Otkrivamo vam – Kako lažete i zašto

 

Kako lažete i zašto: Zašto je netko spreman na laž, zašto ponekad je bolje lagati i tko laže najbolje od znakova Zodijaka

OVAN

Lažu nespretno i rijetko i može se reći da su jedni od najlošijih lažljivaca Zodijaka. Impulzivno se odlučuju na laž, ali s tako usijanom glavom, često zaborave šta su izrekli u afektu, pa drugi put pružaju sasvim drugačiju verziju događaja.

BIK

On  izmišlja samo u izvanrednim situacijama, inače prezire sve što nije stvarno i konkretno, a i tada su to gotovo poluistine u koje bi i sam mogao da povjeruje.

BLIZANCI

 Oni su najveći lažovi horoskopa, a kada vam se sa naivnim izrazom lica zakunu u suprotno, znajte da lažu. Oni to čine zabavljajući se, glumeći, to je mala igra koja ne škodi nikome.

RAK

Njih ćete teško uhvatiti u laži, ima izvrsnu memoriju i točno pamti šta je kome i kako slagao. Tome pribjegava kako bi pomogao bližnjem.

LAV

  On zapravo ne laže, on preuveličava svoje događaje, stvarajući priče, a sve u silnoj želji da se njihovoj stvarnosti da pompoznost i značaj.

DJEVICA

One se rijetko služi lažima (možda najrjeđe od svih znakova), ali kada ih već upotrijebi, onda ih priča i razradi do najsitnijeg detalja, a najčešće su u vezi sa vlastitim zdravljem i poslom.

VAGA

Poznate da zaobilaze laž ako je to ikako moguće, pa radije prešute nešto ili diskretno promijene temu sa ljubaznim smiješkom. Kada su prisiljene, lažu da bi ublažile neke neugodne stvari.

ŠKORPION

Jako su uvjerljivi i  izmišljaju bezobrazno i hladno, ali često ne da bi naudili nekome, već samo žele da provjere tuđu inteligenciju. Ustvari, oni traže sebi ravne osobe ili još bolje izazov.

STRIJELAC

Istina je njegovo najjače oružje, pa se osjeća nesiguran kada laže. Tada okoliša i crveni, moleći da ga otkriju, pa da može da prekine farsu.

JARAC

On ne laže prozirno, njegove laži su dobro smišljeni alibiji, ojačani uvjerljivim razlozima i opravdanjima. On laži rijetko izgovara u afektu, uvijek se radi o pomnom planiranju.

VODENJAK

On ne voli lagati ali je spreman na kompromise i zataškavanje istine, ukoliko ocijeni da li će tako spasiti neku vezu ili spriječiti prijatelja da bude povrijeđen.

RIBE

Svakako  laže majstorski, ali to su najčešće sitne prevare o svakodnevnim zbivanjima i zdravlju, pošto želi da odloži svoje obaveze i učini svoj život zanimljivijim.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)