Da li ste znali koji znak Zodijaka je Venera obdarila vještinom zavođenja

horoscope guru

 

Račice su zagonetne i seksipilne, Lavice su sigurne u sebe…

Ovan ~ zena Ovan je odlučna, izravna i preduzimljiva ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Zna biti hladna i antipatična i može ostaviti dojam da ne voli muškarce. Ona je besprijekorna glumica,šarmantna i veoma temperamentna.Jednom kad se uzbudi ona je razbjesnila tigrica koja ne može da se ukroti sve dok je ne zadovolje. Ako ne možete da se snađete, ostanite što dalje. Ona nije za amatere ili ljude slabog srca.Krote se nježnošću ali i autoritetom.

Bik ~ predstavnice ovog znaka plijene pozornost svoje okoline svojom pojavom svjesne svoje ženstvenosti koja zrači iz njih.One su jednostavno,šik, venera ih je obdarila vještinom zavođenja. Ako želi zainteresirati muškarca ona jednostavno usmjeri svoje erotske antene ka njemu, senzualna je pa magnetski privlači muškarce. Zahtjevna je ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha,romantična je.

Blizanci ~ ova zena je vrlo inteligentna i duhovita, rođena osvajati iako nije osobito senzualna.Muškarci se lijepe za nju jer je vrlo šarmantna i nepredvidiva.Njenom muškarcu će izgledati kao da svaku večer izlazi s drugom djevojkom kao da je cijeli harem u njoj jednoj uvijek gleda ispred sebe, uvijek željna izazova. Ona od muškarca, prije svega, zahtijeva da je na njenom intelektualnom nivou ako ga pronađe s njim će rado uletjeti u ljubavnu igru koja će odisati radošću. Ona je radoznala, voli da isprobava sve moguće tehnike i mjesta vođenja ljubaavi.

Rak ~ ona je zagonetna, privlačna, nedokučiva poput njenog zaštitnika Mjeseca. Spada među najopasnije zavodnice Zodijaka. Maštovita, fascinantna i nepredvidiva, daje sve od sebe onog trenutka kada je sigurna u ljubav partnera, ponekad djetinjasta, luckasta, ponekad preozbiljna i melankolična, te uspijeva u samo jednom trenutku iskaže mnogo različitih osjećaja. Erotična i strastvena ali previše stidljiva da učini prvi korak jer se plaši da izađe iz svoje ljušture. Muškarac mora da je ohrabri na najsuptilniji način dok se njena erotska mašta ne oslobodi njenih inhibicija. Užitak koji osjeća kada joj popuste kočnice oduševit svakog muškarca.

Lav ~ zena Lavica je sigurna u sebe, uvijek blistava, sjajna, senzualna, ali pomalo muškobanjsta. Kada uđe u prostoriju nemoguće je ne primijetiti je.Nastupa snagom i dostojanstvom jedne kraljice, čak i kada odlazi na tržnicu.Strastvena je, dramatična, velikodušna i zagonetna.Muškarci za njom gube glavu kakva god ona bila. Jedina mogućnost da bude ukroćena je da naleti na pravog muškarca koji će je pretvoriti u umiljatu i podan mačkicu.Kada joj se strasti razbude, vatra u njoj se rasplamsava do neba i ona daje sve od sebe.Voli da je dominantna i uživa dok joj se partner divi.Ona je ponekad preveliki zalogaj za nekog muškarca.

Djevica ~ zenu Djevicu nije lako zbuniti, ona, u bilo kojim uvjetima stoji čvrsto na svojim nogama. Jedna je od onih na koju se odnosi fraza: gledaj ali ne diraj! Do određenog momenta. Ne podnosi prenagljivanje, nestrpljenje i površnost. Tek nakon što muškarac ispunu njene uvjete ona će početi da se otvara poput cvijeta i nadvladaće svoju sumnjičavost. Njezino koračanje prema slatkim strastima vrlo sporo i otežano. Jednom kad odluči se da, nećete se razočarati. Ona već samim poljupcem može izluditi muškarca a o nastavku da i ne govorimo.To produljuje predigru i zadovoljava njezinu potrebu za čistoćom. Možda će vas dobro “oribati” prije nego što vam dopusti bilo kakav kontakt. Nemojte se uvrijedite. Takve su Djevice! Opustite se i uživajte .

Vaga ~ zena Vaga će sigurno osvojiti svakog muškarca već pri prvom susretu. Njezino ljepo lice nemoguće je ne primijetiti, a svojim zanosnim hodom i ugodnim glasom privući pažnju okoline. Svjesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe. Glavni adut je profinjenost u ponašanju koja se ne gubi ni u intimi. Pošto Venera, božica ljubaavi vlada njezinim znakom, ona je vješta u umjetnosti ljubaavi. Uživa u predigri poželjno je da muškarac odrecituje nekoliko stihova nekog ljubavnog soneta. Za nju je zavođenje umjetnost, a ne fizički “napad”. Ona je profinjena dama!  Dopustite joj da ona osmisli ljubavnu igru, jer ne zaboravite ona je umjetnica u ljubaavi.

Škorpija ~ evo i fatalne zavodnice! Ona ima vatru u srcu i strast u krvi. Kod nje je sve ekstremno, od ljubaavi do mržnje. Tko želi osvojiti dovoljno je da joj pokaže svoja snažna osjećanja. Sigurno se neće povući.Snažnog je temperamenta, vrlo je ženstvena, zavodljiva, ali je previše posesivna i ljubomorna, što može opterećivati muškarca koji je manje strastven od nje. U ljubaavi daje sve od sebe i nimalo se ne usteže da preuzme inicijativu. Za nju nema “zabranjenog voća” i njenim osjećajima vrlo je teško oduprijeti se. Riječ je o jednoj pravoj pravcatoj bombi satkanoj od erotike i strasti. Kako god da izgledaju, one zrače jedinstvenim i neponovljivim magnetizmom.ljubavnice

Strelac ~ ovdje je riječ o veoma duhovnoj ženi, filozofu. Jednostavna je otvorena, srdačna i povjerljiva. Ona vrijedi za ženskog Don Juana Zodijaka. Lako se prepušta čarima zdravog i komunikativnog erosa. Fascinantna je, iznimno vatrena i pomalo divlja ljubavnica. Jedini rizik koji kod nje postoji je onaj od pretjerivanja; njeno prepuštanje strastima je toliko jako, da se može učiniti prosto nezaustavljivo. Bilo bi dobro da upražnjava spiritualnu praksu, kako bi transformirala i kanalisala veliki odljev seksualne energije. Žena Strijelac igra na urođenu sklonost zavođenja.

Jarac ~ mnogim muškarcima je ona teško dokučiva.Muči ih njena rezerviranost i hladnoća ali to je samo prekrivač ekstremno snažnih emocija. Potreban joj je muškarac koji će je razumjeti i koji će potaknuti iskazivanje svih onih silnih osjećaja koji kovitlaju njenom dušom.Ona je Saturnova kći, odgovorna, konzervativnih shvaćanja stidi se pokazati svoju uzavrelu prirodu. Kada joj otkrijete “žicu” lako varniči. Ponekad možete samo pokretom zapaliti njezinu vatru milovanjem i to neće biti tinjajući plamičak već podivljali požar.Takva je ona. Dok je mlada pretjerano je stroga prema sebi i svojim instiktima, pa tako potiskuje svoju veliku senzualnost. S godinama omekša i popušta svoje kočnice. Vrlo je odana i teško zaboravlja svoju veliku ljubav.ljubavnice

Vodolija ~ Slobodoumne ljubavnice, neuhvatljive ljubavnice, pomalo eksecentrična, žena Vodenjak je fascinantna kombinacija čvrstoće i stalnih iznenađenja. Čim pomislite da ste je najzad shvatili, ona pokaže novo lice.Istovremeno mudra i krajnje djetinjasta, pronicljiva i bezazlena, požrtvovna i daleka. Nadmoć koju iskazuje nad drugima proizlazi isključivo iz njenog uma. Ona je u mnogo boljem odnosu sa svojim umom, nego s tijelom, pa se slobodno može reći da joj je mozak najjača erogena zona … Inače vrlo privlačna i zavodljiva, nesvakidašnja. Više je vodi mašta nego instikti. Više voli da idealizira ljubav i okruži je nježnošću. Ona mrzi da je tretiraju kao seksualni objekt. Ne pravi kompromise sa svojim visokim standardima i inzistira da joj ljubavnik pokaže dostojno poštovanje. Ali kada on dodirne njene ideale, sve može! Ekstremno je maštovite ljunavnice i kreativna. Ne postoji ništa u seksualnom priručniku što neće probati, a vjerojatno će smisliti još novije i ljepše varijacije. S njom nikada ne znate na čemu ste!ljubavnice

Ribe ~ Zbog egzaltirane Venere, žena Riba više je od ljubavnice. Ona je stopostotna žena. Nemoguće je prozreti jer ona je Neptunova kći. Ne postoji muškarac koga ne može osvojiti ako to poželi. Ona prosto hipnotizira pogledom muškarca koji joj se dopadne. Ženstvena, sanjarka, profinjena, srdačna ali i hirovita, distancirana i neuhvativa. Osjećaji su joj duboka i zato je površne, kratkotrajne veze ne zanimaju. Voli biti osvojena romantikom. Tradicionalna astrologija karakterizira Ribu kao pretjerano senzualnu i da treba koristiti više samokontrole.Ali ova žena nosi u sebi karakter svih žena Zodijaka, pa je gotovo nemoguće definirati je, jer stalno izmiče i transformira se. Inače, seksualno je slobodna i uživa u najrazličitijim erotiskim epizodama.ljubavnice Ne treba mnogo da se probudi strast u njoj. Namestiće scenu kao da pravi predstavu, senzualan parfem, crni svileni rublje, ako je moguće vodeni krevet, gdje pokreti podsjećaju na mirno more koje ona želi ustalasa sa onim koga obožava. Ne zaboravite da je ona Neptunova kći, prava morska sirena .

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)