Mjesečni horoskop za listopad / oktobar 2019

horoscope guru

Sam početak mjeseca ulaskom Merkura u znak Škorpiona,te direktnim hodom Plutona, nosi vrlo teške odluke na svim poljima. Također ulaskom Marsa u Vagu mnoge će se ljubavne odluke preispitivati.  Pun Mjesec u Ovni, ipak će pokrenuti povoljniji period naročito u poslovnim i financijskim odlukama.

LJUBAV: Za slobodne Ovnove ovo je vrlo zanimljiv ljubavni mjesec. Bit će vam vrlo zanimljivo jer bi vam se moglo dogoditi i da vam se istovremeno udvara po nekoliko osoba, a vi ne možete odlučiti s kojom biste radije bili. Od 14. listopada budite malo oprezniji jer bi utjecaj planeta mogao biti prilično loš po vaše samopouzdanje u slučaju krive procjene. Pri kraju mjeseca posebno pripazite na ljubomoru druge osobe. Ako ste u vezi, morat ćete donijeti konačnu odluku biti ili ne biti.
POSAO: Početak mjeseca poslovno vam nije baš naklonjen jer utjecaj planeta donosi nesigurnost u potezima. Nemojte započinjati nove poslove, posebice ako se bavite uslužnom djelatnošću. Vidite li da se prepreke stvaraju same od sebe radije odustanite i primirite se na neko vrijeme nego da idete glavom kroz zid. Sredina mjeseca donosi vam poboljšanje uvjeta, posebno na financijskom planu. Ulaskom Marsa, planeta akcije, u znak Škorpiona, moći ćete pokazati svoje mišljenje o kolegama bez posljedica, a i izborit ćete neke pogodnosti na koje prije niste mogli računati.
ZDRAVLJE: Pripazite na prehranu i želudac. Nemojte pretjerivati s unosom hrane i pića jer vam tijelo neće biti zahvalno.
LJUBAV: Ovaj mjesec bit ćete prilično zbunjeni kad je ljubav u pitanju i nećete moći odoljeti jednom udvaraču bez obzira na spol. Ako ste mladi, nećete se znati postaviti pa biste mogli završiti u prilično neugodnoj situaciji zbog toga. Pripazite ako je taj odabranik/ica već zauzet!  Listopad Vam donosi  strastvenu vezu s jednom ambicioznom osobom. Pripazite samo kako ne biste došli do sukoba zbog potrebe za dominacijom u vezi.
POSAO: Ovaj mjesec vama donosi izuzetno povoljno poslovno vrijeme. Ako pred sobom imate neke poslovne rizike, slobodno se upustite u njih jer ćete najvjerojatnije uspjeti u svim svojim namjerama. Utjecaj planeta ipak donosi određene probleme s papirologijom ili dokumentima pa nemojte biti naivni ili pretjerano entuzijastični. Druga polovica mjeseca donosi poboljšanje te već 15. listopada možete dobiti poslovnu ponudu koju niste očekivali. Netko će po svaku cijenu htjeti obnoviti poslovnu suradnju s vama. Financijska situacija bit će povoljna i činit će vam se kako novci dolaze sa svih strana.
ZDRAVLJE: Posvetite se svom zdravlju zdravijom prehranom. Općenito nećete imati problema, ali nemojte pretjerivati s konzumacijom alkohola i/ili hrane.
LJUBAV: Mjesec će početi tako što ćete vi trčati za osobom koja vas izbjegava. Čini se kako ste u prošlosti imali nešto s tom osobom pa vam na ovaj način vraća „milo za drago”. Utjecaj planeta u vašoj Kući obitelji donosi prilično lošu komunikaciju pa možete očekivati nerazumijevanje s određenim članovima obitelji. Ako želite poštovanje, morat ćete malo promijeniti svoj pristup. Ako ste slobodni, 9. ili 10. listopada donosi vam zanimljivo poznanstvo.
POSAO: Tokom mjeseca činit će vam se kako je sve protiv vas. Vi biste se držali nekih svojih pravila i načela, ali kako god učinite ništa ne ispada kako biste htjeli. Nemojte očajavati jer će druga polovica mjeseca nadoknaditi muku iz prvog dijela. Slobodne ćete se moći osloniti na kolegu s više iskustva koji će vam pokazati pravi put iz određenog problema. 7. listopada zaigrajte loto ili sličnu igru na sreću.
ZDRAVLJE: Ako je godišnji završio, to ne znači da se trebate prestati baviti rekreacijom. Zadržite dobre navike s odmora i tijelo će vam biti zahvalno.
LJUBAV: Vama ovaj mjesec nije baš najbolji jer ćete se morati naviknuti na potpuno drugačiji stil života. Određene novosti i uvjeti koje vam postavlja obitelj ili posao činit će vam se groznima pa će vam trebati neko vrijeme da se naučite na njih. Ženski dio znaka preuzet će na sebe veći dio poslova vezanih uz dom, dok će muški pripadnici biti prilično pasivni.  Sredinom mjeseca  Rakovi će ljubavno procvjetati uz nova poznanstva. Zanima li vas osoba koja nije sasvim slobodna, budite strpljivi jer će vam se isplatiti.
POSAO: Ovaj mjesec vaše poslovanje nije pod jačim utjecajem glavnih planeta pa neće biti posebnih promjena osim ako se ne bavite poslovima vezanim uz medije ili često putovanje. Činit će vam se kao da nikako ne možete zadovoljiti određene osobe, a oni će se namjerno potruditi stavljati vam prepreke. Posao kojeg razvlačite od proljeća obavezno dovršite ovaj mjesec. Drugi dio mjeseca, donijet će  veliku dozu samopouzdanja u svemu što radite. Koliko god imali izvanrednih troškova početkom mjeseca, kraj će biti povoljan i napunit će vam prazne džepove.
ZDRAVLJE: Prestanite više jesti kao da je svaki dan rođendan! Kile se lijepe jako lako, a sami znate koliko ih je teško skinuti!
LJUBAV: Ako ste u vezi, ovaj mjesec morat ćete odraditi neke ne baš lijepe razgovore sa svojim partnerom. Jedna autoritativna osoba miješat će vam se u privatni život te davati svakakve savjete od kojih će vam se dizati želudac. Utjecaj planeta donosi probleme u komunikaciji pa pripazite gdje što govorite kako ne biste upali u nepotrebne probleme. Lavovi u dugim vezama imat će osjećaj kako ih partner ne razumije i ne cijeni. Posebno se pripazite između 11. i 14. listopada jer ćete biti skloniji lošim odlukama.
POSAO: Ovaj mjesec Lavovi će biti pred velikim iskušenjima i izazovima na poslovnom planu.  Morat ćete se odlučiti za jednu stranu što vam neće biti baš najlakše. Ako imate smisla za umjetnost ili turizam iskoristite naklonost planeta. Ako vam je posao vezan uz putovanje, nemojte se nervirati zbog prepreka. Utjecaj planeta nažalost donosi odgode putovanja ili neočekivane obrate koji vam isto otežavaju. Financijska situacija ostat će nepromijenjena. Ako ste student, idite na rokove poslije 12. rujna.
ZDRAVLJE: Općenito bit ćete zdravi, ali morate malo pripaziti na moguće ozljede na radu. Pažljivo idite niz stepenice!
LJUBAV: Bit ćete neuobičajeno otvoreni prema drugima pa ćete svojim pričama i šarmom osvajati sve redom. Početak mjeseca donosi vam energiju koju niste očekivali. Ako ste u braku, malo se kontrolirajte jer ćete pred kraj svoje vladavine morati podnijeti račun stalnom partneru. Sredina mjeseca donijet će vam dodatnu seksualnu energiju pa se u drugoj polovici mjeseca posvetite seksualnim užicima. S kim? S kim god želite.
POSAO: Ovaj mjesec moglo bi vam se činiti kako ste vi puni energije koju nitko ne želi iskoristiti. Nemojte stalno odbijati savjete i pomoć starijih od sebe. Posebno ćete imati problema s dokumentacijom i birokracijom. Položaj planeta u vašoj Kući osobnosti tjera vas da sve doživljavate previše osobno. 14. listopada dolazi vam pomoć od prijatelja ili nepoznate osobe. Bavite li se umjetnošću kraj mjeseca je idealno vrijeme za pokazivanje u javnosti.
ZDRAVLJE: Zdravlje vam je odlično, ali pripazite u prometu. Glava vam je u oblacima pa ne gledate baš najbolje kuda idete.
LJUBAV: Ovaj mjesec će vam pozicija planeta otežavati komunikaciju sa svima oko vas. Morat ćete primijeniti maksimalno diplomatski pristup jer ćete si u protivnom navući samo probleme na vrat. Ako ste slobodni, zanimat će vas osoba prilično mlađa od vas što bi moglo zasmetati svima, a posebno vašoj obitelji. Netko se posebno zanima za vas. 13. do 15. listopada najbolje nemojte komunicirati s voljenom osobom jer su vrlo kritični za svađu i prekide.
POSAO: Zbog položaja planeta  nećete biti toliko sigurni u sebe i svoje odluke koliko ste navikli. Ovaj mjesec nosi vam puno stresa i loših poslovnih procjena. Činit će vam se kao da vam svi postavljaju prepreke. No, budite mirni jer sve što se događa je izvan vašeg utjecaja, posebno ako planirate neka putovanja. Kraj mjeseca donosi zanimljivu poslovnu ponudu iz daleka.
ZDRAVLJE:  Osjećat ćete umor i iscrpljenost s vremena na vrijeme. Pokušajte se što više odmarati.
Škorpion
LJUBAV: Za vas bi ovo trebalo biti odlično razdoblje samo ako budete znali iskoristiti ono što imate u rukama. Ovo je mjesec u kojem ćete moći ostvariti neku od svojih dugoročnijih maštarija i snova. Ako ste voljenu osobu povrijedili 7. listopad je odličan dan za novi početak i traženje oprosta.  Ako ste slobodni, mogli biste osjetiti snažnu privlačnost prema dosta starijoj osobi od sebe, ali ako niste slobodni pripazite se partner vas gleda  iz prikrajka i  sve zapisuje.
POSAO: Svake dvije godine dobivate pojačanu energiju . Prije nego do toga dođe pomalo lutate izgubljeni i uplašeni onoga što dolazi, ali čim vas dotakne priča se mijenja. Bit ćete poduzetni, sposobni i neumorni. Ništa vam neće moći stati na kraj! Poraze ne podnosite, a zbog pozitivnih utjecaja planeta imate se čime pozabaviti sad kada su opet na vašoj strani. Neki poslovi i odluke koje ste donijeli dolaze na naplatu. Pripazite i bit ćete jako zadovoljni na kraju.
ZDRAVLJE:  S energijom koju dobivate osjećat ćete se odlično, ali nemojte pretjerivati u slavljima. Mogući problemi sa žgaravicom.
LJUBAV: Ovaj mjesec stavlja društveni život u prvi plan, pogotovo ako ste slobodni. Položaj planeta  donosi vam zaljubljivanje u jednu prilično atraktivnu osobu koja će vam zamutiti vid. Strijelci u duljim vezama bit će pod povećalom partnera. Pripazite se jer ćete dobiti velike kritike. Najradije biste napravili veliku promjenu u životu, ali ne znate kako biste sve to izveli. Morat ćete biti iskreni, htjeli ili ne. Drugačije neće ići.
POSAO: Htjeli biste započeti neki novi posao, ali situacija vam ne ide na ruku zbog zaista vrlo teškog položaja planeta ovoga mjeseca za vas.  Morat ćete jako zapeti i boriti se za svoje mjesto pod suncem. Nemojte podcjenjivati konkurenciju. Ego bi vam mogao pri tome stajati na putu. Završite sve planirano do sredine mjeseca jer zbog položaja planeta će vam kasnije biti puno teže obaviti sve što trebate. Čak i mala pogreška mogla bi vam donijeti velike neprilike pa se pripazite jer će i najmanja sitnica pokrenuti lavinu koju ćete teško zaustaviti.
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se dobro, ali čuvajte se mogućih ozljeda.
LJUBAV: Budete li spremni otvoriti se prema drugima ovo bi mogao biti vrlo ugodan mjesec za vas. Imat ćete puno poziva na druženje, ali utjecaj planeta će vas činiti malo povučenijima i zatvorenima. Teško ćete održavati razgovore sve do 12. listopada kad planete konačno kreće direktnom putanjom. Ako ste slobodni muški pripadnik znaka imat ćete brojne obožavatelje na svakom koraku.  Druga polovica mjesec donosi vam povratak samopouzdanja pa ćete biti na svom uobičajenom tlu.
POSAO: Mladi i ambiciozni Jarci, ovaj mjesec mogli bi biti na priličnim mukama pogotovo kako još uvijek studirate. S obzirom da ste perfekcionisti u duši sami ćete sebi zagorčati život pokušavajući sve napraviti savršeno. Do 12.listopada imat ćete problema s koncentracijom. Moguće su i trzavice na poslu čak i u poslovima koji su vam oduvijek išli od ruke. Nemojte si stvarati neprijatelje. Previše ste uočljivi da bi vam neke stvari mogle proći nezamijećeno. Drugi dio mjeseca vam je više sklon.
ZDRAVLJE: Pokušajte se baviti nekim sportom kako biste smanjili razinu stresa.
LJUBAV: Spremni ste za dugu, ozbiljnu vezu. Nakon jedne ružne epizode pred vama je novi početak, a moguće i brak. Pripazite se jer imate mnogo ljubomore oko sebe. Neke osobe htjet će vam nametati svoje mišljenje i želje pa biste mogli biti pod određenim stresom. Osobe iz prošlosti počet će se pojavljivati pa bi vam bilo dobro razriješiti odnose s njima jednom zauvijek prije nego okrenete novu stranicu u životu. Mogli biste i vi pokazati određenu ljubomoru prema partneru koja vam neće donijeti ništa dobroga. 7. listopada bit ćete predmet kritiziranja obitelji ili bliskih prijatelja.
POSAO: Vi ulazite u razdoblje velikih promjena. Astrološko polje konkurencije naglašenije je nego inače što će negativno utjecati na vaš živčani sustav. Nemojte se sramotiti ako nije nužno. Pripazite kad su financije u pitanju. Posao će vam biti vrlo naporan pa si ga nemojte dodatno otežavati lošim odnosima s kolegama ili nadređenima. Poslije 14. listopada bit će vam lakše donositi odluke, a do tada se pripazite jer ćete najvjerojatnije izabrati krivu opciju.
ZDRAVLJE:  Smanjite unos kalorija i bolje ćete se osjećati.
LJUBAV:U ovom mjesecu nećete imati probleme sa partnerom. On/ona će se nalaziti pod vašim utjecajem pa ćete se osjećati vrlo ugodno i ispunjeno u društvu partnera. Imate posebnu energiju koja isijava iz vas pa ćete lako šarmirati sve oko sebe i dobiti što želite. Ako ste slobodni iskoristite ovaj mjesec kako biste si izabrali osobu koja će vam biti odličan partner. Vrijeme je biranja!!!
POSAO: Ovo razdoblje donosi vam problem nedostatka vremena. Imate puno posla kojeg biste rado završili, ali nije sve kako se čini na prvi pogled. Previše očekujete pomoć sa strane. Zavrnite rukave i pokrenite sebe pa će se i poslovi početi završavati. Imate veliku podršku iza sebe. Posvetite se karijeri jer vam je to polje otvoreno za napredovanje. Financije će biti povoljne. Čuvajte se  5. i 6. listopada jer ćete tada biti skloni krivim procjenama.
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično, ali pripazite na sebe u prometu. Previše toga vam se roji po glavi pa niste koncentrirani na stanje na cesti ispred sebe.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)