Mjesečni horoskop za ožujak / mart 2020

horoscope guru

Retrogradni Merkur i dalje je prisutan sve do 10. ožujka, Mars u Jarcu daje teže odluke, poslovne problem.

Venera u Biku i konjukcija s Uranom, ipak donosi posebne emocije, priliku da se popravi ono što je izmaklo kontroli.  Ulaskom Saturna u Vodenjaka dolaze i veliki preokreti.

OVAN

Posao

Prisilite se i više se usredotočite na poslovnu problematiku, tijekom cijelog mjeseca. Pribrani i vrijedni, izvući ćete ono što trebate. Međuljudski odnosi neće bit zadovoljavajući. U poslu će uživati samo oni koji se bave nekom vrstom trgovine. Svakim danom broj vaših zadataka bit će u porastu. Odradit ćete sve što se od vas očekuje. Zvijezde vam savjetuju štednju, jer će uskoro uslijediti neočekivani izdaci.

Ljubav

U ljubavi nećete doživjeti zdrav odnos, onakav kakav očekujete. To će se dogoditi zbog vaših želja i potreba koje su ovog puta postaje neskromne. Spustite se malo na zemlju i živite u mogućnostima kakve zaslužujete. Oni koji maštaju o simpatičnoj osobi, neka preispitaju njegove ili njene kvalitet. Ništa nije nedostižno, kao ni nemoguće, ukoliko vam je stalo do jedne osobe, iako je ona možda već zauzeta.

Zdravlje

Osjećat ćete manju iscrpljenost zbog nezadovoljstava koja će vam se događati. Ne prihvaćajte se tuđih problema, jer će dodatno djelovati na vašu psihu. Ovaj mjesec živite samo svoj život.

BIK

Posao

Bilo bi odlično kad biste mogli sve zadatke obavljat na vrijeme, jer zvijezde najavljuju, kako će vas nadređeni uhvatit u zabušavanju. Opterećenja nećete moć izbjeći, ali bar možete ublažiti. Zaokupit će vas neke nejasnoće, zbog kojih nećete shvatiti ono što biste trebali i morali. Na vaša će leđa sjest veći teret odgovornosti. U kući imate previše problema od kojih bježite.

Ljubav

Nekako se ne povlačite u sebe, patite. Partnera su pojedinci od vas odmakli od sebe. Vrijeme je da razgovarate s voljenom osobom oko problema koji vas okružuju dulje razdoblje. Ili, svojim ga čarobnim trikovima vratite. Nećete odustajati od svojih potreba, iako s njima pretjerujete. Možda se previše egoistični?

Zdravlje

Bit će te tjeskobni. Kad već znate uzrok takvom osjećaju, bilo bi odlično da skupite hrabrosti , ukoliko mislite ozdraviti. Polovinom mjeseca uslijedit će velike glavobolje prouzrokovane vremenom.

BLIZANCI

Posao

Mjesec pred vama je obećavajući, jedino ako zavolite sebe i sve svoje kvalitete. Rijetko tko zapostavlja sebe kao vi, pa ako na tome poradite, život će vam biti zanimljiviji. Malo se opustite, jer grč koji je u vama ne dozvoljava da se poslu posvetite onako kako želite. Previše ste posla natovarili na svoja leđa, a šefovi to uopće tako ne doživljavaju. Sve ima svoje vrijeme i kad ga prepoznate, slobodno zapnite.

Ljubav

Ljubav se kod vas više neće nazivati ljubavlju. To će biti samo nešto iz prošlosti. Riješite se neke bliže prošlosti, ako želite harmoničan ljubavni život. Više neće biti smisla pružati prilike onome tko vas samo iskorištava i tko vas ne doživljava. Sjećate se boljih dana, pa na njima opet poradite. Jedna će vas osoba svaki dan s nestrpljenjem čekati.

Zdravlje

Krvni tlak će biti povišen. Ukoliko primjetite vrtoglavicu, nemojte je zanemarivati, već posjetite osobnog liječnika i prekontrolirajte cijelu krvnu sliku. Konzumirajte vitamine.

RAK

Posao

Cijeli ćete mjesec provest u iscrpljujućem radu, nakon čega će uslijediti brojne pozitivne okolnosti. Sami ćete sebi pridonjeti sreću, kakvu trebate i zaslužujete. Nezaposleni će pronaći posao u svojoj struci, dok bi zaposleni mogli mijenjati postojeći sa mnogo boljim. Netko od vas sjedi i čeka da mu se posreći i vjerovali ili ne, posrećit će se. Iz svega ćete crpit najbolje!

Ljubav

Nešto vam neće dozvoljavati da se koncentrirate na ljubavne probleme. Nikad ne riješavajte tuđe probleme, dok ne riješite svoje, jer će biti takvih dana. Sjedite i ponudite partneru pitanja koje vas muči, pa ćete dobit odgovor. Samo ispitajte koliko je odgovor točan, jer oko vas se nalazi previše lažnih ljudi. Vjerujte sebi i unutarnjem glasu!

Zdravlje

Lijenost se previše uvukla u vas, pa će veći dio mjeseca biti usporen. Do polovine mjeseca morat će te se toga riješiti, jer slijedi užurban kraj mjeseca. Bolovi u kralježnici, bit će učestali tijekom zadnjeg tjedna u mjesecu.

LAV

Posao

Dosta ćete učit i usvajat nova znanja. Manji dio vas dosta će putovat zbog posla i poslovnih dužnosti. Isticat ćete se sa svime i ostvarivat odlične rezultate. Ekonomično ćete riješiti jedno obiteljsko pitanje koje mori vas i vaše bližnje. Zbog svih problema, kroz koje ćete prolazit, svakim ćete danom bit sve umorniji. Oni koji budu pokretali novi posao, zvijezde savjetuju da s njim još pričekaju i da prigrlite stari koji imate.

Ljubav

Nećete dozvolit da vas išta udalji od osoba bez kojih ne možete, pa ćete se trudit iz petnih žila riješiti sve što vam stane na putu. Razlikovat ćete bitno od nebitnog. Uz sve obveze koje slijede, uspijevat ćete bit i šarmer. Obogatit ćete svoj ljubavni život. Pred vama će bit nova iskustva, koja nikad niste isprobali i u kojima ćete se odlično snaći.

Zdravlje

Ovaj mjesec, kao i prethodni, najviše će vam nedostajati odmora. Zbog toga će vam biti poljuljana zdravstvena situacija. Mučit će vas i nesanica, a kad uspijete zaspati, proganjat će vas teški snovi.

DJEVICA

Posao

Mjesec će vam proteći klasično, bez ikakvih značajnih događaja. Sve će oko vas teći po nekoj rutini, što će vas u jednu ruku ljutiti. Upravo ovakvo zbivanje, vodi do nekih naglih rezova u životu. Nećete bit u mogućnosti obaviti ni nakupljeni stari posao, zbog novonastale monotonije. Više pazite u komunikaciji sa suradnicima, a ponajviše polovinom mjeseca, kad biste nekog nenamjerno mogli povrijediti.

Ljubav

U ljubavi se može reći kako će vladati harmonija. Sve u svemu, tu će te bit zadovoljni sve do dvadesetog. Manjak strasti između vas i partnera neće izazivati nikakve sukobe. Naime, kraj mjeseca ne donosi isto kao i njegov početak. Moguća je razdvojenost od voljene osobe. Ljubav će plamtiti, vjerovali ili ne, zbog razdvojenosti i upravo će to u vama probuditi ono što je dugo spavalo.

Zdravlje

Kralježnica će opet biti vaš najveći zdravstveni problem. Pazite koliko dižete tereta, da si ne prouzrokujete još veći problem.

VAGA

Posao

Ući ćete u iznimno dinamično razdoblje od samog početka mjeseca. Pazite da svoju energiju ne potrošite na nebitne događaje, koji će biti prisutni. Međuljudski će odnosi biti naporni. Strogo pazite kome se povjeravate. Netko od suradnika istražuje po vašim papirima i po radnom stolu, čim se malo odmaknete. Kao da traži urotu protiv vas. Nažalost, naći će je! Manji dio vas, započet će s novim projektom i sebi osigurat kvalitetnu karijeru.

Ljubav

Nesporazuma će bit posvuda oko vas. Ne maštajte o onome što znate da nikad nećete imati. Usredotočite se na realnost i neka ona bude centar vaših misli. Promjene koje napravite bit će izuzetno dobre. Većina vas je u nekakvoj zabludi. Ako ste u ljubavnom trokutu, izvući će te nažalost, tanji kraj. Razočarat će te se u voljenu osobu i ljubav.

Zdravlje

Imate problema sa viškom kilograma. Vrijeme je da konačno krenete na dijetu, koju uporno izbjegavate. Boravak na svježem zraku i tjelovježba, bit će vaš ovomjesečni najveći prijatelj.

ŠKORPION

Posao

Posjedovat ćete više inicijative, tijekom cijelog mjeseca. U vama će se probuditi veća požrtvovnost prema poslu. Inovacije koje ulaze u vašu svakodnevnicu, razvlačit će vas na tisuću strana. Krajem mjeseca će te doživjeti veliki stres, kojeg će te sami sebi izazvati. Sa škakljivim izjavama i ponašanjem, sebe ćete dovest u neugodnu situaciju po tko zna koji put. Pojedinci će iznevjeriti povjerenje od nadređenih. Smanjite s peglanjem kartice, jer ste u velikom minusu.

Ljubav

Jedna će osoba bit primorana na nagle rezove, ako ne obuzdate svoj ego. Svađe pokušajte smanjit na minimum, ako ikako budete mogli. Proširit ćete poznanstva, koja će dovest do prijateljstva ili čak novih ljubavnih veza. U vama će se ponovno probudit potreba za preljubom. Razmislite koliko varate sebe i koliko osobu koja vas voli. Zbog gluposti ćete izgubit osobu koja vas je neizmjerno voljela.

Zdravlje

Nepromišljene će situacije poljuljati vaše zdravlje. O njemu, kao glavnom životnom čimbeniku, ne razmišljate sve dok vam se ne dogode poteškoće. Poslušajte signale koje vam bude slao organizam.

STRIJELAC

Posao

Pred vama je jako povoljan mjesec. Sa financijama nećete imat problema, što napokon i zaslužujete, ali pod uvjetom da se s njima ne razbacujete. Podmirite sve troškove koje imate još početkom mjeseca, tek si zatim priuštite ono što trebate. Nećete bit u potpunosti zadovoljni sa poslovnom situacijom, ali neka vas to ne nervira. Pokušajte se naviknuti i na nepravdu, koje će ovaj mjesec biti. Mnogo ćete doga rasplesti što vas je opterećivalo.

Ljubav

U ljubavi se naziru promjene. Od desetog puno toga neće bit u vašim rukama, već u rukama od voljene osobe. Neko će vrijeme on ili ona sjediti za volanom i upravljati onako kako zna i umije. Prepustite se neko vrijeme i okušajte se pod nečijim vodstvom. Pojedinci će čak i uživati. Previše ste toga sebi dozvoljavali, pa kad tad sve dođe na naplatu. Neka vrlina bude vaše glavno obilježje.

Zdravlje

Nećete se imati na što požaliti, osim ako to ne izmislite. Nepostojeće tegobe mogle bi zasjesti na tron vašeg života i tako ih sami sebi umisliti. Pojačajte fizičku aktivnost i sve će proći odlično.

 JARAC

Posao

Potrudite se ukloniti sve pogreške koje ste dosad nenamjerno napravili. Radili ste ih i na poslu, pa zbog poslovne budućnosti dajte zadnji atom od sebe, ako si želite miran i blagoslovljen poslovni život. Pred vas će stat jedan veći projekt i slobodno potražite savjet, ako ga već prihvaćate. Odgodite obiteljska ulaganja za slijedeći tjedan, jer ovaj tjedan nećete uspjet sve pohvatati. Na vašu će adresu doći nekakva tužba oko događaja na kojeg ste zaboravili.

Ljubav

Bit ćete privlačni i šarmantni suprotnom spolu. Osoba koja je zapela za vaše oko,već će se polovinom mjeseca naći u vašoj mreži. Samouvjereno ćete nastupati prema suprotnom spolu. Oni koji se nalaze u duljim vezama, sumnjat će u partnerovu odanost, za što je najviše kriv njegov ili njen brz jezik. Pazite se brze zapaljivosti, koja bi vas mogla skupo koštati.

Zdravlje

Mnogi će upasti u tjeskobno i depresivno vrijeme. Razmišljat će te potpuno negativno. Morat će te pronaći najpametniji put prema samima sebi, ukoliko ne želite psihologa. Ne mijenjate obroke za tablete.

 VODENJAK

Posao

Mnogima će se otvoriti nove mogućnosti o kojima su donedavno samo sanjali. Ako se radi o odličnoj kupnji nekretnine ili pokretnine, ne odugovlačite i ne premišljajte se. Poslovna situacija bit će dinamična, točnije, onakva kakvu volite. Radit ćete na više mjesta i na svakom bit predani. Što god dotakla vaša ruka, bit će pozlaćeno. Krajem mjeseca započet će te i jedan posao na koji se dugo pripremate. Ako se radi o kućnim preinakama, neizmjerno ćete uživati u tome.

Ljubav

U ljubavi ćete biti površni. Nećete uspjet u nju ulagati niti će te za to imati potrebu. Partner će vam zbog toga zamjeriti, ali i ovaj put pogledat kroz prste. Ne zanemarujete djecu ako ih imate. Svaki slobodan trenutak poklonite samo njima. Trenutno vam je ta ljubav najiskrenija i najpotrebnija. Slobodni će čeznuti za nečim novim. Pojedincima će se ipak posrećiti. Naći ćete ono što trebate.

Zdravlje

Bit će te posebno osjetljivi na vremenske promjene. Iako će te sve te simptome prepisivati nečem drugom, na kraju će te ipak shvatit kako ste meteropat. Pojedince će uhvatiti žešća prehlada.

 RIBE

Posao

Brige i glavobolja, neće vas tako lako napuštati zbog nekih događaja na poslu tijekom cijelog mjeseca. Nije sramota zamolit za pomoć, pa se ne ustručavajte. Ne trošite nepotrebno energiju na nerviranja, jer će vam trebati. Napor u večernjim satima najčešće će te mijenjati za strastvenost. Sve u što budete ulagali, bit će profitabilno, ako ne dozvolite drugima da se petljaju u vaše zamisli.

Ljubav

Poradit ćete na mašti, tako da bar dio nje ostvarite s voljenom osobom. Partner će više trebati vaše pažnje, pa ne škrtarite. Ako je ne budete znali kvalitetno pružiti, nećete izbjeći nemire. Ne služite se manipulacijama.Bez obzira na status, jako vam je stalo do voljene osobe. Oni koji su u prekidu, ponovno će oživjeti vezu.

Zdravlje

Pojedinci će posegnuti za antidepresivima. Znajte da vam je zdravlje zadovoljavajuće i da panici nema mjesta. Ne umišljate nikakve bolne stvari i događaje! Kod vas strah uvijek napravi najveću uzbunu.

 

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)