Mjesečni horoskop za septembar / rujan 2017

horoscope guru

 

Mjesečni horoskop za rujan / septembar

Mjesečni horoskop za septembar / rujan 2017 donosi Vam astrologinja Stela. Pročitajte što vas čeka u zadnjim danima ljeta i početku jeseni.

OVAN

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i imate vrlo ambiciozne poslovne planove. Uz određenu dozu mudrosti i sa dobro osmišljenim potezima, lako mozete da ostvarite svoje poslovne namjere. Ne krijete da imate visoke zahtjeve u svakom pogledu. Dobra procjena poslovnih prilika uz organiziranost i preciznost, donose novi uspjeh. Stalo Vam je odrzite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Ponekad Vaša emotivna inspiracija nadilazi i nečija skrivena maštanja. Uznemirenost koju često osjećate ne treba doživljavati kao odraz “slabosti”, već kao dodatni impuls. Djelujete spokojno, samo kada oko sebe vidite sretna i zadovoljna lica.

BIK

Potaknuti ste nečijom pričom o poslovnoj suradnji, privlači Vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili drustvenom prestižu. Vaše ideje se uklapaju u zajedničke interese, tako da Vam suradnici s povjerenjem prepustaju vodeću ulogu. Na vrlo uspješan ili učinkovit način, možete da završte niz poslovnih dogovora na razlicitim stranama. Na Vaše samopouzdanje dodatno utiču pozitivni komentari i sjajan “dojam” o kome se govori. Ponekad partner umije da poremeti Vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali Vi ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom. Na sreću, umijete da se orijentira prema kreativnim sadržajima i novim “izvorima radosti”.

BLIZANCI

U nekim iznenadnim događanjima ili u neobičnim situacijama na poslovnoj sceni, morate djelovati vrlo trezveno. U stanju rezignacije i pometnje, moguća je pogrešna orijentacija ili stvoriti negativnu tenziju među suradnicima. Ponekad postoje problemi koji zahtijevaju fazu kreativne inkubacije, prije nego ste se iskristalozira dobra odluka i pozitivno riješenje. U odnosu s ljubavnim partnerom, česte promjene u raspoloženju stvaraju dodatnu nervozu ili nesigurnost. Umijete da postavljate stroge kriterije i nemate dovoljno razumijevanja za nečije slabosti ili propuste u ponašanju. Događaji iz Vašeg ljubavnog života ne treba zaokupljaju pažnju javnosti, budite diskretniji u svom ponašanju nego obično.

RAK

U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite nečije kritizersko mišljenje ili komentare koji Vam se ne dopadaju. Ne možete da pravite prijelazne kompromise koji nisu u skladu sa Vašim moralnim načelima, sada je kasno da korigirate svoje propuste ili mijenjati poslovnu strategiju. Usmjerite svoju kreativnu energiju u korisnom pravcu i strpljivo sačekajte na odgovarajuće uvjete. Svoja osjećanja ne mozete da podvede pod neka “razumna mjerila”, ali to Vam neće smetati da ostvarite svoje ljubavne namjere. Vase ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osjećate u nečijem prisustvu. Važno je slijediti svoj unutrasnji glas ili instinkt.

LAV

Osjećate kreativnu inspiraciju i potrebu da prosirite svoje spoznajne vidike. Različite poslovne prilike djeluju vrlo poticajno i poučno, stoga usmjerite interese prema korisnim ciljevima. Važno je da prilagodjavate svoj profesionalni stil i vrijednosne kriterije prema zajedničkim interesima. Kada se preklapaju Vasa dobra volja i stvaralačka energija, to donosi poseban efekt. Emotivni zanos u Vama budi nove ideje i podstiće veliku radost, želite da se okušati u drugačijim situacijama. Umijete da zablistate u punom sjaju u nečijem društvu, potreban Vam je dobar poticaj da izrazite svoje misli i osjećaje. Ljubavna harmonija pozitivno utiće na Vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos.

DJEVICA

Pokušavate promijeniti neka ustaljena pravila koja vladaju na poslovnoj sceni, ali primećujete izvjesno negodovanje. Okolina nije zainteresirana da podrzi Vaše suvremene ideje o poslovanju. Netko od suradnika predstavlja glavnu smetnju, da u potpunosti realizirati svoje poslovno-financijske namjere u različitim pravcima. Ipak, nemojte dozvoliti da to utiće na Vaše rasudđvanje ili na kreativno raspoloženje. Raduju Vas novi događaji koji bitno mijenjaju Vas odnos s voljenom osobom. Dovoljno ste snalazljivi da ostvarite različite emotivne kontakte i iskustva, ali ne volite da se nalazite na meti nečijeg ispitivanja. Vazno je da uljepšate svoj odnos s voljenom osobom u onoj mjeri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama.

VAGA

Iznenadne promjene ili novi događaji na poslovnoj sceni remete Vas svakodnevni ritam, ali u svom tipičnom maniru djelujete vrlo energično i ne odustajete od zacrtanih ciljeva. Umijete da pronađete zaobilazna i učinkovita rješenja. Vazno je da ispoštujete zadane rokove i da pridobijete nečije povjerenje. Entuzijazam s kojim nastupate pred svojom okolinom, pokazat će se od višestruke koristi. Zadovoljstvo i nova harmonija koja Vas prati u porodičnom zivotu ili u odnosu sa voljenom osobom, pozitivno se reflektira na Vaše ponašanje i izgled. U skladu sa svojim emotivnim afinitetima uživajte u nečijem bliskom društvu, bez opterećenja o suvišnim “pravilima” ili predrasuda o zajedničkoj sreći.

ŠKORPION

Aktivno učestvujete u različitim događajima na poslovnoj sceni, kako biste reagirali u najboljem momentu i poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale suradnike. Znate procijeniti povoljnu situaciju i vjerujete u svoje znanje ili sposobnosti. Ipak, Vaša bljeskalica inteligencija i snalažljivost u nastupu pred suradnicima donosi samo kratkoročne efekte. Važno je da upotrijebite praktično iskustvo i pravilno zaštitite svoje poslovne interese. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad nije lako sagladati pravi uzrok koji dovodi do čestih razmirica ili sukoba. Bolje je da neke stvari mudro prešutite, nego da zagovarate dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu ili raspirivanju niskih strasti. Preosjetljivo reagirate na različite sitnice, morate napraviti emotivnu distancu.

STRIJELAC

Zahvaljujući dobroj vještini pregovaranja i prilagođavanja uspijevate da se uklopite u različite poslovne dogovore. Imate dobar predosjećaj kada treba pokrenuti veću akciju i na temelju svoje intuicije donosite ispravnu odluku. U dogovoru sa suradnicima na lak način možete da ostvarite svoje interese. Prosirite svoja profesionalna interesovanja u različitim pravcima izražavanja. Kada se Vaša osjećanja i razum nalaze u blagom raskoraku, onda su moguće i pogrešne procjene u pogledu ljubavnog raspleta. Negativna tenzija koja postoji između Vas i voljene osobe, treba da vas pokrene na novi impuls i ljubavno zbližavanje. U svom tipičnom maniru, učinite sve sto je potrebno da usrećite blisku osobu.

JARAC

Stalo Vam je da budete zapaženi u poslovnim krugovima, stoga smišljeno isprobavate nove strateske poteze. Ali sve ima svoju cijenu ili razumnu granicu, do koje Vam je dopušteno improvizujete sa svojim originalnim idejama. Pažljivije analizirajte svoje suradnike i prihvatite dobar savjet, važno je da spojite ugodno s nekim korisnim ili praktičnim riješenjem. U ljubavnom životu uglavnom se upravljati prema svojim emotivnim impulsima i potrebama, dešava se birati pogresan trenutak da svom partneru ili osobi koja Vam se dopada saopštite neke važne odluke. Partner s primjetnim negodovanjem sluša Vaše ideje. Potrebno je pronaći “skladniju formulu”, koja vodi ka emotivnom razumijevanju i zbližavanju.

VODENJAK

Prati Vas osećaj neizvjesnosti u procjeni novih događaja na poslovnoj sceni, ali potrebno je da aktivno učestvujete u različitim pregovorima. Ne krijete da su Vaša očekivanja velika, međutim primećujete da suradnici često mijenjaju svoje misljenje ili stavove. Osloniti na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Iako Vas ljubavni odnos nije pretjerano idiličan, to Vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svjetlu pred bližom okolinom. Ako smišljeno igrati na kartu “emotivnog rizika”, onda osmislite i neku “rezervnu varijantu”. Povremeno morate koristiti i neke svoje skrivene adute u društvu bliske osobe.

RIBE

Djelujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi događaja. Postoje različite faze mogućnosti u poslovnim pregovorima. Važno je da racionalno koristiti svoju energiju i vrijeme. Nepotrebna rasprava i zadržavanje na suvisnim detaljima mogu Vas udalje od glavnih ciljeva. Nedostaje Vam dobar uvid u stvari kojima se bavi ljubavni partner, jer svatko od Vas je zaokupljen svojim interesnim sferama i planovima. Komplimenti koje dobivate od nekog sa strane, navode Vas na pogrešna očekivanja. Na žalost, neko ne može da Vam priusti željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)