Ljubavno slaganje horoskopskih znakova

horoscope guru

ljubavno slaganje horoskopskih znakova

OVAN – OVAN

Ako imaju zajednički cilj, upregnut će sve snage da ga čim prije i ostvare. U protivnom, može doći do obostrane tvrdoglavosti, pa i sukoba. Oboje prevatreni, brzi, žestoki, ne čekaju da reagiraju. Nerijetko im je kasnije žao. Također može doći do nadmetanja i konkurencije. U intimnim stvarima lako će se dogovoriti oko seksa, neće okolišati. Važno je da se odmah u startu dogovore i organiziraju, te da definiraju što je to što ih oboje zanima.

OVAN – BIK

Bikovi su po prirodi spori, uporni i dosljedni, pa im Ovnova brzina smeta. U početku ih ona može i impresionirati, mogu se osjećati pokrenuti od Ovna, no ubrzo im ovaj tempo ne odgovara. S druge strane, Ovan ne želi dugo čekati da krene u akciju, pa mu Bikova sporost teško pada. Ovo dvoje bi se mogli održati samo ukoliko naprave jasnu podjelu zadataka gdje Bik drži ono što je statično, a Ovan ono aktivno. No gdje je onda tu uopće spoj?

OVAN – BLIZANAC

Radi se vrlo poticajnoj i lijepoj kombinaciji. To su oni parovi gdje jedan uvijek priča i šarmira, dok ga drugi potiče i nadopunjava svojom strastvenošću. Oboje su brzi, čak prebrzi. Ponekad se zna dogoditi kod upoznavanja da jedan zbriše prije nego što su se uopće dobro upoznali. Ili da njihov odnos ostane na površini jer se obojima žuri. Zato oboje trebaju jedno drugom dati malo više vremena i prostora da se izrazi, pa kad se bolje otkriju, zajedno će letjeti gdje god požele.

OVAN – RAK

Teško je zadržati jednog dinamičnog Ovna na pragu kuće. Istina je da on isto iskreno voli obitelj, ali Rakov je ideal ostati kod kuće, Ovan je za kampiranje. U cijeloj priči Rak može dugo izdržati, ali trpeći. On je receptivan, a Ovan otvoren. Ponekad se ni ne razumiju dobro. Razlike u stilu su velike, pa je potrebno mnogo usklađivanja da bi se dosegao neki mir. Ovan će to prvi prekinuti jer nema strpljenja.

OVAN – LAV

Ovo je par senzacije i akcije. Uvijek ima nešto atraktivno na dnevnom redu i ni jednom nije dosadno. Oboje aktivni, spremni na ludorije. Ponekad se mogu opisati kao sedmorica veličanstvenih, a nisu rijetki ni slučajevi prave slave. O njima se priča, oni pokreću i okreću stvari, a zajdno uživaju u cijeloj igri. I u intimnim stvarima se slažu, oboje su topli i vole jedno drugo baš kao i sami sebe. Neka samo budu prirodni, odnosno ono što jesu i sve će ići kako treba.

OVAN – DJEVICA

Dok Djevica promišlja i analizira, Ovan odlučuje i djeluje. Ukoliko se dobro organiziraju, na pomolu je fina kooperacija, ali bolje za posao, nego za ljubav. Jer sitnice koje Djevici tako mnogo znače, kod Ovna mogu izazvati smijeh. Tu može doći do nerazumijevanja. Također, Ovan će skočiti prije nego što pogleda kamo, hrabar i spreman na svaki rizik, a to je ono što Djevicu zgraža. Mogu opstati jedino ako se prije dogovore. Ako se Ovnu da dogovarati.

OVAN – VAGA

Ono što jedan ima, drugom nedostaje. Mogu se sjajno nadopunjavati, a uvjet za to je da jedno prema drugom budu otvoreni. To je moguće, no treba malo vremena. Ukoliko istraju, mogu izgraditi vrlo bogat odnos iskrenosti, čistoće, strasti i pravog unutrašnjeg bogatstva. To su oni parovi kod kojih jedan zrači energijom, a drugi se milo prianja uz njega. Blistavo, prelijepo za vidjeti.

OVAN – ŠKORPION

Dva tipa koji mogu bockati dobri su partneri u zajedničkoj borbi s istim ciljem. No lako se mogu okrenuti jedan protiv drugoga. U tom slučaju Ovan je onaj naivniji, a Škorpion onaj koji zna i može podmetnuti i napasti iz sjene. Ovo su obično vrlo dinamične i iscrpljujuće veze u kojim se nikad ne zna tko će na kraju pobijediti. Jedini način da uspiju je da dogovore faze kad će voditi jedan, a kad drugi. Ako na to uopće pristanu.

OVAN – STRIJELAC

Ovo je par iskrene i nepomućene suradnje s plemenitim ciljevima. Možda nekom drugom mogu izgledati naivno, ali njihov unutrašnji svijet pun je čistoće, dobrih i lijepih namjera, da od njih zastaje dah. Treba ih pustiti da žive u tom svom svijetu, jer oni zapravo šire svjetlost u okolinu i čine je boljom. U većini stvari odlično se slažu, razumiju i nadopunjavaju. Vrlo su spontani i takvi trebaju i ostati. Gdje je mrak, pozovite njih.

OVAN – JARAC

Glavno pitanje je tko će ovdje vladati? Jarac će to držati pod kontrolom zbog svoje vladarske prirode, ali Ovan će isto potpuno ignorirati i tvrdoglavo ići svojim putem. Onda se na to nadoveže Jarčeva tvrdoglavost i eto natezanja. Problem dominacije obično se manifestira tako da jedan drugog tiraniziraju i to obično naizmjenično. Može proći u poslu gdje treba nešto svladati u svrhu zajedničkog cilja, ali u ljubavi su jednostavno predrečavi.

OVAN – VODENJAK

Obično se radi o vrlo zanimljivom paru uvijek spremnom za istraživanje, avanture, akcije i otkrivanje novih horizonata. Vrlo su dinamični i nikad ne miruju. Nađu se na svim novim mjestima i potiču jedno drugo. Problem može nastati kad se zateknu u nedostatku događaja. Tad ih nastoje sami proizvesti. Poseban su par koji odgovara onim druttšvima koja su otvorena i idu naprijed. Za konvencionalne ekipe oni su predinamični.

OVAN – RIBE

Ovo dvoje previše su različiti. Prvi je otvoren i aktivan, drugi je zatvoren, sanjar i pasivan. Ipak, ponekad se nađu kroz sustavno nadopunjavanje. No to je obično filigranski rad do čijih se rezultata dolazi postepeno. Ovan je onaj koji tu treba proći veliko iskušenje strpljenja, dok Riba po prirodi trpi, pa će čekati. Ipak, gledajući ih, mogu vam djelovati kao da su s različith planeta. Uvijek ostaje u zraku pitanje bi li svatko bolje zablistao možda s nekim drugim?

BIK – BIK

Kad je riječ o novcu, nekretninama, roštilju ili uživanju, uvijek će se lako dogovoriti. Ono što jedan zamisli, drugi razumije i spreman je poduprijeti. Problem je u jednoličnosti, jer obojima se, kad u su zajedno, život može svesti na gomilanje svega i svačega. Ovdje nedostaje zrno poticaja i zdravog kreativnog ludila koje obogaćuje život. Neka porade na tome u sebi i bit će im zanimljivije.

BIK – BLIZANAC

Bik bi skupljao i gomilao, a Blizanac letio i kontaktirao. Teško da se mogu spojiti na dulje staze. Jedino ako Blizanac bude glasnogovornik Biku za njegove ciljeve. No kad tad Bik će ga poželjeti prizemljiti, učiniti statičnim, sigurnim, a Blizancu treba zraka, kretanja, ljudi, komunikacija. Mogli bi se naći u poslu gdje je Bik manager i financijer, a Blizanac povezuje, dogovara, pregovara, izražava. Intimnosti su uglavnom površne.

BIK – RAK

Najčešće se radi o pravoj domaćoj kućnoj sreći. Kod ovog para najbolje se zateći u gostima jer su izvrsni domaćini. Učinit će sve da vam ugode u vlastitom domu, a takvi su i jedan prema drugome. Uživaju u miru i tišini, intimnosti su njihova stvar, tempo im je usaglašen, sve u svemu – sjajno. Nađu zajednički jezik kako u kući, tako i u krevetu, kuhinji. Kod njih sve ide polako, duboko, obiteljski. A oni baš tako i vole.

BIK – LAV

Ovoje posjeduju jednu prirodnu dozu autoriteta, ali potpuno različite prirode. Lav je za senzaciju, a Bik voli vući konce iz sjene. Kad tad doći će do sukoba oko dominacije, pa i nadmudrivanja. Ponekad ih vežu zajednički ciljevi, no samo dok traju, a nerijetko obojani snobizmom. Ostanu zajedno radi konvencija (Bik) ili prestiža (Lav), no dugoročno se ne razumiju. Nakon otvorenog i iskrenog razgovora otkriju sve svoje razlike.

BIK – DJEVICA

Ovo je dobar praktičan spoj za svakodnevni život. Podupiru se. Odličana je kombinacija i za posao. Ipak, za privatni život, ponekad može doći do nesklada jer Bik je sklon uživanju, pa i prepuštanju, dok Djevica uvijek radi i gradi, pa makar i na sitno. Nerijetko se tu i nadopune, jer Bik cijeni rezultate, ali voli se i opustiti. Inteligentna Djevica može to razumjeti, pa veza ima šansi. Neka što više idu u prirodu koju oboje vole.

BIK – VAGA

Problem ovo dvoje je što su oboje Venerini tipovi, pa vole sve što je lijepo, ugodno, fino, lako. Tu će se složiti, ali kad se radi o praktičnim stvarima, može doći do nesuglasica. Vaga je za Bika lakomislena, ona voli umjetnost i ljepotu radi nje same, dok Bika zanima i konkretna korist, novac. To Vaga neće razumjeti, a njena tankoćutnost bit će na kušnji. Nedostaje im ono nešto što će oboje funkcionalno spustiti na zemlju. Trebaju razgovarati i definirati svoja međusobna očekivanja.

BIK – ŠKORPION

Ključ uspješnog odnosa ovo dvoje obično se nalazi u erotici. Izvrstan su spoj u krevetu gdje se nadopunjavaju na najbolji mogući način. U ostalim aspektima zajedničkog života trebaju biti što otvoreniji jedno prema drugom kako bi rasvijetlili međusobne razlike i našli načina da ih spoje. No seks je ono što će ih uvijek zbližiti, pa nerijetko ostaju zajedno čak i onda kad imaju neke različite interese. Ponekad bude previše strasti.

BIK – STRJELAC

Jednom konvencionalnom Biku koji uvijek teži sigurnosti, Strijelčev stil života teško da će sjesti.  Ponekad se nađu kad predstavljaju jedno drugom neostvareni ideal, ali to obično ne potraje dugo. Ono što bi ih moglo vezati na dulje staze jest zajednička sklonost ka hedonizmu. Tu mogu uživati kako u jelu, tako i u seksu. Ako se veza gradi na tim razinama, može uspjeti. I kad Strijelac poželi više slobode, kroz putovanja ili slično, neka Bik bude tolerantan ili neka ga pokuša pratiti. Bar mu neće biti dosadno.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)