Mjesečni horoskop za januar / siječanj 2020

horoscope guru

 

Ulaskom Marsa u Strijelca pokreće se velika životna energija, dok kvadrat Sunca u Vodenjaku sa Uranom, nosi iznenadne emotivne preokrete.  Prvi mjesec 2020. godine bit će naglašen velikim i lijepim promjenama.

OVAN

Posao
Iako ćete veći dio mjeseca odrađivati rutinske poslove, od vas će se zahtijevati velika koncentracija. Budite oprezni više nego inače, kako biste izbjegli poteškoće koje vam prijete. Iscrpit će vas kontakt sa kolegama, kojima ćete morat objašnjavat i najmanji detalj, kako se što odrađuje. Unaprijed znajte kako će najmanje biti dana u kojima ćete se osijećat zadovoljno. Sve je to služba posla.

Ljubav
Jednoj ćete osobi slati signale simpatije, koja na vas neće ostat hladna. Ljubav koju trebate, dobit ćete i to od osobe od koje je želite. Zapreke će biti minimalne, tako da ćete od ovog mjeseca počet živjet ljubav kakvu trebate. Onima koji su u dugim vezama ili braku, malo će se situacija poljuljati. Uglavnom, neće biti više kao što je bilo. Situacija će se uvelike promjeniti, nekome na bolje, nekome na gore.

Zdravlje
Više pazite na svoje krhko zdravlje, koje je opterećeno silnim obvezama. Nemojte ugrožavati ono što je već dovoljno ugroženo.

BIK

Posao
Pripremite se na napetosti od samog početka mjeseca, koja će biti neizbježna. Ona će od polovice, počet jenjavati, pa je bitno da budete izdržljivi. Mogući su sukobi, ali i nepromišljena djela s kojima biste mogli povrijedit svoje suradnike. Vašoj lijenosti neće biti kraja, a kad budete trebali pokazat svoju kolegijalnost, nigdje vas neće biti. Oni koji se od vas budu uspjeli kontrolirat, podignut će svoj status kod nadređenih.

Ljubav
Ništa svoje ne prebacujte na druge, već pokušajte sami dovršiti sve po pitanju ljubavi. Bit ćete pozvani sa partnerom na nekakvu proslavu, kojoj nećete moć nikako odoliti. Ukoliko je riječ samo o obiteljskom ručku, pokušajte biti mirni i dobro raspoloženi. Oni koji imaju saopćit lijepe vijesti, nekome će u potpunosti uljepšati ovaj mjesec, pa čak i slijedeće mjesece. Slobodni će se zaljubiti.

Zdravlje
Ne uzimajte srcu svaki problem na koji naiđete. Ništa nije tako crno bijelo, kako će vam se činiti. Uvijek pronađite vremena za druženja sa dragim ljudima.

BLIZANCI

Posao
Do vaših će ušiju ponovno doći trač vezan za vašeg poslovnog partnera. Ponovno će vas sve duboko povrijediti i na takav ćete način oživjeti stare, još ne zaliječene rane, zbog kojih ste se teško oporavili. Odnos koji ste donekle stabilizirali, pojedincima će naglo sve srušiti. Iz petne ćete se žile trudit ostvarit ono što će vaš život učinit kvalitetniji. Iz problematike ćete izvući bitnu pouku.

Ljubav
Mnogima prijeti i odvajanje od voljene osobe ili prekid. Pojedincima se savjetuje da svaku informaciju prvo provjerite, prije nego na nju nasjednete. Netko ima veliku želju da vas odvoji od nečega ili nekoga za što ste silno vezani. Od vas će zvijezde zahtjevati da budete malo odgovorniji prema svemu u čemu se nalazite i što vam pripada. Iz dana u dan sve ćete više biti nestrpljivi u ljubavi.

Zdravlje
Vaše je zdravlje puno bolje, nego što mislite. Zbog životnog nezadovoljstva sve više umišljate zdravstvene poteškoće. Malo se odmorite i sve će biti puno bolje.

RAK

Posao
Na najbolji način istaknite svoje sposobnosti, pa se maksimalno istaknite kod svojih nadređenih. Iako će vam sve u početku izgledati previše zahtijevno, kad počnete odrađivati, shvatit ćete kako ste paničarili bez razloga. Bit ćete u strci s vremenom, pa kad uvidite da ste slabiji i da se s tim ne možete boriti, na vrijeme ćete odustati. Netko će vam konstantno odvlačiti pozornost, pa se ne dajte ometati.

Ljubav
Previše isticanja može naškoditi, pa budite radije pri zemlji. Tako nikako ne nastupajte u ljubavi, jer je vrijeme da se počnete iskreno davati. Pokušajte dati onoliko koliko dobivate, nakon čega ćete svi biti zadovoljni.
Prestanite misliti kako ste samo vi savršena osoba. U svakom slučaju to je i vaš partner, koji sve zapostavlja zbog vas i vaših prohtjeva. Nikako nemojte vagati i mjeriti ljubav.

Zdravlje
Miris hrane odvest će vas ravno prema vašim grijesima. Nikako nećete izbjeći dva kilograma više, jer ćete najvećeg prijatelja vidjeti u kalorijama.

LAV

Posao
Ovu godinu započnite pametnije. Budite oprezni prema kolegama, jer im se u posljednje vrijeme prečesto zamjerate. Pokažite koliko ste kolegijalni i da imate razumijevanja za svačije probleme. Čut ćete ogovaranja koja se odnose na vaš račun. Nemojte to uzimati srce, jer je dobro dokle ste im u mislima. Osoba koja vas ogovara ima problema sa sobom. Moći ćete biti ponosni na sebe s jednim projektom kojeg ćete prezentirati.

Ljubav
Voljena će osoba od vas trebati strpljivost, pa joj to i darujte. Točnije, to će vam odgovarati, jer je i vama potreban mir i tišina. Ne očekujete nikakve promjene, bez obzira koliko one oboma trebale. No postoji velika mogućnost, da se nekoliko vas ugodno iznenadi. Više držite do svojih prioriteta, jer ćete tako konačno shvatiti svoju vrijednost. Priuštite si što više odmora, kojeg godinama trebate.

Zdravlje
I dalje ćete zapuštati svoje zdravlje, zbog nekih drugih obaveza. To radite već nekoliko posljednjih mjeseci i vrijeme je da s tim prestanete. Neka vam zdravlje bude na prvom mjestu.

DJEVICA

Posao
Većina će vas trebati predah od svih obveza, koje su sastavni dio svakog vašeg mjeseca. Ovaj će dodatno biti pun obveza, koje ćete morati sve obaviti, jer ste s njima previše razvukli. Čak vas je i dinamičan društveni život počeo zamarati, iako on tek ovih dana nastupa. Vikende rezervirajte samo za najmilije, koji su vas postali željni. Sad je vrijeme kad im se morate i možete dati.

Ljubav
Oni rijetki među vama, koji su željni aktivnog društvenog života, itekako će ga imati. Ženama se savjetuje racionalno trošenje, pri sezonskim sniženjima, a muškarcima se savjetuje da se sjete svojih najmilijih i da konačno ne žalite darovati ljubav. Ovaj će vas mjesec zvijezde s nečim ugodno iznenaditi. Točnije, više će se obradovati vaš partner, s čim ćete sami biti ponosni.

Zdravlje
Bit ćete puno bolje, za razliku od posljednjih mjeseci, koji su vas iscrpili. Naime, većina vas je previše razmažena, pa ćete i dalje crpiti svoje najbliže.

VAGA

Posao
Uz pomoć većine planeta, bit ćete snažni i otporni na skoro sve probleme. Obveze koje ćete odrađivati, itekako su važne za razvoj vaše poslovne karijere. Polovinom mjeseca, imat ćete važan razgovor i oni kojima on bude odgovarajući, bit će isplativ i u daljnoj budućnosti. Svi će primijetiti koliko ste naoružani samopuzdanjem, na kojem će vam pojedinci biti ljubomorni.

Ljubav
U razdoblju ste kad uspijevate osvojiti brda i doline. Mjesec će obilovati kontaktima i poslovnim ponudama, ali i ljubavlju koja vas hrani. Jedna će vam se zanimljiva osoba udvarati, što ćete primijetiti tek nakon mnogih izgovorenih  komplimenata. Naime, ako ste zauzeti, možete očekivati ljubomorne izljeve od strane voljene osobe. Ta će vam ljubomora postati naporna, pa ćete morati započet ozbiljne razgovore.

Zdravlje
Pojedine će vas situacije izbacivati iz takta. Nećete imati strpljenja prema radnoj okolini, jer ste sve više uvjereni kako vas iskorištavaju. Izbjegavajte stresne situacije.

ŠKORPION

Posao
U lošim ste financijama, a što je najgore one će se s danima još više pojačavati. Iako je vrijeme kad ćete podmirivati troškove, pokušajte ih bar malo regulirati. Pojedinci će biti prisiljeni na honorarni rad, kako bi se domogli koje kune više. Luksuzan si život ne možete priuštiti, pa se na vrijeme pomirite kako si ne možete priuštiti sve što poželite. Živcirat će vas partneri koji vas okružuju, koji će od vas tražiti čak i nemoguće.

Ljubav
Na svaki se način pokušajte izboriti za ljubav, a oni koji pokašaju u pravom smislu, u tome će uspjeti. Pojedinci će izgubit vjeru u ljubav, a to će se dogoditi s razlogom.
Vas ili božanstveno ide u ljubavi ili vas nikako ona neće. Sredina koja bi vam odgovarala, samo će ostat dio vaše mašte. Kako biste se domogli nečije pažnje, poslužit ćete se ljubomornim ispadima. Sve ćete raditi pogrešno.

Zdravlje
Pratit će vas različite upale pa su neizbježni antibiotici i to u nekoliko navrata. Iscrpit će vas zdravstvena situacija, pa se opskrbite vitaminima.

STRIJELAC

Posao
Prestanite se baviti tuđim problemima i zavlačiti svoj nos gdje mu zaista nije mjesto. Zbog svega s čim se bavite, prije svega zapostavljate sebe i svoje obveze. Oni koji se bave poslovnim špekulacijama i koji drugima kopaju jame, sami sebi štete. Naljutit ćete jednog od kolega, s tim što radite. Na sve ste spremni, osim na osobnu propast. Na pametan se način borite za sebe.

Ljubav
Bračni će vam partner zamjeriti kako ste ga u svome životu postavili na posljednje mjesto, s čim će biti u pravu, pa ne skačite na optužbe bilo koje vrste. Onima koji su u vezi, također slijede nekakve prepirke zbog zapostavljanja. Pokušajte si na mudar način priuštiti povoljniju svakodnevnicu. Miran vam je život postao teška nepoznanica. Ukoliko ga želite, potrudite se da ga imate i bar malo omekšajte prema partneru.

Zdravlje
Čuvajte se prehlade, koja vam prijeti. Konzumacija vitaminskih napitaka, nikako vam neće škoditi. Ne plašite se liječnika, koji će vam pomoći.

JARAC

Posao
Planete će vas konačno zagrliti i pružiti svu potrebnu potporu, za koju ste odavno molili. U posljednje ste se vrijeme malo izgubili u svim obvezama, kao i u problemima koji vas opterećuju. Započet ćete s kvalitetnim i zanimljivim poslovima, koji će upotpuniti vašu svakodnevnicu. Boljim financijskim prilikama, sklapat ćete nova poslovna partnerstva, koja će biti obećavajuća.

Ljubav
S novim osobama u poslu, ostvarit ćete i odličan društveni život. Pred vama je nova ljubav, koju ćete oplemeniti s mnogo novih iskustava. Niste ni znali što ljubav sve nudi, pa ćete sad u potpunosti uživati. Na vas će djelovati sreća i veselje, svih osoba koje vas okružuju. Bez obzira na godine, još ćete učiti o ljubavi i njenim čarima.

Zdravlje
Većini se savjetuje da riješite zapostavljene zube. Ne odugovlačite s njihovim popravcima, dok je još uvijek vrijeme. Potrebna vam je i dijeta.

VODENJAK

Posao
Gubit ćete kontrolu nad svojim ponašanjem i svojim prohtjevima, pa tako i lijepom i pristupačnom ponašanju. Svako poslovno uzbuđenje koje osjetite, naglo ćete odbaciti i zamotati se u nekakvo tupilo, koje ni vama neće biti jasno. Samo će rijetki uspjeti svoj život učiniti lagodniji, a oni koji u tome uspiju, disat će punim plućima.

Ljubav
Naime, većina vas neće znat pronaći mir kroz ljubav, već ćete kao grlom u jagode ići u napeta zbivanja. Zabavite se nekim svojim hobijem, ili ako ga nemate, vrijeme je da ga pronađete. Istinsku ljubav koju trebate, još nećete pronaći, ali kad je pronađete, to će biti vraćanje osobi iz vaše prošlosti. Budite spremni i na različite uvrede, kad vam voljena osoba vrati ono što zaslužujete.

Zdravlje
Potrebna vam je i rekreacija. Vrijeme je da shvatite kako ste postali ukočeni, što ne možete riješiti masažom. Više se pobrinite za svoje zdravlje.

RIBE

Posao
Pred vama su nove poslovne ponude, ali izvan vašeg posla kojeg odrađujete. Njih trenutno niste nikako očekivali, pa će vam upravo zbog toga još biti draže. Svakako su promjene dobrodošle, ali obavežite se da ćete odraditi i dati sve najbolje od sebe. Ukoliko vam se ponudi neki važan projekt, potražite i pomoć kako bi izbjegli moguće pogreške. U stanju ste napraviti i nemoguće.

Ljubav
U emocionalnom životu, smiješe vam se novi počeci, koji će vas ugrijati hladnih dana. Emocije će uljepšati ovaj mjesec, pa će svi primjetiti i sreću na vašem licu. Partneru ćete obećati nešto jako, njemu/njoj važno, ali obećano nećete ispuniti. Većina vas voli u tajnosti, a vama su takve ljubavi inače i najdraže. Budite malo umjereniji, kako biste u potpunosti mogli uživati

Zdravlje
Boljet će jednu osobu blisku vama. Kad nju boli, boljet će nažalost i vas. Bilo bi odlično kad biste se malo trgnuli i pomagali onima koji vas trebaju.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)