Mjesečni horoskop za decembar / prosinac

horoscope guru

Mjesečni horoskop

Što Vam zvijezde predviđaju u zadnjem mjesecu ove godine i kakva su dešavanja pred Vama, pripremila je za Vas astrologinja Stela!

OVAN

Zaljubit ćete se. Ljubav: Vladavina Strijelca donosi nova poznanstva i nezaboravna iskustva. Slobodni bi se mogli ludo zaljubiti, a zauzeti uživati u partnerovim izljevima osjećaja. Povezivat će vas isti ciljevi i planovi pa ćete zajedno kreirati budućnost. Karijera: Pred vama je izvrsno razdoblje za napredovanje, a osobito će biti uspješna suradnja s inozemstvom. Dobro ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju opću kulturu, znanje jezika i komunikativnost.

BIK

Pazite na novac. Ljubav: Poduzet ćete korake koji će tijek vaše veze usmjeriti u željenom pravcu – možda će to biti brak i odluka o zajedničkom životu. Bit ćete okrenutiji partneru pa, zanemarite li manje nesuglasice, možete oče-kivati lijepe trenutke. Karijera: Oprezno rukujte novcem! Bavite li se privatnim poslom, očekuju vas problemi s birokracijom. Organizirajte se, budite disciplinirani i ocijenite kada se isplati boriti, a kada popustiti.

BLIZANCI

Čeka vas nova ljubav. Ljubav: Živcirat će vas partnerova distanciranost. Od vas će očekivati neupitno razumijevanje, ne pitajući se kako se vi osjećate. Podsjetite ga na važnost obostrane potpore. Pred samcima su dani zabave, ali i moguće nove ljubavi. Karijera: Bit ćete umorni i bez energije pa obveze nećete obavljati s odveć entuzijazma. Izbjegavajte svađe s kolegama i pripazite kakav dojam ostavljate na ljude.

RAK

Nadahnuti ste i kreativni. Ljubav: Niste li zadovoljni vezom, pred vama su dani odluka koje ćete energično provoditi u djelo. Izbjegnite grube reakcije i krajnosti u ponašanju jer ćete teško ispraviti učinjeno. Ako ste u vezi, nije isključeno da ćete planirati brak i potomstvo. Karijera: Bit ćete nadahnuti za umjetnički i kreativni rad. U pogodnom ste razdoblju za obrazovne, odgojne i trgovačke poslove.

LAV

Sve ste društveniji. Ljubav: Postat ćete popularniji kod suprotnog spola pa je pravi trenutak da nekog osvojite. Dobar Venerin utjecaj čini vas privlačnima i omogućuje da s lakoćom zavodite. Mogli biste pronaći srodnu dušu, objaviti zaruke ili ponovno zavesti partnera. Karijera: Planeti upućuju na uspjeh u kreativnom ili umjetničkom radu, kao i korist od potpore nekih ljudi. Bit ćete ustrajni i izdržljivi, ali skloni istjerivanju pravde i raspravama bez dlake na jeziku.

DJEVICA

Uživate u ljubavi. Ljubav: Krenite u osvajanje osobe koju simpatizirate – prilike su na vašoj strani! U braku neka djela govore umjesto riječi. Dotjerajte se, zavedite partnera, ovo nisu dani za rutinu, nego za osvajanje i zavođenje. Moguća je trudnoća. Karijera: Briljirat ćete u trgovačkim poslovima i svagdje gdje se traži vještina pregovaranja. Iskoristite mjesec za sve važnije poslove.

VAGA

Osvajate svojim šarmom. Ljubav: Vaš će odnos biti izložen upletanju prijatelja ili rođaka. Nedostajat će vam umjerenosti pa ćete odbijati partnera svojim navikama i načinom komunikacije. No imat ćete priliku izgladiti nesporazume ili obnoviti prekinutu vezu. Karijera: Bit ćete oličenje ljubaznosti i šarma pa ćete se spretno snalaziti u svim poslovnim situacijama. Posla ćete imati preko glave, ali ćete pritom i dobro zaraditi pa ni motivacije neće nedostajati.

ŠKORPION

Očekuju vas uspješni dani. Ljubav: Potreba za pružanjem i primanjem osjećaja bit će istak-nuta pa ćete češće posezati za partnerovim dodirima. Ako ste zbog posla udaljeni, to neće umanjiti vašu bliskost – romantičnim SMS-ovima održavat ćete odnos toplim i nježnim. Karijera: Bavit ćete se poslovima koji zahtijevaju intelektualnu sprem-nost i razmišljanje o budućim potezima. Bit ćete uspješni u poslovima novcem i u traženju izlaza iz problematičnih situacija.

STRIJELAC

Mjesečni horoskop Ljubav: Ako je vaša veza obilovala svađama, dolazi smirenje. Više ćete analizirati svoje karaktere i vagati izgovorene riječi, što će odnosu dati novi poticaj. Ako ste sami, moguće je poznanstvo s komunikativnom i elokventnom osobom. Karijera: Na obzoru su nove prilike koje će vam popraviti financijsku situaciju, ali i popraviti ugled. Privatnici će uvidjeti važnost dobrog oglašavanja. Zarade se poboljšavaju.

JARAC

Mjesečni horoskop Treba vam odmor. Ljubav: Usmjerite energiju prema osobi koja vam se sviđa, potaknite susret – neće vas odbiti! Venera u znaku omogućuje vam zaljubljivanje i stabilizaciju odnosa. Bit ćete romantični, željni pažnje, ljubavi i to ćete otvoreno pokazivati. Karijera: Pratit će vas manje stresan ritam, no još nije nastupilo vrijeme za potpuno opuštanje. Merkur vam ometa koncentraciju! Zasićeni ste poslom pa bi vam koristio odmor. Nabolje vam kreće od 25. prosinca.

VODENJAK

Mjesečni horoskop Moguća je tajna veza. Ljubav: Partner će prešućivati ono što ga muči. Nemojte inzistirati na tome da vam se otvori jer nećete pogoditi ni vrijeme ni mjesto za razgovor. Samci bi se mogli zaljubiti u nekog tko će se poigravati njihovim osjećajima – uzvratite istom mjerom, ne dajte se! Karijera: Merkurov utjecaj tjera vas da nešto skrivate ili da zaobilaznim putovima ostvarujete ambicije. Neke stvari pomaknut će se s mrtve točke i otkriti neke poslovne tajne.

RIBE

Mjesečni horoskop Vrebaju poslovne napetosti. Ljubav: Povoljan Venerin utjecaj pomaže da unaprijedite osjećajni život, bilo da poboljšate odnos s partnerom, približite se osobi koja vam se sviđa ili se dobro zabavite. Ne zanemarujte društveni život, izvedite partnera u kino, kazalište ili na ples. Karijera: Imat ćete snage za izazove, zato se nemojte ustručavati krenuti u borbu. Poseban uspjeh ostvarit će oni čiji posao zahtijeva komunikacijske vještine. Od 6. do 24. prosinca počinju krize i zastoji!

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)