Mjesečni horoskop za kolovoz / august 2017

horoscope guru

mjesečni horoskop

Horoskop za mjesec kolovoz / august 2017. donosi  nove promjene za zračne znakove, dok će vatreni znakovi uživati potporu partnera. Pred nama je novi mjesec, novi pokušaji i nove nade.

OVAN

Mjesec pred vama bit će šaren. S jedne strane otvarat će vam se nove i zanimljive mogućnosti kako u poslu, tako i u ljubavi, no s druge strane, nedostatak energije i prave inicijative učinit će da od svega iskoristite tek jedan dio. Uz dobar plan i ekonomiziranje sa svojim snagama možda ćete uspjeti učiniti i više.

BIK

Bit će frustracija i odgoda poslova. Neke stvari za koje ste se nadali da će krenuti zasad će još ostati visiti u zraku. Dobro će vam ići u privatnom životu, pa ćete u zagrljajima voljene osobe nalaziti utjehu zbog poslovnih frustracija. Da bi razbili blokadu, povežite se što je više moguće s ljudima iz struke i proširite kontakte općenito.

BLIZANCI

Na dobrim financijskim temeljima vi ćete graditi svoje poslovne poteze. Istovremeno ćete proširiti krug suradnika ili ćete putovati zbog posla. Neki će sve ispreplesti s godišnjim odmorom, pa će u opuštenom ozračju sklapati poslove. Spojit će ugodno s korisnim. Ljubavni život bit će pomalo siromašan, ali vezani će biti dobro.

RAK

Većinu mjeseca bit ćete puni energije i potrebe da poduzmete još više. Imat ćete jasan stav i cilj, pa bi bilo šteta da ne odradite sve što možete. Malo je onih koji će se odmarati, a ako to i učine, na godišnjem će biti aktivni. Osobni odnosi razvijat će se dobro sve do sredine mjeseca. Drugi dio mjeseca donosi malu distancu u ljubavi.

LAV

Kombinirat ćete otvoren i tajanstven stil kako u poslu, tako i u privatnom životu. Ponekad ćete zbog troga biti prava enigma za partnera. Potrudite se biti malo jasniji. Neki će potpuno otpustiti kočnice i posvetiti se ljenčarenju bez ikakvih obveza. Ovakav stil godišnjeg odmora napunit će im baterije. Oni koji rade bit će utjecajni.

DJEVICA

Prvi dio mjeseca bit ćete u zavidnoj ljubavnoj formi, a druga polovina donosi nešto diskretniji stil osobnih odnosa. Bit ćete zadovoljni i ovako i onako. Poslovi će vam teći uhodano i bez nekih većih pomaka, a ono što je dobro, jest da se većina njih zapravo stabilizira na duge staze. Ako to i sami vidite, imate razloga za osmijeh.

VAGA

Nećete se moći riješiti novih poslovnih izazova čak i ako budete na godišnjem odmoru. Mnogi će čas odmarati, čas raditi, no to im neće biti teško. Najvažnije je da primjenite pravilo učinkovite organizacije, jer nećete imati previše snage. Uživanje u društvu bit će također svakodnevno, pa je na vama da pametno planirate svaki dan.

ŠKORPION

Slobodno vrijeme ovaj ćete mjesec najradije provoditi u društvu svojih prijatelja, pa ako su to i prijatelji vaše najdraže osobe, bit ćete sretni. Poslovne mogućnosti također će biti velike, ali vam se neće svidjeti stil vaših nadređenih koji će pokušati dominirati pod svaku cijenu. Očekivat ćete više poštovanja, a ono bi moglo izostati.

STRIJELAC

Malim koracima vi ćete se polako uvlačiti pod kožu osobi koja vam se sviđa, ali to ne znači da će ona to odmah i prihvatiti. Tek u drugom dijelu mjeseca možete očekivati neke rezultate. Zato budite strpljivi. U poslu ćete provoditi zacrtane promjene koje će zaživjeti na dulje staze, a istovremeno ćete proširiti svoje znanje. Neki će putovati.

JARAC

Vaš privatni život bit će pod mješovitim utjecajima. Bit će dobrih prilika i skladnih odnosa, ali i provokacija, pa i rasprava. Na vama je da prepoznate što je što i da kormilarite najbolje kako znate. Mnogi će biti na zasluženom godišnjem, a oni koji rade polako će planirati nove promjene i trenirati diplomaciju kroz suradnje.

VODENJAK

Većina vašeg privatnog života ovaj mjesec vrtjet će se oko vašeg partnera (partnerice). Glavne poteze vući će druga strana, a na vama je da se prilagođavate najbolje kako znate. Prihvatite da je sada tako. Nešto slično događat će vam se i na poslu. Stalno će vam nešto predlagati, a vaša samostalnost u odlučivanju bit će vrlo mala. Izdržite.

RIBE

Vjerojatno ćete se malo udaljiti jedno od drugog. Drugi dio mjeseca donosi poboljšanje, ali ne i renesansu u ljubavi, no i to je nešto. Sva ostala područja života ići će vam od ruke, pa ako radite, gledat ćete da što bolje iskoristite prilike pred sobom. U tome ćete biti uspješni. Neki će čak mijenjati kolegu koji je na godišnjem i raditi više.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)