Kome će se u drugoj polovini 2022. godine ispuniti želje? Da li je Vaš znak među njima?

horoscope guru

Za  4 horoskopska znaka druga polovica 2022. godine biti dragocjena i sretna! Evo znakova zodijaka koji će vam ostvariti želje – jeste li među njima:

Blizanci

Unatoč negativnim događajima koji su se dogodili početkom godine, ovaj horoskopski znak uspio je održati duševni mir. Nisu svi planovi ostvareni, ali u drugoj polovici godine situacija će se promijeniti: bit će prilike da postignete sve o čemu ste sanjali. Nakon lipnja, život Blizanaca će se početi poboljšavati. Bit će prilika koje se ne smiju propustiti. Stjecanjem korisnih informacija značajno ćete napredovati u karijeri moći ćete riješiti svakodnevne probleme. Blizanci će se lako nositi sa svim poteškoćama, oslanjajući se na svoju intuiciju.

Jarac

U drugoj polovici godine očekuju vas ugodna iznenađenja. Otići ćete na neplanirano putovanje, pronaći nove prijatelje i upoznati svoju srodnu dušu. Novčani problemi će se lako riješiti. Zahvaljujući uspjehu u karijeri, Jarci će steći dugo očekivanu neovisnost. Neki predstavnici brenda odlučit će promijeniti svoje hobije, sportske aktivnosti, a neki čak i posao. Sreća prati one koji idu ka svom cilju, u trci sa svojim snovima. Zato nikad ne odustaj. Dajte sve od sebe i mnoga vrata mogu vam se otvoriti. Pokušajte izbjeći stres, prakticirajte zahvalnost i poradite na svom unutarnjem miru.

Djevica

Predanost, ustrajnost i trud Djevice sada će biti itekako nagrađeni. Financijska situacija bit će povoljna u drugoj polovici godine. Vaši prihodi znatno će premašiti očekivane troškove, pa si možete priuštiti odmor o kojem ste sanjali. Također, nemojte odbijati obećavajuće ponude. Preuzmi odgovornost, pokaži svoju snagu, posveti se cilju – ako si karakter, sreća te neće napustiti. U ljubavi izbjegavajte sukobe , budite strpljivi i pokušajte pronaći kompromis. Nećete biti opterećeni. Uživat ćete u šetnjama i laganim sportovima.

Vaga

Tijekom druge polovice 2022. Vaga će imati sreće. Ovaj znak imat će priliku ostvariti ciljeve i ambicije u karijeri, započeti nove projekte i napredovati na poslu. Zvijezde favoriziraju sve pothvate. Financijska situacija bit će stabilna, zanimljive ideje neće proći nezapaženo od strane uprave. Svladat ćete sve prepreke i postići impresivne rezultate. Oni koji su planirali pokrenuti vlastiti posao, sada je pravo vrijeme. Pokušajte izbjeći suradnju s ljudima koji imaju samo sebične interese i planirajte svoje troškove kako biste izbjegli nepotrebne financijske ispade. U ljubavnim i obiteljskim odnosima može doći do lijepih promjena. Moguće je da će se sukobi smanjiti, problemi riješiti, a oni koji su usamljeni će imati dobro poznanstvo.

Izvor: Sensa

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)