Koliko ste ljubomorni i koliko to može pokvariti Vašu vezu

 

Rakovi su poznati po tome da ludo vole, da su slijepi od ljubavi, Lavovi zbog ponosa vrlo lako nađu razlog za ljubomoru…

OVAN

: Ovnovima je važno povjerenje i u ljubavi i općenito u odnosima. Ne vole licimjerje i laž i to može dovesti kod njih do problema ljubomore. Kad osjete nepovjerenje to dodatno potiće osjećaj ljubomore, te je važno da se suoče sa tim i partnerom i kažu što ih smeta.

BIK

Bikovi su sklonim mirnim i sretnim odnosima, sreći i miru. Ako posumnjaju u partnera kod njih se probudi istraživački duh, a ne ljubomora. Potrudit će se na sve načine saznati o čemu se radi kad osjete tu nesigurnost i partneru prirediti neugodne scene.

BLIZANCI

Oni nisu ljubomorni, ali lako sami sebi zbog svog samopouzdanja stvore nepotreban osjećaj ljubomore. Pošto su vrlo znatiželjni i maštoviti, puste mašti na volju i pokušavaju naći dokaze o nekoj prevari, da bi na kraju sami sebe razočarali.

RAK

Rakovi su poznati po tome da ludo vole, da su slijepi od ljubavi, stoga ljubomoru i rijetko pokazuju. Misle da su oni dovoljno dobri i da partner ne bi nikad ih varao. Ali kad shvate i osjete ljubomoru, padaju u teške depresije i skloni su i nasilju nad partnerom.

LAV

Zbog svog ponosa, pripadnici ovoga znaka vrlo lako pronađu razlog za ljubomoru.  Postaju bijesni i nemoćni i ljubomoru iskaljuju na partneru uz ružne riječi i optužbe. Razlog svemu tome su njihova velika očekivanja od partnera.

DJEVICA

Osobe ovoga znaka vole izazvati ljubomoru, ali kod svog partnera. Vole dominirati i imati apsolutnu kontrolu nad partnerom. Zato ako volite Djevicu, često ćete biti ljubomorni i naći se u svađi i nepovjerenju.

VAGA

Vage se u potpunosti u vezi posvete partneru i nemaju vremena za ljubomoru. Ali kad osjete da je njihova dobrota i tolerancija koje imaju mnogo ugrožena i da je partner iskorištava, postaju opasni i nepredvidivi. Ta ljubomora postaje vrlo snažna i dobro ih je u tim situacijama izbjegavati.

ŠKORPION

Pripadnici ovoga znaka poznati su po svojoj ljubomori. Ljubomorni su na svakoga tko se približi njihovom partneru. Imaju snažne emocije i zato imaju i toliko naglašenu ljubomoru.

STRIJELAC

Strijelci imaju veliku dozu ljubomore, ali njihov ponos im ne dozvoljava da to pokazuju. Međutim ako ih prevarite to vam nikad neće oprostiti. Ako ste sa Strijelcem u vezi na prve znakove ljubomore bitno je rasčistiti probleme.

JARAC

Jarčevima je jako teško  oprostiti i nikad ne zaboravljaju loše iskustvo sa partnerom. Vjerojatno je neobično, ali oni ne znaju pokazati ljubomoru niti se upustiti u nka istraživanja ako posumnjaju da ih partner vara. Ali ako saznaju za prevaru, zauvijek će reći, zbogom.

VODENJAK

Oni ne vole pokazivati ljubomoru, međutim ako se desi, svim silama će pokušati to sakriti. Postaju zajedljivi, prigovaraju, to je njihov način izražavanja ljubomore. Kad shvate da je partner neiskren i mulja ih, neće im trebati puno da odu i zatvore tu priču.

RIBE

Ribe  su zahtjevne. Od partnera traže jako puno pažnje i ljubavi tako da je kod njih ljubomora svakodnevni osjećaj. Baš zbog toga ako shvate da je njihova ljubomora opravdana, povući će se jer teško opraštaju.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)