Ljetujte kako Vam zvijezde savjetuju

horoscope guru

 

ljetovanje

Što Vas čini sretnim i opušta. Kakav odmor je za Vas najbolji? Otkrijete uz Vaš horoskop!

OVAN Vama na ljetovanju treba što više različitih sadržaja. Za postizanje duševnog mira morate se fizički iscrpiti. Najbolji su izbor mjesta koja obiluju mnoštvom društvenih sadržaja i sportskom ponudom.

BIKKako biste se dobro odmorili, trebate otići što dalje od gradskih ulica i što više boraviti u prirodi. Na vašemu idealnome mjestu trebali biste moći posve neometano spavati i imati duge staze za šetnje.

BLIZANCIVaša golema potreba za što više različitih iskustava ispunit će se ako si omogućite ljetovanje na više mjesta. Pokušajte organizirati turneju obalom ili svakog vikenda idite na kraće izlete.

RAKVaše je najljepše ljetovanje u društvu bliskih ljudi. Tako se osjećate sigurnima i najbolje se možete opustiti. Mjesto u kojem boravite treba biti mirno, ali u njemu morate moći kupiti svježe namirnice.

LAVLjeti intenzivno osjećate kako trebate stvoriti bliske veze. Volite odlaziti na reprezentativna mjesta na kojima se okuplja društvena krema. U svojem društvu imate potrebu biti u središtu pozornosti.

DJEVICAVi najčešće volite spajati ugodno s korisnim. Zadovoljit će vas ljetovanje u mjestima u kojima možete nešto i naučiti. I dalje ćete se pridržavati zdravih životnih navika, a u slobodno vrijeme čitati lagano štivo.

VAGATijekom ljetovanja želite što ljepše izgledati i plijeniti pozornost suprotnog spola. Uvijek nosite gomilu garderobe i obilazite različita kulturna događanja. Vas ne zanimaju pusta mjesta na kojima ćete biti usamljeni.

ŠKORPION – Vi niste ljubitelj beskonačnog sunčanja na plaži. Vaše je razdoblje noć, kad kao da dobivate neku neobičnu moć. Pri odlasku na ljetovanje odaberite grad koji pruža buran noćni život. Dane ćete ionako provoditi spavajući.

STRIJELACVama je iznimno važno da cijelog dana budete okruženi pozitivnim društvom. Spremni ste biti u akciji 24 sata na dan, bilo da je riječ o trčanju, planinarenju ili tulumarenju. Preporučuje se putovanje u inozemstvo.

JARACVama je gotovo nemoguće zaboraviti na poslovne obveze. Zato bi bilo dobro da izaberete mjesto s dobrim telefonskim i internetskim vezama. Nemojte se previše udaljavati od svojega grada.

VODENJAK- Jednostavno nikako ne možete podnijeti ljetne vrućine. Ne pada vam na um izlagati se suncu s gomilama uznojenih tijela na plaži. Mjesto u koje ćete otići trebalo bi imati što više klimatiziranih prostora.

RIBENajbolje rješenje za vaš odmor mali je slabo nastanjen otok na kojem možete pronaći inspiraciju za kreativno stvaranje. Ponesite slikarski pribor, pišite pjesme i smišljajte kako uljepšati život.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)