Šokantno otkriće – on najbolje laže, a vi mu i dalje vjerujete!

horoscope guru

 

 Da, znamo da lagati nije lijepo, no svejedno ponekad sami sebe uhvatimo kako izmišljamo neke stvari, a nekada se laž zaista ne može izbjeći.

Što se Zodijaka i njegove generalne situacije tiče, nisu svi znakovi jednaki. Nekima je laganje urođeno i na njihove dobro razrađene laži bi nasjeo i Sherlock Holmes, dok drugima to nikako ne ide, pa se na kraju sami zapetljaju u vlastitim pričama.

Blizanci  su najveći lašci horoskopa, a kada vam se s najnevinijim izrazom lica zakunu u suprotno, znajte da lažu. Oni to čine zabavljajući se, glumeći, to je mala igra koja ne škodi nikome. Lažljiva Melita zasigurno se rodila kao Blizanac.

Škorpion je također uvjerljiv – on izmišlja bezobrazno i hladno, no često ne da bi naudio nekome, već samo želi provjeriti tuđu inteligenciju. U stvari, on traži sebi ravne osobe ili još bolje izazov.

Lav zapravo ne laže, on preuveličava svoje događaje, stvarajući priče iz serijala James Bond, a sve u silnoj želji da se njihovoj stvarnosti da pompoznost i značaj.

Ovnovi  lažu nespretno i rijetko i može se reći da su jedni od najlošijih lažljivaca Zodijaka. Impulzivno se odlučuje na laž, ali s tako usijanom glavom, često zaborave što su izrekli u afektu, pa drugi put pružaju sasvim drugačiju verziju događaja.

Strijelac mu je s ličan – istina je njegovo najjače oružje pa se osjeća nesiguran kada laže. Tada okoliša i crveni, moleći da ga otkriju pa da može prekinuti farsu.

Vodenjak ne voli lagati, no spreman je na kompromise i “zataškavanje istine”, ocijeni li da će tako spasiti neku vezu ili spriječiti prijatelja da bude povrijeđen.

Vage  zaobilaze laž ako je to ikako moguće, pa radije prešute nešto ili diskretno promijene temu s ljubaznim smiješkom. Kada su prisiljene, lažu da bi ublažile neke neugodne stvari.

Raka ćete  teško uhvatiti u laži – ima izvrsnu memoriju i točno pamti što je kome i kako slagao. Tome pribjegava kada se ne želi inkomodirati ili kako bi pomogao bližnjemu.

Riba laže majstorski, ali to su najčešće sitne prevare o svakodnevnim zbivanjima i zdravlju, pošto želi odložiti svoje obaveze i učiniti svoj život zanimljivijim.

Jarac  ne laže prozirno, njegove su laži dobro smišljeni alibiji, ojačani uvjerljivim razlozima i opravdanjima. On laži rijeko izgovara u afektu, uvijek se radi o pomnom planiranju.

Bik izmišlja samo u izvanrednim situacijama, inače prezire sve što nije stvarno i konkretno, a i tada su to gotovo poluistine u koje bi i sam mogao povjerovati.

Djevica se rijetko služi lažima (možda najrijeđe od svih znakova), no kada ih već upotrijebi, onda ih priča i razradi do najsitnijeg detalja, a najčešće su vezane uz vlastito zdravlje i posao.

Izvor: svijet tarota

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)