Mjesečni horoskop za lipanj / jun 2019

horoscope guru

 

 

Uz četiri planete koje kreću retrogradno Sturn, Jupiter, Pluton i Neptun, te Marsom u Raku, mjesec će biti vrlo turbulentan. Također Jupiter, Sunce I Neptun će biti u kvadratu što će zahtijevati samodisciplinu.

OVAN

POSAO: Pred Vama su velike odluke ako ste željni promjene posla, tijekom mjeseca prihvatit ćete jednu vrlo zanimljivu ponudu. Ta promjena mogla bi u budućnosti dati Vam velike prilike za napredak karijere.  Neki od Vas ovoga mjeseca neće biti zadovoljni s poslovnim izazovima i nadređenima. Vrlo veliki je naglasak na novac. Sačekajte s odlukama, ako želite pokrenuti neku veću kupovinu.

LJUBAV:  U ljubavi oni koji su u braku ili dužim vezama tijekom mjeseca imat će dosta nerazumijevanja od strane partnera. Važno je da uz razgovore ne donosite ishitrene odluke. Nekima od Vas koji ste slobodni ljubav će zakucati na vrata. Osoba s kojom ste u prošlosti pokušavali ostvariti vezu, sada Vam se ponovo vraća u život.

ZDRAVLJE:  Potrebno je da što više vremena odmarate. Oprez s tegobama mokraćnih kanala.

BIK

POSAO: Cijeloga mjeseca bit ćete zatrpani obavezama i ništa nećete stizati na vrijeme. Vrlo velike poteškoće i nerazumijevanje od strane radnih kolega. Mnogi od Vas razmišljat će o promjeni posla. Kad su financije u pitanju ovoga mjeseca vrlo dobro ćete u tome balansirati, nekima dolaze i dugo čekani novac.

LJUBAV: Ovoga mjeseca i oni zauzeti i oni koju  su slobodni osjećat će polet i zaljubljenost. Oni koji su u vezama napravit će i korak dalje u planiranju zajedništva. Ništa neće kvariti Vašu sreću.

ZDRAVLJE: Krajnje je vrijeme da pokrenete zdraviji način života. Krećite se više.

BLIZANCI

POSAO:  Bez obzira na to što će Vam se činiti da u poslu neke ideje nisu vrijedne vašega truda, radit ćete maksimalno. Tijekom mjeseca poslovni rezultati će Vas zadiviti. Mnogi od Vas bit će nagrađeni za svoj trud. Što se novca tiče nailazit ćete na prepreke, naročito ako ste u pokušajima dizanja kredita.

LJUBAV: Većinu Vas ljubav togom ovoga mjeseca obara s nogu. Netko tko duže vrijeme je stajao po strani, sada će pokazati prave emocije. Oni koji su  zauzeti, bit će u velikim iskušenjima.

ZDRAVLJE: Psihički ćete biti vrlo osjetljivi.

RAK

POSAO: Period ovoga mjeseca donosi vrlo naporan rad, ali također tijekom mjeseca postići ćete značajne rezultate ako ste u potrazi za poslom.  Neki će i mijenjati poziciju u poslu, dočekati dugo čekano napredovanje. Financije ovoga mjeseca traže dodatan oprez zbog nenadanih izdataka.

LJUBAV: Za mnoge Rakove ovo je mjesec važnih odluka, tajni odnosi koji traju kod nekih dodatno će se zakomplicirati naročito ako se radi o odnosima kroz posao. Mlađi pripadnici ovoga znaka dolaze do ostvarenja ljubavne veze s osobom koju dugo simpatiziraju.

ZDRAVLJE: Tijekom mjeseca pripazite se lomova ili naglih ozljeda.

LAV

POSAO: Sve ono što ste mjesecima unazad u poslu i karijeri gradili tijekom mjeseca će se pokazati dobro za vas. Vaši šefovi pokazat će vam svoje zadovoljstvo vašim zalaganjem što će se odraziti i na financije. Oni koji su bez posla tijekom ovoga mjeseca neće imati uspjeha u traženju posla. Financije će biti u balansu.

LJUBAV: Zauzeti Lavovi uživat će u harmoniji partnerskih odnosa i velikoj strasti. Neki koji su u prošlosti imali velika razočarenja i sada će se teško povezivati s novim partnerima. Tek pod kraj mjeseca ostavit će tu bol iza sebe i moći krenuti dalje.

ZDRAVLJE: Sve ste više iscrpljeni, potrebno vam je više sna.

DJEVICA

POSAO: Vaše ambicije i sposobnosti su velike, ali potreban je oprez zbog ishitrenih odluka. Također budite i oprezni s novcem, jer što više ga imate više ga i trošite. Važan mjesec za one koji traže posao jer ovoga mjeseca će dobiti vrlo primamljive ponude za rad.

LJUBAV: Vrlo ste romantični ovoga mjeseca i zaljubljivi. Jedno prijateljstvo tijekom mjeseca svakako će pokazati i onu drugu stranu, emocija. Spremni ste za nove početke i nitko vas ne može zaustaviti. Oni u braku ili vezama odlično se nadopunjavaju s partnerom.

ZDRAVLJE: Potreban je oprez   u prometu.

VAGA

POSAO: Početkom mjeseca, intuicija će vam biti pojačana i osjećat ćete što je to što je u trendu i traženo pa ćete tamo usmjeriti svoje vještine. Uz to financije će biti vrlo povoljne I mnogi će se odlučiti za ulaganja i kupovine. Povoljna je mjesec i za napredak u poslu.

LJUBAV: Ako ste u vezi ili braku, prva polovina mjeseca bit će ispunjena dinamikom i bit ćete u prilici da ostvarite planove i želje u vezi kojih će vam vaš partner izaći u susret. Bit ćete u mogućnosti da zajedno odete na putovanje na destinaciju koju oboje želite da posjetite. Osim što ćete se dobro provesti i pojačati međusobnu bliskost, upoznat ćete nove ljude s kojima ćete moći nastaviti druženje.

ZDRAVLJE: Bit ćete osjetljivi, potrebno je izbjegavati veće napore.

ŠKORPION

POSAO: Tijekom mjeseca započet ćete s novim financijskim planovima I tako ćete organizirati bolji priljev novca. Nikako nije povoljan period da ulazite u neke investicije. Pokazat ćete više vještina u poslu koji obavljate i time privući pažnju nadređenih.

LJUBAV: Očekuje vas harmonija koju ste dugo željeli. Ispunit će vam se želje kojima ste dugo težili. I partner će imati puno pažnje i razumijevanja za vas. Ako ste sami ući ćete u vrlo zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Već od početka mjeseca počet ćete se baviti aktivnostima što će dobro utjecati na vaš imunitet.

STRIJELAC

POSAO: Sam početak mjeseca nosi vam uspjeh u pregovorima oko novih projekata. Bez obzira na to bit ćete dosta nemirni i nervozni zbog velikog pritiska nadređenih. Što se tiče financija doći će do problema jer dolazi vam na naplatu  nešto što ste mislili da je riješeno.

LJUBAV: Ako ste u vezi ili braku, u prvoj polovini mjeseca ćete biti puni ideja i prijedloga koji će se vašem partneru dopasti. Više vremena ćete provoditi u razgovorima i planiranju novih zajedničkih ciljeva.  Za one koji tek ulaze u veze moguće su i ljubomorne scene. Ovo ćete moći da riješite samo kompromisom.

ZDRAVLJE: Ovoga mjeseca  vaše zdravlje je u vrlo dobroj formi.

JARAC

POSAO: Već u samim počecima mjeseca imat ćete veliku podršku nadređenih koji će hvaliti vaš rad i kvalitete.  Poslovi se otvaraju i onoma koji posluju s inozemstvom, ali trebaju pripaziti na ono što potpisuju. Financije tijekom mjeseca su zadovoljavajuće, priliv novca je dobar,a  vi ste I štedljivi.

LJUBAV: Sada ste spremni da mijenjate sebe  i da ne živite više u laži. To se odnosi na one pripadnike ovoga znaka koji su u dužim vezama. Ovoga mjeseca odlazite iz te veze. Slobodni Jarci svakako su u prednosti jer ljubavne ponude  dolaze sa svih strana.

ZDRAVLJE: Važno je da poslušate signale svoga organizma i djelujete na vrijeme.

VODENJAK

POSAO: Vrlo napeti i teški  dani u polu sup red vama. Vi nemate volje, a ni želje da se posvetite poslu. Razlog ovakvoga vašega stanja je  vaše opće nezadovoljstvo. Ipak pod kraj mjeseca potaknuti novim saznanjima I savjetima radnih kolega pokrenut ćete se i vi. Ako posao tražite, ovo nije uspješan mjesec. Što se novca tiče, tijekom mjeseca bit će ga dovoljno, ako ćete uspjeti oduprijeti se vašim naglim odlukama o kupovini nepotrebnih stvari.

LJUBAV: Vrlo ste zaljubljeni i sretni. Tako ćete se osjećati cijeli mjesec. Nećete dopuštati da vam itko pokvari vašu sreću.  Partner će se truditi da vam ugađa u svemu. Ako ste još sami ovoga mjeseca zanimljivo poznanstvo u koje ćete ući mijenja i vaš emotivan život.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se bez snage i kondicije.

RIBE

POSAO: Naizgled jedna dobra poslovna prilika zapravo će se pokazati vrlo lošom za vas. Zbog ishitrenih odluka naći ćete se u problem i trebati pomoć kolega. Ako imate svoj vlastiti posao, potrudite se da rješavate zaostatke. Polje novca tijekom mjeseca daje vrlo značajne prihode, nekima konačno dugo čekani novac stiže.

LJUBAV: Ako još tražite svoju srodnu dušu, tada ovo nije mjesec za vas. Nepovoljni aspekti donose vam nezadovoljstvo i povlačenje u samoću. Ako ste u vezama ili braku, očekuju vas svađe i nerazumijevanje  s partnerom.

ZDRAVLJE: Vrlo male poteškoće s kostima i kralježnicom očekujte početkom mjeseca.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)