Kako ćete izbjeći ljubavne pogreške, otkrivamo Vam nevjerojatne tajne!

horoscope guru

 

 Rakovi guše vezu i partnera, Lavovi imaju problem sa egom, Vage ne mogu bez flerta…

OVAN

Vaš entuzijazam i samopouzdanje koji su i privukli partnera, s vremenom ga počinju gušiti. Bitno je za Ovnove da porade na svom egoizmu i da shvate da nekad partner mora biti ispred njih samih.Kako pomoći jednom Ovnu da smanji svoje greške pročitajte ovdje.

BIK 

Kod Bikova koji imaju duže veze, dolazi s vremenom do njihovog opuštanje, prestanu se brinuti za sebe. Pošto im je dobro, ne brinu o svom izgledu. Postaju i vrlo tvrdoglavi, i počinju partneru predbacivati greške.

BLIZANCI

Ovaj znak je vrlo sklon flertu, pa partner se može osjećati vrlo nesigurno. Nikako ne pokazuju stabilnost i odanost, pa se partner osjeća nesigurno uz njih. Skloni su mijenjati raspoloženje, što partnera dovodi do pitanja, koliko imaju lica. A više o ovome možete pročitati  ovdje.

RAK

Rakovi već na samom početku vežu se emotivno za partnera, postaju ovisni o njemu i očekuju i spominju zajednički život i brak, što partnera može zasmetati. Vrlo su posesivni i guše drugu stranu. Život sa njima, zapravo je rutina. Sve o pogreškama Raka pročitajte ovdje.

LAV

Kod Lavova imamo problem sa egom sa kojim se trebaju naučiti nositi. Teško je sa takvom osobom koja danima sa vama neće da priča zbog neke svađe, i kojoj smeta svaka sitnica. Oni sami sebi su na prvom mjestu, i život sa njima zna postati problem.

DJEVICA

Kod ovog znaka nikad ne znate što zapravo osjeća jer teško pokazuje emocije. Sa njima može biti teško jer u svemu nalaze neku manu, a i dosta su samokritične. Teže prema nekom savršenstvu, umijsto da žive u malim trenucima sreće.

VAGA

Pošto Vage često biraju partnere kojima treba pomagati, njihov ljubavni život može biti jako težak. Neodlučne su i stalno  važu i razmišljaju da li je partner za njih dobar, uz to izluđuje i njihova sklonost flertu, koji je dio njih samih, bez toga ne mogu. Kako da sami si pomognu možete pročitati ovdje.

ŠKORPION

Sa ovim znakom nije lako držati korak jer ide se na sve ili ništa. U vezama su ljubomorni, i guše partnera, pa  takve veze su jako teške. Vrlo su tajnoviti, tako da partner sa njima nikad ne zna na čemu je i misli da je neiskren.

STRIJELAC

 Zbog svog nepromišljenog ponašanja Strijelci vrlo lako povrijede partnera. Vole akcije i stalna uzbuđenja, pa im i odnos sa partnerom brzo dosadi. Njihov najveći problem u vezama je taj, što žele imati slobodu, ma pod koju cijenu.

JARAC

Jarac dok nema potpuno povjerenje u voljenu osobu, pokazuje samo hladnoću.  Taj proces može jako dugo trajati, što partnera može nervirati. Kod njih nema spontanosti, pa život sa njima može biti jako dosadan.

VODENJAK

Vodenjaku zbog njegove želje i inzistiranjem  za slobodom, partner ima osjećaj da su mu svi važniji osim njega. Vodenjaci vode bogati društveni život, a partnera zanemare. Kod njih ćete znati što misle, ali nikad što osjećaju.

RIBE

Ribe su u nekom svom svijetu mašte i u većini slučajeva njihov partner postaje im idol. Problem je što često ulaze u odnose sa osobama koje ih iskorištavaju, pa i u tajne veze. Dosta trpe, moraju shvatiti da ljubav nije samo davanje, već i da ioni trebaju nešto dobiti. Sve o ljubavnim greškama Riba možete pročitati ovdje.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)