Koliko ste spremni mijenjati sebe zbog ljubavi?

horoscope guru

Žene

Rakovi vole ugađanja u svemu, Vage muškarci vole žene koje imaju stila, koje se znaju lijepo oblačiti…

OVAN

Za Ovna je važno da njegova partnerica  ima visoko mišljenje o njemu. Da joj je najljepši, najpametniji i da bolji od njega ne postoji. On živi po svojim pravilima i sve dok tako možete, bit ćete dio njegovog života.

BIK

Pripadnici ovoga znaka vole izlaske i volje sa svojom partnericom uživati u tome. Nikako mu nemojte predlagati neke spontane ideje jer ih neće prihvatiti. On voli planirati i potrebna mu je žena koja će to prihvatiti, naravno i koja se dobro snalazi u kuhinji.

BLIZANCI

Oni vole zabave, provode, ponašaju se kao djeca i sa njima vam nikad neće biti dosadno. Morate mu biti dostupni 24 sata dnevno i u telefonskim razgovorima i dopisivanjima. Njega nećete moći nagovoriti da radi što vi želite, ne voli manipulacije.

RAK

Rakovi vole ugađanja u svemu. Vole dobru kuhinju, dobre izlaske. Puno toga ih smeta i uvijek ćete morati biti spremni na kompromis. Važno je reći da im je obitelj na prvom mjestu, tako da nikako ne smijete stajati između njih.

LAV

Važno je da je uvijek u centru pažnje. Ako ga zapostavite, tu ćete snositi posljedice. Morate ga uvijek hvaliti i podilaziti mu da bi on bio sretan. Rijetke su žene koje mogu jednom Lavu udovoljiti.

DJEVICA

Muškarci ovoga znaka trebaju ženu koja će znati što oni žele. Pokazivati mu emocije i hvaliti njegovu poslovnu sposobnost. Vrlo je važno da ste uvijek spremni biti i rame za plakanje.

VAGA

Vage muškarci vole žene koje imaju stila, koje se znaju lijepo oblačiti, koje drže do sebe. Bitno je da ih znate slušati i naravno hvaliti svakoga dana. Sa njima nikad nećete znati da li su u vas zaljubljeni ili samo dobro glume.

ŠKORPION

Škorpioni miješaju ljubav i strast. Bitna im je dnevna doza zadovoljstva. Morate uvijek biti spremne na seks jer to njima znači više od hrane. Žele potpunu posvećenost i ženu sa mnogo mašte.

STRIJELAC

koja će mu dati slobodu i taj osjećaj zaokupit će njegovo srce. Uvijek morate pratiti njegov ritam jer on  ne želi sebe mijenjati. Oni imaju svoj stil života i ako ga prihvatite, možete jako dugo naći se sa njima u ljubavi.

JARAC

Jarci žive po pravilima pa tako biraju i djevojke. Morate biti vrlo intelignetni i maštoviti. Uvijek spremni da vas baš sada treba uz sebe. Zahtjevni su razgovorima i ne podnose osobe koje im proturiječe.

VODENJAK

Ovi muškarci tešk ose vežu. Vole živjeti za sebe, za društvo, za izlaske. Potrebno je da imate dozu samokontrole i prešutite ako izlazi bez vas. U ženi prvenstveno traži prijatelja, a tek onda može pokazati i emocije.

RIBE

Ribe ne vole ograničenja bilo koje vrste. Trebate se uklopiti u njegov život, znati da voli filmove, pa sa njim možete uživati. Ribe muškarci nisu zaljubljivi, tako da će proći dosta vremena da vam to pokaže.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)