Mjesečni horoskop za ožujak / mart 2022.

horoscope guru

 

Već u početku mjeseca mladi Mjesec u Ribama donosi zanimljive rasplete dugo očekivanih zamršenih poslovnih problema za mnoge znakove. Također značajan aspekt konjunkcije Venere s Vodenjakom zagrijat će mnoga srca koja su tijekom zime ostala sama.
OVAN
Prvi dio mjeseca rezerviran je za izlaske, druženja i bogat društveni život, dok će vas u drugom više zanimati intima i druženje s najbližima. Puno ćete razmišljati o poslu, rezultatima, uzrocima i posljedicama. Teško ćete se kontrolirati pa bi lako moglo doći do sukoba, posebno na poslu. Nastojite se smiriti i razmisliti prije nego nešto kažete. Stres bi vam mogao ugroziti zdravlje. Ovaj mjesec stavite naglasak na druženje s obitelji, a na poslu nemojte raditi radikalne promjene.
BIK
Prvi dio mjeseca proći će u preispitivanju vaše veze, ali već u drugoj polovini shvatit ćete sve što vas je brinulo. Druga polovina mjeseca dobra je za pronalaženje partnera i dobre odnose s prijateljima. U drugom dijelu mjeseca razveselite sami sebe, nađite vremena za vaše hobije, shopping ili sport. Važno je upoznati sebe da bi upoznali partnera. Posao će teći stabilno. Više ćete vremena posvećivati nekim drugim stvarima i uživati. Zdravlje je dobro, nedostajat će jedino malo više energije.
BLIZANCI
U prvom dijelu mjeseca ljubav će biti na vrhuncu. Dobro razdoblje za uživanje u odnosima s partnerom ili nalaženje partnera, dok će u drugom dijelu doći do sukoba ili nerazumijevanja, što se može riješiti ako ste spremni slušati drugu stranu. Ovaj mjesec donosi rezultate vaših napora od prije, ali i vašu ravnodušnost zbog iscrpljenosti. Ipak, skupite samopouzdanje i uživajte jer ste zaslužili. Crpite snagu u obitelji i prijateljima. Od vas se očekuje puno napora, pazite na zdravlje, prehranu i dopustite sebi odmor i uživanje.
RAK
Moglo bi doći do nekih nesuglasici i preispitivanja u odnosu s partnerom, ali uskoro ćete shvatiti da je ta osoba ipak prava za vas i daje volite kao i prije. Rakovi koji su solo, preuzeti će inicijativu i možda naći partnera. Shvatit ćete da ne vrijedi puno filozofirati, radije se prepustite partneru i lijepim trenucima. Puno toga će vas zanimati, upustit ćete se u istraživanja, moglo bi doći do poslova u inozemstvu. Mjesec je idealan za učenje i nove ideje. U odličnoj ste zdravstvenoj formi.
LAV
Prvi dio mjeseca nepovoljan je za vas i odnose s partnerom. Osjećat ćete se usamljeno i nitko vas neće razumjeti, ali već drugi dio mjeseca donosi pozitivne promjene i ugodna druženja s vama bliskim ljudima. Poslovno će vaši potezi ovisiti o drugima, njihovoj dobroj volji i želji da vam pomognu, tako da morate raditi a odnosima s poslovnim suradnicima. Ako razmišljate o promjeni posla, odustat ćete kad shvatite da vam je i ovako dobro. Pripazite što jedete, jer bi hrana lako mogla utjecati na vaše zdravlje.
DJEVICA
Imat ćete velika očekivanja od partnera, koja možda on neće moći ispuniti. Mogli bi se razočarati. Ipak, naizmjence će dolaziti ugodni trenuci i trenuci ispitivanja. Nađite najbolji balans i posvetite se vašoj vezi jer će vam se svaki trud isplatiti. Privatni život uzimat će vam puno vremena te ćete zanemariti posao. Nastojite zadržati kontrolu i obaviti sve što se od vas očekuje. Dolazi proljetni umor, pazite na vitamine.
VAGA
Pred vam je mjesec idealnog ljubavnog života, koji će u dugom dijelu mjeseca donijeti inspiraciju i sigurnost. Možete se posvetiti poslu i napokon pokazati koliko ste kreativni i sposobni. Uživajte u svemu što ovaj mjesec sprema, u odnosima na poslu i privatnom životu. Očekuju vas velike poslovne mogućnosti napredovanja. Nađite vremena za odmor i vrijeme samo za sebe da napunite baterije za sve što ovaj mjesec morate odraditi.
ŠKORPION
U ljubavi se izmjenjuju dobra i loša razdoblja, al kod vas ovaj mjesec postupno idu nabolje. Krajem mjeseca sve će biti na svom mjestu. Bit ćete lepršavi i zabavni, nastojat ćete izbjeći što je više odgovornosti moguće, ali ponekad se sjetite da ni previše zabave nije dobro. Ne želite da vas kolege zamrze jer ste neodgovorni. Nastojite barem pokazati koliko ste kreativni i koliko dobrih ideja imate. Zdravlje ide nabolje svakim danom.
STRIJELAC
Više će vas zanimati izlasci i druženje s prijateljima, nego vaš partner, a to će njega zabrinuti. Nađite vremena za razgovor i iskreno kažite sve što vam je na srcu. Sjetite se da je partneru stalo i da ste oboje podjednako važni. Posao vam neće biti važan ovaj mjesec. Bit ćete glavni zabavljač na poslu i nastojat ćete sve odvući od posla. Šetnje gradom neće vam dosaditi. Godi vam svježi zrak. Brinite o imunitetu.
JARAC
Jako ćete se povezati s partnerom, posebno u drugom dijelu mjeseca. Zajedno ćete provoditi puno vremena i uživati jedno u drugome. Slušajte savjete i vjerujte partneru. Mjesec donosi brojne poslovne mogućnosti i susrete. Oslonite se na svoje ideje i verbalne mogućnosti i iskoristite svaku priliku. Gradite unutarnju snagu i uz njenu pomoć se suočite sa svim problemima.
VODENJAK
Pred vama je mirno razdoblje. Sve će biti staloženo, bez velikih senzacija. Pruža vam se i prilika za ljubav ako ste sami. Samo krenite samouvjereno i budite iskreni. Na poslu se od vas očekuje više rada i odgovornosti no inače, ali vama to neće predstavljati problem jer ste spremni na sve. Mogući su sitni zdravstveni problemi, ali prolazni. Ipak, tjelovježba je dobrodošla.
RIBE
Prvi dio mjeseca voljet ćete biti sami i neće vam biti do društva, a drugi dio mjeseca bit ćete jači no ikad i puni samopouzdanja pa drugi dio mjeseca donosi ugone ljubavne trenutke i puno novosti. Iskoristite uzbudljive mogućnosti. Na poslu je sve mirno i skladno, ljudi vas slušaju i prihvaćaju vaše ideje. Puni ste snage i energije koju treba iskoristiti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)