Horoskop ženskog zavođenja

horoscope guru

 

Ljubav

Kako zavode Lavice, šta čine pripadnice vodenih znakova, au čemu je tajna šarmantne Device. Otkrijte koje je vaše tajno oružje i kako ga najbolje upotrijebiti?

Žena Ovan je vatrena osvajačica koja da voli biti u centru pažnje i to čini upečatljivom seksepilnom odjećom. Voli da se “uteže”, ali to čini kako bi istaknula snagu svoje ličnosti. Žene Ovnovi imaju zanimljivo, izražajno lice, neposredne su u komunikaciji i vrlo su strastvene.

Žena Bik mijenja svoj pristup od nevine djevojke iz susjedstva do ženstvene femme fatale. Obično imaju bujne grudi, nešto šire bokove i snažan karakter. Erotične su i vole se dodiruju tijekom komunikacije.

Žena Blizanac je vječno dijete sa sto lica. Pripadnice ovoga znaka posebno su šarmantne, brzo misle, pričalice su i jako su komunikativne. Omiljene su u društvu, obično svijetle kose i očiju, te tamnijeg tena. Vole da se transformiraju i svoj zavodnički pristup mijenjaju ovisno od cilja odnosno tipa muškarca.

Žene Rakovi su nježne i osjetljive. Obično imaju obline, vole obitelj i muškarci ih smatraju poželjnim partnericama. Posebno su ženstvene i vole pažnju kavaljera.

Žene Lavice su dominantne, spretne i slično kao i ostali vatreni znakovi, vole biti u centru pažnje. Vole naglašen nakit, obično imaju bujnu kosu, glasne su i autoritativne. Svoje će mane uvijek pretvoriti u prednosti.

Žene Device imaju latentnu seksualnost. Kako su pedantne i organizirane u svakodnevnom životu, takve su iu igri zavođenja. Obično imaju igru dobre djevojčice, profinjene crte lica i romantični stil odijevanja.

Žena Vaga ima odlične zavodničke metode i dosta pazi na izgled. Vage znaju da se dobro i primjereno obuku za svaku situaciju, pažljivo se dotjeruju, ali znaju itekako zavesti svojim stajlingom. Frizura im je uvijek odlična, a šminka perfektna.

Žene Škorpije su opasne zavodnice. Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su i obično imaju promukli, senzualan glas. Obaraju s nogu, ali znaju biti i posesivne. Kada zavode igraju na toplo-hladno, pa će doslovce pomutiti razum muškarcu.

Žene Strelčevi su neuhvatljive. Obično njeguju sportski stil, ali vole nakit. Krase ih duge noge, ali nemaju pretjerane obline što lukavo znaju da pretvore u svoju prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov osmijeh je jednostavno neodoljiv.

Ljubav –  Jarac osvaja hladnoćom. One se predstavljaju kao moćne i nepokolebljive žene i obično “napadaju” slabije partnere. Imaju lijepe noge, obično su vitke, a znaju da istaknu vitku figuru dobrom odjećom.

Ljubav –  Vodenjak na muškarce ostavlja dojam nezainteresirane dame. Pripadnice ovog znaka zanima duhovna snaga, vrlo su moderne, hrabre i neopterećene. Obično spajaju nespojivo u odijevanju, vole ljubičastu boju i znaju da izgledaju seksi iu tenisicama. Uglavnom njeguju prirodan izgled.

Ljubav – Ribe su snene, nježne i osjetljive. No, to je samo trik zlatne ribice koja će se “nesvjesno” uplesti u mrežu svoga lovca. One su graciozno građene, imaju nježne i lijepo oblikovane noge, sanjiv pogled, a bez problema će iskoristiti svoju kartu ranjive dame.

Udvaranje ili snubljenje je izraz kojim se opisuje nečije nastojanje da se sa potencijalnim partnerom započne intimna veza dugoročne i stabilnije prirode, u pravilu brak. Prilikom udvaranja udvarač potencijalnog partnera nastoji uvjeriti da je “dobra prilika”, a takva nastojanja mogu biti neformalne i privatne prirode, odnosno javni događaji uz sudjelovanje i pristanak porodice osobe kojoj se udvara. U većini kultura u svijetu se smatra da udvaranje može započeti jedino muškarac.

Izvor: Wikipedija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)