Mjesec pjevca u kineskom horoskopu

Prase

Držite se svojih obećanja i planova jer ovo je razdoblje kada ćete biti nagrađeni za trud i naporan rad koji ste posvetili nekom projektu. Sredina mjeseca otvara nove mogućnosti ali donosi i slobodu i hrabrost da nekome tko je iznad vas ili u nekoj sferi moći kažete što mislite i to iskreno i bez uljepšavanja. U društvu, vaša predanost i želja da sve protekne u dobroj energiji može dovesti do velikih stvari. Isto tako, na pomolu je velika žurka u kojoj je bitno da ne pređete granicu jer možete zažalite ukoliko pretjerate sa hranom i pićem, ne samo tad već iu narednom periodu.

Pas

Iako biste voljeli leškarite kući, u rujnu budite spremni za velike poslove. Pogotovo ćete biti u prilici da se istaknete u komunikaciji i timskom radu. S vrlo malo truda, napravićete kontakte u vezi s poslom, privatnim životom ili socijalnim statusom. Bitno je da imate jasno određene ciljeve – čak i iznimno ambiciozni planovi mogu se izvedu ako ste fokusirani. Druga polovina mjeseca donosi suočavanje s istinom pogotovo kada su emocije uzavrele, tada i neka tajna može ispliva.

Pjevac

Kako je Majmun vladalac tijekom rujna, očekujte jedan vrlo sretan period.Ovo je idealan period proširiti svoj krug prijatelja i vidjeti se s prijateljima koje niste vidjeli odavno. Osjećaj ambicioznosti vrlo aktivan, tijekom cijelog mjeseca te budite u pripravnosti da putem i neobavezne komunikacije napravite jedan bitan korak naprijed. U drugoj polovici mjeseca, ima pozitivnih aspekata za novi početak, bilo da je u pitanju posao ili neka ideja. Mogli bi se pojaviti i problemi sa zdravljem pa nemojte ignorirati bilo kakav vid umora ili tegoba.

Majmun

U rujnu ćete biti vrlo zauzeti iu stalnoj gužvi. To će vam svakako poremetiti navike te budite spremni da se fleksibilno orijentišete, a preporuka je da nađite neke nove načine da obavite sve zadatke te osvježite rutinu. Od sredine mjeseca, čeka vas period idealan za novi početak te budite optimistični i imajte vjeru u budućnost. S tako prirodnim šarmom i samopouzdanjem možete steći veliki broj simpatija.

Koza

Vrlo ste optimistični i, što je najbolje, s razlogom jer svima godite, bez obzira na to što ste sramežljivi. Takvi kakvi ste, nema potrebe da se mijenjati ili prilagođavati da biste se nekome dopali. Sredinom mjeseca možda se nađete u situaciji koju ste htjeli izbjeći. Ako ne budete mogli iz cijele priče izaći, potražite savjet od vama bliskih i dragih ljudi. Pred kraj mjeseca, ne brinite, sve će se opet dovesti u normalu.

Konj

Kraj ljeta donosi i preporuku da malo zastanete i usporite. U ovom mjesecu, imaćete priliku dobiti neke dobre savjete kao i da iskristališe svoj plan i organizaciju. Vaša predanost radu i pogotovo detaljima znaju privući pozornost ali i uspjeh. Ipak najsretniji ste kada radite u timu a posebno mogu vas inspiriraju djeca u vašoj okolini. Od sredine mjeseca, budite spremni da se otvorite prema nekome više i tako unaprijedite neki odnos.

Zmija

Ovaj mjesec je idealan za izlaske, susrete s prijateljima ili uopće ljude koji dijele vaše interese. U pozitivnom duhu i inspirirani brojnim idejama, blistace energijom i prirodnim šarmom. Ipak od sredine mjeseca, neki odnosi iz prošlosti koje niste riješili, mogli bi vas malo poremete i poljuljaju. Ovakva situacija će najprije otvoriti i neke stare rane, te budite spremni da ono što ste možda mislili da je iza vas, čeka da bude riješeno ili pričom ili dijelom.

Zmaj

Rujan je mjesec kada vladavina Majmuna vašem znaku donosi veliki priliv energije. Ovakav razvoj situacije bi mogao pomoći na životnom planu te iako će se ljudima oko vas učiniti da ste zahtjevni i egocentrični, nemojte da odustajete. Bitno je da se držite svog zacrtanog puta bez obzira na sve. Sredinom mjeseca, možda ćete biti pod pritiskom da se posvetite svemu detaljnije ali ukoliko budete vjerovali intuciji, sve bi moglo da se na kraju pokaže uspješnim.

Zec

Nježni, romantični predstavnici ovog znaka mogli bi se naći u stresnom razdoblju tijekom rujna. Ovakvo stanje najviše će prouzročiti određene nesuglasice, kada shvatite da ste ostavljeni po strani ili na cjedilu, i to baš kad vi preuzimate odgovornost ili krivnju na sebe. U takvoj situaciji bitno je da budete iskreni i pravedni prema sebi jer ne mora svatko da vas voli niti da ispunjava neke vaše kriterije da biste se vi osjećali sretno. Od sredine mjeseca, stvari se ipak mijenjaju na bolje i dolazite u idealnu poziciju da nešto što ste započeli u prošlosti, sada završite.

Tigar

Određeni događaji kao i susreti tijekom ovog mjeseca učvrstit vaše samopouzdanje kao i razmišljanje o budućnosti. Ljubomora i ambicioznost koju ćete osjetiti predstavljat više vjetar u leđa nego prepreku u radu. Posebno je bitno da iskanališete ovu energiju ka poslovnim mogućnostima ili financijskoj situaciji unatoč činjenici što bi to moglo i da loše utječe na neka bliska prijateljstva. Sredinom mjeseca bilo bi poželjno da se posvetite nekom privatnom projektu jer je ovo vrlo plodan period za to.

Goveče

Rujan i dijeta, odnosno bilo koja vrsta rekreacije mogli bi biti idealna kombinacija za vas pred početak jeseni. Isto tako, razna druženja tijekom ovog mjeseca mogla bi vam donesu neku dobit te osluškujte riječi oko vas, čak i one koje se na momenat čine nebitnim. Iza 15. rujna, uslijedit plodan period da stvari dovedete u red, pogotovo odnose s teškim ljudima u vašoj okolini, te bi najbolje bilo da povučete jasne granice. S druge strane, mogućnost da nekom prijatelju ili poznaniku pomognete u nekoj situaciji donijet će vam ugodan osjećaj zadovoljstva i sreće.

Pacov

Početak mjeseca donosi stabilnost kao i pregršt realnih i pozitivnih mogućnosti. Ipak, nemojte poletjeti u visine, već polako pričekajte svojih pet minuta i vjerujte intuiciji. Sredinom mjeseca, budite spremni razjasnite jedan odnos i suočite se sa nečijim pravim osjećajima koje taj netko krije od vas. Ne ustručavajte se, bilo da je riječ o ovome ili nečemu drugom riješiti problem izravno i odmah. Bilo kakvo odugovlačenje ili potreba da svima ugodite samo će vam škoditi jer, s vremena na vrijeme, treba misliti malo i na sebe.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)