka glavobolja mogla bi pokvariti vam drugi dio mjeseca.

BLIZANCI

Posao: Na području poslovanja ćete ubirati plodove vlastitog rada. Ako do toga ne dođe, možete biti sigurni u to da niste sve napravili kako treba i da niste ispunili svoje primarne dužnosti i obaveze. Sada je najbolje da se fokusirate na sve tekuće probleme. Nastavite djelovati samopouzdano i sigurno. Tako možete biti sigurni da ćete riješiti apsolutno sve probleme. Nema sumnje da ste za to sposobni. Sada postoji velika vjerojatnost da će vas netko iz vaše okoline jako razočarati. To neće donijeti probleme, ali će ostaviti jedan gorak okus u ustima.

Ljubav: Po pitanju ljubavi možete očekivati jako puno zanimljivih trenutaka. Ipak, jako je mala vjerojatnost da će ijedan od tih trenutaka ostaviti dubok trag na vaš život. Opustite se u krugu obitelji i prijatelja. Ovo se naročito odnosi na sve osobe kojima možete vjerovati. Ni pod kojim uvjetima nemojte forsirati nešto što ne ide svojim tokom. Ponekad je bolje odustati nego trošiti energiju u nešto što ne garantira nikakve rezultate.

Zdravlje: Posvetite se više zdravoj prehrani.

RAK

Posao: Što se tiče situacije na poslu, možete se nadati promociji ili ugodnom iznenađenju. Najvažnije je što ćete napraviti s tim postignućem. Ne biste trebali biti previše iznenađeni ishodom. Ako osjećate kao da želite odustati od svega, razmislite još jednom. Odluke koje donesete tijekom prvih deset dana će uvelike odrediti kasnija događanja. Najvažnije je da vjerujete u sebe i svijet doživljavate pozitivno.

Ljubav: Privatni život će biti pozitivan i uspješan. Ako se već dulje vrijeme trudite pridobiti nečiju pažnju, sada će se sav vaš trud isplatiti. Ovo vrijedi za oba spola. Ženama će biti nešto lakše, bez obzira na to što su prilično emocionalne i osjetljive. Druga važna stvar je da ponekad morate sakriti svoje prave namjere, barem kada su u pitanju članovi obitelji. U krugu prijatelja budite ono što jeste. Nemojte se pretvarati ni glumiti da ste nešto što niste.

Zdravlje: Neke stare tegobe sa kostima ponovo bi mogle izazvati probleme.

LAV

Posao: Bez obzira što trenutno nemate podršku zvijezda, na poslu ćete biti vrlo uspješni. Iako sve ovisi o vama, točno ćete znati što trebate napraviti i koju odluku donijeti. Sada ne bi bilo loše dogovoriti sastanke koje već dulje vrijeme odgađate. Jednom do dva puta tjedno ćete osjetiti potrebu za izolacijom, povlačenjem u sebe, zavlačenjem pod toplu dekicu i gledanjem televizora. U prosincu ćete morati vrlo naporno raditiTočnije, vaš rad će morati biti učinkovit. Zvijezde vam savjetuju da budete malo nasilni prema protivnicima. Jedino na taj način će vas okolina poštovati.

Ljubav: Na području privatnog života nemojte očekivati naročito pozitivne i značajne događaje. Zvijezde vam savjetuju da se opustite i prepustite toku događaja. Ako ste slobodni, nemojte forsirati ulazak u vezu. Slušajte intuiciju i vrlo dobro ćete znati što trebate učiniti. Fokusirajte se isključivo na sebe i svoje osjećaje. Minimizirajte svoje dnevne aktivnosti i pustite događajima da se odvijaju svojim tokom. Lavovi koji su vezi mogu očekivati nekoliko posebnih trenutaka s partnerom. Vi ste originalni, temperamentni i maštoviti.

Zdravlje: Tokom većeg dijela mjeseca zdravlje je odlično. Pokušajte uključiti više zelenog povrća u vašu prehranu.

DJEVICA

Posao:  Sada pripazite na svoje resurse i potrudite se ostati motivirani. Najbolji motivatori su uvijek konkurenti pa obratite malo pažnje na njihovo djelovanje i ponašanje. Ne dopustite ljubomori da vas preuzme jer bi vaše ponašanje moglo postati destruktivno. Fokusirajte se na jednu stvar. Iako imate visoku razinu energije, neumorni ste i naviknuti na dinamično okruženje, sada ste prepušteni sami sebi. Zvijezde vam savjetuju da rješavate problem po problem.

Ljubav:  Ako još uvijek niste sigurni što točno želite i koji su vaši ciljevi, sada je pravo vrijeme da dobro razmislite o tome. Kraj godine je idealan za razmišljanje o budućnosti i razvijanje strategije za sljedeću godinu. Skloni ste situaciju u kojoj se nalazite gledati samo iz jedne perspektive. No, možda biste ovaj put trebali to napraviti i iz perspektive drugih ljudi. Ako ste u strastvenom odnosu, pokušajte ostati što je više moguće sabrani jer ćete jedino tako izbjeći konflikte.

Zdravlje: Ovaj mjesec je idealan za eleminiranje štetnih navika, poput ovisnosti o nikotinu ili kofeinu. Kako bi poboljšali svoje psihološko stanje, odbacite negativne misli i emocije.

VAGA

Posao: Na radnom mjestu ćete se osjećati nelagodno. Iako neće biti većih problema, osjećat ćete jednu neobičnu energiju koja vam se neće nimalo svidjeti. Nitko vam ništa neće zamjeriti, sve će se odvijati kako treba, ali vama to nekako neće biti dovoljno. Odjednom ćete htjeti puno više. Htjet ćete napraviti nešto što će vas ispuniti na jedno dulje vrijeme. Velika je vjerojatnost da ćete u tome uspjeti, ali obratite pažnju na to koliko energije ulažete u sve i je li to vrijedno toga. Ako vodite vlastito poslovanje, zvijezde vam savjetuju da što manje razmišljate o prošlosti.

Ljubav: Ljubavni život će biti malo više pozitivan. Sve ovisiti o tome koliko se brzo možete prilagoditi promjenama.Predstavnike ovog znaka očekuje jedan emocionalno uzbudljiv mjesec. Brinut ćete se oko puno stvari, a cijelo vrijeme ćete biti nemirni. Vrlo teško ćete se fokusirati na ono što je najvažnije. Pripremite se na puno distrakcija koje će vas zbunjivati i skretati pažnju s onoga što je uistinu važno.

Zdravlje: Zdravlje može biti očuvano samo uz dovoljnu količinu odmora.

ŠKORPION

Posao: Što se tiče poslovanja, u nekoliko navrata ćete se sukobiti sa svojim kolegama jer ćete smatrati da su previše pristrani. U ovakvoj situaciji ste bili već nekoliko puta i sada ste savršeno sposobni procijeniti što se točno odvija u pozadini nekog događaja. Ovo je vještina koja će vam u prosincu dobro doći. Drugi obično donesu zaključak puno kasnije jer nemaju razvijen ovakav način razmišljanja. Najvažnije je da se ne bojite nekome reći da nije u pravu. Zauzmite se za svoja stajališta.  Prosinac će biti pozitivan i uspješan, ali ne nužno i jednostavan.

Ljubav: Prosinac će biti vrlo uspješan na području privatnog života. Ostanite oprezni i ne žurite u donošenju zaključaka. Pokušajte svaku situaciju objektivno sagledati. Nemojte suditi prema prihvaćenim stereotipima jer većina nije uvijek u pravu. U odnosu s partnerom budite obzirni i pažljivi, opustite se i zaboravite na pravila. Prije donošenja bilo kakve odluke, dobro razmislite i prikupite sve potrebne informacije. Nemojte biti impulzivni, slijedite svoju intuiciju i želje.

Zdravlje: Zdravlje je dobro, povedite računa o prehrani i fizičkoj aktivnosti.

STRIJELAC

Posao: Područje poslovanja će biti vrlo uspješno. Sada ćete bez većih poteškoća dovršiti sve projekte. Svladat ćete čak i one projekte koji nadilaze vaše sposobnosti. Brzo ćete shvatiti na koji način riješiti sve probleme i steći potrebno iskustvo. Nemojte se obeshrabriti ako ne postignete željene rezultate iz prvog pokušaja. Usredotočite se na problem i rješavajte ga ispočetka, bez obzira na okolnosti. Ne zaboravite da su ovi trenuci iznimno važni jer donose iskustvo i mudrost. Svaka situacija je posebna i svako iskustvo je vrijedno, naročito ako su to loša iskustva.

Ljubav: Ljubavni život donosi niz događaja i iskustava. Potrudite se svakom događaju pristupiti smireno i sigurno. Nemojte burno reagirati. Ako ste u vezi i razmišljate o prekidu, nemojte tu odluku donijeti naglo. Analizirajte svaku situaciju. Vaši osjećaji vas neće prevariti, ali mogu upravljati vašim umom. Ono što osjećate i stvarne činjenice mogu biti dvije potpuno različite stvari. Nemojte tražiti pomoć prijatelja jer oni nisu dovoljno dobro upućeni da bi pravovaljano analizirali situaciju.

Zdravlje: Održavajte vaše zdravlje redovnim vježbanjem.

JARAC

Posao: Kada govorimo o području poslovanja, pripremite se na neke uistinu velike događaje. Sada je vrlo lako moguće da ćete dobiti novi posao. Ako se nešto slično tome dogodi, možete biti sigurni u to da će sve proći dobro i da će vam biti bolje nego prije. Razmišljajte o budućnosti, naročito kada je riječ o stalnim prihodima. Ako vodite vlastito poslovanje, svakako budite malo oprezniji s financijskim ulaganjima, naročito onima za koje vam intuicija govori da nešto nije kako treba. Ne dopustite da vas zavaraju besplatni bonusi, čak i ako vam najbolji prijatelji kažu da ih iskoristite.

Ljubav: U ljubavnom životu će situacija biti malo drugačija. Sada je potrebno provesti uravnotežene i ispravne odluke, čak i ako to znači da se određeno vrijeme nećete osjećati dobro. Jako puno toga ovisi o okolnostima u kojima se nalazite i vašoj percepciji. Prosinac je pravo vrijeme za odmor. Ako je moguće, malo odmarajte i promijenite svoju rutinu.

Zdravlje: Zdravlje je odlično, a nakon 21.12., energija koju posjedujete bit će još veća.

VODENJAK

Posao: Što se tiče područja poslovanja, zvijezde vam savjetuju da malo usporite. Sada ćete morati ispitivati apsolutno svaku situaciju, uključujući i onu u koju ste potpuno sigurni. Nemojte na brzinu potpisivati nikakve dokumente. Sada je vrlo važno da vam ne promakne niti jedan detalj jer biste tako mogli vrlo lako zakomplicirati sami kraj godine. Svoje planove provodite do kraja i ne odgađajte obaveze za zadnji tren. Ne obazirite se previše na mišljenja kolega i suradnika.

Ljubav: Na ljubavnom području ćete se suočiti s nizom problema i malo težim situacijama. Najveći problem će biti događaji koje nikako nećete moći kontrolirati ili predvidjeti. Iako ste spontani i slobodnog duha, možda se nećete baš najbolje snaći u svemu. Zvijezde vam savjetuju da djelujete brzo i prednost date umu, a ne osjećajima. Sada postoji velika vjerojatnost da ćete se upustiti u aferu.

Zdravlje: Vaš fokus treba biti na očuvanju životne energije. Neophodno je dobro emocionalno stanje i ne bi trebali biti toliko pod utjecajem životnih uspona i padova.

RIBE

Posao: Kada govorimo o području poslovanja, trebamo imati na umu činjenicu da ćete se tijekom prosinca vrlo vjerojatno suočiti s nekim trenucima koji će stvarati unutarnji nemir. Pažnju obratite na svoje kolege, pogotovo ako ste u poziciji vođe. Sada je vrlo važno malo se uključiti u pozadinske intrige. Inače ste tip osobe koja se drži dalje od takvih stvari, ali ovaj put napravite iznimku. Mogli biste puno toga naučiti i otkriti prave namjere nekih ljudi. Usredotočite se na svoje potrebe, ali ne zapostavljajte potrebe osoba do kojih vam je stalo. Sada ste na nekoj vrsti moralne prekretnice.

Ljubav: Što se tiče privatnog života, možemo reći da će prosinac biti puno stabilniji. Ako ste u vezi, na samom kraju godine ćete biti posebno sretni. Slobodno možete planirati vjenčanje ili neki drugi važniji događaj. Prepustite se strasti, ali ne zaboravite razmišljati na kritičan i racionalan način. Ne zaboravite analizirati događaje oko sebe i pažljivo birajte svoje aktivnosti jer neke od njih ne zaslužuju nimalo vaše pažnje. Usredotočite se na željene rezultate, ali nemojte žrtvovati vlastite ideale samo da biste ostvarili cilj jer se na kraju nećete osjećati dobro i imat ćete grižnju savjesti.

Zdravlje: Zdravlje tokom prosinca bit će dobro,osim povremenih probelma sa sinusima i glavoboljom.

 

 

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)