Mjesečni horoskop za lipanj / jun 2020

horoscope guru

Tokom mjeseca lipnja ulaskom Sunca u znak Raka započinje i ljetni solsticij. Pun Mjesec u Strijelcu donosi  najavu burnog ljeta.  Također tokom mjeseca dolazi nam i moćna konjukcija Jupitera i Plutona.

OVAN

POSAO: Cijeli mjesec naglasak će biti na komunikacijama, dogovorima, poslovnim kontaktima i vezama, kao i mogućoj legalizaciji dokumenata važnih za vašu profesiju. Vi ćete biti na visini zadataka koji vam se budu povjeravali i bez problema odrađivati ono što treba. Tek posljednji tjedan u mjesecu donosi smiraj i manji pad aktivnosti, što bi se moglo poklopiti i s vašim planiranim godišnjim odmorom.

LJUBAV: Do sredine mjeseca vrlo ćete lako komunicirati sa voljenom osobom, pa joj izrazite sve što želite, a ona će vas istovremeno razumjeti. Nakon tog datuma vi ćete i dalje imati volje za ljubav i osvajanja, no sklad u vezama bit će malo manji. Ipak neće biti većih problema.  Oni koji su još sami, neka se aktiviraju u prvoj polovini mejseca, jer im je tad Venera sklonija, no neka ne odustaju ni kasnije. Tada će samo trebati malo više samokontrole i napora.

ZDRAVLJE:  Prilična količina konstruktivne energije održavat će vaše tijelo u zavidnoj kondiciji.

BIK

POSAO:  Postojat će dva kontradiktorna dominantna utjecaja koji će vas ovaj mjesec činiti kontradiktornom osobom s istim takvim postupcima. S jedne strane, osjećat ćete se sigurno i stabilno i cijelo vrijeme nastojati dosljedno provoditi zamišljeno u djelo, i to polako i sigurno, dok ćete s druge strane, stalno upadati u faze nepotrebnih i naglih poduzimanja kojim biste  unaprijedili svoj posao.  Sa financijama ćete se dobro snalaziti.

LJUBAV: Za one koji su u vezama mjesec će uglavnom proteći mirno uz poneku grešku i nezdognu upadicu s njihove strane. Nije isključena ni poneka domaća kućna svađa, ili pak ona obiteljska. Ipak, ista neće narušiti postojeće veze, nego će samo unijeti prolazni nemir.

ZDRAVLJE: Zbog svega ćete osjećati sve učinke stresa za koji ćete biti zaslužni vi sami. Vježbajte samokontrolu.

BLIZANCI

POSAO: Za vas neće biti problema ni u poslovnom svijetu, cijeli ovaj mjesec. Radit ćete zaista s lakoćom, a najdraži će vam biti poslovi vezani uz kontakte, ljude, izražavanje i putovanja. U takvim vrstama profesija bit ćete primjer drugima kako treba raDITI. Vaše financije znatno se popravljaju.

LJUBAV:  Ne provodite previše vremena pred ogledalom, jer ima toliko drugih stvari na koje biste zajedno s voljenom osobom željeli stići. Drugi dio mjeseca donosi nešto mirniju sliku, no ništa manje skladne odnose. Oni koji su još sami neka slobodno izalze što više, jer imaju elike šanse da privuku osobu suprotnog spola.

ZDRAVLJE: Šetnje na zraku i ispravno disanje za vas su uvijek dobrodošli.

RAK

POSAO: Mjesec koji je pred vama bit će odličan za sve one Rakove i Račice koji se bave umjetnošću ili nečim kreativnim, a kojih sigurno nije malo. Imaginacija i inspiracija bit će vam na zavidnoj visini, pa se pobrinite da sve svoje ideje pospremite barem u tekicu, ako ih već ne možete odmah realizirati. Dopuštate sebi da budete ono što jeste. U isto vrijeme pojačavate napore kako biste dodatno zaradili.

LJUBAV: Oni koji su u vezama provest će lijep mjesec koji će imati skalu od intimističkih ozračja, pa sve do onih bombastičnih na nekoj od prvih ljetnih zabava. Do 15. ćete sanjati i zamišljati, a nakon tog datuma vi ćete s riječi preći na djela, bar kad se radi o ljubavnom životu. Nekima će doduše same prići osobe suprotnog spola i pokušati ih osvojiti.

ZDRAVLJE: Vi ćete krajem mjeseca doći na svoje, napuniti se energijom i poboljšati kako svoj izgled, tako i tjelesno stanje.

LAV

POSAO: Većinu ovog mjeseca bit ćete prilično neformalno raspoloženi i ponašati se poput pravog zafrkanta koji zabavlja svoje kolege ili pak prebacuje poslove na njih. Kao centralna figura koja šarmira sve oko sebe, vama progledavaju kroz prste, dok se ludo provodite za vrijeme radnog vremena.

LJUBAV:  Oni koji su još sami, bit će skloni isticati svou osobnost i to koji put i na agresivan način, a ovisno o osobi koju osvajaju, njoj će se to ili svidjeti ili neće. U već uhodanim odnosima neće biti većih pomaka, osim što ćete vi, kao i uvijek, pridonijeti svemu nekom predstavom kako biste zadivili  voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Bit ćete aktivni,ali ne pretjerujte.

DJEVICA

POSAO:  Prvi dio mjeseca radti ćete poput crnca i to na zahtjev svojih nadređenih, a protiv svoje volje, ili bar s manje volje nego inače. Zbog svega ćete prigovarati svemu i svačemu i kad god stignete, pa ćete svoje radno okruženje čiti još težim i turobnijim nego što ono realno jest. Posljednji tjedan u mejsecu mogi biste dobiti i zasluženu nagradu ili osjetiti zadovoljstvo kao posljedicu dobro obavljenog posla.

LJUBAV: Budite strpljivi i ne zahtijevajte previše. Ako ništa drugo, bar neće biti otvorenih svađa.  Nakon 20. stvari se popravljaju, vi postajete ljubazniji, a partner (parnterica) vas opet gleda s ljubavlju. I samci će uvidjeti da se strpljenje isplati.

ZDRAVLJE: Drugi dio mjeseca donosi nešto povoljniju situaciju, vi se malo smirujete, a osjećate se sve bolje .

VAGA

POSAO: Mnogi će pokrenuti odnose s inozemstvom ili bar uspostaviti neke nove relacije i mogućnosti na tom planu. Posljednja trećina mjeseca donosi stabilizaciju i vaše djelomično opuštanje zbog uspješno obavljene faze u poslu, no komunikacije će se nastaviti i dalje, i to jednakim intenzitetom.

LJUBAV: Bit ćete u dobrim odnosima s voljenom osobom većinu ovog mjeseca. Još će vam samo nedostajti ruža u ruci, a ponekom i u ustima. Neće se događati ništa spektakularno, no mir i sklad koji ćete osjetiti bit će vam sasvim dovoljna zadovoljština da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Mjesec koji je pred vama donijet će vam priliku da još više popravite svoje zdravstveno stanje i to putem rekreacije i sporta.

ŠKORPION

POSAO: Cijela situacija bit će pomalo pod naponom, a vi ćete osjećati dodatni stres. Ne donosite odluke naprečac, jer postoji opasnost da prenaglim djelovanjem učinite sebi štetu. Zato mjerite tri put prije nego li izrazite svoje mišljenje i stav, a još više ako se trebate odlučiti za promjenu. Financije polako dovodite u red.

LJUBAV: Vi ćete stalno željeti nešto promijeniti, no nećete znati kako. Pustite neka vrijeem radi za vas i suzdržite se od nepotrebnih akcija. Samci imaju veće izglede za ljubav u posljednjoj trećini mejseca, iako ni vrijeme prije nije loše.

ZDRAVLJE: Jedina smetnja bit će sklonost ljutnji i živciranju i to tamo gdje to zaista nije potrebno.

STRIJELAC

POSAO: Cijeli mjesec bit će obilježen velikim analizama, procjenama i kalkulacijama oko novih-starih partnera u poslu. I baš kad vam se učiniti da je to to, opet ćete sve okrenuti naglavačke i početi s analizama od početka. Ovo bi se djelomično moglo protegnuti i na idući mjesec, a da još ni tad ne budete sigurni s kim ćete zapravo surađivati.

LJUBAV: Ako to izdržite, i to uz pomoć tolerancije, ljubavi i strpljenja, poslije 19. stvari se počinju popravljati i to postepeno. No ni tad ne upotrebljavajte suvišne riječi. Bolje zagrljaj u tišini, nego niz zbrkanih riječi. Isto vrijedi i za samce.

ZDRAVLJE: Osim sitne nervoze koja će potrajati većinu mjeseca, njegov drugi dio donosi ipak malo bolje kondicijsko stanje.

JARAC

POSAO: Radit ćete više nego inače i s velikom voljom ispunajvati i premašivati norme, a kvalitet obavljena posla neće biti upitan. Ništa vam neće biti teško, pa će drugi ostati zatečeni vašom sposobnošću orgnaizacije, radnih navika, profesionalizmom i svim ostalim. Pazite da im ne nabijete komplekse ili da vam ne zavide.

LJUBAV: Veze će se održavati smireno i uhodano, a vi ćete u miru uživati zajedno s voljenom osobom. Bavit ćete se hobijima i sitnicama koje život znače, te ne jednostavan način jedno drugome izražavati ljubav.

ZDRAVLJE: Bit ćete u formi većinu ovog mjeseca, a sami ćete voditi brigu o prehrani više nego inače.

VODENJAK

POSAO: Ovo nije mjesec u kom ćete se pokazati kao veliki radnik, no jest mjesec u kom biste se mogli pokazati kao vrlo zabavna osoba, spremna na druženja s drugima, no i osjetljiva kad su u pitanju iritacije od strane drugih. Mnogi Vodenjaci i Vodenjačice doći će u situaciju da pokažu njima svojstven inat, zbog čega bi se mogli zamjeriti i nekim kolegama na poslu.

LJUBAV: Iako ćete se vi truditi da se zabavljate pod svaku cijenu, u svim tim tulumima bit će i zrno provokacije koja će vas dovoditi do stanja ljutnje. Zato vam je važno da uspostavite samokontrolu nad sobom i budete maksimalno tolerantni prema partneru (partnerici), čisto zato da vam ne pokvari inače dobro raspoloženje.

ZDRAVLJE: Općenito, odmarajte svoje živce kad god možete.

RIBE

POSAO: Nervoza i trzavice činit će vas nezahvalnim suradnikom, pa su moguće i greške u radu. Zato svaku stvar provjeravajte dva put, kako vam poslije ne bi bilo žao. Ipak, posljednja trećina mjeseca donosi povratak snage i volje za rad, no ono što će ostati, bit će i dalje nepreciznost i sklonost nervozi. Uz dobru samokontrolu i samoprovjeru, izdržat ćete.

LJUBAV:  Ako ste u vezi, pokušajte održavati postojeće stanje bez prevelikih očekivanja, a po potrebi se i povucite i osamite. Previše komunikacije I rasprava sa partnerom tokom mjeseca moglo bi dovesti do pogoršanja odnosa. Samci će I dalje  tražiti svoju srodnu dušu.

ZDRAVLJE:  Vrijeme će biti da posjetite doktora zbog srarih tegoba sa kostima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)