Mjesečni horoskop za listopad / oktobar 2023.

horoscope guru

Planetarna sazviježđa u listopadu / oktobru 2023. imat će snažan utjecaj na svaki astrološki znak, oblikujući odluke i usmjeravajući naše djelovanje. Venera izlazi iz retrogradnog kretanja, te ulazi u znak Djevice. Sredinom mjeseca čeka nas Mladi Mjesec u Vagi i pomrčina Sunca. . Ostanite otvoreni za nova iskustva, iskoristite svoje potencijale i budite spremni na iznenađenja koja donosi listopad / oktobar.

OVAN

Želite li ostvariti ono što ste naumili na poslovnom planu, morat ćete se osloniti na vlastite snage. Oni na koje računate ne mogu pratiti vaš tempo i mogu vas samo usporavati. U pitanjima srca, potražite savjet starije i iskusnije osobe. Dobiveni savjet bit će zlata vrijedan. Imat ćete viška energije unatoč mnogobrojnim privatnim i poslovnim obvezama. Usmjerite je u neku sportsku aktivnost.

BIK

Na krilima vašega samopouzdanja mislit ćete kako vam je baš sve dozvoljeno. Ali ono što vam prolazi u društvu, neće vam proći u krugu obitelji. Vaše ponašanje bit će uzrokom sukoba i nesuglasica s bliskim vam osobama. Ovo je idealno vrijeme da uvedete malo reda u svoje prehrambene navike, a ne bi vam loše došlo ni malo tjelovježbe. Moguće kraće neplanirano putovanje.

BLIZANCI

Svijet vam se neće činiti kao neko prijateljski nastrojeno i ugodno mjesto u ovom periodu. Zato ćete rado slobodno vrijeme provoditi sami. To se može pokazati kao pun pogodak. Prihvatit ćete se davno zaostalih obaveza, ali i psihički preporoditi. Nešto što je započelo kao neobavezan flert, teško da će se pretvoriti u ozbiljnu vezu. Mogli ste bolje izraziti što točno želite kada je za to bio pravi trenutak.

RAK

Sada je pravo vrijeme za neke veće zahvate u vaša četiri zida. Bit ćete zadovoljni onime što napravite. Angažirate li se na poslovnom planu, rezultati će biti iznad očekivanja. Isplati se potruditi. Društveni život će vam cvjetati, što se ne može reći i za emotivni. Vaš partner činit će vam se iznimno zahtjevnim, komplicirajući svaki zajednički proveden trenutak svojim problemima i prigovorima.

LAV

Postoji razlika između samopouzdanja i samodopadnosti i krajnje je vrijeme da je naučite. U protivnom, mogli biste ostati bez osobe do koje vam je jako stalo. Svoju energičnost i prodornost imat ćete priliku dobro upotrijebiti na poslovnom planu. Uz malo sreće ostvarit ćete ono o čemu ste već dugo sanjali. Bježanjem od kuće nećete riješiti probleme koji i nisu tako veliki kao što vam se čine.

DJEVICA

Često ste sami sebi najveći neprijatelj čekajući da vam se stvari dogode umjesto da sami krenete u akciju. Još jednom ćete se naći u takvoj situaciju pa imate priliku da ovaj put bude drugačije. Iako posao koji radite shvaćate uglavnom kao nužno zlo i izvor egzistencije, vidjet ćete kako na njemu možete i nešto korisno i zanimljivo naučiti. A onda ono što ste naučili možete jednog dana i upotrijebiti.

VAGA

Nije lako držati vlastiti život pod kontrolom kada se čini kako se sve urotilo protiv vas. Ali ipak se nećete predati i posustati. Pouzdajte se u vlastitu upornost i strpljivost pa ćete na kraju doista i uspjeti ostvariti ono što želite. Na emotivnom planu čeka vas prilično nestabilno razdoblje no nemojte očajavati, ni to neće trajati zauvijek. Mogući neočekivani novčani dobici.

ŠKORPION

Vaša tvrdoglavost može vas skupo koštati – ponekad je neke stvari jednostavno najbolje prešutjeti. Bez obzira na vaše poslovne ambicije koje posjedujete, pazite da svojim nastupom ne dođete u sukob s osobom koja vam je nadređena, mogli biste imati puno problema. Izdvojite malo svog vremena i dotjerajte svoj fizički izgled, uz samo malo truda možete postići zavidne rezultate.

STRIJELAC

Iako biste najradije sve svoje slobodno vrijeme posvetili zabavi ipak neće sve biti onako kako ste zamislili. Imate toliko nagomilanih obaveza da skoro nećete imati vremena ni disati. Najveći pritisak napravit će članovi vaše obitelji kako biste napravili ono što ste im još davno obećali. Emotivni život bit će vam više nego uzbudljiv. Pazite da se ne zaljubite preko ušiju.

JARAC

Nakon puno truda i zalaganja, skoro pa i odustajanja, uspjet ćete ostvariti ono što već dugo priželjkujete na poslovnom planu. Kada uspijete, ne zaboravite na sve one koji su vam pomogli na putu do vašeg cilja. Napeti odnosi s jednim članom obitelji potaknut će vas da svoje slobodno vrijeme provodite van kuće. Tako nećete riješiti vaše probleme i to dobro znate.

VODENJAK

Čini se da će se ovaj mjesec puno toga odvijati protivno vašim planovima i očekivanjima. Odgovaralo to vama ili ne, morat ćete se prilagođavati do krajnjih granica. To se posebno odnosi na vašu poslovnu situaciju gdje vam nadređeni može postavljati nemoguće zahtjeve i očekivati da ih ispunite. Jednako burno bit će i na emotivnom planu. Zajedničke aktivnosti s partnerom će vas napokon uspjeti opustiti.

RIBE

Vaša sanjarenja se ipak možda ostvare – imat ćete priliku otputovati, doduše na kratko, ali zato u vrlo ugodnom društvu. U svakom slučaju, vrijeme je za istraživanje novih stvari i za učenje. Rezultati mogu biti iznenađujući i višestruko korisni. Ponudit će vam se mogućnost dodatne zarade. Iako će se raditi o poslu kojim se možda niste bavili, nemojte olako odbiti tu priliku.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)