Možda niste znali Što Vašu Voljenu Osobu Smeta – Kako se ponašate u vezi

horoscope guru

 

 Kako se ponašate kad ste u vezi, kako se ponaša osoba sa kojom možda želite ostvariti vezu? Kakva je vaša ljubavna veza?

OVAN

Ovnovi su vjerni partner, dobro znaju što žele, a naročito u krevetu. Vole da osvajaju i ne vole da partner prihvaća sve njihove igrice. Vole da partner ima svoje mišljenje. Teški su kod kompromisa, pa im je draža sloboda i tada lako prekidaju vezu.

BIK

  Strast bika i romantika su ono što im je karakteristika. Vole avanture, pa će svakom partneru biti jako teško da ga shvati. Neku trajnu vezu mogu pokrenuti, ali će jako dugo o tome razmišljati i vagati što time dobivaju, a što gube. Romantični su i od partnera očekuju da ih u tome slijedi.

BLIZANCI

Blizanci su znatiželji po svom karakteru tako i u ljubavi. Za njih je veza izazov, spremni su na nadmudrivanja i igrice. Često su skloni flertu i prevarama, tako ako ih želite zadržati, morati im stalno nuditi nešto novo. više pročitajte ovdje.

RAK

Rakovi su vrlo emotivni, spremni na najveću žrtvu da zadrže uz sebe osobu koju vole. Da li je vole ili je to samo posesivnost koja je kod njih izražena, to ćete teško znati. Dobro glume i veliki su emotivni manipulatori.

LAV

Poznati su po svom osvajanju, ali i vole da se njih osvaja. Njima je potrebna osoba koja će ih pomučiti da je osvoje. Pristaju u vezi na sve, osim da im netko povrijeđuje ego. Ako se to desi na vrlo grub način odlaze.

DJEVICA

Djevice su iskrene u vezi. Njima često se dešava da su ostavljeni i razočarani, ali ipak imaju vjeru u ljubav. Toleriraju sve, osim prevare. U vezi će partneru dozvoliti i slobodu, ali tražiti kao kompromis puno pažnje.

VAGA

Senzibilne Vage u vezi se predaju svim srcem i dušom, ako su uz to još i zaljubljene, nema toga što neće voljenoj osobi pružiti. Ono vezu smatraju i dobrim prijateljstvom. Pune strasti, Vage znaju i u krevetu dobro se iskazati. Ali,ako nisu u centru pažnje voljene osobe, lako se okreću nekoj novoj osobi.

ŠKORPION

Škorpioni se teško upuštaju u veze i osoba sa kojom će ući u vezu mora biti savršena. Kada su zaljubljeni često su ljubomorni i sumnjičavi. Od partnera očekuju potpuno posvećenost i vjernost.

STRIJELAC

Osobe ovoga znaka u vječitoj su potrazi za stabilnom vezom. Nemaju sreće jer imaju previše očekivanja. Žele posvećenost partnera u svakom smislu. Znaju davati, ali uvijek traže neke dokaze u ljubavi.

JARAC

Ljubavna veza – Nisu hladni kako ih se karakterizira. Već su plahi i želji iskrene ljubavi. U vezi se predaju i vjeruju u potpunosti. Spremni su i oprostiti, ali neće lako zaboraviti. Njima treba osoba koja će znati pratiti njihov tempo i dati im slobodu za njihovu karijeru.

VODENJAK

Lako će započeti vezu, a još prije je i završiti bez ikakvog objašnjenja. Nisi skloni vjernosti, privlači ih uvijek nešto novo. Ako i nađu partnera koji im odgovara tražit će da im to pokazuje iz dana u dan.

RIBE

Vrlo emotivne uvijek razočarane, kad su u vezi uvijek je prisutan strah od ostavljanja. Takav stav guši vezu, pa je potrebno sa njima puno pričati i dokazivati im ljubav. Kada se opuste imat ćete zaista iskrenu i vjernu dušu pored sebe.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)