Mjesečni horoskop svibanj / maj 2018

 Mjesečni horoskop svibanj / maj 2018

Mjesečni horoskop za svibanj / maj donosi borbenost, ali i svađe i opasne namjere. Već u samom početku mjeseca, Mjesec mijenja znak i prelazi iz Škorpiona u optimističnog i filozofskog Strijelca. Konjukcija Marsa sa Plutonom u Jarcu i dalje nosi borbenu energiju, ali ona je i dalje u kontaktu Sa Uranom koji je u Ovnu. Kad se u ovu konjukciju pridruži i Merkur, tu je vulkan, svađa, osveta i netrpeljivosti. Tako će biti do sredine mjeseca, kada Uran izlazi iz Ovna i ulazi u Bika, (u Biku je zadnji put vladao od 1934 – 1942)i sada će boraviti osam godina u Biku.

OVAN

Posao
Primjetit ćete kako vam nedostaje proboj za daljnji napredak u životu. Malo ste se u proljeće pritajili od svega, kao da vam je bio potreban odmor. Naime, taj odmor vam je prijeko bio potreban sad, ali za njega više neće biti mjesta, jer ste ga iskoristili. Imali ste priliku za odmor, pa sad za njom ne žalite. Obavite poslovne obveze koje ste morali odgoditi u prošlom mjesecu.

Ljubav
Sa svojim ste partnerom postali površni. Ako nemate razlog za takvo ponašanje, uskoro ćete se osjećati usamljeno. Partner ne zadovoljava vaša očekivanja, pa ćete se često naći u raspravama. Bilo bi odlično kad ne biste sve osobno doživljavali, inače vam slijedi rastrešenost. Netko iz neposredne blizine imat će manje životne neprilike, od kojih ćete sami osobno mnogo naučiti.

Zdravlje

Prestanite umišljati bolesti koje nemate, a pozabavite se sa onima koje imate. Za pojedine situacije trebat ćete psihologa i svaku stručnu pomoć.

BIK

Posao
Mnogi od vas muku muče s neredovitom plaćom. Zbog toga ste jako uznemirena i nažalost, morat ćete se s tim pomiriti. Vaše su kolege također sve više nervozni, pa je kolegijalnost pala na sami minimum. Što manje mislite o poslu i poslovnim nedaćama, posvetite se više svojoj obitelji. Pojedinci sve više gube obitelj, zbog poslovnih postignuća.

Ljubav
Sve ste bliže kontaktu s osobom o kojoj dugo razmišljate. Strastvenost će se među vama naglo rasplamsati. Zbog toga ćete zalutati u krivi smjer. Naime, nećete žaliti, već ćete uživati punim plućima. To je ionako svojstveno vama. Boravit ćete na više mjesta tijekom mjeseca i na svokom ćete se osjećati poletno i poželjno. Vašu će ljubav grijati i lijepo vrijeme.

Zdravlje
Žene neka hitno posjete ginekologa, jer su učestale upale prevršile svaku granicu zdravog razuma. Što više vremena provedite u prirodi.

BLIZANCI

Posao
Na poslu kod vas ništa novoga, osim što vam se nikako u proljeće ne radi. Svakim danom sve teže i teže idete obavljat svoje obveze. Oporavljat ćete se od jedne osobe, koja vas je nedavno izbacila iz smjera kojim ste hodili. Nažalost, većina vas je za to sama kriva, jer ste si dozvolili nepotrebne stvari. Situacija će prvih dana u mjesecu postajati sve nepodnošljivija. Izbjeći ćete je jedino ukoliko jednu osobu zaobiđete u širokom luku.

Ljubav
Najviše volite samo sebe i sebi ste jedino odani. Nitko vam nije zanimljiv, a u srcu vam je samo jedna osoba s kojom nažalost više niste. Planirat ćete i kovati planove, kako osvojiti osobu, koja bi mogla zamjenitu spomenutu. Radije planirajte, kako ponovno osvojiti srce osobe za kojom patite. Za početak počnite sa oprostom, prvenstveno zbog jednostavnije budućnosti.

Zdravlje
Zdavstvena će se situacija pogoršati, pa se na vrijeme opskrbite s potrebnim vitaminima i mineralima. Nećete biti raspoloženi za nikakve uvjetne igrice.

RAK

Posao
Ambicije koje su vas u posljednje vrijeme bile zaokupile, kao da su netragom nestale. Krajem mjeseca ponovno ćete se vratit na svoje mjesto, ali ukoliko to budete sami željeli. Uglavnom, u ovaj mjesec startat ćete onako kako se od vas to i očekuje i onako kako ste sami priželjkivali. Iskoristit ćete bonus kod nadređenih. Poslovna napetost konačno će jenjavati i malo ćete odmoriti.

Ljubav
U ljubavi ste postali zanesena osoba. Voljena će osoba testirati vašu ljubav i požrtvovanost. Nemojte više dozvoljavati da se manipulira s vama, bez obzira koliko volite. Došlo je vrijeme da se konačno počne vama udovoljavati, jer je dosta da ste vi na posljednjem mjestu. Dozvolite da vam cijena poraste tako što ćete imati kredibilitet kod jedne značajne osobe.

Zdravlje
Više se bavite tjelesnim aktivnostima, koje su vam itekako potrebne. Vrijeme na čistom zraku i negdje u tišini, najbolji je lijek za nakupljeni stres i oporavak.

LAV

Posao
Većina će se stvari odvijati onako kako ste i zamislili. Realno ćete sagledati sve obveze koje imate, pa ćete krenuti u njihovu realizaciju. Više ni sa čim nećete čekati, jer ste sami uvidjeli kako za to više nema smisla. Što god primjetili da vam je komplicirano, odustanite ili potražite pomoć. Sretnici će ostvariti odličan poslovni uspjeh.

Ljubav
Ljubav će ploviti boljim vodama, nego što ste zamišljali. Neće vam više trebat ružičaste naočale koje ste dugo nosili. Možete prestat umišljati probleme tamo gdje ih nema, jer ih sami sebi najčešće upravo tako i priređujete. Jedna će vas osoba trebati. Stoga, bolje osluškujte potrebe bliskih ili voljenih osoba. Živjet ćete ljubav punim plućima. Zbog toga ćete biti posebno sretni.

Zdravlje
Stres je ipak na vama ostavio tragove, koje ničim ne možete prekriti. Mislite na bolje dane koji su pred vama i mjesec će proteći ugodnije.

DJEVICA

Posao
Ovaj ćete mjesec odratiti brdo zaostalih obveza, koje su samo čekale na vas. Bili ste na manjem godišnjem ili odsutni zbog nekih drugih razloga, zbog čega je vaš posao uvelike trpio. Od samog jutra, svaki dan, nećete znat gdje prije udarit, niti ćete znati tko vam glavu nosa. No, već polovinom mjeseca, obveze će jenjavati, dok ćete u večernjim satima sve više odmarati.

Ljubav 
Bez obzira na sve, vi ćete tijekom cijelog mjeseca, uglavnom biti dobre volje. Partner će uživati u vašem pogledu i blizini. Priuštit će vam većinu zadovoljstava o kojima ste samo maštali. Slobodno vrijeme provedite sa najmilijima, pogotovo sa djecom ako ih imate. Sve će vam se uzvraćati s ljubavlju u čemu ćete posebno uživati. Sjetit ćete se osobe iz prošlosti.

Zdravlje
Istina, sve bi moglo biti puno bolje, ali moglo bi biti i gore. Stoga, prihvatite ono što imate i ne dozvolite si samo gore. Što više se odmarajte.

VAGA

Posao
Mjesec će većini proteći u nekakvom strahu da ne izgubite svoje radno mjesto, koje je klimavo. Taj će vas strah držati tijekom cijelog mjeseca,i tek ćete sad osjetiti svoje prave strahove. Nećete se moć opustiti kao što to radi vaša okolina, pa ćete zbog toga biti malo ogorčeni. Ukoliko se nalazite u velikoj firmi, situacija je nažalost još neizvjesnija, jer je mnogo vaših kolega koje se uvlače pod nečiju suknju. Započnite i sami igrati igre.

Ljubav
Prema partneru ste sve hladniji. Zvijezde nagovještavaju još toplije, pa postoji velika vjerojatnost da se i sami ugrijete. Naime, mnogi će se naći pred razlazom veze ili braka. Koliko vam god bilo teško, radujte se velikim životnim promjenama. Samo su rijetki sretnici koji će u emocijama uživati punim plućima. Oko vas će biti ljubomornih ljudi.

Zdravlje
Mučit će vas visoki tlak, pa izbjegavajte sunce.  Odmor bi riješio mnoge životne poteškoće, prije svega one poslovne i ljubavne prirode.

ŠKORPION

Posao
Svi koji vas okružuju, prepustili su se laganoj kuknjavi, koju sve teže podnosite. Dovoljno i sami imate svojih problema, da biste trebali slušati, ili čak rješavati tuđe. Sve ste umorniji od sredine koja vas okružuje, ali ne znate kako si pomoći. Vi i dalje budite skromni i ne razbacujte se sa savjetima, pogotovo s onima u kojima se ne snalazite. Doći će bolji dani za vaš posao.

Ljubav
Prestanite se igrati tuđim emocijama, iako većina vas to sve radi nesvjesno. Smognite snage za kazati- ne, osobi koja to zaslužuje. Postavite sebe na prvo mjesto bar jedan dan u kojem biste trebali sebi priuštiti odmora. Od polovine mjeseca, uslijedit će emotivne povrede, koje će vas zalijepiti sa zemljom. One će biti vaša životna prekretnica.

Zdravlje
U posljednje ste vrijeme previše zaokupljeni tuđim problemima iz jasnih razloga. Ne zapostavljajte nikako sami sebem, ali ni potrebe najbližih.

STRIJELAC

Posao
Financijska situacija koju živite, nikako nije zadovoljavajuća. Radije pripazite kako ne bi postala sve dramatičnija. Trošite onoliko koliko možete, iako je situacija sve zahtjevnija. Kako bi zadovoljili obiteljske potrebe ići ćete iz krajnosti u krajnost, udovoljavajući njihovim željama. Vrijeme je da se vaš zarađeni novac počne više cijeniti, ali i prikupljati za ljeto pred vama.

Ljubav
Nećete izbjeći svađu sa svojim partnerom samim početkom mjeseca. On ili ona će smoći hrabrosti za zamjeriti vam se. Najžešće će to biti polovinom mjeseca, kad ćete oboje biti zbog nečega isfrustrirani. Niste cjenjeni i to vas najviše plaši. Pokažite svome partneru svoju drugu stranu. Osamljeni će pronaći srodnu dušu i prepustiti se svim čarima ljubavi.

Zdravlje
Osjećat ćete laganu vrtoglavicu, koja će se dogodit zbog promjene temeratura. Više uživajte u malim životnim radostima, koje si morate priuštiti.

JARAC

Posao
Mnoge će vam stvari polaziti za rukom, osim onih koje vas zaista ne zanimaju. Jednu ćete osobu smjestiti na određeno mjesto, jer vas je u posljednje vrijeme sve više frustrirala. Među vama su samo sretnici oni koji su na “ti” sa svojim nadređenima. Upalite svjetlo i potjerajte mrak u kojem često živite. Vrijeme je da dozvolite da svjetlost uđe u vaš ured, ali i život.

Ljubav
Sa partnerom nikako niste zadovoljni. Točnije, u nju ili njega totalno ste razočarani. Između vas dvoje ima previše laži, koje se mogu tumačit kao bjeg od surove istine. Pojedincima će uslijediti ovomjesečna avantura, dok će samo rijetki ostati na flertu. Ukoliko već želite iskoristiti svoje sposobnosti, onda ga bar iskoristite na zdraviji i pametniji način.

Zdravlje
Ništa ne riskirajte ovih nekoliko slijedećih dana i tjedana. Najkritičnije vam je razdoblje od dvadesetog do kraja mjeseca. Mučit će vas alergije.

VODENJAK

Posao
Svoju ćete energiju prenositi na većinu ljudi oko sebe. Snaga kojom zračite, bit će još snažnija. Najgore što će vam se dogoditi je to što nemate jasan cilj što učinit sa sobom, iako je većina radosti pred vašim nogama, samo što ne znate kročiti njima. Nemojte dozvoliti da vam mjesec prođe besmisleno, jer ste ga odavno čekali zbog nekih poslovnih zbivanja. Usrećio bi vas kvalitetan godišnji.

Ljubav
U ljubavi plovite kroz monotoniju. Sreća je što se nećete još dugo nalaziti u njoj. Znate kako poslije kiše uvijek dođe sunce, pa zvijezde mole za vaše strpljenje. Srest ćete osobu iz svoje prošlosti, koja vas je nekad jako povrijedila. Zbog nemilih uspomena, toj ćete osobi i dalje zamjerati, iako ste godinama na to već mogli zaboraviti. Pojedinci će uploviti u ljubavnu vezu.

Zdravlje
Prestanite biti zlopamtilo, pa radije krenite u pozitivniju sadašnjost, kao i budućnost. Sa nepotrebnim stresom, mogli biste zdravlje dovest u pitanje.

RIBE

Posao
Željet ćete ostvariti mnoge svoje zamisli. Nažalost, neće se sve odvijati onako kako ste zamislili. Budite zadovoljni s onim što budete imali, jer netko u blizini vas nema osnovno zadovoljstvo za život. Komunikacija sa okolinom će teći besprijekorno. Oko vas će se naći mnoštvo zanimljivih osoba, a to se ponajviše odnosi na one koji se nalaze na dobrom poslovnom položaju.

Ljubav

Od partnera ste sve dalji i dalji. Za to je najveći krivac tajna osoba iz vašeg ljubavnog života. Koliko ćete još dugo skrivati, odlučit ćete sami. Naime, većina će ipak napraviti velike drastične promjene u svom životu. Te će promjene nekome našteti, a vas će zasigurno usrećiti. Vrijeme je da prigrlite ljubav.

Zdravlje

Psihički ste sve nestabilniji. Potražite pomoć stručne osobe ili si priuštite više zadovoljstva u svojoj svakodnevnici. Najbolji lijek su vam ljubavne poslastice.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)