Mjesečni horoskop za ožujak / mart 2018

horoscope guru

Vrlo značajna dešavanja tokom ožujka / marta očekuju neke od Vodenih znakova. Početak proljeća, nekima je i početak novog životnog perioda. Saznajte što Vam nosi mjesečni horoskop za ožujak / mart.

OVAN

Iako ćete imati dojam kako sve držite pod kontrolom, ono što će vam se događati govorit će posve suprotno. Ovo nije period za djelovanje nego za čekanje i prilagođavanje. Neugodno iskustvo naučit će vas da razmislite prije nego što kažete ono što mislite. Fizička aktivnost će vam osobito goditi pa makar se radilo i o kućnim poslovima, a počnete li vježbati mogli biste se dovesti u formu za toplije dane.

BIK

Čini se kako će vam sve ići od ruke, zračit ćete šarmom i teško da će vam tko odoljeti. No nemojte to zloupotrijebiti, moglo bi vam se obiti o glavu. Društveni život će vam biti vrlo intenzivan i uživat ćete u svakom trenutku. No vi se nećete samo zabavljati – novostečena poznanstva će vam koristiti i na profesionalnom planu. Bit ćete puni energije i kreativnih ideja i slobodno vrijeme ćete posvetiti svom omiljenom hobiju.

BLIZANCI

Nedostatak koncentracije i površnost mogu vas skupo koštati na poslovnom planu. Projekt koji je mogao biti vaša prilika da se dokažete mogao bi, vašom zaslugom, biti potpuni fijasko. Obiteljski život često zahtijeva kompromise i odricanja. Iako ste toga svjesni bit ćete na ratnoj nozi s članovima vaše obitelji. Nažalost vaše svađe neće polučiti ništa konstruktivno. Utjehu i razumijevanje pronaći ćete u društvu prijatelja.

RAK

Kako biste razbili zimsku monotoniju možda je najbolje da negdje otputujete. Nakon toga osjećat ćete se bolje i s puno više elana obavljati svoje svakodnevne aktivnosti. Ovo je razdoblje nepovoljno za poslovne odluke i pregovore. Bit ćete uvjereni da imate sve informacije kako biste objektivno procijenili situaciju, no nećete biti u pravu. Budite oprezni u prometu, vaše reakcije nisu jednako brze kao i vaše misli.

LAV

Razočarat ćete se očekujete li financijsku potporu od svoje obitelji ili svojeg partnera. Čak i kada bi bili spremni da vam pomognu, to vam ne bi omogućilo ostvarenje želja i planova. Dvaput razmislite prije no što posegnete za novčanikom u nakani da ispunite još jedan vlastiti hir i kupite nešto što vam uopće nije potrebno. Definitivno biste trebali razmisliti o profesionalnom usavršavanju. To bi bilo isplativo ulaganje.

DJEVICA

Ljudi cijene iskrenost, no ni u njoj ne treba pretjerivati. Uostalom, jeste li spremni čuti što netko misli o vama? Iako ćete ozbiljno shvatiti radne zadatke, vaše misli će biti na nekom drugom mjestu. Zato odgodite poslovne obveze za neko drugo razdoblje i posvetite se ljubavnom životu. A na tom području će vam doista biti uzbudljivo i to toliko da možete izgubiti glavu i srce, a da to ni ne primijetite. Prepustite se romantici.

VAGA

Nemir i nervoza koje osjećate posljedica su neurednog i nezdravog života. Zato je krajnje vrijeme da nešto poduzmete kako biste sebe i svoje zdravlje doveli u red. Krenite s laganim treningom i vrlo ćete brzo vidjeti rezultate. Neće vam cvasti ruže u međuljudskim odnosima, zapravo, čini se da ćete se stalno nalaziti usred nekog nesporazuma. Slušajte što vam drugi kažu pa ćete neke neugodne situacije i izbjeći.

ŠKORPION

Nije baš najbolja ideja miješati privatni i poslovni život. Nažalost, vi ćete to naučiti na teži način. Ovo je za vas kreativan period u svakom pogledu, no neće biti jednostavno ono o čemu razmišljate doista i realizirati. Budite strpljivi, vremenom će se vaše ideje iskristalizirati. Ljubavni život bit će vam vrlo uzbudljiv i intenzivan te biste pod utjecajem snažnih emocija mogli učiniti nešto što je posve suprotno vašoj prirodi.

STRIJELAC

Koliko god se trudili na drugim područjima života, ukoliko vaš privatni život nije sređen, baš ništa neće funkcionirati kako treba. Predugo ste dozvoljavali da na privatnom planu stvari idu svojim tokom. Vrijeme je da se angažirate i dovedete stvari u red. Rezultate ćete vidjeti vrlo brzo. Izbjegavajte sukobe s nadređenom vam osobom na poslu. Bez obzira jeste ili niste u pravu, u cijeloj priči biste mogli izvući deblji kraj.

JARAC

Nejasno i neodređeno izjašnjavanje u vezi životnih pitanja nešto je posve neobično za vas. Tome će se iznenaditi i oni koji vas poznaju. Zapravo, u ovom periodu bi bilo bolje da neke stvari jednostavno prešutite. Tako će sve biti manje komplicirano. Ovo je dobar period za učenje, posebno ako su u pitanju konkretne vještine koje kasnije možete upotrijebiti. Razmišljajte dugoročno i vidite koja biste nova znanja mogli usvojiti.

VODENJAK

Imat ćete povećane mogućnosti za zaradu no s novcem trebate doista biti oprezni. Sve što zaradite možete potrošiti u hipu. Umjesto toga, zarađeno može pametno uložiti i još od toga dodatno profitirati. Iako o nekim ljudima i situacijama imate formirano mišljenje, možda je bolje da ga prešutite. Ne izdržite li i ipak kažete što mislite, mogli biste doći u sukob s osobom do koje vam je stalo, a to je nešto što svakako želite izbjeći.

RIBE

Cijela skupina planeta u vašem znaku dat će više nego dovoljno energije da ostvarite što god vam padne na pamet. Zato dobro razmislite što želite i pronađite načina kako te svoje želje i ostvariti. U velikoj mjeri bit ćete usmjereni na sebe što se baš neće svidjeti vašem partneru te će vaš odnos neko vrijeme nalikovati na bojno polje. Oboje ćete biti jednako tvrdoglavi u svojim uvjerenjima pa se može dogoditi da vaša veza uđe u ozbiljnu krizu.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)