Mjesečni horoskop za septembar / rujan

rujan1

Mjesečna prognoza za rujan / septembar koju je pripremila astrologinja Stela, donosi nekima od Vas i nove početke u ljubavi.

OVAN

Imat ćete snage i energije gotovo cijeli ovaj mjesec. Poboljšat će se odnosi sa kolegama na poslu,  a i radno ozračje postat će ugodnije za vas. Neki će shvatiti koliko vole raditi. Osobni odnosi bit će na malim kušnjama do sredine mjeseca, a potom se poboljšavaju na obostranu radost. Bavit ćete se sportom.

BIK

Zaigranost i veselje bit će obilježja ovog mjeseca. Mnogi će izlaziti više nego inače, dobro će se zabavljati, a neki bi se mogli zaljubiti. Oni koji već jesu u vezama prolazit će pravu renesansu. Povremeno ćete na poslu pokazaivati ležernost koja graniči s neprofesionalnošću. Potrudite se više poštovati pravila.

BLIZANCI

Pred vama je mjesec bogatog društvenog života. Bit ćete prilično angažirani oko ljudi i kontakata, kako u osobnim odnosima, tako i u poslu. Neki će putovati i dosta energije trošiti na širenje poslovnih veza. U drugom dijelu mjeseca poboljšavaju se odnosi sa kolegama, a vama će na radnom mjestu biti i zahtjevno i ugodno u isto vrijeme.

RAK

Mnogi će poželjeti povući se u svoj dom i tu uživati u društvu najdraže osobe. Neki će se angažirati oko kućnih radova, a neki će tek sad poći na godišnji odmor. Oni koji rade morat će se dodatno pozabaviti financiranjem projekata ili će dosta energije ulagati u novi plan štednje. Bit će racionalni i organizirani.

LAV

Cijeli mjesec bit ćete aktivniji više nego inače. Povremeno ćete osjećati veliku snagu, a već idući trenutak iscrpljenost jer ćete rijetko odmarati. Baš te male stanke bile bi potrebne kako bi ostali punih baterija i djelovali učinkovito. Radit ćete bez predaha, novca ćete imati. Osobni odnosi bit će bolji u prvom dijelu mjeseca.

DJEVICA

Mjesec pred vama bit će zanimljiv jer ćete se baviti svime pomalo. Vaš angažman na poslu zahtijevat će više izražajnosti, te preznetaciju vlastitih ideja. Također ćete se baviti financijama. Imat ćete podršku uglednih ljudi. Osobni odnosi bit će dobri, a u drugom dijelu mjeseca još bolji. Dobro ćete komunicirati.

VAGA

U prvoj polovini ovog mjeseca bit ćete natprosječno raspoloženi za ljubav i mnogi će vas poželjeti u svom društvu. Ako ste u vezi, ona će se razvijati dobro. Poslovi koji će vam odgovarati bit će oni iz sjene, pa će se mnogi privremeno povući. Drugi dio mjeseca donosi prilike da opet izbijete u prvi plan.

ŠKORPION

Neki će prolaziti pravu muku zbog moguće tajne ljubavi, ali će u drugom dijelu mjeseca sve razbistriti. Već vezani bit će dobro uz povremena burnija reagiranja s njihove strane. Trebate se kontrolirati kako u privatnosti, tako i u poslu. Sve će biti dobro ako ne prenaglite. Šefovi će vas pritiskati da radite više, a vi ćete se umarati brže.

STRIJELAC

Ljubav biste ovaj mjesec mogli naći preko prijatelja, a neki slobodnjaci bi rado svoj „ulov“ podijelili s istim. Dakako, više u šali nego u zbilji. Bit ćete veseli. Na poslu vas čekaju male protekcije koje ćete vi vjerojatno napuhati. Neki će živjeti na staroj slavi, ali njihov šarm će razoružati sve moguće kritičare.

JARAC

Dobro ćete kormilariti većinu ovog mjeseca. Proširit ćete svoje horizonte, usavršiti stručna znanja, pokrenuti nove suradnje. Neki će putovati zbog posla. Osobni odnosi bit će pod kontrolom, više ćete se davati u erotskom životu, a u drugom dijelu mjeseca sve će vam važniji biti prijatelji i društvo.

VODENJAK

Cijeli mjesec bit ćete u iskušenjima provokacija i rasprava. Svaki vaš odnos, bilo privatni, bilo poslovni, bit će u iskušenjima. Imat ćete priliku za stalno treniranje suzdržanosti i samokontrole. Uz pametan pristup mogli bi se i dobro zabaviti, nešto novo naučiti, ostati mirni na pritiske nadređenih da se nešto mora pod svaku cijenu.

RIBE

Povremeno ćete biti odsutni duhom što će zapravo biti obrambeni mehanizam od blokada i frustracija. Neki će bježati u svijet mašte. Osobni odnosi poboljšat će se u drugom dijelu mjeseca, ali ćete na poslu i dalje više sanjariti nego raditi. Pazite da vam se ne potkradu greške. Pokušajte biti realniji.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)