Ova 3 znaka su kraljevi požude – Koje su njegove skrivene seksualne želje?

horoscope guru

 

Bikovi žele biti u potpunosti zadovoljeni, Rakovi vole podčinjenost, dok Ribe vole seksi igračke…

Svaki znak zodijaka ima tendenciju prema određenim događajima i situacijama u krevetu. Iznenadite ga tako što ćete spoznati njegove seksualne fantazije koje se nalaze negdje u njegovom mozgu, a da Vam ih nije ni spomenuo.

Ovan

Tajna seksualna želja Vašeg partnera u znaku ovna je vrlo jednostavna. On samo želi započeti nešto. Bilo da je to impulzivno započinjanje seksualne igre u neočekivano doba dana, nestašluci na neobičnom mjestu ili možda u kuhinji Vaše kuće. Ukoliko želite pokrenuti, iznenadite ga.

Bik

Muškarac rođen u znaku bika želi njihov seksualni partner bude potpuno zadovoljan i zadovoljen. Ipak njegova tajna seksualna želja može biti da se prepusti uživanju bez brige kako mora da uzvrati istom mjerom. Ponudite mu da se udobno smjesti i priopćite mu da će naredni period biti samo u službi njegovog zadovoljstva.

Blizanci

Blizančev mozak je njegova najbitnija erogena zona, pa je shodno tome vaš muškarac naklonjen fantazijama ili “slatkim” pričama u krevetu. Ako to nije nešto što Vama odgovara, učinite da iščekuje tijekom čitavog dana tako što ćete mu slati “bezobrazne” porukice o tome šta ga očekuje navečer.

Rak

Muškarac rođen u znaku raka neće željeti da Vam pokaže svoje najdublje fantazije, ali to će biti veoma uočljivo jer s vremena na vrijeme njegova ljubaznost ide do točke potčinjenosti. Ohrabrite ga na ugodno hrvanje po krevetu i uvidjet ćete kako voli biti čvrst dok ga nagon nosi.

Lav

Ako ste dovoljno hrabri da napravite videozapis čina vođenja ljubavi, muškarac rođen u znaku lava obično će uživati i u procesu proizvodnje i u konačnom rezultatu. Ako ste ipak suviše stidljivi da biste stali pred kameru, ogledalo na stropu ili pored kreveta donijet će mu slično uzbuđenje.

Djevica

Muškarac djevica je prilagodljiv i promjenljiv, pa samim tim neki od takvih muškaraca imaju sklonosti ka promjenama u seksualnom životu. Kao rezultat toga, kostimiziranje po Vašoj želji moglo bi biti njegova seksualna fantazija.

Vaga

Najveća seksualna fantazija muškarca rođenog u znaku vage je ispuniti sve Vaše neobične fantazije. Bez obzira šta je to, ako može da učini nešto zanimljivo za Vas u krevetu osjećat će se mnogo sigurnije u sebe. U ovim momentima bit ćete oduševljeni njegovim performansom.

Škorpion

Nikada ne podcjenjujte moć iscjeljenja koju muškarac rođen u znaku škorpije crpi iz seksa pomirenja. Možda mislite kako želi da ga nitko ne uznemirava kada je lošeg raspoloženja poslije kratke prepirke ili napornog dana na poslu, ali oslobađanje emocija kroz energično vođenje ljubavi je u stvari njegova tajna seksualna želja.

Strijelac

Vođenje ljubavi na egzotičnim novim mjestima donijet će muškarcu rođenom u znaku strijelca posebno uzbuđenje. Da, to ponekad znači vođenje ljubavi na javnom mjestu, što je posebno izraženo kod mladih i neobuzdanih strijelaca. Ovo također može značiti i zajednički romantičan vikend na nekom putovanju.

Jarac

Muškarac rođen u znaku jarca često osjeća kako je primoran na romantiku. Njegova tajna seksualna želja je da ponekad ne odete na posao samo zbog njega i potrošiti čitav dan sa njim u krevetu, kao ljubavnici koji su na svijetu sasvim sami.

Vodenjak

Muškarac rođen u znaku vodenjaka ponekad želi ispuniti svoje seksualne želje, ali neće biti voljan odstupiti od mjesta i vremena uobičajenog za takve stvari. Iznenadite ga knjigom seksualnih poza i pomagala kako bi ga ohrabrili da skrene s puta ustaljenih normi.

Ribe

Ukoliko muškarac rođen u znaku ribe vidi erotsku scenu na filmu često će je iznova i iznova ponavljati u svojoj glavi. Bez obzira da li se oblačite kao njegova omiljena glumica ili kažete nekoliko riječi koje će pokrenuti sjećanje na vrele scene iz filma, njegova seksualna mašta biće inspirirana.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)