Mjesečni horoskop za lipanj / jun

horoscope guru

lipanj 1

Kako su Vam zvijezde naklonjene u lipnju / junu, analizu za svaki znak Zodijaka napravila je astrologinja Stela. Tko će konačno naći sklad u ljubavnim odnosima, a tko će briljirati na poslovnom planu, saznajte uz mjesčeni horoskop!

Ovan

Tokom lipnja / juna balansirat ćete između dva stila ponašanja i života: jedan je otvoren i s nizom kretanja među ljudima, a drugi je povučen, okrenut obitelji i intimnosti veze. O vašoj sposobnosti organizacije i šarmu ovisit će koliko ćete biti uspješni i kako će vam se kockice posložiti. Sve je moguće ako je u pravo vrijeme.

Bik

Razlučit ćete neke stvari u svom životu do kraja. To će vas otvoriti za nove ljude, a povećat će se i vaše samopouzdanje. Neki će graditi nove poslovne poteze na čvrstim temeljima. Bit ćete smjeli u svojim poduzimanjima. Drugi će putovati, širiti kontakte i sve se više povezivati s ljudima. I u ljubavi.

Blizanci

Ovo je vaš mjesec. Većina će dobiti priliku o kakvoj su dugo sanjali, bilo da se radilo o poslu, bilo o ljubavi. Svi aduti bit će u vašim rukama, a na vama je samo da zaigrate igru najbolje kako znate. Budite ono što jeste, budite iskreni, otvoreni, pristupačni. Nemojte se bahatiti. Moguće je da zablistate u punom sjaju.

 Rak  

Tajni planovi ili rezultati skrivanih istraživanja donijet će vam veliko zadovoljstvo. Oni koji su radili iz sjene doći će na svoje. Sad dolaze dani kad ćete sve moći iznijeti na vidjelo, a da to bude dobro prihvaćeno. Bit ćete sigurni, stabilni, spremni za akcije. U ljubavi će vam također ići prilično dobro.

Lav

Stalno će vam se činiti da je potreban samo još jedna mali korak pa da stignete tamo gdje ste oduvijek željeli. Ipak, baš taj mali korak svako će vas malo frustrirati jer neće biti učinjen. Shvatite da smo svi povezani i da morate više prihvaćati druge. Nametanje i bahatost nikamo ne vode. Taština je loš saveznik. Razmislite o sebi.

Djevica  

Pred vama je mjesec u kom će se vjerojatno stvoriti jedna veća poslovna prilika koja će od vas zahtijevati pojačan angažman. U mnogima će se probuditi ambicije, ali će im nedostajati energije. Potrebno se savršeno organizirati, a vi to znate. Privatni život vrtjet će vam se oko vaših dragih prijatelja.

Vaga  

Većinu mjeseca bit ćete usmjereni na svoje poslovne i privatne ideale. Mnogi će tražiti osobu iz svojih snova i ništa mnaje neće dolaziti u obzir. Bit će i onih koji će biti spremni otići na kraj svijeta samo da bi postigli svoj cilj u profesionalnom životu. Putovanja će vam ići od ruke, pa ako možete ići, pakirajte se.

Škorpion .

Oni koji su težili promjenama, imat će priliku ostvariti ih na najbolji mogući način. To što će oni sami ponekad praviti slona od miša, njihov je problem. Okolnosti, ljudi i događaji objektivno će im ići na ruku i u poslu i u ljubavi. Na njima je da porade na svom optimizmu, otvorenosti i humoru.

Strijelac  

Vjerojatno će vaša najdraža osoba zablistati u punom sjaju tako da ćete čak i vi biti pomalo ljubomorni. Bit ćete u drugom planu, a neki će se osjećati poput glupe plavuše. Oslonite se na svoj smisao za humor. U poslu ćete se također morati prilagođavati jer će glavnu riječ voditi drugi. Zasad će biti tako, pa se s tim pomirite.

Jarac

Na radnom mjestu pojavit će se velika prilika da prosperirate ili da radite nešto što je vama jako drago i ugodno. Moguć je i posao koji će vam podići ugled. Vi to sigurno nećete propustiti. Privatno, morat ćete surađivati s partnerom čak i onda kad mislite drukčije. Shvatit ćete da je to privremeno.

Vodenjak

Bit će poziva na vrlo atraktivne zabave, a moguće je da na njima sretnete ljude koji su slavni ili imaju velik utjecaj u društvu. Vi ćete se sigurno dobro zabavljati, a neki bi mogli i sresti osobu iz svojih snova. Bit će i onih koji će zablistati u javnom životu. Na poslu ćete poboljšati odnose s kolegama ili radne uvjete.

Ribe  

Neki će rješavati stambeno pitanje. Pri tom će se pojaviti iskušenje nelegalnosti. Ne činite ništa što nije u skladu sa zakonom. Ljubavni život bit će kvalitetan. Pred vama su nove mogućnosti ugodnih poznanstava, a ako već jeste u vezi, poboljšat ćete svoj odnos s partnerom. Posao vam ovaj mjesec neće biti u prvom planu.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)