Ljubavni horoskop za 2014.

horoscope guru

ljubav3

Astrologinja Amanda samo za Vas donosi astrološku ljubavnu prognozu za 2014. godinu!

OVAN

Eksplozivni, strastveni i uporni vi možete napraviti vrlo značajne korake u ljubavi ove godine. U prvih šest mjeseci 2014. vaš život ima novi energični početak. Pratite svoje srce, a ne razum i budite otvoreni za izlaske i sastanke. Venera posjećuje vaš znak oko rođendana, izazivajući buru karizme i mogućnosti, a praćena je retrogradnim Merkurom koji može raspaliti stare strasti do požara. Ljubav vam može doći u bilo kojem periodu ove godine, pa držite oči i srce otvorenim.

BIK

Vaša romatična energija polako se budi, signalizirajući nagovještaj za promjenu: šapat moćne ljubavi dolazi uskoro. Susreti, čestitanja i sastanci su ključni za vas u 2014. tako da trebate ustati sa kreveta i izaći iz kuće. Vaša planeta vladar – Venera, pridružuje se Jupiteru u vašem znaku tokom ljeta kulminirajući u energiji koja se skupljala tokom vremena. Druga polovica godine je rezervirana za istraživanje i uživanje u novoizgrađenoj karizmi. Pustite vaše srce da govori za sebe, jer riječi ne mogu iskazati ono što će doći sa velikom ljubavlju.

BLIZANCI

Vaši romantični ideali vas vode na novu teritoriju u prvoj polovici 2014. godine. Čuvajte se povrede vrata, jer ćete se okretati brzo i često! Bit će onih koji će poželjeti više pažnje od vas, i kao i obično, bit će vam teško da se fokusirate. Samo iskoristite povoljan periodu travnju, kolovozu i studenome da biste uredili svoj ljubavni život. Postoji šansa da će karmička ljubav doći sa ponudom koju nećete moći da odbijete. Ona je nepredvidiva – baš kao i vi.

RAK

Moćna energija u vašem profesionalnom životu može lako vas odvuči od posvećivanja romantičnoj vezi. Iskoristite najbolje od aspekata zanosne Venere u  veljači koristite retrogradni Merkur u travnju, kolovozu da biste uspjeli da napredujete u ljubavnom životu. Napredak u vašoj karijeri podtiče vaše samopouzdanje ali povećava i privlačnost. Ne skrivajte se na poslu, umjesto toga, izađite iz svoje jazbine i pustite da se svijet divi vašoj moći  i privuče vašu pažnju.

LAV

Obnovite svoje baterije dok vam planete to omogućavaju, jer kasnije nećete imati mnogo vremena za odmor. Ljubavne strelice će vam osigurati veoma zauzetu, avanturističku godinu. Do ožujka ćete biti u punom sjaju, a uz pomoć Jupitera ćete upoznati nove ljude – možda intrigantne strance? Bit će vam teško da se fokusirate samo na jednu osobu. U srpnju vas očekuje romantičan susret. Do jeseni ćete shvatiti da ste fascnirani jednom osobom, i sva sreća – to je uzajamno. Kakav je osjećaj voljeti, a ne samo biti voljen?

DJEVICA

Vaša godina počinje neukrotivom potrebom za flertom. Vaš novootkriveni apetit za ljubavlju otvara više vrata, vodeći vas do novih ljudi, mjesta i potencijalnih ljubavnih izazova. Iako volite da se fokusirate na samo jednu osobu, planete žele da zadrže vaše opcije otvorenim sve do vašeg rođendana. Poslije kolovoza, uzmite sve najbolje iz veza koje ste imali. U 2014. vaš stil je hoću-neću.

VAGA

Nakon što ste, čini vam se čitavu vječnost, tako vrijedno radili, spremni ste za malo zabave. Od 22. siječnja počinje vaš period sa mnogo ljubavnih mogućnosti. Ne prolazite kroz njih brzo. Kao i sa kutijom čokoladica, morate birati, mirisati i igrati se onima koji vam ne odgovaraju kao potencijalni partneri. Romantična energija postaje vrlo jaka u travnju, svibnju i opet na jesen, ali imate čitavu godinu za zaljubljivanje. Odolite potrebi da ostanete na prvom velikom poljupcu koji dobijete – imat ćete ih još mnogo.

ŠKORPION

Pošto ste oprezni kada je u pitanju ljubav, ove godine ćete biti zadovoljni ljubavnim sastancima. Vatra koja je kod vas spavala prošle godine otkrit će vam da ste spremni da se okrenete flertovanju punom parom. Ono što će početi kao povremeno viđanje postepeno će prerasti u stabilnu vezu. Spora i stabilna, Venera će udariti u vaš znak, a ako ste spremni, voljni i sposobni, vaš ljubavni život će dostići vrhunac koji ste oduvijek željeli.

STRIJELAC

Ova godina može donjeti veliku energiju odmah na početku godine. Venera vas gura ravno u flert.. Prvih šest mjeseci bit će hiperaktivni za vas. Do srpnja ćete tražiti osamu i uživati u tišini i maženju, a sporiji tempo dozvoljava da vas ljubav obuzme. U studenom će vam ljubavna zbivanja donijeti ono što je vama najbitnije – nema potrebe da se trudite prije toga.

JARAC

Ovo je godina koju ne možete kontrolirati, što je vjerovatno dobra stvar. Venera ulazi u vaš znak i čini vas neopisivo primamljivim za druge. Ne propustite prilike za sastanke tokom ranog proljeća!U lipnju očekujte jedan romantičan poticaj. Do tada, trebali bi biti svjesni da vama vlada Kupidon i da niste više glavni. Vaš najveći problem ove godine će biti da shvatite kako da uklopite sve ljude u vaš društveni kalendar. A to baš i nije problem zar ne?

VODENJAK

Postajete brbljiviji u 2014. godini, a dosjetke i smisao za humor će samo privući nove zainteresirane za vašu ljubav. Pošto se više družite nego što tražite partnera, uživat ćete u ožujku spajajući se sa neočekivanim, različitim i veoma prijatnim osobama – baš kao što volite. Tokom rujna očekuju vas romantični trenuci sa osobom iz vaše prošlosti, dajući vam šansu da promijenite kraj jednoj ljubavi. Vi potpuno vladate svojim srcem pa ga držite otvorenim i ne možete pogriješiti!

RIBE

Kako univerzum pomjera svoj fokus daleko od vas, dolazi olakšanje i opuštanje. Sve velike promjene vaše ličnosti koje su vas zadesile u 2013. vodile su vas ka novom, najboljem JA. Venera će sada plesati lagano kroz vaš život jačajući vas u travnju, lipnju i kolovozu . Sastanci će biti ključni da biste otkrili kakva ste osoba postali kada se radi o potrazi za ljubavlju. Vaše srce je veće, vaši snovi su živopisniji i spremni ste za divnu romansu. Prepustite se, bit će to divno i zabavno, a ne test za vašu izdržljivost.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)