Mjesečni horoskop za jul / srpanj

horoscope guru

 

srpanjjul

Horoskop za mjesec srpanj donosi Vam astrologinja Vesna, što Vas očekuje u ljubavi ili poslu, u kakvim ćete se situacijama naći i kako ih izbjeći ?

Ovan

Mjesec pred vama idealan je za godišnji odmor jer ćete i sami osjećati potrebu da se malo maknete od svega. Tko može, neka odmara. Oni koji rade uglavnom će odrađivati što moraju i jedva čekati poći kući gdje će se osjećati najbolje. Srećom, vaš ljubavni život cijeli će mjesec biti sasvim zadovoljavajući.

Bik

Niz kontakata i komunikacija potaknut će vas da se pokrenete i proširite svoje horizonte. Mnogi će putovati na kraće destinacije, a nerijetko i zbog posla. Moguće je da vas posjete i rođaci koje dugo niste vidjeli. U osobnim odnosima vladat će distanca, a oni koji su još sami imat će većinom površne kontakte.

Blizanci

Niz dobrih prilika za zaradu vjerojatno će vas potaknuti da se angažirate oko posla. Neki će tako možda preskočiti ili odgoditi planirani odmor. Osobni odnosi bit će dobri, a ako još tražite srodnu dušu, najlakše i najbrže ćete je naći putujući. Bit će i nekih financijskih kalkulacija koje će vam zadati glavobolju, ali riješit ćete ih.

Rak

Na neki način bit ćete obilježeni gotovo cijeli ovaj mjesec. Mnogi pogledi bit će uprti u vas i od vas će se očekivati više nego od drugih. Zato ćete se fokusirati na svoje ciljeve i ideale, te davati najbolje od sebe. Ponekad ćete biti preumorni od svega, ali vaš život, u svakom pogledu bit će vrlo bogat.

Lav

Uz dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi, vi ćete žariti i paliti gdje god stignete. Mnogi će vas poželjeti u svom društvu. Oni u vezama bit će sretni. Sve ostalo bit će vam trenutačno manje važno. Čak ćete biti skloni guranju stvari pod tepih, što je netipično za vas. Oni koji nisu na godišnjem radit će tek toliko da odrade što treba.

Djevica

Većinu ovog mjeseca bit ćete snažno povezani s drugim ljudima koje volite, a najviše slobodnog vremena provodit ćete s prijateljima. Ponekad nećete praviti razliku između voljene osobe i svog društva. U poslu ćete stajati dobro, netko bi vas mogao i pohvaliti. Istraživat ćete i tehnike meditacije.

Vaga

Učinit ćete dobro djelo prema sebi i partneru ako svoja osobna očekivanja svedete na razumnu razinu. Bez obzira što se volite, okolnosti vam ovaj mjesec neće uvijek ići na ruku. Pritisak na poslu pojačat će se, pred vama su novi izazovi, a vi željni mira i odmora. Morat ćete balansirati, ali vi to dobro znate.

Škorpion

Male frustracije neće ugasiti optimizam koji ćete doživljavati ako budete otvoreni za svijet novih ideja i drukčijih običaja. Mnogi će dobiti priliku za putovanje kakvo su oduvijek željeli, pa neka ih ništa ne sputava u tome da krenu. Osobni donosi bit će solidni, ali ne i idealni. Imat ćete dovoljno snage i vjere u bolje sutra.

Strijelac

Potreba za mijenjanjem svega oko sebe i u sebi ojačat će tokom ovog mjeseca. Neki bi zbog toga mogli ubrzati stvari i učiniti i poneku glupost. Važno je prvo pogledati kamo skačete, a tek onda skočiti. Osobni odnosi bit će kvalitetni, a vaš partner bit će vam najbolji oslonac i savjetnik u vašim poduzimanjima.

Jarac

Niz planeta u opoziciji na vaš znak učinit će vam ovaj mjesec napornim, ali i idealnim za godišnji odmor. Slijedite svoj unutrašnji glas koji vam govori da malo treba stati. Općenito, vi stojite dobro. Osobni odnosi također će biti solidni. Mnogo ćete razmišljati o tome kako vas drugi prihvaćaju. Ne zamarajte se previše. Opustite se.

Vodenjak

Vjerojatno ćete biti onaj kolega koji mijenja drugog dok se on odmara. Stoga ćete ovaj mjesec imati i više zadataka nego inače. Ovisno o vrsti posla, neki će raditi od jutra do sutra, dok će drugi ipak uspijevati glumiti da rade za dvoje. Istovremeno će u vašoj vezi zavladati blaga distanca jer vas ljubavne planete baš i ne podržavaju. Izdržite.

Ribe

Pred vama je mjesec vrlo bogatog društvenog života. Gotovo svakodnevno bit će prilika za izlaske i zabave na kojim ćete vi biti jedna od glavnih zvijezda. U takvim okolnostima lako ćete naći srodnu dušu. Neki bi se mogli i zaljubiti. Na poslu će također biti zabavno. Imat ćete priliku pokazati koliko ste kreativni.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)