Mjesečni horoskop za kolovoz / august 2021

horoscope guru

 

Mladi Mjesec u Lavu sprema velike izazove za sve znakove.  Vrlo  značajan aspekt ulaska Merkura u Djevicu nekima će donijeti financijske brige. Pod kraj mjeseca retrogradni Uran ipak će dati snažan utjecaj na povoljnije situacije i dobre odluke. Pun Mjesec u Vodenjaku pobrinut će se da se riješe prijateljski i familijarni odnosi koji su neko vrijeme već narušeni.

OVAN:
Posao:  Osnovno obilježje vaše poslovne  i opće situacije za kolovoz krije se u činjenici da će vaš vladar Mars čitavoga mjeseca  biti aktivan. Time će kroz određeno vrijeme nastati jedna malo složenija situacija za vas na koju ste, srećom spremni  ili bi barem trebali biti. Obzirom da se najveći broj ljudi nalazi na godišnjim odmorima i da sveukupna poslovna situacija nije baš u punom zamahu, malo tko će osjetiti vašu intimnu frustraciju poslovnim prilikama oko vas ili vašu sklonost svađalačkom tonu. Pošto je većina pripadnika vašeg znaka  pozitivna i nosi u sebi mnogo dobre pokretačke energije, vjerujemo da ćete dobro prebroditi izazove kolovoza koji su pred vama. Ipak, za svaki slučaj ne izazivajte baš previše sudbinu i nastojte se obuzdati tamo gdje to možete. Višak energije upotrijebite u zdrave sportske aktivnosti.
U ljubavnom pogledu biti ćete emotivno nestabilni i ranjivi, što bi moglo uzdrmati neke slabo sazdane veze, osobito među mlađim pripadnicima vašeg znaka. Oni koji se nalaze u stabilnim vezama trebali bi naučiti da svađa s partnerom može biti poticajna za neke stvari, ali da u suštini malo što rješava.  Zato se prepustite zdravim oblicima zabave.
Zdravlje će vam ugrožavati povećana opasnost od lomova, padova i općenito ozljeda, a višak nagomilane energije mogao bi vam uzrokovati nervozu i probavne poteškoće. Dosta je važno baviti se zdravim tjelesnim aktivnostima i piti dosta tekućine. Izbjegavajte alkohol.

BIK:
Posao:  Vašu poslovnu i općenito životnu situaciju ovoga kolovoza obilježiti će činjenica što će najvećim dijelom mjeseca vaša vladarica Venera biti vrlo jaka. U isto vrijeme u vašemu znaku nalazi se Jupiter, ali u lošem aspektu prema Veneri i to u prvoj polovici mjeseca. Iz tih razloga većina pripadnika vašeg znaka forsirati će neke principe i trenirati neke priče koje baš i nemaju utemeljenje u realnoj zbilji, iako to zacijelo neće biti ništa strašno da bi vam moglo nauditi. Jednostavno rečeno, dosta ste se naradili ove godine i sad smatrate kako i vi zaslužujete svoj trenutak odmora. Problem je možda malo u tome što većina ne može sebi priuštiti onu razinu koju misli da zaslužuje i da je pripada. Ako je tako, onda će vam dobro doći vaše sposobnosti realnog gledišta, a osobito u posljednjoj dekadi kolovoza, kada Venera, zajedno sa Suncem uđe u znak Djevice.  Autoriteti i nadređeni su čvrsto nad vama. Ne protivite im se, jer nećete doći na svoje.
Ukoliko ste u nekoj svježoj ljubavnoj vezi mogli biste imati vrlo čaroban kolovoz prepun zabave, ljubavi, glamura i istinske naklonosti voljene osobe. Nije nemoguće da će određeni broj pripadnika vašeg znaka ovo ljeto okončati i brakom. To se više odnosi na ženske Bikove. Neke od vas nositi će pravi ljubavni mjehurići, a mi vam želimo da što manje njih budu mjehuri od sapunice.
Zdravlje bi nekima od vas mogao ugroziti burni tempo ljetnog tulumarenja. Oni malo mirnijeg stila neka pripaze na veliku sklonost nabijanju kilograma i općenito neka čuvaju srce i krvožilni sustav od pretjeranog naprezanja.  Djevojke neka se paze neželjene trudnoće i općenito povedite računa o higijeni ljubavnih odnosa.

BLIZANCI:
Posao:  S prvim danom kolovoza vaš vladar Merkur biti će vrlo snažan i aktivan.. U tom svojem prividnom zaokretu, stajati će na stacionarnoj poziciji gotovo punih tjedan dana. Iz tih razloga ne preporučujemo vam poduzimanje rizičnih i nedovoljno promišljenih poteza kakve ste vukli proteklih dva, tri tjedna dok vas je nosio dobar odnos Marsa u vašem znaku i vašeg vladara Merkura u Lavu. To je bio objektivni zamah kojega ste, nadamo se, dobro iskoristili, ali ovi dani što slijede nose sobom potpuno drugačija obilježja i zato je dobro da se malo suzdržite. Nastavak mjeseca biti će nešto perspektivniji i bolji, ali općenito se može reći da je dobro što je kolovoz mjesec smanjenog radnog ritma i godišnjih odmora, jer bi,  u protivnome, brojnim greškama pogoršali svoju poslovnu poziciju koju imate. Ovako će sve već ispasti na dobro.
U ljubavi ste pomalo neiskreni i neke će vam se stvari obiti o glavu, pa ćete se morati nositi sa nečim što ste mislili da je iza vas. S druge strane, pogled unatrag možda će vam otvoriti prilike da ponovo testirate svoje šanse ili da jednostavno uočite neke kvalitete kod partnera preko kojih ste prvi put olako prešli.
Zdravlje vam je u pravilu dobro i stabilno, ali svejedno bi se trebali paziti neumjerene i pretjerane zabave u vrućim ljetnim noćima u kojima se malo spava, mnogo pije i općenito tulumari. Naravno da ne kažemo da ne uživate u svakom segmentu ljeta i zabave, nego samo upozoravamo da dobro rasporedite svoje snage.

RAK:
Posao:  Čitavoga mjeseca na vaš znak će planete imati snažan utjecaj, pa će to svakako utjecati i na vas, kao i na vaš radni i poslovni ritam. Biti ćete borbeni, pomalo uvredljivi, trošiti ćete dosta energije i oko sebe isijavati veću količinu negativnih emocija. Tih  dana budite suzdržani u svakom pogledu. Glede ostalih poslovnih perspektiva , vaše okolnosti su rutinske i uobičajene. Razdoblja povećanog ritma i pada energije smjenjivati će se poput plime i oseke. Općenito možemo reći da vas čeka dosta aktivan, izazovan i dinamičan kolovoz kojega možete, ako imate sposobnosti kontrole  nadzora, dosta dobro iskoristiti u svoje svrhe. Međutim, pazite na dugi jezik.
Glede ljubavnih mogućnosti,  pečat aktivnostima davati će Mars koji je uvijek nositelj osnovnog erotskog nabija svake osobe. Dakle tijekom ovog mjeseca biti ćete pojačano erotizirani, ali to će imati svoje bolje i svoje lošije strane, već u zavisnosti od kretanja i aspekata Mjeseca kao vašeg osnovnog vladara.
Što se zdravlja tiče, prijeti vam veća mogućnost ozljeda, čuvajte se rukovanja oštrim predmetima naročito u gore spomenute dane. Velika očekivanja koja postavljate pred sebe mogu izazvati i nervoze, a oni tanjih živaca i kraćeg fitilja neka se paze oštrijih sukoba sa neistomišljenicima, jer pri temperaturama iznad 30⁰ Celzija mozak lako proključa, a već smo rekli da ovih dana Merkur koji je vladar mozga  neće biti naročito mudar.

LAV:
Posao:  Vi  se sad nalazite u vašem intenzivnom razdoblju i ne bi se moglo reći da se u ičemu osjećate loše, dapače upravo suprotno, osjećate se kao centar zbivanja. Venera koju je vaše vladajuće Sunce prigrlilo daje vam iskričavi i neodoljivi šarm i vrlo vjerojatno pozitivno zračite i dominirate u svim društvima u kojima se krećete. Čista je šteta što te potencijale ne možete koristiti za poslovni napredak, iz prostog razloga što je sad sezona godišnjih odmora i nikoga nema na ključnim mjestima odlučivanja. Postoje snažne naznake u općem horoskopu da bi se neki od vas mogli upustiti u nepromišljene odluke i rizike,. To je dovoljan razlog da dobro procijenite svaku odluku koju donosite. Ova  upozorenja osobito vrijede pri početku vladavine Djevice,  jer će tada njezin vladar biti u lošoj poziciji, a na Sunce će pored toga djelovati i loš aspekt Neptuna, što je klasična matrica u kojoj se mogu donositi pogrešne odluke. Netko bi mogao i iskoristiti tu situaciju protiv vas. Zato budite mudri, kao što ste šarmantni i problema neće biti.
U pogledu ljubavi nalazite se u vrlo intenzivnom razdoblju koje bi moralo rezultirati ljubavnim uspjesima. Uvjet za to je da se opustite i ponašate kao da ste u središtu glamura, pa čak i ako nemate pravo pokriće, jer zar ne vidite da čitav svijet glumi bez pokrića. No šalu na stranu; aspekti kroz kolovoz ukazuju snažnu erotičnost kojom zračite, ali pazite da od 20.kolovoza ne padnete kao žrtva ljubavnih zavrzlama.
Zdravlje vam je dobro i snažno, možda bi trebali pripaziti na klasične venerijanske tegobe, dakle vodite računa o higijeni intimnih odnosa i dijelova tijela. Također, pazite kako sudjelujete u prometu, osobito pri vožnji unatrag. Pričuvajte se i nabijanja nepotrebnih kilograma, ne pretjerujte u alkoholu osobito oko 20.-tog kolovoza i tih nekoliko dana prije ili kasnije. Ako njegujete zdravi sportski stil, ne samo da ćete najbolje izgledati, nego ćete se tako i osjećati.

DJEVICA:
Posao: Početkom ovog mjeseca vaš vladar Merkur zateći će se u vašem znaku, stvoriti oluje  i otvoriti vam čitavu hrpu brojnih dvojbi i nedoumica. Čitav prvi tjedan kolovoza Merkur će stacionirati na vrhu vašeg znaka i kao da hoće, kao da neće ući u njega, isto kao da osjeća da još nije došao onaj pravi, vaš trenutak. Vi ćete radi toga pokazivati izrazitu neodlučnost u svim segmentima posla kojim se bavite, ali to neka vas ne brine, bolje je da ste neodlučni, nego da napravite krivi korak radi kojega bi se mogli kasnije kajati.  Od sredine kolovoza započinje vaše intenzivno razdoblje, ali puninu pozitivnog učinka možete očekivati tek iza 25-tog kolovoza. Do tada odrađujte svoj posao uobičajenom rutinom. Pravo razdoblje vaših uspjeha doći će tek u rujnu u kojemu ćete zablistati. Ako možete, uzmite godišnji odmor.
U pogledu ljubavi mogli bi reći da je vaš odnos s voljenom osobom, nakon što je prethodnoga mjeseca bio vrlo intenzivan zapao  u stanovitu krizu i trzavice kojima ste dobrim dijelom i sami krivi. Nemojte previše cjepidlačiti i preispitivati sve razloge za i protiv, tko je što i kome rekao,  već jednostavno nastojte djelovati tolerantno i opušteno, baš onako kako je to ljeti poželjno.
Ukoliko svoje zdravlje ne maltretirate neizdrživim tempom noćnog tulumarenja  s malo sna i puno pića, zdravlje će vam biti dosta dobro. Ulaskom Sunca u vaš znak, zdravlje neće biti samo dobro, nego čak vrlo dobro.

VAGA:
Posao:  Vaše poslovne prilike  biti će pod utjecajem snažnih planeta.  Sagledavajući sve možebitne varijante tog planetarnog položaja,  najlogičnija preporuka koju vam možemo dati jeste da smanjite tempo poslovnih naprezanja i nastojite se što temeljitije odmoriti za nastupajuću jesen. Obzirom da je ovo kolovoz, ta naša preporuka ne bi vam trebala teško pasti. To i ne bi bilo samo po sebi ništa strašno, ali odnos planeta je takav da će poslodavac imati sve argumente na svojoj strani, a vi nećete.  Kontrolirajte svoju financijsku situaciju, jer uvjeti za trošenje su više nego povoljni.
Koliko god poslovna situacija bila zanimljiva i blago rečeno složena, toliko je zabavna strana pozitivno naglašena. Zato  bi vam svakako preporučili da se odmorite, zabavite i relaksirate koliko god to možete i tako nakupite energiju i akumulirate vaše baterije za sve izazove jeseni koji su pred vama. Neki od vas mogli bi se ludo zaljubiti, a neki čak i ovjekovječiti svoj odnos s voljenom osobom.  Neki će nažalost biti suočeni sa nevjerom voljene osobe, osobito u posljednjoj trećini mjeseca.
Zdravlje će vam biti dosta dobro,  pod uvjetom da ne pretjerujete u tulumima. Čuvajte se pretjeranog izlaganja jakom suncu. Pazite na higijenu prehrane, a u drugoj polovici mjeseca pazite na količine alkohola i drugih stimulativnih sredstava.

ŠKORPION:
Posao:  Jedno dulje povoljno razdoblje obilježeno dobrim odnosom vašeg vladara Marsa sa ostalim planetama. . Promjene ćete osjetiti dosta naglo, vjerojatno već idućeg tjedna kada vam na poslu neke stvari jednostavno neće prolaziti kao do sada, a pojaviti će se i neočekivane, pa čak i nelogične teškoće koje će vas izazvati na nervoznu reakciju. Kako vi i inače niste znak  koji bi krio svoje emocije  moguće je da će neki odnosi rezultirati oštrijim sukobom, svađom, tužbom, protutužbom i svim ostalim rekvizitima koji ljudima i inače stoje na raspolaganju kada su nezadovoljni okolnostima u kojima se nalaze. S druge strane, dobra alternativa uvijek vam može biti odlazak na godišnji odmor, barem do 20.-toga u mjesecu kada će okolnosti ipak biti nešto bolje nego u prvih desetak dana ovoga mjeseca. Ne treba posebno naglašavati da vi nećete biti samo pasivna žrtva okolnosti oko sebe, već da ćete ih i aktivno izazivati, jer što je veći adrenalin, vama draže pa kako bilo.
U ljubavnim odnosima do izražaja bi mogla doći vaša snažna emotivnost, ali i sklonost manipulaciji emocijama da dođete do cilja. Oni neodoljivi među vama, a takvih je zbilja mnogo, biti će uzročnici brojnih suza svojih boljih polovica, ali to im je jednostavno žrtva koju moraju podnijeti da bi bili partneri jednome Škorpionu ili Škorpionki.
Snažni kovitlac uzburkanih emocija i potrebe za adrenalinskim uzbuđenjima kod nekih od vas izazvati će stomačne tegobe, nervozne ispade i tome slično, a nekima prijeti i čisto fizička opasnost od mogućeg sukoba, osobito ako ste skloni dokazivanju svoje superiornosti na vrućim noćnim tulumima. Pripazite na prevenciju spolnih bolesti.

STRIJELAC:
Posao:  Okolnosti koje će se pojaviti pred vama tijekom ovog kolovoza mogle bi se podijeliti na dva vrlo različita razdoblja, pri čemu će prva polovica mjeseca biti mnogo složenija i teža nego druga. Doduše u najvećem broju slučajeva moći ćete se postaviti neutralno u odnosu na veliku većinu zbivanja oko vas i to je prava sreća po vas, jer svaki oštar sukob završio bi sukobom sa svima oko vas. U drugoj polovici mjeseca, a osobito od početka vladavine Djevice, nastupiti će značajan preokret u kojemu će suradnici, nadređeni i voljena osoba vrlo afirmativno gledati na vas, a vi ćete biti u položaju da dobrostivo oprostite svima onima koji su vam se nečim zamjerili tijekom napetih dana kolovoza. Od 30.kolovoza,  vaš vladar Jupiter  koji je ekstremnom brzinom u prvoj polovici ove godine išao naprijed, zastati će i polako prividno okrenuti svoju putanju natrag u pravcu Ovna i to kretanje trajati će mjesecima. To će vam možda biti prilika da se ove jeseni ponovo pozabavite onim poslovima koji su vam možda ostali nedovršeni tijekom ovog ubrzanog proljeća i ljeta.
U pogledu ljubavi mogli bi patiti od napadaja ljubomore prema voljenoj osobi, naročito ako ste muški pripadnik vašega znaka.  Doći ćete u situaciju da vam najviše odgovara statika, dok će vaš(a) partnerica nastojati što  više uživati u glamuroznom sjaju ljetnih noći. Ne treba pri tome posebno isticati notornu istinu da živite u značajnom nerazmjeru vaših mogućnosti i njezinih želja. Početak vladavine Djevice vjerojatno će pripomoći da uskladite zajedničke emocije.
Zdravlje bi vam mogla ugroziti sklonost ka rizičnom ponašanju u najširem smislu, a najviše u pogledu uživanja na tulumima i partijima. Druga opasnost koja prijeti vašem zdravlju, a više se tiče starijih pripadnika vašeg znaka svodi se na tegobe izazvane uživanjem velikih količina hrane i pića.

JARAC:
Posao: Kako smo svjedoci činjenice kako sve, kad-tad dolazi na naplatu, naš vam je savjet da se suzdržite od radnji koje nisu baš sasvim usklađene sa  kodeksima ponašanja, pa čak i onda kada mislite  da ste sasvim sigurni.  Drugi, mnogo manje opasni i utoliko češći moment koji će obilježiti vaše ponašanje ovoga mjeseca jest činjenica da nikako nećete uspjeti sasvim uskladiti svoje osjećaje i ponašanje sa realnim okolnostima oko vas.  Stara poslovna mudrost kaže „kad sumnjaš, pričekaj“ pa bi vam  to mogli i mi preporučiti. S druge strane, dobri aspekti vašeg vladara prema Suncu i Veneri u prvoj polovici mjeseca kao da vape za time da otiđete na dobar godišnji odmor na kojemu bi se mogli uistinu krasno odmoriti i opustiti.
Ukoliko poslušate naše poslovne savjete i uštedite sebi poslovna i emotivna naprezanja, te se prepustite čaroliji ljeta možete zaista uživati na svaki način, barem do početka vladavine Djevice, kada okolnosti opet postaju nešto složenije.
Zdravlje će vam biti dosta dobro, jer ste snažni i kvalitetno podržani od strane Venere i Sunca, ali šteta je što većinu te energije loše upotrebljavate, a što se može iščitati iz lošeg aspekta Saturna i Marsa. Zato, pomognite svojem zdravlju na način da se odmorite i opustite i vidjeti ćete da će biti znatno bolje.

VODENJAK:
Posao:  Vaše  prilike na poslu neće biti tako idealne kao što su bile proteklih dana. Položaj planeta to se odražava na vaš radni i opći ritam na jedan ne tako dobar način, a krajnji rezultat može se kretati od intimnog nezadovoljstva situacijom u kojoj se nalazite, pa sve do vidljivih izljeva bijesnih emocija koje će rezultirati svađama i sukobima. Pošto su okolnosti takve, alternativa koju vam predlažemo svodi se na izbjegavanje okolnosti koje vode u neminovan sukob, možda na način da otputujete negdje na godišnji i jednostavno promijenite sredini u ljude u vašem okruženju, makar na kraće vrijeme. Taj savjet će vam zacijelo pomoći, a ako niste u poziciji da ga poslušate, nastojte sebi naći neku drugu preokupaciju ili poligon za kreativno pražnjenje.
U ljubavi bi moglo biti sukoba, nerazumijevanja i lomova sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni među vama i nisu u vezama imaju povoljne okolnosti za ljetni avanturizam, ali pri tome trebate  paziti na to da ne pretjerujete kako u naporima kojima izlažete svoj organizam, tako i u odnosima sa voljenom osobom i ljudima općenito.
Zdravlje će vam ponajviše ugrožavati izrazita nervoza i čisto fizička opasnost, od čega ni iscrpljenost nije nemoguća. Ukoliko vam to okolnosti u kojima se nalazite dopuštaju, iskoristite svaki moment za odmor. Dobro će vam doći. Zdravlje će se u posljednjoj dekadi kolovoza vidno popraviti.

RIBE:
Posao:  Zbog loših položaja planeta u vašem znaku moguće je da ćete biti u lošim odnosima s poslodavcima i nadređenim čiji će vam se zahtjevi učiniti nesuvislim, nelogičnim, čak neprijateljski intoniranim. I vama je pravi lijek od takvih okolnosti odlazak na godišnji odmor i ukoliko si to možete priuštiti, to bi vam bilo zbilja najbolje rješenje barem do 15-tog ovoga mjeseca. Oni koji si to ne mogu priuštiti neka se zdvajaju, nego samo neka prilagode svoje ponašanje i odnos i nastoje sve okrenuti na smijeh i šalu jer to je mnogo lakše nego vam se čini.
U ljubavi ćete biti pomalo nedorečeni, nedosljedni, nevjerni, Nemojte da vas voljena osoba ulovi u laži, a ako je to neminovno i tu ćete se uspješno izvući ako stvari okrenete na neozbiljan teren i šalu. Općenito savjetujemo vam mirni ritam i nećete imati nikakvih posebnih problema.
Glede zdravlja moramo vas upozoriti na to da smanjite ritam kojim opterećujete svoje tijelo, ali ako je vama dobro i osjećate da imate kondicije za neprekidnu aktivnost i mi se slažemo, samo poduzmite preventivne mjere zaštite, kako one od sunca, tako i one od štetnih posljedica uvijek dobrodošlog  seksa.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)