Ljubavni horoskop za 2021. godinu

horoscope guru
pixabay.com

Za sve Vas koji ste zaljubljeni i volite i one koji su u potrazi za ljubavi donosimo Vam ljubavnu prognozu za 2021. godinu! Očekuju Vas sudbinske odluke i ostvarenje želja!

OVAN

Ljubavnih će problema biti u siječnju i veljači, pa ćete teže osvojiti osobu koja vam se sviđa. No zato ćete od ožujka do svibnja sve nadoknaditi i sretno se zaljubiti. Osjećajni optimizam pratit će vas i u lipnju, kolovozu i studenome kada će vezani, ali i slobodni uživati u partneru zagrljaju. Ako ste u braku, prva polovina godine upućuje na napetosti i česte svađe.

BIK

Ako ste sami, prva polovina godine donosi vam ljubav s nekim koga ćete upoznati na radnom mjestu. Osobito povoljni mjeseci bit će travanj, lipanj, srpanj te rujan, kada će mnogi samci ostvariti ljubavnu sreću i zaljubiti se. Ako ste u vezi, prihvatite ozbiljnost i odgovornost pa nije isključeno da ćete stupiti u brak. Pripazite na listopad i studeni koji su krizni ljubavni mjeseci.

BLIZANCI

Mogli biste imati kakav flert na radnom mjestu koji će biti predmetom ogovaranja od strane kolega, ali znat ćete situaciju okrenuti u svoju korist. Cijelu prvu polovinu godine imat ćete prekrasan emotivan život koji u vaš život može donijeti posebnu i veliku ljubav, osobito u ožujku, svibnju ili lipnju. I druga polovina godine bit će uspješna te učvrstiti veze i brakove.

RAK

U prvoj polovini godine bit će obiteljskih napetosti i bračnih svađa, no sve će završavati pomirbama i novim počecima. Nove ljubavi vas vrebaju u siječnju, veljači, travnju i lipnju, a ljeto ćete pamtiti po strastvenoj morskoj avanturi. Neki među vama upoznat će zrelu i po godinama stariju osobu koja će vam pružiti mir i stabilnost, osobito tijekom listopada i studenoga.

LAV

U prvoj polovini godine moguća je tajna veza s nekim tko je zauzet, no brzo ćete izaći iz takvog odnosa. Novi ljubavni počeci mogući su u svibnju, no ono najljepše vas očekuje u drugoj polovini godine . Tijekom kolovoza, rujna, studenoga ili prosinca mogli biste uploviti u prekrasnu vezu. Žene ovog znaka iznenadit će neplanirana trudnoća.

DJEVICA

Već u siječnju ili veljači moguća je ljubav koja će vas ostaviti bez daha, a ni svibanj i srpanj neće vas ostaviti bez ljubavnih prilika. Imate li partnera, odlično ćete se slagati. U drugoj polovini godine moguća je obnova prekinute veze, a neki među vama mogli bi se upustiti u odnos s nekim tko je zauzet. Ljubavna sreća čeka vas tijekom rujna, listopada i studenoga.

VAGA

Tijekom prve polovine godine pojačat će vaš libido, pa ćete biti strastveni i zaljubljivi. Tijekom ožujka i lipnja moguća je veza s osobom koja će vas brzo osvojiti, no pazite se svoje naglosti i brzopletosti. Listopad će za mnoge među vama biti fatalan, jer je moguća velika zaljubljenost i sreća, a isto tako i tijekom naklonjenog studenoga.

ŠKORPION

Privlačit će vas odgovorni i zreli pojedinci. Najviše šanse za nove ljubavne početke imat ćete u siječnju, veljači, travnju, srpnju i kolovozu, a  u drugoj polovini godine vaše polje posla i na radnom mjestu moguć je flert s utjecajnom osobom. Sreće u ljubavi imat ćete i u rujnu te listopadu.

STRIJELAC

Cijela godina bit će iznimno uspješna u ljubavi. Oni u vezama mogli bi se vjenčati, a oni u braku odlično će se slagati s partnerom. Tijekom ožujka, svibnja i kolovoza moguća veza s nekim tko vam je prijatelj, dok ćete se u drugom dijelu godine zaljubiti u nekoga putem interneta, na ljetovanju ili na kakvom putovanju.

JARAC

Ako ste u ozbiljnoj vezi, tijekom prve polovine godine mogli biste planirati vjenčanje i ulazak u bračne vode. Neki među vama zaljubit će se već u siječnju ili veljači, a prilike za romansu imat ćete i tijekom travnja, svibnja te rujna. Strast s nekim privlačnim potpuno će vam pomutiti razum tijekom listopada ili prosinca, no dobro provjerite je li to baš osoba za vas.

VODENJAK

Ovo će biti godina velikih osjećajnih preokreta, pa ćete u drugoj polovini godine planirati zaruke, brak ili potomstvo. Tijekom prve polovine godine svidjet će vam se poslovno uspješna osoba, a prilike za flert i nove veze imat ćete i tijekom ožujka, travnja i lipnja. Tijekom ljeta bit će bračnih kriza i napetosti, no sve se smiruje u naklonjenom rujnu i listopadu.

RIBE

Najbolje ljubavne prilike imat ćete u prvoj polovini godine.. Nova ljubav moguća je u siječnju, veljači, travnju ili svibnju pa ćete se naći u željenom zagrljaju. Druga polovina godine donosi priliku za vezu s nekim koga ćete upoznati kroz posao. Posebno lijepi ljubavni mjeseci bit će listopad, studeni i prosinac.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)