Ljubavni horoskop za 2018 godinu

horoscope guru

Ljubavni godišnji horoskop za 2018

 

Naši vrhunski astrolozi vam donose veliki ljubavni horoskop za 2018! Saznajte što vas čeka u ljubavi u ljubavnom horoskopu za sve znakove!

Vodeni znakovi Rak, Škorpion i Ribe ulaskom Jupitera donosi im pozitivan efekat i smanjenje naboja između pozitivne i negativne energije. Također popuštaju napetosti i ljubavnim odnosima.

Zračni znakovi Blizanci, Vaga , Vodenjak, kad Sunce ulazi u Neptuna nosi obnavljanje intimnih odnosa, poboljšanje u vezama, te i neka značajna pomirenja. Uz retrogeni Jupiter potrebno je uložiti više osjećaja u veze i brakove.

Zemljani znakovi Bik, Djevica, Jarac, ulaskom Sunca u Lava počinje za njih novo ljubavno područje spoznaje onoga što žele i kavlitetnijih poznanstava. Pokrenut će se i nove ljubavi.

Vatreni znakovi Ovan, Lav, Strijelac, kvadrat Jupitera sa Saturnom nosi im poremećene odnose i brige. Međutim ulaskom Sunca u Škorpiona, odnosi se popravljaju i nailaze na sklad i harmoniju.

OVAN

Ova godina će imati ogroman utjecaj na vaše veze. To je vrijeme kada možete formirati stabilnu vezu i sebe vidjeti u braku. U prvom semestru, otprilike do 11. ožujka, vi ćete preispitati vaš životne stavove i to će vam pomoći promijeniti na bolje prirodu događaja koji se događaju u vašoj sferi ljubavi. Počevši od 13. lipnja, vaš život se vraća u stari ciklus emocionalnih revizija. Velikih zbunjujućih transformacija… To je kao nekakva vrsta ispita koji niste prethodno prošli. A sada, željeli vi to ili ne, morate ih proći i prevazići. Uzrok problema može biti novac, porezi, nasljedstva ili zajednička imovina. Na ovaj ili onaj način i vaš partner će morati s vama podijeliti ovo što će se događati. Ova godina dolazi s dosta zahtjeva, ako već niste postavili i odredili neke detalje u vezi s brakom. Sve u svemu, sve do 11. kolovoza, zaljubljenost, ljubav i romantika su ono što vas vodi. Postoji velika šansa da doživite ljubav svog života tijekom ovog razdoblja.

BIK

Prvi dio 2018. godine zahtijeva mnoge transformacije. Ovaj period će biti intenzivan i na osobnoj i na emocionalnoj razini. Morat ćete revidirati vrijednosti koje ste izgradili sa voljenom osobom. Ove godine, glavni fokus je na rutini, na napuštanju beskorisnih navika i stvari u vašem ljubavnom životu. Ovo traje do 12. studenog, kada ćete uhvatiti pravi smjer. Dakle, može biti da su svi ovi scenariji priprema za veliko ‘preobraženje’, kada će se čista osjećanja i posebna naklonost konačno pojaviti u vašem životu. Sve u svemu, do rujna, vaš dom je mjesto koje vam donosi zadovoljstvo. Tu se osjećate u svom elementu. A vaša obitelj je ta koja vam daje mogućnost da ‘cvjetate’. Barem, to je ono što osjećate ili što vam je potrebno. Počevši od rujna, možete početi pokazivati da vam treba više zabave. Imat ćete tendenciju ka romantici, životnim zadovoljstvima i, naravno, zaljubljivanju. Tako, pošto je već pripremljen teren, veliki događaj može se dogoditi u studenom. Vjerojatno je u pitanju velika ljubav, velika ljubav koja će načiniti preokret u vašem životu.

BLIZANCI

2018 počinje s visokom dozom turbulencija. To je godina kada je potrebno uložiti mnogo strasti i napora u vezi da bi se vaš ljubavni život uspravio. Visoka doza gorko-slatkog okusa će učiniti da vaš odnos ostavi jači pečat na vas. Raspoloženja će biti takva da vas neće pustiti da ostanete ravnodušni, kao i iskustva koja neće biti samo polovična, kao što su se do sada manifestirala. Prvi dio godine vam donosi mnoge lekcije koje trebate naučiti u vezi – kako da odrastete kada je veza u pitanju, ekstremne situacije koje je potrebno prevazići u ljubavi, ograničenja i odluke koje treba poduzeti na konzistentan način s dugoročnim efektima. Istovremeno, to vam može donijeti i neke udarce na ljubavnoj razini, ako sve ovo ne shvatite ozbiljno. U studenom, fokus će biti prebačen sa ljubavi na obitelj, kućanstvo, vaše prebivalište. Vjerojatno će to imati veliki utjecaj na bračnom planu, ali to će se dogoditi samo ako prvu polovicu godine iskoristite konstruktivno i s perspektivom. Imat ćete razne testove i uspješno ćete ih proći. Vaš uspon ćete proći učeći kako se iskreno voli, čisto i duboko!

RAK

2018 godina počinje na nekako krut način kada je veza u pitanju. Vaš odnos će proći kroz velike transformacije i promjene na svim razinama. Želite svoju ljubav, i vaš odnos se zasniva na fiksnim argumentima. Ali nemojte slijepo ići naprijed s tim što ste učinili prošle godine. Osjećaji su bili takvi da vam treba pauza. Polako, vi ćete pokušati vrednovati stvari i napraviti ravnotežu u vašoj vezi bazirano na rutini i vitalnim običnim stvarima koje ste zajedno izgradili. Ali od srpnja, pritisak se osjeća na emotivnom i ljubavnom planu. I ponovo, to će se dogoditi da biste prošli kroz neke testove. To će vas staviti u poziciju da jasno ograničite zahtjeve sudbine u vezi tog dijela vašeg života. Ovo je vrijeme u vašem životu kada su privatne strukture, vaš dom i vaša obitelj, najveća vrijednost. Čisti, pošteni, i intenzivni odnosi. A ako ste ipak pali iz nekih ljubavnih lekcija, dobit ćete spoznaju iz koje ćete mnogo naučiti, i dobiti ono što vam slijedi. Primjerice, dobit u pravoj vezi u kojoj ljubav caruje, kao i zajedničko razumijevanje.

LAV

Početak ove godine donosi revnost u vaš život s akcentom na naklonosti prema partneru i ljubavi. Vaša potreba za romantikom može naići na neke restrikcije na ljubavnom planu. Međutim, to će vam pomoći u prevladavanju nekih emotivno ekstremnih situacija. Do druge polovice ožujka, morat ćete proći kroz fazu zrelosti u vezi vaših osjećanja. Vaša tendencija da izgradite trajne stvari u vašem životu će biti uspješna. Morat ćete dokazati vašu zrelost i ozbiljnost. U suprotnom, vaša tendencija za reorganizacijom ispretumbat će vam život. Maksimalna tendencija koja će vas i vašu voljenu osobu snažno zajedno držati će biti dobra komunikacija i suradnja, koja će se manifestirati predusretljivošću i novim vizijama između vas dvoje. Morat ćete napraviti veliki zaokret ka novim fazama u vašem životu. Početkom 12. studenog, imat ćete mogućnost i tendenciju da njegujete sve više i više stvarne i opipljive vrijednosti. Vi ćete početi izgradnju planova i uputa s vašim partnerom radi završetka financijskih ciljeva. Možda ste kupili nekretninu koju ste oboje sanjali. Možda auto ili nešto drugo vama bitno. Ili možda je to da samo gradite nešto, kamen po kamen. U budućoj perspektivi pojavit će se neki materijalistički aspekt koji će pretvoriti vašu ljubavnu priču u stvarnost i to trajno. Ove godine, komunikacija je vrlo, vrlo važna! Bez obzira na pritiske i razne testove kroz koje ćete morati proći, to će vam sve strahovito pomoći – i vama i vašem partneru!

DJEVICA

Vi ćete dočekati 2018. godinu s preobilnim emocionalnim opterećenjem. Čini se da ovaj segment treba mnoge, ako ne i maksimalne promjene. Dolazi trenutak u životu kada se neka promjena mora dogoditi. Velika transformacija. To je vrijeme kada vaša veza, odnos i ljubavni segment u vašem životu treba čišćenje. Potrebno je uvesti maksimalni red. I ako do sada nije bilo sumnje o tome da treba donijeti neke drastične odluke, ove godine nema odgode. Dolazi vrijeme za velike vrijednosti. Do polovice ožujka moguća su neka ograničenja i morat ćete proći kroz mnoge trenutke unutarnje izolacije. Vjerojatno ćete se osjetiti kao zarobljenik vlastitih osjećaja. Ali morate shvatiti jednu stvar: sve loše stvari imaju jednu svrhu, a to je da od sada dodaju više vrijednosti na vaš život. Također, imajući povjerenje u vaše vlastite snage će vam enormno pomoći da idete u pravom smjeru. Vjerujte u intuiciju koja će vam šapatom reći prave smjernice koje treba odabrati i pratiti od sada.Ljubavni horoskop donosi početkom druge polovice kolovoza, nova i svjetlija faza u vašem životu će početi. Povoljna faza za odnose, šanse i sreću. Sve to će se dogoditi s naznakom da je potrebno više komunikacije, zrelosti u vašem načinu razmišljanja i u vašim izborima. I to se mora dogoditi, posebno početkom studenog.

VAGA

godina dolazi s mnogim promjenama i reorganizacijom, kako na vašoj osobnoj razini, tako i na razini vaše intimne veze. Napetosti dolaze iz vašeg unutarnjeg bića koje je malo uznemireno svim događajima koji su se dogodili do sada i što će vas spriječiti da budete bezbrižni. Vi ćete željeti da se razjasne neki načini vašeg razmišljanja. Željet ćete da odrastete na mentalnom planu, a vaša logika prolazi kroz transformacije. Pripremite se staviti neku drugu osobu u prvi plan i primijetit ćete važnost ovoga. Jasno ćete dati veći značaj naklonosti jedno prema drugom i to iz romantičnog kuta. Prolazeći kroz ovo vrijeme ispitivanja, rasvijetliti će vam se put ka ostvarivanju vaših snova na emotivnoj razini. Početkom druge polovice srpnja, možete ponovo osjetiti val financijskih ograničenja, za koje možete povjerovati da mogu biti prepreka za ostvarivanje fantastične ljubavne priče ili za postizanje vaših najvećih snova u životu.

ŠKORPION

2018 godine naći ćete manja ograničenja kada je u pitanju manifestacija vaše osobnosti u ljubavnoj vezi. Sada, treba jasno definirati svoj pravac u financijskom sektoru i plan vrijednosti vaše veze o kojoj sanjate. U vašem životu, ljubav i dalje ima duboko platonsku konotaciju, nekako ekstra-osjetljivu i nematerijalnu. To je razlog zašto više ne želite da loša raspoloženja upravljaju vašom vezom. Do druge polovice ožujka, zbrajati ćete trenutke koji dovode do buduće strukture koja će činiti vašu vezu s voljenom osobom. U svakom slučaju, ovo je vrijeme kompletiranja i završetka, završava se jedan segment vašeg života koji više ne radite. To je osim toga vrijeme za istinu. Pustite providnost da donose odluke za vas. Lažne strukture neće više naći svoje mjesto u vašem životu. Ovo je vrijeme da se dočepate i ostvarite moćne stvari kroz čista, kristalno jasna osjećanja i sa puno vjere, ozbiljnosti i ambicija. Početkom druge polovice kolovoza, sudbina bi vam mogla pomoći da ostvarite neke od svojih snova o vašoj ljubavnoj priči. Postoje neke velike šanse da bi se osjećali voljeno! Sve u svemu, svi ovi događaji će od sada biti takvi da će vaš odnos biti pravi i stabilan, zasnovan na iskrenosti i zajedničkim vrijednostima.

STRIJELAC

Prvi dio 2018. godine pronalazi vas motivirane i s velikom ambicijom da uspijete u vašim planovima. Možete proći kroz dozu osjećaja povećane zrelosti, koja bi mogla učiniti da razmislite deset puta prije nego što se upustite u neku vezu bez budućnosti i emocionalne sigurnosti. Vidite sebe kako rastete, kako ste više odlučni i motivirani da se mijenjate, da djelujete, da ‘pomičete planine’. Pa ipak, startavši u drugoj polovici srpnja, sudbina vas ponovno poziva da još jednom preispitate strukture vaš podsvijesti. Ovo će vas voditi ka pronalaženju svoga ‘ja’ kroz mješavinu raznih beskorisnih stvari, raspoloženja i koraka u vašem životu na emotivnoj razini. Bit će bolje ako možete shvatiti da je svrha svih ograničenja iz ovog razdoblja očistiti vaš život, protresti sve vaše planove, a posebno one na emotivnoj razini. Ali, baš kao što sve stvari prate određeni plan, vidjet ćete kako stvari koje su izgledale kao nedostaci zaista mogu pomoći u vašem napretku na evolutivnoj razini. Ljubavni horoskop pokazuje da  druga polovica kolovoza vam donosi uspjeh na profesionalnom terenu i to će nadoknaditi vašu potrebu za ljubavlju, za koju vam se čini da vam sada nedostaje.

JARAC

U  2018. godini, možete se pronači u pravoj koncentraciji emocija i uzbudljivih osjećanja. Sada je trenutak kada treba cijeniti vaš podvig kao uvjet za uspjeh u vezi. Do polovice ožujka, vaš emotivni svijet, visoko osjećajan, imat će tendenciju proći kroz preispitivanje na najvišem rangu i razini. Vi ćete osjetiti potrebu da se izolirate u vašim sjećanjima, uspomenama i osjećajima i pustite svojoj mašti da izađe na površinu. Ova 2018. je godina kada sve stvari dolaze odjednom, jedna na vrhu druge. To je mješavina raznih pravaca koji teško mogu biti zajedno u kombinaciji, ali ako je čak i tako, uz mnogo strpljenja i upornosti možete sve to prevazići. Dakle, počevši od kolovoza, vi ćete proći kroz evolucijske faze vaše vizije iz točke gledišta vaše veze. Štoviše, vrlo je moguće da odete na putovanje o kojem ste toliko dugo sanjali, zajedno sa voljenom osobom, naročito početkom ili u drugoj polovici studenog. To je vrijeme kada će vas sudbina pozvati na vrlo očit način da se mijenjate, a to su promjene koje će dovesti do vašeg emocionalnog prosvjetljenja.

VODENJAK

Godina 2018. počinje s puno unutarnje uznemirenosti, postajete svjesni mnogih objekata na podsvjesnoj razini, s mnogim sjećanjima i nostalgijom. Zadržat ćete osjećanje da imate jaku potrebu da se razvijate na evolutivnom planu, i na svim emocionalnim planovima. Vaš odnos sa voljenom osobom je ono što najviše cijenite i vrednujete. Međutim, dokle god tišina regulira status vašeg odnosa, bit će tenzije, a posebno nedostataka! Ljubavni horoskop pokazuje da vrlo je vjerojatno da će ovo pomoći shvatiti značaj vaših posljednjih akcija kada je vaša veza u pitanju. Još uvijek želite biti zamijećeni po svaku cijenu i zbog toga još uvijek imate tendenciju da vašu vezu gurnete u drugi plan. Ukazano vam je da provedete mnoge promjene u komunikaciji i suradnji, tako da vaš odnos ne bi morao proći kroz fijasko. Ove godine, vaša ljubavna priča treba kvalitetno razmišljanje i izražavanje. Ako biste mogli zaustaviti samo na par trenutaka svu vašu uznemirenost, tada udahnite zrak, primijetite važnost osobe pored vas i dajte im pažnju koju zaslužuju, tada ćete naći ljepotu stvari koja povezuje vas dvoje. To će također pomoći da budete ono što stvarno jeste i što želite postati.

RIBE

2018 godine ste uhvaćeni u mješavinu raznih transformacija, osobito u pogledu široke skale vrijednosti u vašem životu. Tijekom ovog razdoblja, vi prolazite mnoge krize i ekstremne situacije koje će učiniti da date najbolje od vas. Vaš odnos će možda morati proći kroz neke trenutke kojima dominiraju osnovni nagoni. Možda je upravo ovo faza koju treba prevazići, faza previše iluzija, konfuzije i neizvjesnosti. Bitno je da ne dopustite da vaš optimizam i vaši snovi nestanu. Trebate dati sebi sve više i više prostora po svaku cijenu. Do kraja kolovoza, vi ćete uživati ​​u mnogim darovima koje vam je providnost poslala za vašu vezu. Vrlo je vjerojatno da ćete od tog vremenskog razdoblja dati veći značaj vašoj vezi ili netko s velikim utjecajem može se pojaviti u vašem životu. Imat ćete velike uspjehe i mogućnosti, posebno u drugoj polovici studenog. Ovo je dobro zasluženo vrijeme nakon toliko čišćenja vaše duše uz pomoć ‘kranova i lopata’. Ali ako želite biti sretni, nema više mjesta za nejasnoće u vašem životu. Morate udariti u sam korijen svega što više ne radi, funkcionira ili stagnira na emotivnoj razini. Dakle, s puno motivacije, vi ćete konačno moći proći kroz krize koje morate proći. I vi ćete postići ono što u sadašnjoj fazi izgleda kao magija. Konačno ćete dobiti bolju emocionalnu situaciju, mirniju i s puno novih šansi i mogućnosti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)